doganos Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 σε ποια συχνοτητα θα εκπεμπουν ; Για να γυρισω την κεραια Σουηδια μερια. sorry αλλα δεν αντεξα http://images.sodahead.com/polls/003592453/314558598_Lol_94249156205_xlarge.jpeg :lol: :lol: Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Είμαι μέλος σε μια ανοιχτή ομάδα με αρκετούς διαχειριστές, μέσα στους διαχειριστές είμαι και εγώ. Πριν από μερικές ημέρες κάποιος διαχειριστής διέγραψε σχόλια που δεν του άρεσαν χωρίς λόγο. Υπάρχει τρόπος να δω ποιος ήταν ο εξυπνούλης; Ευχαριστώ :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Το chat ή τα έχει παίξει ή το αλλάξανε και είναι πολύ σπαστικό. Έχω την εφαρμογή του fb στο κινητό μου, συνεπώς δίπλα στο όνομά μου στο τσατ, δείχνει ένα τηλεφωνάκι. Έως τώρα, δίπλα στο τηλέφωνο, έδειχνε πριν πόση ώρα είχα μπει στο fb μέσω κινητού. Τώρα όμως δείχνει πριν πόση ώρα είχα μπει στο fb μέσω ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ. Και δεν είμαι online στο τσατ ποτέ... Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό? Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Εχετε δει εκείνο που όταν γράφουν στάτους μάλλον που κανεις τσεκ ιν με αλλα άτομα λέει, ο τάδε ειναι λιωμα με τον τάδε. Κ το λιωμα ειναι επιλογή απο το φβ. Δεν το έχει γράψει ο χρήστης. Ειναι σαν να το έχει επιλέξει απο κάπου. Σημερα είδα ένα άλλο, ότι ο τάδε ειναι ενθουσιασμένος με τους τάδε στην τοποθεσίες αυτη. Πως το κάνουν αυτο; Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Εχετε δει εκείνο που όταν γράφουν στάτους μάλλον που κανεις τσεκ ιν με αλλα άτομα λέει, ο τάδε ειναι λιωμα με τον τάδε. Κ το λιωμα ειναι επιλογή απο το φβ. Δεν το έχει γράψει ο χρήστης. Ειναι σαν να το έχει επιλέξει απο κάπου. Σημερα είδα ένα άλλο, ότι ο τάδε ειναι ενθουσιασμένος με τους τάδε στην τοποθεσίες αυτη. Πως το κάνουν αυτο; Το έχω παρατηρήσει κι εγώ αυτό, αλλά μάλλον δεν είναι μόνο από λίστα επιλογών του facebook, αλλά μπορείς να γράψεις κι εσύ γιατί τις προάλλες είδα ένα check in του τύπου, "ο τάδε είναι αγχωμένος - διαβάζει Συνταγματικό Δίκαιο ΙΙ". Επίσης, κάτι άλλο που παρατήρησα, είναι ότι στις καταστάσεις, μετά απ'αυτά που γράφουν, βάζουν και κάτι κωδικούς (π.χ 036). Τι είναι αυτά; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Το έχω παρατηρήσει κι εγώ αυτό, αλλά μάλλον δεν είναι μόνο από λίστα επιλογών του facebook, αλλά μπορείς να γράψεις κι εσύ γιατί τις προάλλες είδα ένα check in του τύπου, "ο τάδε είναι αγχωμένος - διαβάζει Συνταγματικό Δίκαιο ΙΙ". Επίσης, κάτι άλλο που παρατήρησα, είναι ότι στις καταστάσεις, μετά απ'αυτά που γράφουν, βάζουν και κάτι κωδικούς (π.χ 036). Τι είναι αυτά; :worry: Ναι αλλα μετα φαίνεται να ότι επιλογή του φβ! Αυτο με τους κωδικούς δεν το είδα ακόμα! Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Στο update status κατω απο το πλαισιο υπαρχει ενα μικροτερο πλαισιο οπου εχει 4 επιλογες. 1) who are with you? για tag τους φιλους 2) where are you? περιοχη 3) προσθηκη φωτογραφιας 4) what are you doing? που δινει επιλογες οπως διαβασμα, βλεπω ταινιες, ακουω μουσικη, κλπ Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Στο update status κατω απο το πλαισιο υπαρχει ενα μικροτερο πλαισιο οπου εχει 4 επιλογες. 1) who are with you? για tag τους φιλους 2) where are you? περιοχη 3) προσθηκη φωτογραφιας 4) what are you doing? που δινει επιλογες οπως διαβασμα, βλεπω ταινιες, ακουω μουσικη, κλπ Απο τον υπολογιστη μόνο; Εμένα άκομα δεν το έχει! Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 το τεταρτο ουτε εγω το εχω ακομα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Ούτε εγώ το έχω σα δυνατότητα. Έχει καιρό που έχει προστεθεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Εδω και μερες... (ΟΛΕ ΠΗΡΑ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!!!!) :lol::lol::p ΤΟ προφιλ το καινουργιο ρε παιδια, το πηρατε ολοι; Ναι εκεινο που ανακοινωσε το fb πριν μηηηηηηηηηηηνες...... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Εδω και μερες... (ΟΛΕ ΠΗΡΑ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!!!!) :lol::lol::p ΤΟ προφιλ το καινουργιο ρε παιδια, το πηρατε ολοι; Ναι εκεινο που ανακοινωσε το fb πριν μηηηηηηηηηηηνες...... Nαι και προσωπικά το βρίσκω άθλιο...ευτυχώς απο το iPad, μου το δείχνει με το παλιό και μπαίνω από εκεί πλέον. Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boombastic Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Έχει χρησιμοποιήσει κανείς τους κωδικούς εφαρμογών??? Εγώ που έφτιαξα έναν δοκίμασα μετά να κάνω login αλλά δεν έμπαινε... Οι κωδικοί εφαρμογών είναι κωδικοί μίας χρήσης. Με αυτούς μπορείτε να συνδέεστε στις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε και παράλληλα να προστατεύετε τον κωδικό πρόσβασης με τον οποίο συνδέεστε στο Facebook. Αν έχετε ενεργοποιήσει τις εγκρίσεις σύνδεσης, δεν θα χρειάζεται να περιμένετε τον ειδικό κωδικό σύνδεσης κάθε φορά που χρησιμοποιείτε κωδικό εφαρμογής. Μπορείτε απλώς να παρακάμψετε τις εγκρίσεις σύνδεσης και να συνδεθείτε αμέσως. Παράθεση ΙΦ ΓΙΟΥ ΑΡ ΓΚΡΙΚ, ΠΛΙΖ ΡΑΪΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚ ΕΝΤ ΜΠΙ ΠΡΑΟΥΝΤ ΟΦ ΓΙΟΡ ΛΑΝΓΚΟΥΪΤΖ. ΓΟΥΕΝ ΓΙΟΥ ΡΑΙΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚΛΙΣ, ΙΤ ΛΟΥΚΣ ΔΑΤ ΣΤΙΟΥΠΙΤ. ΘΕΝΚΙΟΥ :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 εγώ εδώ και έναν μήνα περίπου έχω το νέο προφίλ και μου αρέσει περισσότερο απο το παλιότερο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Δηλαδη εγω μηπως δεν θα το παρω ποτε; :) :p Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Εδω και μερες... (ΟΛΕ ΠΗΡΑ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!!!!) :lol::lol::p ΤΟ προφιλ το καινουργιο ρε παιδια, το πηρατε ολοι; Ναι εκεινο που ανακοινωσε το fb πριν μηηηηηηηηηηηνες...... Μια στιγμή γιατί από τις πολλές αλλαγές θα χάσουμε το μέτρημα. Η αλλαγή που αναφέρεις είναι αυτή που έγινε πριν κάτι μήνες στα προφίλ ή άλλη ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Μια στιγμή γιατί από τις πολλές αλλαγές θα χάσουμε το μέτρημα. Η αλλαγή που αναφέρεις είναι αυτή που έγινε πριν κάτι μήνες στα προφίλ ή άλλη ; εαν πατησεις στο Link που αναφερω θα δεις το προφιλ που εννοω. Ειναι link του facebook που το διαφημιζει κιολας... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Είμαι μέλος σε μια ανοιχτή ομάδα με αρκετούς διαχειριστές, μέσα στους διαχειριστές είμαι και εγώ. Πριν από μερικές ημέρες κάποιος διαχειριστής διέγραψε σχόλια που δεν του άρεσαν χωρίς λόγο. Υπάρχει τρόπος να δω ποιος ήταν ο εξυπνούλης; Ευχαριστώ :)οχι δυστυχως Εχετε δει εκείνο που όταν γράφουν στάτους μάλλον που κανεις τσεκ ιν με αλλα άτομα λέει, ο τάδε ειναι λιωμα με τον τάδε. Κ το λιωμα ειναι επιλογή απο το φβ. Δεν το έχει γράψει ο χρήστης. Ειναι σαν να το έχει επιλέξει απο κάπου. Σημερα είδα ένα άλλο, ότι ο τάδε ειναι ενθουσιασμένος με τους τάδε στην τοποθεσίες αυτη. Πως το κάνουν αυτο; Στο update status κατω απο το πλαισιο υπαρχει ενα μικροτερο πλαισιο οπου εχει 4 επιλογες. 1) who are with you? για tag τους φιλους 2) where are you? περιοχη 3) προσθηκη φωτογραφιας 4) what are you doing? που δινει επιλογες οπως διαβασμα, βλεπω ταινιες, ακουω μουσικη, κλπ εμενα δε το βγαζει ακομα... ΕΠΙΣΗΣ,καταργηθηκαν ολες οι εφαρμογες τυπου Friend tracker... εχω βρει μια μονο που λειτουργει, αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι αξιοπιστη Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 ΕΠΙΣΗΣ,καταργηθηκαν ολες οι εφαρμογες τυπου Friend tracker... εχω βρει μια μονο που λειτουργει, αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι αξιοπιστη Είχα κι εγώ Friend Tracker και ξενέρωσα με το τελευταίο update. Ποια είναι αυτή που βρήκες που λες ότι δουλεύει; Εγώ κατέβασα τώρα το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jonathanhester.friendwatcher και θα περιμένω να δω αν δουλεύει. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Είχα κι εγώ Friend Tracker και ξενέρωσα με το τελευταίο update. Ποια είναι αυτή που βρήκες που λες ότι δουλεύει; Εγώ κατέβασα τώρα το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jonathanhester.friendwatcher και θα περιμένω να δω αν δουλεύει. αυτό το λινκ που έβαλες λέει ότι είναι λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis13 Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Πολλές φορές δεν εμφανίζεται στο wall μου τα video που κάνω post από το youtube..Ξέρεις κανείς γιατί συμβαίνει αυτό;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Τα εμφανιζει μαζεμενα ολα τα βιντεο. Δεν ειναι ξεχωριστα, οπως παλια. Ψαξε πιο κατω στον τοιχο σου, θα τα βρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Έχει βρει κάποιος πως αποθηκευεις φώτο από την εφαρμογή για φβ; από περιηγητή την αποθηκευω μια χαρά. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Έχει βρει κάποιος πως αποθηκευεις φώτο από την εφαρμογή για φβ; από περιηγητή την αποθηκευω μια χαρά. Το είχα ξανά αναφέρει κάπου. . Κατεβάσεις την εφαρμογή picsay βρίσκεις την φώτο από την εφαρμογή του φβ που θες. . Και ακολουθας τα βήματα: Μενου--περισσότερα - κοινοποίηση - picsay - export - save picture to the album. ... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Παιδιά, τη βοήθειά σας! Τις τελευταίες ημέρες παρενοχλούν ένα συγγενικό μου πρόσωπο στο facebook μέσω της δημιουργίας πλαστών λογαριασμών. Είναι ένας τύπος που φτιάχνει λογαριασμούς και ανεβάζει προσωπικές φωτογραφίες. Τι μπορώ να κάνω εγώ ώστε να σβηστούν οι λογαριασμοί αυτοί; Πάω στους λογαριασμούς και κάνω αναφορά ως πλαστοπροσωπία, αλλά μου εμφανίζει ένα κουτάκι στο οποίο πρέπει να γράψω το όνομα του προσώπου που γίνεται η πλαστοπροσωπία. Σε αυτή την περίπτωση θα ενημερωθεί το πρόσωπο ότι έχει δημιουργηθεί τέτοιος λογαριασμός; Θέλω να τους κλείσω χωρίς να καταλάβει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts