vassaki Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 δεν υπαρχει αυτη η επιλογη! Facebook-μενού κινητού-ρυθμίσεις-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ MESSENGER.Φυσικά και υπάρχει.Κοίτα λίγο καλύτερα. Παράθεση Μάθε να περιμένεις και περίμενε για να μάθεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Facebook-μενού κινητού-ρυθμίσεις-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ MESSENGER.Φυσικά και υπάρχει.Κοίτα λίγο καλύτερα. απλα δεν υπαρχει .με κλειστο το gps λεω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elflost Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Δεν χρειάζεται να έχεις ανοιχτό το gps για να λάβει την θέση σου.Αυτό γίνεται και μέσω του δικτύου σου... Παράθεση "LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 εγω ρωτησα τι πρεπει να κανω για να ΜΗΝ βλεπουν οι αλλοι την τοποθεσια μου.δεν υπαρχει η επιλογη αυτη "ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ MESSENGER".Εχω κλειστο το gps.μηπως για αυτο ΔΕΝ φαινεται αυτη η επιλογη στο μενου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Από χτες το απόγευμα προσπαθώ να συνδεθώ στο fb, αλλά δε μου έρχεται το sms με το δεύτερο κωδικό. Αντί αυτού, βλέπω ένα μήνυμα: Δεν λάβατε ακόμη τον κωδικό σας; Μερικές φορές, τα SMS μπορεί να καθυστερήσουν μέχρι και 12 ώρες. Για να εγκρίνετε αυτή τη σύνδεση, μπορείτε επίσης να συνδεθείτε από αναγνωρισμένη συσκευή. Καμιά ιδέα; Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 ΑΝοιγεις την εφαρμογη απο το κινητο σου και πας γεννητρια κωδικων και βαζεις τον κωδικο που σου βγαζει το κινητο. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 ΑΝοιγεις την εφαρμογη απο το κινητο σου και πας γεννητρια κωδικων και βαζεις τον κωδικο που σου βγαζει το κινητο. Δεν το έχω ξανακάνει ποτέ! Αρκεί να κατεβάσω στο android κινητό μου (αυτό στο οποίο περιμένω το sms) την εφαρμογή του fb και να πάω γεννήτρια κωδικών, ασχέτως που είναι η πρώτη φορά που θα το κάνω; Ευχαριστώ για την απάντηση! Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Νομιζω πως πρεπει να τα "ενωσεις" αυτα τα δυο (συσκευη με το account σου). Δοκιμασε, αλλα ισως να μην δουλεψει ετσι πρωτη φορα... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Υπάρχει τρόπος να απαγορεύσω σε κάποια άτομα να βλέπουν τις ενημερώσεις μου κι εγώ τις δικές τους χωρίς να τους μπλοκάρω; :devil: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Ναι να τους βάλεις σε λίστα "περιορισμένοί" Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Ναι να τους βάλεις σε λίστα "περιορισμένοί" Βρήκα τη συγκεκριμένη λίστα και τους πρόσθεσα, αλλά γράφει, "Όταν προσθέτετε φίλους στη λίστα "Περιορισμένοι", μπορούν να βλέπουν τις δημόσιες πληροφορίες και αναρτήσεις σας". Εγώ όμως δε θέλω να βλέπουν τις αναρτήσεις μου. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Τότε θα πρέπει σε ότι ανεβάζεις το post privacy setting να είναι "Friends" και όχι "public". Είναι μια ρύθμιση κάτω από κάθε post, όταν το ανεβάζεις. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 άλλαξε και μένα από εχθές το προφιλ μου στο φβ. καλύτερο μου φαίνεται...:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Μια απορία άσχετη,δεν γίνεται να επαναφέρουμε συζητήσεις που έχουμε διαγράψει ε; Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgePs Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Μια απορία άσχετη,δεν γίνεται να επαναφέρουμε συζητήσεις που έχουμε διαγράψει ε; τις εχεις στο αρχειο ή διαγραφη?αν τις εχεις στο αρχειο πηγαινε και μετεφερε τα ....αν τις ειχες διαγραψει υπαρχει μονο ενας τροπος αν ειχες κανει μπακ απ με την λειτουργια email τα δικα σου δεδομενα... Παράθεση nokia 3310 ,w710i,w750i,w995,zylo, zopo c2 platinum , lenovo a806 You can't sink a Rainbow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Άπλα την είχα διαγράψει χωρίς μπακ απ Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tileei Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Γεια σας.Θελω να ρωτισω εαν ξερετε πως κανω να φαινεται μονο στους φιλους μου το εξωφυλλο.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Εχει κανεις αλλος προβλημα με το facebook ? Αργει πολυ να ανοιξει η σελιδα οπως ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ και οι εικονες φαινονται broken και πρεπει να κανω 3-4 refresh για να προχωρησει λιγο... Μου εσπασε τα νευρα. Εχει γινει αηδια πλεον... σερνετε μεχρι αηδιας! :mad: και δεν βρισκω πουθενα κανενα mail κατι να τους στειλω... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Γεια σας.Θελω να ρωτισω εαν ξερετε πως κανω να φαινεται μονο στους φιλους μου το εξωφυλλο.:) αυτο δεν γινεται... ειναι δημοσια δεν αλλαζει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgePs Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Άπλα την είχα διαγράψει χωρίς μπακ απ τοτε νομιζω δυστυχως δεν μπορεις να κανεις κατι....σιγουρα θα υπαρχει καπου στους κρυφους σερβερς του facebook αλλα δεν παιζει να σε αφησουν να το παρεις....εκτοσ αν:ninja::ninja::ninja: (εγ ειμαι μεσα :P) :kill::kill::rocket::mad: Εχει κανεις αλλος προβλημα με το facebook ? Αργει πολυ να ανοιξει η σελιδα οπως ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ και οι εικονες φαινονται broken και πρεπει να κανω 3-4 refresh για να προχωρησει λιγο... Μου εσπασε τα νευρα. Εχει γινει αηδια πλεον... σερνετε μεχρι αηδιας! και δεν βρισκω πουθενα κανενα mail κατι να τους στειλω... οχ προσωπικα δεν μου συμβαινει (συνδεση 2 mgpps) αλλα ισως απλα να φταινε οι σερβερς.... τι browser χρησιμοποιεις? ελπιζω οχι εξπλοερ... Παράθεση nokia 3310 ,w710i,w750i,w995,zylo, zopo c2 platinum , lenovo a806 You can't sink a Rainbow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Chrome αλλα δοκιμασα και με firefox και τα ιδια. Το πρωι ολα καλα... σιγουρα φταινε οι κωλοσερβερς τους... αλλα για μια "εταιρεια" τοσο μεγαλη αυτο ειναι απαραδεκτο τοσο καιρο να γινεται... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgePs Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 γενικα σαν εταιρια ειναι χαλια...αν απο το γεγονος της μη προσωπικης ζωης και δημοσιευσης και κρατησης των δεδομενων μας μεχρι τα απειρα bygs που εχει....αν δεν ειχε την τσαμπα επικοινωνια οτε σιγουρα θα ειχε φυγει καιρο.... Παράθεση nokia 3310 ,w710i,w750i,w995,zylo, zopo c2 platinum , lenovo a806 You can't sink a Rainbow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 οταν καποιος δεν είναι φίλος μου μπορει και βλέπει σε ποια γκρουπς είμαι,τα ανοιχτά μόνο.Πως μπορώ να το κάνω να μην φαινεται? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 αυτο δεν γινεται... ειναι δημοσια δεν αλλαζει :) νομιζω πρεπει να αλλαξει καποια στιγμη γιατι ολοι βαζουν δικες τους φωτογραφιες και φαινεται παντου... Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webassasin Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Την καλημερα μου. Ειχα εναν στανταρ κωδικο στο fb,που ειχε 10 αριθμους. Τον αλλαξα επειδη ειδα υποπτη δραστηριοτητα,μετα αλλαξα 4-5 κωδικους μιας και δε μας αφηνει το ριμαδι να βαλουμε προσφατο κωδικο παλι αλλα δε με αφηνε να χρησιμοποιησω το συγκεκριμενο 10ψηφιο. You cannot use this password. Please try another password. Aλλους κωδικους ( με νουμερα μονο ) που εχω βαλει προσφατα τους δεχεται,αυτον ομως που ειναι ο πιο παλιος δεν τον δεχεται με τιποτα. Εχουμε καμια ιδεα? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts