Jump to content

Περί Facebook

rodriguez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα πρέπει να απευθυνθείς στο αρμόδιο topic για τις εφαρμογές για iOS. Στο παρόν topic συζητάμε για το site του Facebook.

Γεια σας φιλοι μου και καλως σας βρηκα (χρονια πολλα κιολας και καλη χρονια)

Αυτο ειναι το πρωτο μου ποστ στο φορουμ το οποιο παρακολουθω τοσο καιρο,δυστυχως το πρωτο μου ποστ συνοδευεται και με ενα μικροπροβληματακι....

Οποιος μπορεσει και απαντησει θα του ημουν ευγνωμων!

Στο σπιτι δυστυχως εχουμε ενα PC στο οποιο εχει προσβαση ολη η οικογενεια...Εγω εχω ενα account Στο facebook και προσφατα εφτιαξε και ο αδερφος μου ενα.....

Που ειναι το προβλημα τωρα;Στο οτι ο αδερφος μου δηλωσε στο account του τον δικο μου αριθμο κινητου και εστειλε και το confirmation code Που στελνουν αυτοι σαν μηνυμα στο κινητο(ολα αυτα χωρις να με ρωτησει).

Εγω επειδη θελω τωρα να χρησιμοποιησω την εφαρμογη του facebook για κινητα (το getfacebook mobile)πρεπει να ταυτοποιησω το κινητο μου,δηλαδη να δηλωσω τον αριθμο του κινητου μου και να μου στειλουν αυτοι μηνυμα και γω να δηλωσω αυτο το confirmation code Που εστειλα-------->αλλα δυστυχως δε μπορω γιατι το εχει δηλωσει ηδη ο αδερφος μου και μου βγαζει ----->The phone number you're trying to verify was recently used to verify a different account. Please try a different number.

Τωρα εγω τι να κανω;Μηπως εαν ο αδερφος μου διαγραψει το account του να μπορεσω να χρησιμοποιησω τον αριθμο κανονικα;

Σας παρακαλω βοηθηστε με

Ευχαριστω προκαταβολικα!

Μια ερώτηση. Μπορώ να δω με κάποιο τρόπο τις διάφορες IP απ όπου έχω μπει στο fb;

Από την ασφάλεια του λογαριασμού σου νομίζω έχει μια τέτοια λίστα

Samsung S21 Ultra

Από την ασφάλεια του λογαριασμού σου νομίζω έχει μια τέτοια λίστα

Ευχαριστώ!

Έχει μέχρι μια ημερομηνία. Μπορώ να βρω ακόμα παλαιότερα με κάποιο τρόπο;

Θα πρέπει να απευθυνθείς στο αρμόδιο topic για τις εφαρμογές για iOS. Στο παρόν topic συζητάμε για το site του Facebook.

Αν μπορείς να μου πεις και πιο τοπικ είναι , θα σου ήμουν ευγνώμων. Γίνεται ένας χαμός

Ο καιρός γαρ εγγύς

Γεια σας φιλοι μου και καλως σας βρηκα (χρονια πολλα κιολας και καλη χρονια)

Αυτο ειναι το πρωτο μου ποστ στο φορουμ το οποιο παρακολουθω τοσο καιρο,δυστυχως το πρωτο μου ποστ συνοδευεται και με ενα μικροπροβληματακι....

Οποιος μπορεσει και απαντησει θα του ημουν ευγνωμων!

Στο σπιτι δυστυχως εχουμε ενα PC στο οποιο εχει προσβαση ολη η οικογενεια...Εγω εχω ενα account Στο facebook και προσφατα εφτιαξε και ο αδερφος μου ενα.....

Που ειναι το προβλημα τωρα;Στο οτι ο αδερφος μου δηλωσε στο account του τον δικο μου αριθμο κινητου και εστειλε και το confirmation code Που στελνουν αυτοι σαν μηνυμα στο κινητο(ολα αυτα χωρις να με ρωτησει).

Εγω επειδη θελω τωρα να χρησιμοποιησω την εφαρμογη του facebook για κινητα (το getfacebook mobile)πρεπει να ταυτοποιησω το κινητο μου,δηλαδη να δηλωσω τον αριθμο του κινητου μου και να μου στειλουν αυτοι μηνυμα και γω να δηλωσω αυτο το confirmation code Που εστειλα-------->αλλα δυστυχως δε μπορω γιατι το εχει δηλωσει ηδη ο αδερφος μου και μου βγαζει ----->The phone number you're trying to verify was recently used to verify a different account. Please try a different number.

Τωρα εγω τι να κανω;Μηπως εαν ο αδερφος μου διαγραψει το account του να μπορεσω να χρησιμοποιησω τον αριθμο κανονικα;

Σας παρακαλω βοηθηστε με

Ευχαριστω προκαταβολικα!

Θα πρέπει ο αδερφός σου μέσα από τις ρυθμίσεις ασφαλείας/απορρήτου να αλλάξει τον αριθμό τηλεφώνου ώστε να αποδεσμευτεί από εκείνον.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Θα πρέπει ο αδερφός σου μέσα από τις ρυθμίσεις ασφαλείας/απορρήτου να αλλάξει τον αριθμό τηλεφώνου ώστε να αποδεσμευτεί από εκείνον.

Πωπω φιλε μου εισαι θεος αν ειναι οντως ετσι οπως τα λες και βγει αυτο!Δηλαδη αμα βγαλω τον αλλο αριθμο(αυτον που στην ουσια χρειαζομαι)και βαλω εναν αλλο θα μπορεσω να τον δηλωσω στο δικο μου προφιλ;γιατι δοκιμασα να τον βγαλω απο το προφιλ του αδερφου μου και οντως βγηκε αλλα οταν πηγα να τον δηλωσω στο δικο μου προφιλ μου ελεγε οτι ηταν ηδη δηλωμενος σε αλλο account.

Αν τελικα δε γινεται κατι,εαν ο αδερφος μου σβησει το προφιλ του και μετα την παροδο 2 βδαμαδω που χρειαζεται για να σβηστουν τα στοιχεια του απο το facebook μηπως τοτε θα λυνοταν το προβλημα;

Σε ευχαριστω παρα πολυ παντως

Πωπω φιλε μου εισαι θεος αν ειναι οντως ετσι οπως τα λες και βγει αυτο!Δηλαδη αμα βγαλω τον αλλο αριθμο(αυτον που στην ουσια χρειαζομαι)και βαλω εναν αλλο θα μπορεσω να τον δηλωσω στο δικο μου προφιλ;γιατι δοκιμασα να τον βγαλω απο το προφιλ του αδερφου μου και οντως βγηκε αλλα οταν πηγα να τον δηλωσω στο δικο μου προφιλ μου ελεγε οτι ηταν ηδη δηλωμενος σε αλλο account.

Αν τελικα δε γινεται κατι,εαν ο αδερφος μου σβησει το προφιλ του και μετα την παροδο 2 βδαμαδω που χρειαζεται για να σβηστουν τα στοιχεια του απο το facebook μηπως τοτε θα λυνοταν το προβλημα;

Σε ευχαριστω παρα πολυ παντως

Δεν υπάρχει λόγος να διαγραφεί ολόκληρο προφίλ για ένα κινητό τηλέφωνο... :) Κι εγώ έχω κάνει αλλαγές τηλεφώνων στο fb και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Δεν υπάρχει λόγος να διαγραφεί ολόκληρο προφίλ για ένα κινητό τηλέφωνο... :) Κι εγώ έχω κάνει αλλαγές τηλεφώνων στο fb και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.

Εχεις δικιο αλλα δεν υπαρχει ιδιαιτερο προβλημα γιατι το προφιλ του αδερφου μου ειναι καινουργιο οποτε δεν υπαρχει κανενα θεμα,δε θα χασει και πολλα πραγματα :p

Απλα εγω στο μονο θεμα που κολαω ειναι στο γεγονος του οτι θελω να εχω τον δικο μου αριθμο κινητου συνδεδεμενο στο προφιλ μου γιατι νομιζω η εφαρμογη που παρεχει το facebook για κινητα αυτο προυποθετει...sry αν τα λεω λιγο ψιλομπερδεμενα αν δε καταλαβες πες μου να στο πω λιογ πιο αναλυτικα :p

Ευχαριστώ!

Έχει μέχρι μια ημερομηνία. Μπορώ να βρω ακόμα παλαιότερα με κάποιο τρόπο;

εχεις ενεργοποιησει το checkpoint?

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Τελικά βρήκα λύση στο θέμα διαφορετικά! Ευχαριστώ πάντως για τη βοήθεια!!

Θα μπορούσες να αναφέρεις τη λύση που λες για να ξέρει κάποιος άλλος που θα χρειαστεί το ίδιο με εσένα.

Ερώτηση: Πόσο καιρό κάνουν από το fb να σου ετοιμάσουν το αντίγραφο;

Θα μπορούσες να αναφέρεις τη λύση που λες για να ξέρει κάποιος άλλος που θα χρειαστεί το ίδιο με εσένα.

Δε χρειάστηκε τελικά η IP. Το άτομο που είχε κάνει τη βλακεία το είπε μόνο του!

Τελικά ούτε μια μέρα δεν έκανε. Δεν ξέρω βέβαια αν παίζει ρόλο το πόσα αρχεία έχεις μέσα στο fb .

προσπαθω εδω και ωρα να μπω on line στην συνομιλια (απο υπολογιστη) και δεν γινεται! εχει κ αλλος το ιδιο προβλημα??? ειμαι off... παταω ''Ενεργοποιήστε τη Συνομιλία'' και ειμαι παλι off !!!

Χωρίς να έχω πειράξει τίποτα έχει φύγει όλη η δραστηριοτητα μου για το 2012 από το timeline μου.Ξέρει κανείς πως μπορώ να την επαναφέρω;;;

Πως γινεται να μην μου στελνουν αιτηματα για εφαρμογες γνωστοι αλλα και ασχετοι παιδια ??? Ειναι πολυ σπαστικο.Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Πως γινεται να μην μου στελνουν αιτηματα για εφαρμογες γνωστοι αλλα και ασχετοι παιδια ??? Ειναι πολυ σπαστικο.Ευχαριστω.

Aν υπάρχει λύση γι αυτό θα την ήθελα και εγώ!!

Aν υπάρχει λύση γι αυτό θα την ήθελα και εγώ!!

Κατι βρηκα εδω

http://www.socialsteps.gr/facebook-pws-mporw-na-blockarw-aitimata-apo-efarmoges-kai-paixnidia/

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Πως μπορώ να απενεργοποιήσω τον λογαριασμό μου, όχι να τον διαγράψω.
ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

Εγώ, επειδή δεν ασχολούμαι καθόλου με εφαρμογές και ιστορίες, έχω απενεργοποιήσει αυτό.

https://www.facebook.com/settings?tab=applications&section=opt_out

Γειά σας παιδια! Εχω ενα θεματακι με ενα προφιλ στο fb θα ήθελα να με βοηθησετε αν γνωριζετε......Λοιπόν μέχρι χθες μιλούσαμε μια χαρα... σήμερα που μπηκα το προφιλ το βλεπω στο πλαι στη συνομιλια αλλα χωρις τη φωτο.... αν πατησω πανω του ανοιγει η συνομιλια μας αλλα φενονται μονο τα δικα μου μηνυματα τα δικα του λενε "Αυτό το μήνυμα διεγράφη αυτόματα επειδή περιείχε περιεχόμενο που είχε επισημανθεί σαν καταχρηστικό ή ανεπιθύμητο." Αν ψαξω το ονομα του δεν εμφανιζεται πουθενα.... (μεχρι πριν λιγο εμφανιζοτανε κανονικα με τη φωτο του και οταν πατουσα να μπω ανοιγε μια σελιδα και ελεγε οτι δε βρεθηκε η σελιδα)μπηκα με αλλου προφιλ και παλι δεν φενεται.... ουτε και στουσ φιλους του φενεται! Αν καποιος εχει απενεργοποιηση το προφιλ του γνωριζω οτι το λεει ή οταν σε μπλοκαρει καποιος αν μπεις απο αλλου προφιλ φενεται....Εδω τι γινετε.....................???????????????????????