sakis697 Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Τωρα με το καινουργιο inbox οταν μου στειλει καποιος κατι στο τσατ και δεν τον απαντησω, δηλαδη αν μου πει καληνυχτα και εγω δεν ξανα στειλω, το ρημαδι το εικονιδιο πανω στα μηνυματα θα λεει οτι εχω 1 μη αναγνωσμενο και δεν φευγει με τιποτα... Τι αν πατησω οτι το εχω διαβασει, τι αν ξανα μπω στα μηνυματα και κανω σκρολ στην συζητηση, δεν φευγει παρα μονο αν ανοιξω το messenger απο το κινητο και εκει θα φαινεται σαν μην αναγνωσμενο αλλα μονο αν το δω απο εκει θα φυγει... Το εχει κανεις αλλο αυτο το κουλο? Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 εδω κ ενα τεταρτο περιπου μου βγαζει αυτο.. και σε εσας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Τωρα με το καινουργιο inbox οταν μου στειλει καποιος κατι στο τσατ και δεν τον απαντησω, δηλαδη αν μου πει καληνυχτα και εγω δεν ξανα στειλω, το ρημαδι το εικονιδιο πανω στα μηνυματα θα λεει οτι εχω 1 μη αναγνωσμενο και δεν φευγει με τιποτα... Τι αν πατησω οτι το εχω διαβασει, τι αν ξανα μπω στα μηνυματα και κανω σκρολ στην συζητηση, δεν φευγει παρα μονο αν ανοιξω το messenger απο το κινητο και εκει θα φαινεται σαν μην αναγνωσμενο αλλα μονο αν το δω απο εκει θα φυγει... Το εχει κανεις αλλο αυτο το κουλο? εγω απο το κινητο οταν μπαινω μπαινω απο τον μπρουζερ αμα την επομενη μερα παω απο το πισι και το δω φευγει.. Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 εγω απο το κινητο οταν μπαινω μπαινω απο τον μπρουζερ αμα την επομενη μερα παω απο το πισι και το δω φευγει.. Ναι ετσι φευγει κ σε μενα.. Αλλα απο το πισι δεν μπορω να το κανω να φυγει αν δεν μπω απο το κινητο..! Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 εδω κ ενα τεταρτο περιπου μου βγαζει αυτο.. και σε εσας? Εμενα εδω και λιγη ωρα μου το βγαζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 τώρα είναι ΟΚ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 ηρθε και ο ηχος στο φεις!αμε!! τελικα βρηκε κανεις πως βαζουμε σε σειρα τις φωτογραφιες αε ενα αλμπουμ? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsyGreg Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 επιτέλους συμμάζεψαν το INBOX, τώρα πιο εύκολα σβήνεις συζητήσεις :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 ηρθε και ο ηχος στο φεις!αμε!! τελικα βρηκε κανεις πως βαζουμε σε σειρα τις φωτογραφιες αε ενα αλμπουμ? Τι εννοεις ηχος ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 οταν κάποιος σχολιάσει κάτι, κανει ενα γκλουκ Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Θέλω να αλλάξω όνομα στο FB αλλά δε με αφήνει. Θέλει λέει το αληθινό όνομα. Τι μπορώ να κάνω για να το αλλάξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 να βαλεις το αληθινο σου..ή αν θες να βαλεις batman δοκιμασε να βάλεις μπατμαν Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Bρε δε θέλω να βάλω ένα ψεύτικο. Ας πούμε θέλω να το βάλω σε συντομογραφία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 οταν κάποιος σχολιάσει κάτι, κανει ενα γκλουκ γιατί δεν ακούω κάτι;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 ηρθε και ο ηχος στο φεις!αμε!! τελικα βρηκε κανεις πως βαζουμε σε σειρα τις φωτογραφιες αε ενα αλμπουμ? τις σερνεις κανονικοτατα Θέλω να αλλάξω όνομα στο FB αλλά δε με αφήνει. Θέλει λέει το αληθινό όνομα. Τι μπορώ να κάνω για να το αλλάξω; δεν γινεται τωρα..δεν πιανει..κατι εχει παθει..εγω πηγα να βαλω εναλλακτικο ενα ψευδονημο που εχω και δεν με αφηνε γιατι υποτιθετε δεν ηταν δικο μου ονομα γιατί δεν ακούω κάτι;:worry: ουτε εγω ακουω Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 8ελω να κανω το προφιλ μου ΜΗ ΟΡΑΤΟ στην αναζήτηση!!! δηλαδη οσοι δεν με εχουν στους φιλους να μην μπορουν να με βρουν στο facebook!! kαι κατι ακομα..... πως μπορω να κανω την φωτο προφιλ μου να την βλεπουν ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΙΛΟΙ και να μν ειναι δημοσια?? ξερω οτι αν πας στην φωτο και κανεις κλικ στο κουμπι ''επεξεργασια'' μπορεις να την κανεις να τν βλεπουν μονο φιλοι αλλα το δοκιμασα και δεν ισχύει!!!!! μου παραμενει δημοσια κ ας λεει οτι ειναι μονο για φιλους!!! υπαρχει αλλος τροπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 εγω ρε παιδια ακουω..μηπως εχετε απενεργοποιημενη την ρυθμιση για τον ηχο ειδηποιήσης? Επίσης το ξέρω πως μπορω να συρω φωτογραφιες, αλλα σε ενα αλμπουμ πολλων φωτογραφιων ,αν προσθεσεις 10-15 είναι μανίκι να τις σέρνεις.Παλιά υπήρχε μια ρύθμιση, ανάλογα με την χρονική σειρά,απο παλαιότερες προς νεότερες και το ανάποδο. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 πως ενεργοποιούμε τον ήχο ειδοποίησης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Κι άλλες αλλαγές στο φβ.... http://www.digitallife.gr/nea-peiramata-apo-to-facebook-reply-sta-sxolia-kai-ixitikes-eidopoiiseis-47127 Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 8ελω να κανω το προφιλ μου ΜΗ ΟΡΑΤΟ στην αναζήτηση!!! δηλαδη οσοι δεν με εχουν στους φιλους να μην μπορουν να με βρουν στο facebook!! kαι κατι ακομα..... πως μπορω να κανω την φωτο προφιλ μου να την βλεπουν ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΙΛΟΙ και να μν ειναι δημοσια?? ξερω οτι αν πας στην φωτο και κανεις κλικ στο κουμπι ''επεξεργασια'' μπορεις να την κανεις να τν βλεπουν μονο φιλοι αλλα το δοκιμασα και δεν ισχύει!!!!! μου παραμενει δημοσια κ ας λεει οτι ειναι μονο για φιλους!!! υπαρχει αλλος τροπος? εμενα αυτο με την φωτο δεν το κανει.. οσο για την αναζητηση..εχω την εντυπωση οτι οι φιλοι φιλων σε βρισκουν..οι ακυροι οχι... Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Έχετε αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα με τη συνομιλία του Facebook στην κινητή έκδοση (m.facebook.com); Έχω παρατηρήσει πως πολλές φορές δεν μου έρχονται τα μηνύματα κατευθείαν, αλλά εμφανίζονται μετά από αρκετή ώρα. Επίσης, όταν μπαίνω από Cosmote στη δωρεάν ιστοσελίδα μου εμφανίζει το εξής, "Δωρεάν πρόσβαση μέσω AMC Albania". O.o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 8ελω να κανω το προφιλ μου ΜΗ ΟΡΑΤΟ στην αναζήτηση!!! δηλαδη οσοι δεν με εχουν στους φιλους να μην μπορουν να με βρουν στο facebook!! Ρυθμίσεις Απορρήτου -> Πώς μπορείτε να συνδεθείτε -> Ποιοι μπορούν να αναζητήσουν το Χρονολόγιό σας με βάση το όνομά σας-> επιλέγεις Φίλοι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Ρυθμίσεις Απορρήτου -> Πώς μπορείτε να συνδεθείτε -> Ποιοι μπορούν να αναζητήσουν το Χρονολόγιό σας με βάση το όνομά σας-> επιλέγεις Φίλοι. :) κ Εχει 3 επιλογες εκει... κανονικα ειναι η επιλογη 1 που λεει ''Ποιοι μπορούν να σας αναζητήσουν με βάση τη διεύθυνση email ή τον αριθμό τηλεφώνου που δώσατε'' αυτη θα μπορουσα να την κανω μονο για φιλους για να μν μπορουν να με βρουν ασχετοι αλλα θα μπορουν να δουν το προφιλ μου αν το αναζητησουν με ονοματεπωνυμο! :worry: δεν λεει καπου να μν μπορουν να με βρουν με βαση το ονομα μου... το αλλαξανε! :blink: μονο με το τηλεφωνο η το mail μου δεν μπορουν..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Έχω κάνει "Like"σε κάποιες σελίδες μαγαζιών. Όταν θέλω να τις tagάρω σε κάποιο post/status/comment, δε μου τα βγάζει σε λίστα όπως αν tagάρουμε κάποιον φίλο. Και μάλιστα αυτό που περιγράφω ότι θέλω να κάνω, το βλέπω σε πολλών τα προφίλ. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 υπάρχει τρόπος να δώ ποιός με διέγραψε από φίλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts