ταξιδιωτης22 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Παιδιά πριν καιρό είχα βάλει να χω χρονολόγιο,υπάρχει τρόπος να το επαναφέρω στην κλασσική μορφή; Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Παιδιά πριν καιρό είχα βάλει να χω χρονολόγιο,υπάρχει τρόπος να το επαναφέρω στην κλασσική μορφή; Όχι. Δεν μπορεί πλέον να γυρίσει στην παλιά μορφή του. Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Ούτως ή άλλως το φθινόπωρο όλα τα προφίλ θα μεταφερθούν σε timeline. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 αυτο το ακουω εδω και ενα χρονο περιπου αλλα οκ,κατανοητο οτι γινεται σταδιακα Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Ούτως ή άλλως το φθινόπωρο όλα τα προφίλ θα μεταφερθούν σε timeline. απο το πασχα λενε παντου...επισης ακουστηκε οτι θα αλλαξει παλι η εμφανιση του προφιλ στο facebook Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Εμένα πάντως μου έβαλε ειδοποίηση ότι από 15 Αυγούστου γυρίζει μόνο του σε timeline... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Κι εμένα το άλλαξε μόνο του,εγώ το βλέπω σε timeline, οι άλλοι ακόμα όπως πριν,αλλά θα αλλάξει από τον 15αύγουστο. Πως μπορώ να κρύψω όλο το wall μου από ένα άτομο; πριν γινόταν γιατί το είχα κάνει παλιότερα , τώρα μόνο μπορώ να αποκρύψω posts τρίτων,τα tags, αυτά που ποσταρω εγώ. Αλλά δεν βρίσκω τρόπο να το αποκρύψω όλο, να φαίνεται άδειο σε αυτό το άτομο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 επισης ακουστηκε οτι θα αλλαξει παλι η εμφανιση του προφιλ στο facebook Εδώ δεν έχουν περάσει ακόμα όλοι σε timeline, θα αλλάξουν πάλι την εμφάνιση του προφίλ; Δύσκολο το κόβω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Εδώ δεν έχουν περάσει ακόμα όλοι σε timeline, θα αλλάξουν πάλι την εμφάνιση του προφίλ; Δύσκολο το κόβω... ειχα διαβασει σε μια αλλη ιστοσελιδα οτι θα αλλαξει και αλλο επειδη δεν αρεσε σε κανεναν το χρονολογιο Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 ειχα διαβασει σε μια αλλη ιστοσελιδα οτι θα αλλαξει και αλλο επειδη δεν αρεσε σε κανεναν το χρονολογιο Μακάρι βασικά! Δεν ξέρω για σας αλλά εμένα το χρονολόγιο δεν μου άρεσε καθόλου... Ευτυχώς δεν μου το έχουν αλλάξει ακόμα και το προφίλ μου εμφανίζεται στην παλιά του μορφή! Ως πότε να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 (edited) Μακάρι βασικά! Δεν ξέρω για σας αλλά εμένα το χρονολόγιο δεν μου άρεσε καθόλου... Ευτυχώς δεν μου το έχουν αλλάξει ακόμα και το προφίλ μου εμφανίζεται στην παλιά του μορφή! Ως πότε να δούμε... και εγω στην παλια ειμαι...απο τους μονους...ενα που εχω παρατηρισει στο χρονολογιο ειναι οτι κολλαει πιο ευκολα η σελιδα στο scrolling απο το κανονικο προφιλ μου το αλλαξανε σε timeline:/ βεβαια δεν εχει ενεργοποιηθει ακομα πρεπει να πατησω δημσιευση αλλα δεν μπορω να το αλλαξω Edited August 25, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 μου το αλλαξανε σε timeline:/ βεβαια δεν εχει ενεργοποιηθει ακομα πρεπει να πατησω δημσιευση αλλα δεν μπορω να το αλλαξω Δεν πρόλαβες καλά-καλά να το πεις ότι έχεις το παλιό προφίλ ακόμα και τσουυυπ,να το timeline! Καλώς το δέχτηκες! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 (edited) Δεν πρόλαβες καλά-καλά να το πεις ότι έχεις το παλιό προφίλ ακόμα και τσουυυπ,να το timeline! Καλώς το δέχτηκες! :D τα εχω παρει αγρια...βεβαια δεν εχω ακομα αλλα δεν ξερω πως φευγω...εσενα σου αλλαξε? ρε παιδια...οι φιλοι μου βλεπουν το απλο προφιλ...εγω γιατι βλεπω χρονολογιο? Edited August 16, 2012 by giothesuper Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 τα εχω παρει αγρια...βεβαια δεν εχω ακομα αλλα δεν ξερω πως φευγω...εσενα σου αλλαξε? Εμένα δεν μου άλλαξε ακόμα ευτυχώς αλλά από ότι φαίνεται είναι θέμα χρόνου... (μην το μελετάω και πολύ-πολύ και ξυπνήσω αύριο και δω κανένα χρονολόγιο και εγώ! :D :D :D ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Εμένα δεν μου άλλαξε ακόμα ευτυχώς αλλά από ότι φαίνεται είναι θέμα χρόνου... (μην το μελετάω και πολύ-πολύ και ξυπνήσω αύριο και δω κανένα χρονολόγιο και εγώ! :D :D :D ) συμφερει να το ενεργοποιησω??οι φιλοι μου δεν το βλεπουν αλλα εγω το βλεπω.. Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 συμφερει να το ενεργοποιησω??οι φιλοι μου δεν το βλεπουν αλλα εγω το βλεπω.. Αναλόγως τι προτιμάς, κινήσου αναλόγως! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Αναλόγως τι προτιμάς, κινήσου αναλόγως! ;) θα περιμενω μια βδομαδα...εγω βλεπω χρονολογιο...οι φιλοι μου οχι...7 μερες σου δινει...μετα γινεται μονο του Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 θα περιμενω μια βδομαδα...εγω βλεπω χρονολογιο...οι φιλοι μου οχι...7 μερες σου δινει...μετα γινεται μονο του Αν δεν πατήσεις Δημοσίευση , δε θα το δουν οι φίλοι σου το Χρονολόγιο. Το βλέπεις μόνο εσύ, τύποις πιλοτικά. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 πως γινεται ΚΑΤΩ απο καθθε ποστ να εμφανιζεται η περιοχη που είσαι και το γραφεις? ΚΑΤΩ... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 (edited) πως γινεται ΚΑΤΩ απο καθθε ποστ να εμφανιζεται η περιοχη που είσαι και το γραφεις? ΚΑΤΩ... Πας και γραφεις το στατους σου κανονικα και μετα απο κατω εκει πατας αυτο που ειναι καπως σαν μπαλονακι κ εκει γραφεις που εισαι (η αν θες διαλεγεις καποια απο αυτες που θα σ βγαλει) και μετα πατας δημοσιευση. τωρα αν θελεις απλα να γραφεις το στατους σου και να μπαινει η τοποθεσια σου απο μονη της... αυτο γινεται με το app του facebook kαι το κατεβαζεις απο το google play για android συσκευες. κ εκει μπορεις να το κανεις να σου βαζει αυτοματα την τοποθεσια σου οταν στελνεις κατι! **αν κανω καποιο λαθος διορθωστε με! Edited August 17, 2012 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 έτσι θα το γραψει δίπλα απο το στατους μου...Εγω ρωτησα πως το γραφει απο ΚΑΤΩ! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 έτσι θα το γραψει δίπλα απο το στατους μου...Εγω ρωτησα πως το γραφει απο ΚΑΤΩ! σε υπολογιστη σωστα? στο κινητο το βρισκει μονο του οπως ειπε και ο φιλος απο πανω εκει που γραφεις στατους κανονικα εχει αυτο της τοποθεσιας...λογικα θα λεει την πολη εργασιας εκει...εμενα το εχει αυτοματα..αμα δεν εχει πολη η θες να το αλλαξεις πατας εκει το αλλαζεις..και θα βγαινει απο κατω Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Στο μπαλονακι εννοεις? τοδοκιμασα και δε το βγαζει απο κάτω αλλά μόνο δίπλα απο το στατους. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 νομίζω πως μόνο μέσω κινητού το βγάζει κάτω. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 (edited) νομίζω πως μόνο μέσω κινητού το βγάζει κάτω. οχι...εγω μεσω υπολογιστη το βγαζω κατω.. να ρωτησω και εγω κατι...αριστερα στην αρχικη σελιδα μπορω να σβησω καποιες απο τις λιστες φιλων..και αν ναι πως? Edited August 18, 2012 by giothesuper Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts