Jump to content

Περί Facebook

rodriguez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

υπαρχει "dislike button" στο facebook ??? εμενα δεν μου το βγαζει, δεν το βλεπω πουθενα εννοω ... :blink:

Πατάς το L, κάνει like. Το ξαναπατάς, σβήνει το like. Ουδέτερο...

α, οκ, νομιζα οτι ηταν κανονικο dislike (-1 δηλαδη, αρνητικη ψηφος που λενε!), οπως στο YouTube ... :)

α, οκ, νομιζα οτι ηταν κανονικο dislike (-1 δηλαδη, αρνητικη ψηφος που λενε!), οπως στο YouTube ... :)

Μακάρι να υπήρχε κάτι τέτοιο. Θα πέφτανε πολλά!;)

Μακάρι να υπήρχε κάτι τέτοιο. Θα πέφτανε πολλά!;)

γι αυτο το θελα κι εγω, θα γινοτανε σφαγη απο τα "κοκκιναδια" :)

Καλησπερααα!!! αλλη μια ερωτηση! συνδεομαι στο φεισμπουκ κ μολις παω να πατησω λαικ ή οτιδηποτε αλλο μου λεει δεν ειστε συνδεδεμενος συνδεθειτε ξανα κ με αποσυνδεεει.παταω τον κωδικο ξανα μπαινω και παλι τα ιδια. γνωριζει κανεις για ποιο λογο γινεταιαυτο; ευχαριστω εκ των προτερων :)

Καλησπερααα!!! αλλη μια ερωτηση! συνδεομαι στο φεισμπουκ κ μολις παω να πατησω λαικ ή οτιδηποτε αλλο μου λεει δεν ειστε συνδεδεμενος συνδεθειτε ξανα κ με αποσυνδεεει.παταω τον κωδικο ξανα μπαινω και παλι τα ιδια. γνωριζει κανεις για ποιο λογο γινεταιαυτο; ευχαριστω εκ των προτερων :)

μου εχει κανει κι εμενα στο παρελθον κατι τετοια περιεργα το facebook ... Κλεισε τον browser, σβησε ολα τα cookies και ξαναμπες στο facebook (καλυτερα με την τελευταια εκδοση του google chrome ως browser) ;)

Σε εμένα δε γίνεται! :X

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

που το παταμε το L; στην αρχικη;

δε με εμφανίζει κάτι εμένα πάντως

Σε εμένα δε γίνεται! :X

Ανοίξτε μια φωτογραφία σας και πατήστε το L...

μονο σε φωτο το κανει? ειμαι απο ταπαταλκ τωρα και δε μπορω να το δοκιμασω

Ναι. Ανοίγεις τη φώτο και πατάς το L. Σε δημοσιεύσεις δε γίνεται..

Ναι. Ανοίγεις τη φώτο και πατάς το L. Σε δημοσιεύσεις δε γίνεται..

ενημερωνω...οτι αμα πατησετε την φωτο σε νεα καρτελα δεν θα γινει...δεν γινεται με το παλιο συστημα προβολων φωτογραφιων..

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

μου εχει κανει κι εμενα στο παρελθον κατι τετοια περιεργα το facebook ... Κλεισε τον browser, σβησε ολα τα cookies και ξαναμπες στο facebook (καλυτερα με την τελευταια εκδοση του google chrome ως browser) ;)

σε ευχαριστώ πολύ! :)

πως μπορω να καταλαβω αν καποιος εχει δεχτει ή οχι το αιτημα φιλιας που του έστηλα?

Αν σε έχει δεχτεί θα τον έχεις φίλο. Αν όχι, θα λέει όταν μπαίνεις στο profil του, το αίτημα φιλίας στάλθηκε.

Αν σε έχει δεχτεί θα τον έχεις φίλο. Αν όχι, θα λέει όταν μπαίνεις στο profil του, το αίτημα φιλίας στάλθηκε.

θα μου έρθει κάποια ειδιοίηση ότι με δέχτηκε ή πρέπει να ψαχω έναν έναν τους φίλους μου να δω? επίσης όταν λέει το αίτημα φιλίας στάλθηκε σημαίνει ότι το απέρρηψε ή οτι δεν έχει κανει τπτ, ούτε αποδοχή δηλαδή ούτε απόρρηψη?

θα μου έρθει κάποια ειδιοίηση ότι με δέχτηκε ή πρέπει να ψαχω έναν έναν τους φίλους μου να δω? επίσης όταν λέει το αίτημα φιλίας στάλθηκε σημαίνει ότι το απέρρηψε ή οτι δεν έχει κανει τπτ, ούτε αποδοχή δηλαδή ούτε απόρρηψη?

Θα σου έρθει ειδοποίηση ότι "ο τάδε αποδέχτηκε το αίτημα φιλίας σας".

πως μπορω κανω ανακτηση μιας σελιδας που δεν ειναι κανεις owner ??(πχ σε περιπτωση που δεν εχει μειλ με το ιδιο name-donaim ,πως θα τους πεισεις?)

στη προκειμενη εχω πχ 1 σελιδα εχει ~1000 like ,αλλα δεν μπορω να βαλω το σωστο στιγμα στον χαρτη γιατι δεν υπαρχει δρομος εκει...

και υπαρχει αλλη μια σελιδα μονο για check in ,με ~1000 checkins κ 250 like...

πως θα γινει ωστε να μην χασω κατι κ απο τα δυο? το καλυτερο θα ηταν η συγχωνευση αλλα δεν ξερω κατα ποσο γινεται

ΥΣ. και τα 2 pages ,εχουν ακριβως το ιδιο ονομα

θα σου ερθει ειδοποιηση οτι αποδεχτηκε το αιτημα φιλιας, και δεν χρειαζεται να ψαχνεις, αρκει να μπεις στο προφιλ του και αν δεν γραφει τιποτα διπλα στο ονομα του σημαινει οτι ειστε πλεον φιλοι, αν γραφει "αιτημα σταλθηκε" σημαινει οτι δεν εχει αποδεχτει ακομα, κι αν γραφει "προσθεσε τον ως φιλο" θα σημαινε οτι δεν εχεις στειλει καν αιτημα ακομα (αυτο δεν ισχυει στην περιπτωση σου ομως). ;) Τωρα στην μεσαια περιπτωση που θα γραφει οτι το "αιτημα σταλθηκε" σημαινει ενα απο 3 πραγματα: 1. η οτι δεν το εχει δει ακομα, 2. η οτι το εχει δει και το σκεφτεται ακομα, 3. η οτι το εχει απορριψει και δεν προκειται να σου ερθει αρνητικη ειδοποιηση απο το Facebook στην περιπτωση αυτη, οποτε δεν μπορεις να μαθεις ποτε τι εχει γινει ... :blink:

θα σου ερθει ειδοποιηση οτι αποδεχτηκε το αιτημα φιλιας, και δεν χρειαζεται να ψαχνεις, αρκει να μπεις στο προφιλ του και αν δεν γραφει τιποτα διπλα στο ονομα του σημαινει οτι ειστε πλεον φιλοι, αν γραφει "αιτημα σταλθηκε" σημαινει οτι δεν εχει αποδεχτει ακομα, κι αν γραφει "προσθεσε τον ως φιλο" θα σημαινε οτι δεν εχεις στειλει καν αιτημα ακομα (αυτο δεν ισχυει στην περιπτωση σου ομως). ;) Τωρα στην μεσαια περιπτωση που θα γραφει οτι το "αιτημα σταλθηκε" σημαινει ενα απο 3 πραγματα: 1. η οτι δεν το εχει δει ακομα, 2. η οτι το εχει δει και το σκεφτεται ακομα, 3. η οτι το εχει απορριψει και δεν προκειται να σου ερθει αρνητικη ειδοποιηση απο το Facebook στην περιπτωση αυτη, οποτε δεν μπορεις να μαθεις ποτε τι εχει γινει ... :blink:

ευχαριστω πολυ για την απαντηση!

Δεν είναι ακριβώς έτσι.. Στην περίπτωση που δεν αποδεχτεί το αίτημα φιλίας και σε απορρίψει, τότε αν μπεις στο προφιλ του/της, θα δεις ξανά να σου γράφει "προσθέστε φίλο" (ή "add friend", ανάλογα τι γλώσσα χρησιμποιείς!).

yakinthi :wink:

Δεν είναι ακριβώς έτσι.. Στην περίπτωση που δεν αποδεχτεί το αίτημα φιλίας και σε απορρίψει, τότε αν μπεις στο προφιλ του/της, θα δεις ξανά να σου γράφει "προσθέστε φίλο" (ή "add friend", ανάλογα τι γλώσσα χρησιμποιείς!).

Aν πατήσει ο άλλος όχι τώρα, εσύ βλέπεις: Το αίτημα φιλίας στάλθηκε..