alkis_7 Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 υπαρχει "dislike button" στο facebook ??? εμενα δεν μου το βγαζει, δεν το βλεπω πουθενα εννοω ... :blink: Πατάς το L, κάνει like. Το ξαναπατάς, σβήνει το like. Ουδέτερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Acer Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Πατάς το L, κάνει like. Το ξαναπατάς, σβήνει το like. Ουδέτερο... α, οκ, νομιζα οτι ηταν κανονικο dislike (-1 δηλαδη, αρνητικη ψηφος που λενε!), οπως στο YouTube ... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 α, οκ, νομιζα οτι ηταν κανονικο dislike (-1 δηλαδη, αρνητικη ψηφος που λενε!), οπως στο YouTube ... :) Μακάρι να υπήρχε κάτι τέτοιο. Θα πέφτανε πολλά!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Acer Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Μακάρι να υπήρχε κάτι τέτοιο. Θα πέφτανε πολλά!;) γι αυτο το θελα κι εγω, θα γινοτανε σφαγη απο τα "κοκκιναδια" :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_hope Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Καλησπερααα!!! αλλη μια ερωτηση! συνδεομαι στο φεισμπουκ κ μολις παω να πατησω λαικ ή οτιδηποτε αλλο μου λεει δεν ειστε συνδεδεμενος συνδεθειτε ξανα κ με αποσυνδεεει.παταω τον κωδικο ξανα μπαινω και παλι τα ιδια. γνωριζει κανεις για ποιο λογο γινεταιαυτο; ευχαριστω εκ των προτερων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Acer Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Καλησπερααα!!! αλλη μια ερωτηση! συνδεομαι στο φεισμπουκ κ μολις παω να πατησω λαικ ή οτιδηποτε αλλο μου λεει δεν ειστε συνδεδεμενος συνδεθειτε ξανα κ με αποσυνδεεει.παταω τον κωδικο ξανα μπαινω και παλι τα ιδια. γνωριζει κανεις για ποιο λογο γινεταιαυτο; ευχαριστω εκ των προτερων :) μου εχει κανει κι εμενα στο παρελθον κατι τετοια περιεργα το facebook ... Κλεισε τον browser, σβησε ολα τα cookies και ξαναμπες στο facebook (καλυτερα με την τελευταια εκδοση του google chrome ως browser) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Πατάς το L, κάνει like. Το ξαναπατάς, σβήνει το like. Ουδέτερο... Σε εμένα δε γίνεται! :X Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 που το παταμε το L; στην αρχικη; δε με εμφανίζει κάτι εμένα πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 που το παταμε το L; στην αρχικη; δε με εμφανίζει κάτι εμένα πάντως Σε εμένα δε γίνεται! :X Ανοίξτε μια φωτογραφία σας και πατήστε το L... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 μονο σε φωτο το κανει? ειμαι απο ταπαταλκ τωρα και δε μπορω να το δοκιμασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 μονο σε φωτο το κανει? ειμαι απο ταπαταλκ τωρα και δε μπορω να το δοκιμασω Ναι. Ανοίγεις τη φώτο και πατάς το L. Σε δημοσιεύσεις δε γίνεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Ναι. Ανοίγεις τη φώτο και πατάς το L. Σε δημοσιεύσεις δε γίνεται.. ενημερωνω...οτι αμα πατησετε την φωτο σε νεα καρτελα δεν θα γινει...δεν γινεται με το παλιο συστημα προβολων φωτογραφιων.. Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_hope Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 μου εχει κανει κι εμενα στο παρελθον κατι τετοια περιεργα το facebook ... Κλεισε τον browser, σβησε ολα τα cookies και ξαναμπες στο facebook (καλυτερα με την τελευταια εκδοση του google chrome ως browser) ;) σε ευχαριστώ πολύ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 πως μπορω να καταλαβω αν καποιος εχει δεχτει ή οχι το αιτημα φιλιας που του έστηλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 πως μπορω να καταλαβω αν καποιος εχει δεχτει ή οχι το αιτημα φιλιας που του έστηλα? Αν σε έχει δεχτεί θα τον έχεις φίλο. Αν όχι, θα λέει όταν μπαίνεις στο profil του, το αίτημα φιλίας στάλθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Αν σε έχει δεχτεί θα τον έχεις φίλο. Αν όχι, θα λέει όταν μπαίνεις στο profil του, το αίτημα φιλίας στάλθηκε. θα μου έρθει κάποια ειδιοίηση ότι με δέχτηκε ή πρέπει να ψαχω έναν έναν τους φίλους μου να δω? επίσης όταν λέει το αίτημα φιλίας στάλθηκε σημαίνει ότι το απέρρηψε ή οτι δεν έχει κανει τπτ, ούτε αποδοχή δηλαδή ούτε απόρρηψη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 θα μου έρθει κάποια ειδιοίηση ότι με δέχτηκε ή πρέπει να ψαχω έναν έναν τους φίλους μου να δω? επίσης όταν λέει το αίτημα φιλίας στάλθηκε σημαίνει ότι το απέρρηψε ή οτι δεν έχει κανει τπτ, ούτε αποδοχή δηλαδή ούτε απόρρηψη? Θα σου έρθει ειδοποίηση ότι "ο τάδε αποδέχτηκε το αίτημα φιλίας σας". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 δεν έρχεται πάντα η ειδοποίηση ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Εμένα πάντοτε μου έρχεται ειδοποίηση πάντως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 2 με 3 στα 10 friend requests που στέλνω δε με τα εμφανίζει. εννοείται ότι δεχονται την αίτημα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 πως μπορω κανω ανακτηση μιας σελιδας που δεν ειναι κανεις owner ??(πχ σε περιπτωση που δεν εχει μειλ με το ιδιο name-donaim ,πως θα τους πεισεις?) στη προκειμενη εχω πχ 1 σελιδα εχει ~1000 like ,αλλα δεν μπορω να βαλω το σωστο στιγμα στον χαρτη γιατι δεν υπαρχει δρομος εκει... και υπαρχει αλλη μια σελιδα μονο για check in ,με ~1000 checkins κ 250 like... πως θα γινει ωστε να μην χασω κατι κ απο τα δυο? το καλυτερο θα ηταν η συγχωνευση αλλα δεν ξερω κατα ποσο γινεται ΥΣ. και τα 2 pages ,εχουν ακριβως το ιδιο ονομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Acer Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 θα μου έρθει κάποια ειδιοίηση ότι με δέχτηκε ή πρέπει να ψαχω έναν έναν τους φίλους μου να δω? επίσης όταν λέει το αίτημα φιλίας στάλθηκε σημαίνει ότι το απέρρηψε ή οτι δεν έχει κανει τπτ, ούτε αποδοχή δηλαδή ούτε απόρρηψη? θα σου ερθει ειδοποιηση οτι αποδεχτηκε το αιτημα φιλιας, και δεν χρειαζεται να ψαχνεις, αρκει να μπεις στο προφιλ του και αν δεν γραφει τιποτα διπλα στο ονομα του σημαινει οτι ειστε πλεον φιλοι, αν γραφει "αιτημα σταλθηκε" σημαινει οτι δεν εχει αποδεχτει ακομα, κι αν γραφει "προσθεσε τον ως φιλο" θα σημαινε οτι δεν εχεις στειλει καν αιτημα ακομα (αυτο δεν ισχυει στην περιπτωση σου ομως). ;) Τωρα στην μεσαια περιπτωση που θα γραφει οτι το "αιτημα σταλθηκε" σημαινει ενα απο 3 πραγματα: 1. η οτι δεν το εχει δει ακομα, 2. η οτι το εχει δει και το σκεφτεται ακομα, 3. η οτι το εχει απορριψει και δεν προκειται να σου ερθει αρνητικη ειδοποιηση απο το Facebook στην περιπτωση αυτη, οποτε δεν μπορεις να μαθεις ποτε τι εχει γινει ... :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 θα σου ερθει ειδοποιηση οτι αποδεχτηκε το αιτημα φιλιας, και δεν χρειαζεται να ψαχνεις, αρκει να μπεις στο προφιλ του και αν δεν γραφει τιποτα διπλα στο ονομα του σημαινει οτι ειστε πλεον φιλοι, αν γραφει "αιτημα σταλθηκε" σημαινει οτι δεν εχει αποδεχτει ακομα, κι αν γραφει "προσθεσε τον ως φιλο" θα σημαινε οτι δεν εχεις στειλει καν αιτημα ακομα (αυτο δεν ισχυει στην περιπτωση σου ομως). ;) Τωρα στην μεσαια περιπτωση που θα γραφει οτι το "αιτημα σταλθηκε" σημαινει ενα απο 3 πραγματα: 1. η οτι δεν το εχει δει ακομα, 2. η οτι το εχει δει και το σκεφτεται ακομα, 3. η οτι το εχει απορριψει και δεν προκειται να σου ερθει αρνητικη ειδοποιηση απο το Facebook στην περιπτωση αυτη, οποτε δεν μπορεις να μαθεις ποτε τι εχει γινει ... :blink: ευχαριστω πολυ για την απαντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 θα σου ερθει ειδοποιηση οτι αποδεχτηκε το αιτημα φιλιας, και δεν χρειαζεται να ψαχνεις, αρκει να μπεις στο προφιλ του και αν δεν γραφει τιποτα διπλα στο ονομα του σημαινει οτι ειστε πλεον φιλοι, αν γραφει "αιτημα σταλθηκε" σημαινει οτι δεν εχει αποδεχτει ακομα, κι αν γραφει "προσθεσε τον ως φιλο" θα σημαινε οτι δεν εχεις στειλει καν αιτημα ακομα (αυτο δεν ισχυει στην περιπτωση σου ομως). ;) Τωρα στην μεσαια περιπτωση που θα γραφει οτι το "αιτημα σταλθηκε" σημαινει ενα απο 3 πραγματα: 1. η οτι δεν το εχει δει ακομα, 2. η οτι το εχει δει και το σκεφτεται ακομα, 3. η οτι το εχει απορριψει και δεν προκειται να σου ερθει αρνητικη ειδοποιηση απο το Facebook στην περιπτωση αυτη, οποτε δεν μπορεις να μαθεις ποτε τι εχει γινει ... :blink: Δεν είναι ακριβώς έτσι.. Στην περίπτωση που δεν αποδεχτεί το αίτημα φιλίας και σε απορρίψει, τότε αν μπεις στο προφιλ του/της, θα δεις ξανά να σου γράφει "προσθέστε φίλο" (ή "add friend", ανάλογα τι γλώσσα χρησιμποιείς!). Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Δεν είναι ακριβώς έτσι.. Στην περίπτωση που δεν αποδεχτεί το αίτημα φιλίας και σε απορρίψει, τότε αν μπεις στο προφιλ του/της, θα δεις ξανά να σου γράφει "προσθέστε φίλο" (ή "add friend", ανάλογα τι γλώσσα χρησιμποιείς!). Aν πατήσει ο άλλος όχι τώρα, εσύ βλέπεις: Το αίτημα φιλίας στάλθηκε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts