Pitsikoulina Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Nope! Πρώτη φορά το ακούω! Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Και εγω. Πρωτη φορα το ακουω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Μερικές φορές όταν μπαίνω στο facebook, ΠΡΙΝ με πάει στην αρχική σελίδα, με στέλνει σε μια σελίδα του ποτού Chivas, χωρίς ποτέ εγώ να έχω κάνει λάικ σε αυτή τη σελίδα και εννοείται δεν είμαι μέλος της... :wacko: Έχει συμβεί σε κανέναν; ουαου..εννοειται πως οχι..γινεται να βγαλεις ενα screenshot? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Σε μένα έχει τύχει και έχω και γω την ίδια απορία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Σε μένα έχει τύχει και έχω και γω την ίδια απορία! Μηπως αυτα βγαινουν απο παιχνιδια στο facebook; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Δεν παίζω παιχνίδια. Αυτό συμβαίνει όταν μπαίνω από άλλον υπολογιστή, και εμφανίζεται αμέσως μετά την οθόνη που σου λέει να καταχωρήσεις τη νέα συσκευή ... τσουπ, να η σελίδα του Chivas! :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Δεν παίζω παιχνίδια. Αυτό συμβαίνει όταν μπαίνω από άλλον υπολογιστή, και εμφανίζεται αμέσως μετά την οθόνη που σου λέει να καταχωρήσεις τη νέα συσκευή ... τσουπ, να η σελίδα του Chivas! :confused: Τι να πω. Πρωτη φορα το ακουω αυτο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 πως γινεται να μην φαινεται στο προφιλ μου ποσους φιλους εχω και ποιους για ατομα που δεν εχω κανει φιλους; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 καλησπέρα και καλή χρονιά. Να ρωτήσω κάτι ? Στον λογαριασμό μου, ειχα αλλαξει αρκετες φορες ονομα μου, πριν απο 8 μηνες. τοτε, καποια στιγμή μου εβγαλε ειδοποιηση "οτι δεν μπορειτε να κανετε άλλες αλλαγες παρα μονο να επιλεξετε καποιο απο αυτα που εχετε ηδη χρησιμοποιησει". τωρα ξαναδοκιμαζω να το αλλαξω το ονομα, αλλα και πάλι, δεν. κανεις ιδες/ λυση/ γνωμη ? Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Δεν νομίζω πως γίνεται να το ξαναλλαξεις.. Sent from my E15i using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 πως γινεται να μην φαινεται στο προφιλ μου ποσους φιλους εχω και ποιους για ατομα που δεν εχω κανει φιλους; Πας προφίλ, πατάς το μολυβάκι δίπλα στο "φίλοι". Κάτω από την "οικογένεια" είναι αυτό που ψάχνεις.. Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Πας προφίλ, πατάς το μολυβάκι δίπλα στο "φίλοι". Κάτω από την "οικογένεια" είναι αυτό που ψάχνεις.. μολυβακι εχει..εγω νομιζω εχει 2 μαυρα ανρθωπακια Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Πας προφίλ, πατάς το μολυβάκι δίπλα στο "φίλοι". Κάτω από την "οικογένεια" είναι αυτό που ψάχνεις.. ευχαριστω πολυ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 μολυβακι εχει..εγω νομιζω εχει 2 μαυρα ανρθωπακια 2 απόψεις έχεις; :confused: Τεσπα, μολυβάκι έχει! ευχαριστω πολυ Τίποτα! :) Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 2 απόψεις έχεις; :confused: οχι ενταξει..αλλο ειδα μπερδευτικα σε αλλου ειδους ρυθμισεις..και οσο για τις αποψεις μια ηταν:lol: Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 και οσο για τις αποψεις μια ηταν:lol: 1) μολυβακι εχει.. 2) εγω νομιζω εχει 2 μαυρα ανρθωπακια Εγώ 2 βλέπω..:rolleyes: Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Εγώ 2 βλέπω..:rolleyes: εκανα λαθος;) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Ερώτηση για δυνατούς λύτες... Εχω μια φωτογραφία στο Wall Photos. Θέλω να τη μεραφέρω σε άλμπουμ...Πώς θα γίνει αυτό, χωρίς να την ξανανεβάσω και χωρίς να διαγραφούν τα σχόλια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Ερώτηση για δυνατούς λύτες... Εχω μια φωτογραφία στο Wall Photos. Θέλω να τη μεραφέρω σε άλμπουμ...Πώς θα γίνει αυτό, χωρίς να την ξανανεβάσω και χωρίς να διαγραφούν τα σχόλια; δεν γινεται αυτο;) πρεπει να ξαναανεβει..δεν γινεται ενωση αλμπουμ δυστιχως Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Ερώτηση για δυνατούς λύτες... Εχω μια φωτογραφία στο Wall Photos. Θέλω να τη μεραφέρω σε άλμπουμ...Πώς θα γίνει αυτό, χωρίς να την ξανανεβάσω και χωρίς να διαγραφούν τα σχόλια; Δυστυχώς δεν γίνεται αυτό. Πρέπει να την κατεβασεις και να την ξανανεβασεις! Sent from my E15i using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Ερώτηση για δυνατούς λύτες... Εχω μια φωτογραφία στο Wall Photos. Θέλω να τη μεραφέρω σε άλμπουμ...Πώς θα γίνει αυτό, χωρίς να την ξανανεβάσω και χωρίς να διαγραφούν τα σχόλια; Εάν δεν ξέρουμε αν κάτι γίνεται καλό είναι να μην απαντάμε. Όλες οι φωτογραφείς μπορούν να μεταφερθούν εκτός από τις φωτογραφίες προφίλ και τις φωτογραφίες cover στο timeline. Λοιπών πας στο άλμπουμ wall photos πατάς Edit album, σου βγάζει ένα παραθυράκι και επιλέγεις edit photos το πατάς και σου βγάζει τις φωτογραφίες σε λίστα. Κάτω από κάθε φώτο έχει μια επιλογή που λέει move to και σου βγάζει να επιλέξεις που θες να την μεταφέρεις. Αν κάπου κολλήσεις πες μου. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 @DeathAngel Σ' εχαριστώ πολύ φίλε μου. Ευτυχώς που δεν έσβησα τις φωτό, είχα μια υποψία ότι γίνεται αυτό που έλεγα... Το 'χα ξανακάνει στο παρελθόν, αλλά δεν έβρισκα με τίποτα τον τρόπο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Τα τελευταία χρόνια μερικές εταιρείες αμείβουν εξωτερικούς ερευνητές ασφαλείας, για τα σημαντικά κενά που βρίσκουν οι τελευταίοι στον κώδικα των προγραμμάτων τους. Η Facebook πήγε ένα βήμα παραπέρα το πρόγραμμα ανταμοιβής, μοιράζοντας χρεωστικές κάρτες. Οι ερευνητές ασφαλείας μπορούν να κερδίσουν χιλιάδες δολάρια, κοινοποιώντας στην εταιρεία ακόμα και ένα σημαντικό κενό ασφαλείας. Αντί η Facebook να δώσει μετρητά στους white hackers, προτιμά έναν πρωτότυπο τρόπο, μοιράζοντας χρεωστικές κάρτες, που έχουν αντίκρυσμα ίσο με το ποσό που αντιστοιχεί στη σπουδαιότητα της ανακάλυψής τους. Οι hacker μπορούν είτε να κάνουν απευθείας ηλεκτρονικές αγορές με την κάρτα, είτε να κάνουν ανάληψη μετρητών από ΑΤΜ. Η κάρτα παραμένει στην κατοχή του ερευνητή ασφαλείας, ώστε να προστίθενται χρήματα στο λογαριασμό που της αντιστοιχεί, όταν ο hacker εντοπίσει επιπλέον κενά ασφαλείας. http://www.adslgr.com/forum/attachment.php?attachmentid=94855&d=1325455719Στόχος της εταιρείας ήταν να κάνει κάτι παραπάνω από την απλή εξόφληση της εργασίας των εξωτερικών ερευνητών ασφαλείας, που βοηθούν τη Facebook να διατηρήσει υψηλά την ασφάλεια του λογισμικού της, κρατώντας μακριά τους κακόβουλους hacker και το επιβλαβές λογισμικό. Εκτός από το αντίκρισμα σε μετρητά η κάρτα White Hat, μπορεί να παρέχει επιπλέον προνόμια, όπως για παράδειγμα η είσοδος σε κάποιο πάρτι. Ο επικεφαλής της ομάδας ασφαλείας της Facebook, Ryan McGeehan, δήλωσε:"Οι ερευνητές που ανακαλύπτουν κενά ασφαλείας και βελτιώσεις στον κώδικα είναι σπάνιοι, γεγονός που αναγνωρίζουμε και θέλουμε να τους ανταμείψουμε. Η κατοχή της αποκλειστικής μαύρης χρεωστικής κάρτας είναι ένας τρόπος αναγνώρισης. Μπορούν να παρουσιαστούν σε ένα συνέδριο, να δείξουν την κάρτα και να αναφέρουν ότι έκαναν σημαντική εργασία για το Facebook." Η Facebook ξεκίνησε το πρόγραμμα ανταμοιβής εξωτερικών ερευνητών ασφαλείας τον Ιούλιο, ακολουθώντας αντίστοιχες κινήσεις της Mozilla και της Google. Το ελάχιστο ποσό που μπορεί να αποκομίσει ένας ερευνητής που αναφέρει bug, το οποίο τελικά επιβεβαιώνεται, είναι 500 δολάρια, ενώ δεν υπάρχει άνω κατώφλι στην αμοιβή. Βέβαια, οι ερευνητές οφείλουν να ακολουθήσουν τις οδηγίες της Facebook αναφορικά με την εχεμύθεια και να μην δημοσιεύσουν το εύρημά τους πριν διορθωθεί το πρόβλημα που περιγράφει το κενό ασφαλείας. Το μέγιστο ποσό που έχει δώσει η Facebook για την αναφορά ενός bug είναι 5.000 δολάρια, κάτι που έχει κάνει αρκετές φορές. Μέχρι στιγμής, έχουν λάβει χρήματα 81 ερευνητές. Μάλιστα ένας εξ αυτών δεν δέχτηκε τα χρήματα και αντιπρότεινε τη δωρεά του ποσού σε κάποιο φιλανθρωπικό ίδρυμα, γεγονός που έγινε αποδεκτό από την εταιρεία. Ένας άλλος νεαρός ερευνητής (Nean Poole), θα εργαστεί για τη Facebook την ερχόμενη θερινή περίοδο. Η εταιρεία σκοπεύει να αυξήσει την ταχύτητα ανακάλυψης των κενών ασφαλείας, δίνοντας στους εξωτερικούς ερευνητές ασφαλείας γρηγορότερα πρόσβαση στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, ώστε να έχουν περισσότερο χρόνο για την ενδελεχή ανίχνευση προβλημάτων. Πηγή: adslgr.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 παλι μου αλαλξε το chat... πως μπορω να εχω το παλιο chat που ειχε και λιστες? ειχα ενα extra προργαμμα που εκανε αυτη την δουλεια αλλα εκανε update και δεν εχει.. :-( Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 παλι μου αλαλξε το chat... πως μπορω να εχω το παλιο chat που ειχε και λιστες? ειχα ενα extra προργαμμα που εκανε αυτη την δουλεια αλλα εκανε update και δεν εχει.. :-( πως σου εγινε? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts