Jump to content

Περί Facebook

rodriguez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει τρόπος να δω ποιοι έχουν κάνει like σε μια σελίδα στο facebook; Ενδιαφέρομαι και για άτομα που δεν είναι φίλοι μου.

παλια γινοταν..τωρα δεν ξερω..νομιζω πως οχι..πας στην σελιδα εκει στα μελη και προσπαθεις να βρεις καπου να πατησεις...εκει με τα ατομα...νομιζω οτι τωρα οι αντμιν τα βλεπουν μονο

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Πως μπορω να μπλοκαρω να μην μου στελνουν αιτηματα για εφαρμογες γενικα παιδια ?

Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Πως μπορω να μπλοκαρω να μην μου στελνουν αιτηματα για εφαρμογες γενικα παιδια ?

Ευχαριστω.

μπλοκαροντας την εφαρμογη..στα αιτηματα πας και την αποκλειεις

Φιλικά Γιώργος

μπλοκαροντας την εφαρμογη..στα αιτηματα πας και την αποκλειεις

Ευχαριστω.Αυτο πρεπει να γινεται σε καθε αιτημα ή μπορω να το εχω απο την αρχη ετσι ρυθμισμενο ?

Φιλικά Γιάννης

Ευχαριστω.Αυτο πρεπει να γινεται σε καθε αιτημα ή μπορω να το εχω απο την αρχη ετσι ρυθμισμενο ?

αμα ειναι απο την καθε εφαρμογη οχι δεν θα ερχεται αιτημα ξανα...αλλα πρεπει να αποκλειεις εφαρμογες συνεχεια για να μην ερχονται

Φιλικά Γιώργος

αμα ειναι απο την καθε εφαρμογη οχι δεν θα ερχεται αιτημα ξανα...αλλα πρεπει να αποκλειεις εφαρμογες συνεχεια για να μην ερχονται

Ευχαριστω πολυ.

Φιλικά Γιάννης

Oταν κανω ενα ποστ σε μια σελιδα, εμφανιζεται στον τοιχο των φιλων μου. Εγω δεν θελω να εμφανιζεται στους φιλους και δεν μπορω να βρω την καταλληλη ρυθμιση στο απορρητο. Τι πρεπει να αλλαξω?

Oταν κανω ενα ποστ σε μια σελιδα, εμφανιζεται στον τοιχο των φιλων μου. Εγω δεν θελω να εμφανιζεται στους φιλους και δεν μπορω να βρω την καταλληλη ρυθμιση στο απορρητο. Τι πρεπει να αλλαξω?

Με επιφυλαξη αλλα δεν γινεται.

Φιλικά Γιάννης

πως γίνεται να μη φαίνονται οι κοινοί φίλοι στο προφίλ μου;

προλαβα?:lol:

πας επεξεργασια προφιλ...μετα στο φιλοι και οικογενεια και κατω απο τα ονοματα που εχεις στην οικογενεια σου βαζει μια λιστα με φιλους...εκει στα 2 ανρθωπακια πατας μονο εγω...για τους κοινους δεν υπαρχει κατι το ξεχοριστο

στην αρχικη σελιδα θες να πεις;)

Φιλικά Γιώργος

Όχι,σωστά το λέει.

Κι εγώ αυτό το πρόβλημα εχω περίπου.

Δε θέλω να εμφανίζεται συνέχεια στους φιλους μου,ποτε κάνω νεο φιλο και ποτε ποσταρω.κάπου...

Sent from my Defy.

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

προλαβα?:lol:

πας επεξεργασια προφιλ...μετα στο φιλοι και οικογενεια και κατω απο τα ονοματα που εχεις στην οικογενεια σου βαζει μια λιστα με φιλους...εκει στα 2 ανρθωπακια πατας μονο εγω...για τους κοινους δεν υπαρχει κατι το ξεχοριστο

Απ'οτι ξερω κι εγω δεν γινεται να μην φαινονται οι κοινοι φιλοι, αλλα σε μερικα προφιλ οταν μπαινω, δεν μου δειχνει δεξια πανω τι κοινους φιλους εχουμε, και φαινονται μονο αν στην αρχικη σελιδα πχ, παω με το ποντικι και το αφησω πανω απο το ονομα, οποτε θα τους δειξει στο παραθυρακι που βγαζει. Αυτο ακομα δεν εχω καταλαβει πως γινεται σε ορισμενα προφιλ.

Aπο το μεσημέρι και έπειτα υπάρχει πρόβλημα με το chat του facebook. το έχετε παρατηρήσει?

Τι είδους πρόβλημα; Σε μένα μια χαρά λειτουργούσε και χθες ολόκληρη την ημέρα αλλα και σήμερα...

Aπο το μεσημέρι και έπειτα υπάρχει πρόβλημα με το chat του facebook. το έχετε παρατηρήσει?

και σε μενα τωρα εκανε κατι αλλα ειναι ενταξει...σημερα μου αλλαζει σιγα σιγα και μενα...μου αλλαξε το πανω μερος ξερετε με το ονομα προφιλ και το βελακι...περιμενω και το live..επισης με το κινητο κολλαει...φταει που μπηκα απο αλλο κινητο?η συμβαινει σε ολους?

Φιλικά Γιώργος

πάλι αλλαγές το φατσομπούκι; έλεος...

(btw το χω βαρεθεί αφάνταστα :p)

γκουγκλοπλασαρει απιστευτα....
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

το γράφω εδω μη ξερωντας αν ειναι το σωστό μέρος ...πως μπορω να βάλω στο άλμπουμ μου "mobile uploads" hide απο ένα συγκεκριμένο άτομο ;;;γιατί εώς τώρα βρίσκω την επιλογή βα του κρύβω συγκρκεκριμενες φωτογραφίες !!!

Sent from my iPhone4 using Tapatalk

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

I love my Iphone

το γράφω εδω μη ξερωντας αν ειναι το σωστό μέρος ...πως μπορω να βάλω στο άλμπουμ μου "mobile uploads" hide απο ένα συγκεκριμένο άτομο ;;;γιατί εώς τώρα βρίσκω την επιλογή βα του κρύβω συγκρκεκριμενες φωτογραφίες !!!

Sent from my iPhone4 using Tapatalk

λοιπον...πας μεσα στο αλμπουμ...και μετα οταν ανοιξει η σελιδα πας πανω πανω επεξεργασια αλμπουμ

εκει στις ρυθμισεις απορρητου ρυθμιζεις ποιος θελεις να το βλεπει

Φιλικά Γιώργος

Καλημέρα πως μπορώ να ορίσω ποιος θα σχολιάζει της δημοσιεύσεις μου ; δεν το βρίσκω στις ρυθμίσεις. Επίσης όταν παω να δω το προφίλ μου πως το βλέπουνε αλλά άτομα πατώντας προβολή ως. Μου βγάζει της δημοσιεύσεις σου και από κάτω δεν εμφανίζει την μπάρα για σχολιάσει κάποιος. Αυτό τι σημαίνει ; ότι άλλαξε το σίτε και δεν εμφανίζεται ; ή ότι είναι κάτι άλλο ; ή ότι εχω επιλέξει να μην κάνουνε δημοσιεύσεις τα άτομα που κοίταξα ; εχω μπερδευτεί με όλες της ρυθμίσεις απορρήτου.

Καλημέρα πως μπορώ να ορίσω ποιος θα σχολιάζει της δημοσιεύσεις μου

Νομιζω επιλεκτικα δεν γινεται...

Φιλικά Γιάννης

Νομιζω επιλεκτικα δεν γινεται...

:( κριμα σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση σου. και εγω προσπαθω να το βρω αλλα τιποτα. οσο για τις ομαδες τελικα τις βρηκα αλλα δεν μπορω να δω συνολικα ποιες επαφες μου ειναι σε καθε ομαδα. παρα μονο να βαζω καθε μια επαφη σε μια ή και παραπανω ομαδες. ή να φτιαχνω καινουργιο . αυτο που δεν μπορω να βρω ειναι να μετονομασω μια ομαδα ή να την διαγραψω δεν υπαρχει ; .