xtrmsnpr Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 Παιδιά...έτσι όπως έχουν γίνει οι νέες ρυθμίσεις απορρήτου,πώς γίνεται να τις αλλάξουμε;;Το έχω μόνο φίλοι,αλλά ανεβάσανε φωτος κάποιοι φίλοι(κανονικοί) μου με εμένα,και μεταξύ τους friends που δεν έχουν ο ένας τον άλλον,μπορούν να βλέπουν τις φώτος και να σχολιάζουν, που έχουν γίνει tag άτομα.Όπως και το παιδί που ανέβασε τις φώτος,τις έχει μόνο φίλοι,και άκυροι από έναν που έχει γίνει tag σε μια φώτο,κατάφεραν να σχολιάσουν και να κάνουν like. Αυτό φταίει επειδή δεν έχουν αλλάξει τις δικές τους ρυθμίσεις;; Δεν μπορώ να καταλάβω. Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 Παιδιά...έτσι όπως έχουν γίνει οι νέες ρυθμίσεις απορρήτου,πώς γίνεται να τις αλλάξουμε;;Το έχω μόνο φίλοι,αλλά ανεβάσανε φωτος κάποιοι φίλοι(κανονικοί) μου με εμένα,και μεταξύ τους friends που δεν έχουν ο ένας τον άλλον,μπορούν να βλέπουν τις φώτος και να σχολιάζουν, που έχουν γίνει tag άτομα.Όπως και το παιδί που ανέβασε τις φώτος,τις έχει μόνο φίλοι,και άκυροι από έναν που έχει γίνει tag σε μια φώτο,κατάφεραν να σχολιάσουν και να κάνουν like. Αυτό φταίει επειδή δεν έχουν αλλάξει τις δικές τους ρυθμίσεις;; Δεν μπορώ να καταλάβω. https://www.facebook.com/settings/?tab=privacy&ref=mb εδω ειναι οι ρυθμισεις απορρητου...ελεγξε τα...οσο για την φωτογραφια ισως φταει οτι τωρα μπορεις νομιζω να κανεις tag οποιον θες και ας μην τον εχεις φιλο Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 https://www.facebook.com/settings/?tab=privacy&ref=mb εδω ειναι οι ρυθμισεις απορρητου...ελεγξε τα...οσο για την φωτογραφια ισως φταει οτι τωρα μπορεις νομιζω να κανεις tag οποιον θες και ας μην τον εχεις φιλο Μάλιστα..Φτιαγμένα τα έχουμε αυτά για μόνο φίλους..Τί να πω,άκυροι που δεν έχουμε,μας σχολιάζουν τις φώτος,και είναι κοινοί φίλοι ένος που έχει γίνει tag επάνω.. gtp έχει γίνει αυτή η σελίδα..:mad: Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 καλησπερα επειδη εχω μπερδευτει με το καινουργιες αλλαγες , καπου διαβασα οτι υπαρχει τροπος οταν οταν μας επισημαινουνε σε μια φωτογραφια να μην φαινεται στους φιλους μας , αλλα να περναει πρωτα απο την εγκριση μας και μετα εαν επιλεξουμε ναι θα φιανεται εαν οχι δεν θα φαινεται . ισχυει κατι τετοιο; . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 καλησπερα επειδη εχω μπερδευτει με το καινουργιες αλλαγες , καπου διαβασα οτι υπαρχει τροπος οταν οταν μας επισημαινουνε σε μια φωτογραφια να μην φαινεται στους φιλους μας , αλλα να περναει πρωτα απο την εγκριση μας και μετα εαν επιλεξουμε ναι θα φιανεται εαν οχι δεν θα φαινεται . ισχυει κατι τετοιο; . ναι το ειχα διαβασει σε ενα αρθρο νομιζω...;) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 ναι το ειχα διαβασει σε ενα αρθρο νομιζω...;) αλλα πως ξερουμε οτι ισχυει; . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 αλλα πως ξερουμε οτι ισχυει; . http://www.digitallife.gr/facebook-changes-privacy-settings-at-last/ εδω το ειχα διαβασει...ειναι αξιοπιστο site...για να δεις αν δουλευει πρεπει να κανεις tag...επισης ενα σπαστικο που συναντισα ειναι που ο zuckerberg εχει κανει σε ολους προταση για subscribe Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 http://www.digitallife.gr/facebook-changes-privacy-settings-at-last/ εδω το ειχα διαβασει...ειναι αξιοπιστο site...για να δεις αν δουλευει πρεπει να κανεις tag...επισης ενα σπαστικο που συναντισα ειναι που ο zuckerberg εχει κανει σε ολους προταση για subscribe τι εννοεις δηλαδη με επισης ενα σπαστικο που συναντισα ειναι που ο zuckerberg εχει κανει σε ολους προταση για subscribe ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 κανα νεο για το video chat παιζει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 τι εννοεις δηλαδη με επισης ενα σπαστικο που συναντισα ειναι που ο zuckerberg εχει κανει σε ολους προταση για subscribe ; στο facebook εχει μπει κατι νεο που λεγεται εγγραφες...βρισκεται κατω απο την φωτογραφια σου στο προφιλ και ειναι σαν το follow του twitter...συζητησαμε πιο πανω τι ειναι...μπορεις να βλεπεις καποιου δημοσιευσεις χωρις να τον εχεις φιλο...πρεπει ομως για να σου κανουν εγγραφες να τις ενεργοποιησεις και να ρυθμισεις τι τους αφηνεις να βλεπουν...ο zuckerberg εχει κανει σε ολο το facebook αιτησεις για να του κανουν εγγραφη...βασικα αυτο γινεται αυτοματα και αποδοχη αλλα μπορεις να το βγαλεις... κανα νεο για το video chat παιζει? τι εννοεις?εχει βγει εδω και καιρο Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 Και εμένα γιατί μου λεει coming soon?? sent from Xperia mini proooooo! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 στο facebook εχει μπει κατι νεο που λεγεται εγγραφες...βρισκεται κατω απο την φωτογραφια σου στο προφιλ και ειναι σαν το follow του twitter...συζητησαμε πιο πανω τι ειναι...μπορεις να βλεπεις καποιου δημοσιευσεις χωρις να τον εχεις φιλο...πρεπει ομως για να σου κανουν εγγραφες να τις ενεργοποιησεις και να ρυθμισεις τι τους αφηνεις να βλεπουν...ο zuckerberg εχει κανει σε ολο το facebook αιτησεις για να του κανουν εγγραφη...βασικα αυτο γινεται αυτοματα και αποδοχη αλλα μπορεις να το βγαλεις... τι εννοεις?εχει βγει εδω και καιρο ωχ τι ειναι παλι τουτο; . πολυ σπαστικο ναι την βρηκα την επιλογη εγραφες κατω απο την φωτογραφια , και μου λεει να επιτρεπονται οι εγραφες ; και μαθετε περισσοτερα. εγω πως μπορω να το απενεργοποιησω; τελειως αυτο ;. εγω πιστευω οτι θα δημιουργει πριβλημα στην επικοινωνια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. September 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 Είναι απενεργοποιημένο.Αν το πατήσεις, θα ενεργοποιηθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 Είναι απενεργοποιημένο.Αν το πατήσεις, θα ενεργοποιηθεί. οκ το ενεργοποιησα. πολυ καλο !!!. εβαλα ετικετα στην φωτογραφια απο ενα αλλο facebook και δεν μου το εβγαλε στο τοιχο μου ουτε στον τοιχο του αλλου προφιλ. οταν μπηκα στο δικο μου προφιλ μου βγαζει κατω απο την επιλογη τοιχος κατι για ανανθεωρηση παταω επανω του και επιλεγω η τικ για ναι ή οχι για παραβλεψη και αντιστοιχα ή δημοσιευεται ή οχι. παντως εγω που πατησα παραβλεψη πηγα ξανα στο αλλο προφιλ και στην φωτο που ειχα επισημανει και μου εβγαζε το ονομα που ειχα επισημανει χωρις εγω να το εχω εγκρινει.. αρα η αναθεωρηση στις φωτογραφιες ειναι για να φαινεται στο δικο σου προφιλ οταν επιλεξεις ναι. ενω εαν επιλεξεις οχι συνεχιζει να φαινεται στο ατομο που σε επισημανε αλλα οχι σε εσενα. τελος οσον αφορα τις εγραφες αμα δεν το πειραξω δεν θα εχω προβλημα να μου γραφουνε ατομα που δεν ειναι φιλοι μου;. ή υπαρχει καποιος αλλος τροπος να το φτιαξουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 τελος οσον αφορα τις εγραφες αμα δεν το πειραξω δεν θα εχω προβλημα να μου γραφουνε ατομα που δεν ειναι φιλοι μου;. ή υπαρχει καποιος αλλος τροπος να το φτιαξουμε... οχι δεν θα εχεις.....μπορεις επισης να το απενεργοποισεις κιολας νομιζω...αλλα και να διαγραψεις εγγραφη νομιζω (δεν το εχω ενεργοποιησει για να σας πω) κανω μονο γνωστους...επισης μπορεις να διαγραψεις και μια εγγραφη σου...αλλα πρεπει να το εχει και ο αλλος ενεργοποιημενο...οσο για την πρωτη σου ερωτηση μπορεις να ρυθμισεις τι μπορει να κανει ο καθε εγγραμενος σου...να γραφει στον τοιχο πχ και τετοια Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 οχι δεν θα εχεις.....μπορεις επισης να το απενεργοποισεις κιολας νομιζω...αλλα και να διαγραψεις εγγραφη νομιζω (δεν το εχω ενεργοποιησει για να σας πω) κανω μονο γνωστους...επισης μπορεις να διαγραψεις και μια εγγραφη σου...αλλα πρεπει να το εχει και ο αλλος ενεργοποιημενο...οσο για την πρωτη σου ερωτηση μπορεις να ρυθμισεις τι μπορει να κανει ο καθε εγγραμενος σου...να γραφει στον τοιχο πχ και τετοια εγω για να το απενεργοποιησω τελειως τι μπορω να κανω; . πολυ σπαστικο ειναι αυτο να βλεπεις τις δημοσιευσεις καποιου που δεν θελεις να το κανεις προσθηκη φιλου. επισης για αυτο που λες οτι μπορεις να ρυθμισεις τι κανει ο καθε εγεγραμμενος χρηστης που ακριβως μπορω να το βρω αυτο ; . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 εγω για να το απενεργοποιησω τελειως τι μπορω να κανω; . πολυ σπαστικο ειναι αυτο να βλεπεις τις δημοσιευσεις καποιου που δεν θελεις να το κανεις προσθηκη φιλου. επισης για αυτο που λες οτι μπορεις να ρυθμισεις τι κανει ο καθε εγεγραμμενος χρηστης που ακριβως μπορω να το βρω αυτο ; . εγω πατησα αναιρεση πριν το ενεργοποιησω...ισως απο τις ρυθμισεις απορρητου Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 αυτα τα τελευταια με το απορρητο και με τις λιστες μου αρεσανε...επιτελους ελεγχουμε τι γινεται με τα προσωπικα μας δεδομενα.. Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 επιτελους ελεγχουμε τι γινεται με τα προσωπικα μας δεδομενα.. είσαι σίγουρος για αυτό που λές;;;:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Εχω φτιαξει μια ομαδα παιδια και δεν βλεπω επιλογη να την σβησω.Υπαρχει τροπος ???? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Εχω φτιαξει μια ομαδα παιδια και δεν βλεπω επιλογη να την σβησω.Υπαρχει τροπος ???? οχι..την αφηνεις ετσι οπως ειναι..;) δεν σβηνεται είσαι σίγουρος για αυτό που λές;;;:O κοιτα δεν ειναι το καλυτερο απορρητο αλλα τωρα ελεγχεις τι μοιραζεις με τους αλλους παντου...πολυ καλο απορρητο...και μακαρι να βελτιωθει περισσοτερο Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Εχω φτιαξει μια ομαδα παιδια και δεν βλεπω επιλογη να την σβησω.Υπαρχει τροπος ????Γίνεται, απλά πρέπει πρώτα να διαγράψεις όλα τα άτομα από τη λίστα, μετά μέσα στην επιλογή "Manage List" εμφανίζεται η υποεπιλογή "Delete List" :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Γίνεται, απλά πρέπει πρώτα να διαγράψεις όλα τα άτομα από τη λίστα, μετά μέσα στην επιλογή "Manage List" εμφανίζεται η υποεπιλογή "Delete List" :) Ευχαριστω πολυ.Αν θυμαμαι καλα παλια γινταν και πιο αμμεσα αλλα μαλλον αλλαξε. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Πολλές αλλαγές τον τελευταίο καιρό στο facebook. Είχα να μπω κάποιες μέρες και σήμερα που έκανα είσοδο, τα 'χω χάσει λίγο με όλα αυτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Έχει γίνει ίδιο με το Google plus... Ολόιδιο όμως.... Sent from my HTC Desire Sense 3.0 using Tapatalk... Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts