Jump to content

Περί Facebook

rodriguez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν νομιζω να αφαιρειται....απο την στιγμη που το εβαλες δεν μπορεις να κανεις κατι

εκτος αν πας ρυθμισεις απορρητου κατω κατω στις εφαρμογες και ισως σβηνεται

μόλις το βρήκα!

κάτω από τις επιλογές απαντήσεων μας δίνει τα εξής:

πριν πόση ώρα τέθηκε η ερώτηση /ένα κουτάκι με επιλογή/ αριθμός σχολίων

αν πατήσεις εκεί πάνω σου ανοίγει καινούργιο παράθυρο το οποιό στο κάτω μέρος του σου δείχνει από ποιόν έχει τεθεί το ερώτημα

και σου δίνει τις επιλογές κοινοποίηση/αναφορά/ακύρωση ψήφου

πατάς στο "ακύρωση ψήφου" και λήγει το ζήτημα!

φιλικά

Χρήστος

ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000)

Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010

μόλις το βρήκα!

κάτω από τις επιλογές απαντήσεων μας δίνει τα εξής:

πριν πόση ώρα τέθηκε η ερώτηση /ένα κουτάκι με επιλογή/ αριθμός σχολίων

αν πατήσεις εκεί πάνω σου ανοίγει καινούργιο παράθυρο το οποιό στο κάτω μέρος του σου δείχνει από ποιόν έχει τεθεί το ερώτημα

και σου δίνει τις επιλογές κοινοποίηση/αναφορά/ακύρωση ψήφου

πατάς στο "ακύρωση ψήφου" και λήγει το ζήτημα!

φιλικά

Χρήστος

ναι αλλα δεν νομιζω να σου βγει απο το προφιλ...εννοω εκει με την κατασταση συνδεσμο θα εχει προστεθει και η ερωτηση...εγω με 250 ψηφους που να το κανω αυτο...

ρε παιδια σημερα παρατηρισα πολλα κολληματα στην αρχικη...τι κανουν παλι?

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

ναι αλλα δεν νομιζω να σου βγει απο το προφιλ...εννοω εκει με την κατασταση συνδεσμο θα εχει προστεθει και η ερωτηση...εγω με 250 ψηφους που να το κανω αυτο...

ρε παιδια σημερα παρατηρισα πολλα κολληματα στην αρχικη...τι κανουν παλι?

όχι σου το βγάζει και από εκει.

η αρχική μου σήμερα είναι οκ:)

ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000)

Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010

όχι σου το βγάζει και από εκει.

η αρχική μου σήμερα είναι οκ:)

να σε καλα φιλε...δηλαδη για να βγει πρεπει να κανω 260 φορες αυτο...λεω να το αφησω:p

Φιλικά Γιώργος

Στον δικο μου υπολογιστη η απαντηση εμφανιζεται οπως την πρωτη εικονα ενω σε ενος φιλου οπως την δευτερη εικονα

Πως μπορει να του εμφανιζεται οπως εμενα ?

Μπηκα τωρα απο το δικο μου Pc με τα στοιχεια του φιλου και εχω ακριβως το ιδιο προβλημα.Αρα δεν ειναι θεμα pc αλλα λογαρισμου .Που ειναι το προβλημα δεν ξερω...

Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Στον δικο μου υπολογιστη η απαντηση εμφανιζεται οπως την πρωτη εικονα ενω σε ενος φιλου οπως την δευτερη εικονα

Πως μπορει να του εμφανιζεται οπως εμενα ?

Μπηκα τωρα απο το δικο μου Pc με τα στοιχεια του φιλου και εχω ακριβως το ιδιο προβλημα.Αρα δεν ειναι θεμα pc αλλα λογαρισμου .Που ειναι το προβλημα δεν ξερω...

Ευχαριστω.

και σε μενα σαν το 1ο ειναι...απλος το facebook αργει να κανει καποιες αλλαγες σε καποιους λογαριασμους

Φιλικά Γιώργος

και σε μενα σαν το 1ο ειναι...απλος το facebook αργει να κανει καποιες αλλαγες σε καποιους λογαριασμους

Ευχαριστω.Μιλαμε οτι αυτο ειναι απο τον Μαρτιο ...Οχι προσφατο.

Πριν τον Μαρτιο και στο αλλο pc ηταν σαν το δικο μου η εμφανιση.

Εχω στο σπιτι 3 pc και ενα mac που μπαινουν facebook.Μονο στου γιου μου ειναι οπως του φιλου...

Edited by Γιάννης

Φιλικά Γιάννης

Ερώτηση-γροθιά στο στομάχι! Κάποιος από εσάς που του αναβάθμισαν τα Μηνύματα στο facebook μπορεί να με κάνει φίλο του και να μου στείλει μια πρόσκληση???

Παύλος Κασπαρίδης

...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;)

HUAWEI IDEOS X5 PRO

Ερώτηση-γροθιά στο στομάχι! Κάποιος από εσάς που του αναβάθμισαν τα Μηνύματα στο facebook μπορεί να με κάνει φίλο του και να μου στείλει μια πρόσκληση???

Παύλος Κασπαρίδης

Θα το αναβαθμίσουν σε όλους αν δεν κάνω λάθος, απλά θέλει λίγο υπομονή.

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

Ναι οκ... το ξέρω αυτό... απλά θέλω να είμαι από τους πρώτους... :P Ευχαριστώ πάντως!

HUAWEI IDEOS X5 PRO

Θα το αναβαθμίσουν σε όλους αν δεν κάνω λάθος, απλά θέλει λίγο υπομονή.

τι εννοείται ότι άλλαξε η προβολή μυνήματων; . Εγώ έβαλα κατά λάθος την καινούργια έκδοση , και ότι μυνήματα μου στέλνουν και μιλάω στο τσατ εμφανίζονται σε λίστα στην επιλογή μυνήματα. Αυτό εννοείται ; ή όχι . Πάντως είναι πολύ σπαστικο.

τι εννοείται ότι άλλαξε η προβολή μυνήματων; . Εγώ έβαλα κατά λάθος την καινούργια έκδοση , και ότι μυνήματα μου στέλνουν και μιλάω στο τσατ εμφανίζονται σε λίστα στην επιλογή μυνήματα. Αυτό εννοείται ; ή όχι . Πάντως είναι πολύ σπαστικο.

ναι αυτο ειναι...πως εβαλες μονος σου την επιλογη??

Φιλικά Γιώργος

Εγω θα πω 2 ασχετα πραγματα..ενας προβληματισμος και μια τραγελαφικη περιπτωση..

1) Με το mozilla firefox ολα καλα στο facebook απο εικονες τουλαχιστον. Στον opera (παντα για τον υπολογιστη μιλω) οι φωτο φαινονται πολυυ θολες! Γιατι γινεται αυτο?

2) Εχω ενα φιλο στο φασεβοοκ που εχει χιλιεςκατι φιλες και συνεχεια βλεπω στον τοιχο μου να στελνει σε ξεχωριστες καθε φορα... ΣΕΞΥ ΚΟΥΚΛΑΡΑ, ΜΑΤΑΡΕΣ ΟΜΟΡΦΕΣ,κτλ... τις των πεφτει κατα καποιο τροπο αλλα περιμενει αποτελεσματα..?

Καθως, αφου βλεπω εγω στο τοιχο μου αυτα τα μυνηματα, αρα θα τα βλεπουν και οι υπολοιπες φιλες του και θα καταλαβουν οτι την πεφτει σε ολες τελικα και χρησιμοποιει ακριβως ιδιες φρασεις,λεξεις κτλ. Του το εχω πει αλλα ακομα και σημερα το ιδιο συμβαινει!! Πλεον στο καινουριο φασεβοοκ ειναι δυσκολο να σχολιασεις μια φωτο χωρις να κοινοποιηθει δημοσια..

καποια θα τσιμπησει να σαι σιγουρος :lol:

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

2) Εχω ενα φιλο στο φασεβοοκ που εχει χιλιεςκατι φιλες και συνεχεια βλεπω στον τοιχο μου να στελνει σε ξεχωριστες καθε φορα... ΣΕΞΥ ΚΟΥΚΛΑΡΑ, ΜΑΤΑΡΕΣ ΟΜΟΡΦΕΣ,κτλ... τις των πεφτει κατα καποιο τροπο αλλα περιμενει αποτελεσματα..?

Καθως, αφου βλεπω εγω στο τοιχο μου αυτα τα μυνηματα, αρα θα τα βλεπουν και οι υπολοιπες φιλες του και θα καταλαβουν οτι την πεφτει σε ολες τελικα και χρησιμοποιει ακριβως ιδιες φρασεις,λεξεις κτλ. Του το εχω πει αλλα ακομα και σημερα το ιδιο συμβαινει!! Πλεον στο καινουριο φασεβοοκ ειναι δυσκολο να σχολιασεις μια φωτο χωρις να κοινοποιηθει δημοσια..

μπορεις να ρυθμισεις ποιος μπορει να βλεπει τις φωτογραφιες σου αλλα οταν εχεις 300 φιλους θα κουραστεις...παντως οταν δημοσιευεις κατι τετοιο δημοσια πρεπει να σκεφτεις και τις συνεπειες

οσο για τα like και τις φωτο εγω ειμαι ο πιο διασημος της παρεας μου...οτι βρω μπροστα μου το σχολιαζω η κανω αρεσκω...για να ρυθμισεις τις ρυθμισεις απορρητου πηγαινε στις ρυθμισεις του αλμπουμ;)

Φιλικά Γιώργος

Γεια σας!!!

Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος τι γίνεται όταν "μπλοκάρεις" κάποιο άτομο στο facebook?

Αυτός που "μπλοκάρεται" βλέπει μόνο ότι τον διέγραψες από φίλο? ή όταν σε ψάχνει στην αναζήτηση ονομάτων του facebook δεν σε βρίσκει καθόλου?

Αν υπάρχουν κάποιοι κοινοί φίλοι σε βρίσκει στην λίστα ονομάτων των φίλων σου?

Θα με διευκολύνατε πολύ αν ήξερε κάποιος να μου πει!

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! :) :)

"Everything should be as simple as it is, but not simpler." Albert Einstein

Γεια σας!!!

Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος τι γίνεται όταν "μπλοκάρεις" κάποιο άτομο στο facebook?

Αυτός που "μπλοκάρεται" βλέπει μόνο ότι τον διέγραψες από φίλο? ή όταν σε ψάχνει στην αναζήτηση ονομάτων του facebook δεν σε βρίσκει καθόλου?

Αν υπάρχουν κάποιοι κοινοί φίλοι σε βρίσκει στην λίστα ονομάτων των φίλων σου?

Θα με διευκολύνατε πολύ αν ήξερε κάποιος να μου πει!

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! :) :)

τιποτα απο αυτα...ειναι σαν να εχεις σβηστει απο το facebook για τον αλλον

Φιλικά Γιώργος

Ερώτηση... Κρίσιμη όσο και πονηρή... Η πρώην μου βρίστηκε με την νυν μου, με εισερχόμενα... Μπλοκαρίστηκαν μεταξύ τους... Τώρα η μία (η πρωην) έβαλε στον τοίχο της ανακοίνωση για να καταγγείλουν οι φίλοι της το προφίλ της άλλης (της νυν).. Υπάρχει τρόπος να το αποφύγει?? Αυτή να αποφύγει τη διαγραφή του προφίλ της και εγώ την γκρίνια??

HUAWEI IDEOS X5 PRO

Ερώτηση... Κρίσιμη όσο και πονηρή... Η πρώην μου βρίστηκε με την νυν μου, με εισερχόμενα... Μπλοκαρίστηκαν μεταξύ τους... Τώρα η μία (η πρωην) έβαλε στον τοίχο της ανακοίνωση για να καταγγείλουν οι φίλοι της το προφίλ της άλλης (της νυν).. Υπάρχει τρόπος να το αποφύγει?? Αυτή να αποφύγει τη διαγραφή του προφίλ της και εγώ την γκρίνια??

με τις αναφορες ξερω οτι δεν μπορεις να κανεις κατι...απλος πεισε την αλλη να τα βρουν και να μην γινουν αναφορες..

Φιλικά Γιώργος

υπαρχει καποια ρυθμιση για να μη με ταγκαρουν οι φιλοι μου σε φωτογραφιες?

Ενδιαφέρουσα ερώτηση, και εμένα με ενδιαφέρει η απάντηση. Ξέρω ότι μπορείς να αφαιρέσεις το tag αν θες.

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

υπαρχει καποια ρυθμιση για να μη με ταγκαρουν οι φιλοι μου σε φωτογραφιες?

οχι το μονο που ξερω ειναι οτι μπορεις να σβησεις το tag..

Φιλικά Γιώργος

με τις αναφορες ξερω οτι δεν μπορεις να κανεις κατι...απλος πεισε την αλλη να τα βρουν και να μην γινουν αναφορες..

μπα... ειναι πολυ αργα πια γιαυτο... τωρα πρεπει να αποδεχτω τη μοιρα μου... ΣΚ@Τ@!

HUAWEI IDEOS X5 PRO

Μια ερωτησουλα.....Λεω κατι κατω απο μια φωτο φιλου και οταν πει καποιος αλλος κατι στην ιδια φωτο μου ερχεται ειδοποιηση με εμαιλ....Μπορω να το αποφυγω αυτο ?

Φιλικά Γιάννης