Itseto Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 δεν νομιζω να αφαιρειται....απο την στιγμη που το εβαλες δεν μπορεις να κανεις κατι εκτος αν πας ρυθμισεις απορρητου κατω κατω στις εφαρμογες και ισως σβηνεται μόλις το βρήκα! κάτω από τις επιλογές απαντήσεων μας δίνει τα εξής: πριν πόση ώρα τέθηκε η ερώτηση /ένα κουτάκι με επιλογή/ αριθμός σχολίων αν πατήσεις εκεί πάνω σου ανοίγει καινούργιο παράθυρο το οποιό στο κάτω μέρος του σου δείχνει από ποιόν έχει τεθεί το ερώτημα και σου δίνει τις επιλογές κοινοποίηση/αναφορά/ακύρωση ψήφου πατάς στο "ακύρωση ψήφου" και λήγει το ζήτημα! φιλικά Χρήστος Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 μόλις το βρήκα! κάτω από τις επιλογές απαντήσεων μας δίνει τα εξής: πριν πόση ώρα τέθηκε η ερώτηση /ένα κουτάκι με επιλογή/ αριθμός σχολίων αν πατήσεις εκεί πάνω σου ανοίγει καινούργιο παράθυρο το οποιό στο κάτω μέρος του σου δείχνει από ποιόν έχει τεθεί το ερώτημα και σου δίνει τις επιλογές κοινοποίηση/αναφορά/ακύρωση ψήφου πατάς στο "ακύρωση ψήφου" και λήγει το ζήτημα! φιλικά Χρήστος ναι αλλα δεν νομιζω να σου βγει απο το προφιλ...εννοω εκει με την κατασταση συνδεσμο θα εχει προστεθει και η ερωτηση...εγω με 250 ψηφους που να το κανω αυτο... ρε παιδια σημερα παρατηρισα πολλα κολληματα στην αρχικη...τι κανουν παλι? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itseto Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 ναι αλλα δεν νομιζω να σου βγει απο το προφιλ...εννοω εκει με την κατασταση συνδεσμο θα εχει προστεθει και η ερωτηση...εγω με 250 ψηφους που να το κανω αυτο... ρε παιδια σημερα παρατηρισα πολλα κολληματα στην αρχικη...τι κανουν παλι? όχι σου το βγάζει και από εκει. η αρχική μου σήμερα είναι οκ:) Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 όχι σου το βγάζει και από εκει. η αρχική μου σήμερα είναι οκ:) να σε καλα φιλε...δηλαδη για να βγει πρεπει να κανω 260 φορες αυτο...λεω να το αφησω:p Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Στον δικο μου υπολογιστη η απαντηση εμφανιζεται οπως την πρωτη εικονα ενω σε ενος φιλου οπως την δευτερη εικονα Πως μπορει να του εμφανιζεται οπως εμενα ? Μπηκα τωρα απο το δικο μου Pc με τα στοιχεια του φιλου και εχω ακριβως το ιδιο προβλημα.Αρα δεν ειναι θεμα pc αλλα λογαρισμου .Που ειναι το προβλημα δεν ξερω... Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Στον δικο μου υπολογιστη η απαντηση εμφανιζεται οπως την πρωτη εικονα ενω σε ενος φιλου οπως την δευτερη εικονα Πως μπορει να του εμφανιζεται οπως εμενα ? Μπηκα τωρα απο το δικο μου Pc με τα στοιχεια του φιλου και εχω ακριβως το ιδιο προβλημα.Αρα δεν ειναι θεμα pc αλλα λογαρισμου .Που ειναι το προβλημα δεν ξερω... Ευχαριστω. και σε μενα σαν το 1ο ειναι...απλος το facebook αργει να κανει καποιες αλλαγες σε καποιους λογαριασμους Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 (edited) και σε μενα σαν το 1ο ειναι...απλος το facebook αργει να κανει καποιες αλλαγες σε καποιους λογαριασμους Ευχαριστω.Μιλαμε οτι αυτο ειναι απο τον Μαρτιο ...Οχι προσφατο. Πριν τον Μαρτιο και στο αλλο pc ηταν σαν το δικο μου η εμφανιση. Εχω στο σπιτι 3 pc και ενα mac που μπαινουν facebook.Μονο στου γιου μου ειναι οπως του φιλου... Edited May 22, 2011 by Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulito Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Ερώτηση-γροθιά στο στομάχι! Κάποιος από εσάς που του αναβάθμισαν τα Μηνύματα στο facebook μπορεί να με κάνει φίλο του και να μου στείλει μια πρόσκληση??? Παύλος Κασπαρίδης Παράθεση ...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;) HUAWEI IDEOS X5 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. May 28, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Ερώτηση-γροθιά στο στομάχι! Κάποιος από εσάς που του αναβάθμισαν τα Μηνύματα στο facebook μπορεί να με κάνει φίλο του και να μου στείλει μια πρόσκληση??? Παύλος Κασπαρίδης Θα το αναβαθμίσουν σε όλους αν δεν κάνω λάθος, απλά θέλει λίγο υπομονή. Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulito Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Ναι οκ... το ξέρω αυτό... απλά θέλω να είμαι από τους πρώτους... :P Ευχαριστώ πάντως! Παράθεση ...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;) HUAWEI IDEOS X5 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Θα το αναβαθμίσουν σε όλους αν δεν κάνω λάθος, απλά θέλει λίγο υπομονή. τι εννοείται ότι άλλαξε η προβολή μυνήματων; . Εγώ έβαλα κατά λάθος την καινούργια έκδοση , και ότι μυνήματα μου στέλνουν και μιλάω στο τσατ εμφανίζονται σε λίστα στην επιλογή μυνήματα. Αυτό εννοείται ; ή όχι . Πάντως είναι πολύ σπαστικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 τι εννοείται ότι άλλαξε η προβολή μυνήματων; . Εγώ έβαλα κατά λάθος την καινούργια έκδοση , και ότι μυνήματα μου στέλνουν και μιλάω στο τσατ εμφανίζονται σε λίστα στην επιλογή μυνήματα. Αυτό εννοείται ; ή όχι . Πάντως είναι πολύ σπαστικο. ναι αυτο ειναι...πως εβαλες μονος σου την επιλογη?? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Εγω θα πω 2 ασχετα πραγματα..ενας προβληματισμος και μια τραγελαφικη περιπτωση.. 1) Με το mozilla firefox ολα καλα στο facebook απο εικονες τουλαχιστον. Στον opera (παντα για τον υπολογιστη μιλω) οι φωτο φαινονται πολυυ θολες! Γιατι γινεται αυτο? 2) Εχω ενα φιλο στο φασεβοοκ που εχει χιλιεςκατι φιλες και συνεχεια βλεπω στον τοιχο μου να στελνει σε ξεχωριστες καθε φορα... ΣΕΞΥ ΚΟΥΚΛΑΡΑ, ΜΑΤΑΡΕΣ ΟΜΟΡΦΕΣ,κτλ... τις των πεφτει κατα καποιο τροπο αλλα περιμενει αποτελεσματα..? Καθως, αφου βλεπω εγω στο τοιχο μου αυτα τα μυνηματα, αρα θα τα βλεπουν και οι υπολοιπες φιλες του και θα καταλαβουν οτι την πεφτει σε ολες τελικα και χρησιμοποιει ακριβως ιδιες φρασεις,λεξεις κτλ. Του το εχω πει αλλα ακομα και σημερα το ιδιο συμβαινει!! Πλεον στο καινουριο φασεβοοκ ειναι δυσκολο να σχολιασεις μια φωτο χωρις να κοινοποιηθει δημοσια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 καποια θα τσιμπησει να σαι σιγουρος :lol: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 2) Εχω ενα φιλο στο φασεβοοκ που εχει χιλιεςκατι φιλες και συνεχεια βλεπω στον τοιχο μου να στελνει σε ξεχωριστες καθε φορα... ΣΕΞΥ ΚΟΥΚΛΑΡΑ, ΜΑΤΑΡΕΣ ΟΜΟΡΦΕΣ,κτλ... τις των πεφτει κατα καποιο τροπο αλλα περιμενει αποτελεσματα..? Καθως, αφου βλεπω εγω στο τοιχο μου αυτα τα μυνηματα, αρα θα τα βλεπουν και οι υπολοιπες φιλες του και θα καταλαβουν οτι την πεφτει σε ολες τελικα και χρησιμοποιει ακριβως ιδιες φρασεις,λεξεις κτλ. Του το εχω πει αλλα ακομα και σημερα το ιδιο συμβαινει!! Πλεον στο καινουριο φασεβοοκ ειναι δυσκολο να σχολιασεις μια φωτο χωρις να κοινοποιηθει δημοσια.. μπορεις να ρυθμισεις ποιος μπορει να βλεπει τις φωτογραφιες σου αλλα οταν εχεις 300 φιλους θα κουραστεις...παντως οταν δημοσιευεις κατι τετοιο δημοσια πρεπει να σκεφτεις και τις συνεπειες οσο για τα like και τις φωτο εγω ειμαι ο πιο διασημος της παρεας μου...οτι βρω μπροστα μου το σχολιαζω η κανω αρεσκω...για να ρυθμισεις τις ρυθμισεις απορρητου πηγαινε στις ρυθμισεις του αλμπουμ;) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eclair Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Γεια σας!!! Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος τι γίνεται όταν "μπλοκάρεις" κάποιο άτομο στο facebook? Αυτός που "μπλοκάρεται" βλέπει μόνο ότι τον διέγραψες από φίλο? ή όταν σε ψάχνει στην αναζήτηση ονομάτων του facebook δεν σε βρίσκει καθόλου? Αν υπάρχουν κάποιοι κοινοί φίλοι σε βρίσκει στην λίστα ονομάτων των φίλων σου? Θα με διευκολύνατε πολύ αν ήξερε κάποιος να μου πει! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! :) :) Παράθεση "Everything should be as simple as it is, but not simpler." Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Γεια σας!!! Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος τι γίνεται όταν "μπλοκάρεις" κάποιο άτομο στο facebook? Αυτός που "μπλοκάρεται" βλέπει μόνο ότι τον διέγραψες από φίλο? ή όταν σε ψάχνει στην αναζήτηση ονομάτων του facebook δεν σε βρίσκει καθόλου? Αν υπάρχουν κάποιοι κοινοί φίλοι σε βρίσκει στην λίστα ονομάτων των φίλων σου? Θα με διευκολύνατε πολύ αν ήξερε κάποιος να μου πει! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! :) :) τιποτα απο αυτα...ειναι σαν να εχεις σβηστει απο το facebook για τον αλλον Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulito Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Ερώτηση... Κρίσιμη όσο και πονηρή... Η πρώην μου βρίστηκε με την νυν μου, με εισερχόμενα... Μπλοκαρίστηκαν μεταξύ τους... Τώρα η μία (η πρωην) έβαλε στον τοίχο της ανακοίνωση για να καταγγείλουν οι φίλοι της το προφίλ της άλλης (της νυν).. Υπάρχει τρόπος να το αποφύγει?? Αυτή να αποφύγει τη διαγραφή του προφίλ της και εγώ την γκρίνια?? Παράθεση ...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;) HUAWEI IDEOS X5 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Ερώτηση... Κρίσιμη όσο και πονηρή... Η πρώην μου βρίστηκε με την νυν μου, με εισερχόμενα... Μπλοκαρίστηκαν μεταξύ τους... Τώρα η μία (η πρωην) έβαλε στον τοίχο της ανακοίνωση για να καταγγείλουν οι φίλοι της το προφίλ της άλλης (της νυν).. Υπάρχει τρόπος να το αποφύγει?? Αυτή να αποφύγει τη διαγραφή του προφίλ της και εγώ την γκρίνια?? με τις αναφορες ξερω οτι δεν μπορεις να κανεις κατι...απλος πεισε την αλλη να τα βρουν και να μην γινουν αναφορες.. Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 υπαρχει καποια ρυθμιση για να μη με ταγκαρουν οι φιλοι μου σε φωτογραφιες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. June 1, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 υπαρχει καποια ρυθμιση για να μη με ταγκαρουν οι φιλοι μου σε φωτογραφιες? Ενδιαφέρουσα ερώτηση, και εμένα με ενδιαφέρει η απάντηση. Ξέρω ότι μπορείς να αφαιρέσεις το tag αν θες. Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 ναι, για το remove tag το γνωριζω. :) αυτο που θελω ειναι να μη με κανουν ΚΑΘΟΛΟΥ tag ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 υπαρχει καποια ρυθμιση για να μη με ταγκαρουν οι φιλοι μου σε φωτογραφιες? οχι το μονο που ξερω ειναι οτι μπορεις να σβησεις το tag.. Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulito Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 με τις αναφορες ξερω οτι δεν μπορεις να κανεις κατι...απλος πεισε την αλλη να τα βρουν και να μην γινουν αναφορες.. μπα... ειναι πολυ αργα πια γιαυτο... τωρα πρεπει να αποδεχτω τη μοιρα μου... ΣΚ@Τ@! Παράθεση ...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;) HUAWEI IDEOS X5 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Μια ερωτησουλα.....Λεω κατι κατω απο μια φωτο φιλου και οταν πει καποιος αλλος κατι στην ιδια φωτο μου ερχεται ειδοποιηση με εμαιλ....Μπορω να το αποφυγω αυτο ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts