Jump to content

Περί Facebook

rodriguez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

υπαρχει περιπτωση να κρυψω ποσους φιλους εχω??

μονο για τους φιλους μου?

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

ειχα δει σε διαφορετικα προφιλ αρκετα κλειδωματα. για φιλους μου μιλαω. ειτε δεν εβλεπα info τους, ειτε τους φιλους τους.

αρα κατι πρεπει να υπαρχει. το που και πως δε το γνωριζω

ειχα δει σε διαφορετικα προφιλ αρκετα κλειδωματα. για φιλους μου μιλαω. ειτε δεν εβλεπα info τους, ειτε τους φιλους τους.

και εγω το εχω προσεξει σε πολλους αν υπαρχει τροπος πειτε μου

Φιλικά Γιώργος

Αυτα μπορεις να τα επιλεξεις στο: Privacy setting/Connecting on Facebook,κλικαρεις το View settings, και μετα επιλεγεις οτι θες.

Τωρα στα Ελληνικα δεν ξερω πως ακριβως εχεις τις επιλογες.

Παντως τωρα που το ειδα, οντως δεν μπορεις να αποκλεισεις τα αιτηματα φιλιας απο ολους, απλα να διαλεξεις "φιλοι φιλων".

υπαρχει περιπτωση να κρυψω ποσους φιλους εχω??

μονο για τους φιλους μου?

Λογαριασμός > Ρυθμίσεις Απορρήτου > Προβολή ρυθμίσεων > Εμφάνιση της λίστας φίλων σας κι επιλέγεις ποιοι ακριβώς θέλεις να βλέπουν τους φίλους σου

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Λογαριασμός > Ρυθμίσεις Απορρήτου > Προβολή ρυθμίσεων > Εμφάνιση της λίστας φίλων σας κι επιλέγεις ποιοι ακριβώς θέλεις να βλέπουν τους φίλους σου

αμα θελεις να μην το βλεπει κανενας?

Φιλικά Γιώργος

αμα θελεις να μην το βλεπει κανενας?

Μορφοποίηση > Μόνο εγώ ή αν θέλεις να τους βλέπουν συγκεκριμένοι φίλοι σου.

Ψάξου λίγο στις επιλογές. Είναι ξεκάθαρες.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Μορφοποίηση > Μόνο εγώ ή αν θέλεις να τους βλέπουν συγκεκριμένοι φίλοι σου.

Ψάξου λίγο στις επιλογές. Είναι ξεκάθαρες.

ευχαριστω πολυ

Φιλικά Γιώργος

Καλησπερα ποιος δοκιμασε αυτο το παιχνιδι???ειναι πολυ καλο και θελει λογικη και εξυπναδα..εγω προσωπικα το τελειωσα...

το παιχνιδι αυτο εχει σκοπο ενα διαγωνισμο στο οποιο θα δωθει μια 55αρα τηλεωραση lg 3d :)

οσοι δεν το ξερουν ας τσεκαρουν εδω με ανοικτους τους λογαριασμους τους στο facebook

Cinema 3d Room Expierience @ Facebook

http://platform.ak.fbcdn.net/www/app_full_proxy.php?app=4949752878&v=1&size=o&cksum=e6e8e34ce91486402d6afa2ba61106e2&src=http%3A%2F%2Ffaceapps.publiciswishbook.gr%2FLG_Room%2FtabAfter.jpg

Φιλικά Γιώργος

Οι προγραμματιστές του Facebook θέλουν να μας εκπλήσουν και ετοιμάζουν μια νέα υπηρεσία αναγνώρισης προσώπου.

Η υπηρεσία αυτή, θα ψάχνει στα άλμπουμ των χρηστών για φωτογραφίες με πρόσωπα και θα τα ταυτοποιεί. Έπειτα θα ρωτάει τον χρήστη αν όντως είναι αυτός στην φωτογραφία και με την επικύρωσή του θα γίνεται tag. Ψάχνοντας στις ρυθμίσεις απορρήτου θα βρείτε την επιλογή αυτή, η οποία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή, αλλά μπορείτε να την απενεργοποιήσετε εφόσον το θέλετε. Παρόλα αυτά η υπηρεσία δεν είναι ακόμα έτοιμη για χρήση. Φανταστείτε τι έχει να γίνει αν δε λειτουργεί 100% σωστά!

http://www.gugoo.gr/2011/04/facebook_1028.html

δεν υπαρχει και τωρα αυτη η υπηρεσια?

Φιλικά Γιώργος

δε πιστευω. δεν εχω δει κατι παρομοιο. να ψαχνει δηλαδη μονο του, να με βρισκει σε φωτο και να με ρωταει αν θελω να κανω ταγκ τον εαυτο μου :)

δε πιστευω. δεν εχω δει κατι παρομοιο. να ψαχνει δηλαδη μονο του, να με βρισκει σε φωτο και να με ρωταει αν θελω να κανω ταγκ τον εαυτο μου :)

αυτο οχι ειχα δει ομως οταν ανεβαζα φωτογραφια να ειχε την φωτογραφια μου με ενα πλαισιο

Φιλικά Γιώργος

το "απλο" tag ειναι αυτο που λες. ναι, αυτο υπαρχει.

εγω το πιο απλο που ηξερα ειναι να το βαζεις εσυ μου φανηκε καλο και γρηγορο να μην μπλεκεις μεσα στην φωτογραφια...παρατηρισα κατι αλλο σημερα...στην αναζητηση μου ειχε μαζι με την πολη του ατομου την σχεση μου με αυτον π.χ gio gio athens greece αδερφος (ψευτικα ονοματα μην ψαξετε θα χασετε χρονο:lol::lol:)

Φιλικά Γιώργος

μπαινω fb απο τον υπολογιστη και δεν εχω κανενα νεο εισερχομενο μηνυμα.

μπαινω απο το κινητο (απο 3 εχω δοκιμασει) και μου λεει οτι εχω 2 νεα μηνυματα στα inbox :X παταω να τα δω και δεν εμφανιζει τιποτα:ninja:

ο,τι να΄ναι :lol:

Σήμερα μπήκα στο fd μετά από αρκετό καιρό και είδα κάτι για ερωτήσεις κ.λ.π. απάντησα στις πρώτες 30 αλλά μου ζητάει να απαντήσω και σε άλλες.. Υπάρχει τρόπος να σταματήσουν αυτές οι ερωτήσεις χωρίς να απαντήσω; :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Μοιάζει με την τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου του google picasa.
Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

εχω πολλες απαντησεις:)

μπαινω fb απο τον υπολογιστη και δεν εχω κανενα νεο εισερχομενο μηνυμα.

μπαινω απο το κινητο (απο 3 εχω δοκιμασει) και μου λεει οτι εχω 2 νεα μηνυματα στα inbox :X παταω να τα δω και δεν εμφανιζει τιποτα:ninja:

ο,τι να΄ναι :lol:

και ομως ναι και εγω εχω παθει διαφορα κολληματα στο μηδενικο φατσοβιβλιο...απο τον υπολογιστη μεχρι τα κινητα μεταφερεται η τρελα του site:lol::lol:

Η συγκεκριμένη υπηρεσία δεν υπάρχει ακόμα. Υπάρχει το χειροκίνητο "tagging".

ναι τωρα το εψαξα μπερδευτικα:(

Σήμερα μπήκα στο fd μετά από αρκετό καιρό και είδα κάτι για ερωτήσεις κ.λ.π. απάντησα στις πρώτες 30 αλλά μου ζητάει να απαντήσω και σε άλλες.. Υπάρχει τρόπος να σταματήσουν αυτές οι ερωτήσεις χωρίς να απαντήσω; :)

εφαρμογη με ερωτησεις ηταν???

ειδα επισης ενα προβλημα σημερα δεν μπορουσα να ανεβασω συνδεσμους με κειμενο ενω βιντεο απο youtube ανεβαιναν τι ειναι αυτο?

Edited by giothesuper

Φιλικά Γιώργος

Τι είδους ερωτήσεις είναι αυτές; Για να βεβαιωθούν ότι είσαι εσύ;

εφαρμογη με ερωτησεις ηταν???

Γράψανε κάτι στον τοίχο μου και για να το δω πρέπει να απαντήσω σε κάτι ερωτήσεις π.χ. Πιστεύεις ότι η xxxxxx θα θύμωνε αν κάποια φίλη της έκλεβε το αγόρι της; με ένα Ναι, Ίσως, Όχι και βαριέμαι :O

Γράψανε κάτι στον τοίχο μου και για να το δω πρέπει να απαντήσω σε κάτι ερωτήσεις π.χ. Πιστεύεις ότι η xxxxxx θα θύμωνε αν κάποια φίλη της έκλεβε το αγόρι της; με ένα Ναι, Ίσως, Όχι και βαριέμαι :O

εφαρμογη ναι η οχι...αυτο δεν ειναι αυτοματο;)

Φιλικά Γιώργος

Δεν μπορώ να σε καταλάβω, στο fb ζήτημα να έχω μπει 20 φορές :O

στο βγαζει δηλαδη αυτοματα μολις μπεις?

Φιλικά Γιώργος

Ειναι εφαρμογη την οποια μπορεις να καταργησεις απο το Λογαριασμος > Ρυθμισεις απορρητου > Εφαρμογες και ιστοτοποι > Επεξεργαστειτε τις ρυθμισεις σας