nnz Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Το έχω συχαθεί πλέον το facebook. Βλέπω ανθρώπους όμως που δεν μπορούν να το αποχωριστούν ...:O Παράθεση Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η αντίσταση καθίσταται καθήκον Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taketrance Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Καλα αυτο το καινουριο skin για το facebook μεγαλη μαπα μου φαινεται..βγαζουν κατι αχρειαστα πραγματα ωρες ωρες ομως και το κανουν too much το θεμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Το έχω συχαθεί πλέον το facebook. Βλέπω ανθρώπους όμως που δεν μπορούν να το αποχωριστούν ...:O ναι για καποιους ειναι εξαρτηση Δηλαδή εγώ που έχω ανεβάσει κάπου στους 3,000 πρέπει να κατεβαίνω μια μέρα κάτω στο προφίλ μου για να τους βρω??? έλεος δηλαδή:mad::mad: ναι αυτο γινεται...δεν υπαρχει αλλος τροπος Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 ναι αυτο γινεται...δεν υπαρχει αλλος τροπος Έλεος δηλαδή αντί να το κάνουν καλύτερο το κάνουν χειρότερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Έλεος δηλαδή αντί να το κάνουν καλύτερο το κάνουν χειρότερο σε θεμα εμφανισης ειναι καλυτερο αλλα σε λειτουργια αστα να πανε...οποιος ξερει πως εμφανιζονται οι συνδεσμοι ας το πει και πλεον ολο το facebook εχει το καινουριο προφιλ Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 σε θεμα εμφανισης ειναι καλυτερο αλλα σε λειτουργια αστα να πανε...οποιος ξερει πως εμφανιζονται οι συνδεσμοι ας το πει και πλεον ολο το facebook εχει το καινουριο προφιλ Εμφάνιση και εμενα μου άρεσε...αλλα μονο μέχρι εκεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 σε θεμα εμφανισης ειναι καλυτερο αλλα σε λειτουργια αστα να πανε...οποιος ξερει πως εμφανιζονται οι συνδεσμοι ας το πει και πλεον ολο το facebook εχει το καινουριο προφιλ Εγώ έχω το παλιό. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Εγώ έχω το παλιό. :rolleyes: πως τα καταφερες:p? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Πολύ απλά δεν αναβαθμίσαμε στο καινούριο προφίλ... Αν και κάποια στιγμή θα αναγκαστούμε όπως και να έχει... Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taketrance Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Σιγα τη πολυ καλη εμφανιση ..απλα κατι διαφορετικο ειναι με τις φωτος κλπ να ειναι πανω και να φαινονται αμεσως στο προφιλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Πολύ απλά δεν αναβαθμίσαμε στο καινούριο προφίλ... Αν και κάποια στιγμή θα αναγκαστούμε όπως και να έχει... μακάρι να μας δώσει τη δυνατότητα [αν και χλωμό το βλέπω] να παραμείνουμε στο παλιό προφίλ. το νέο είναι τελείως μάπα και δεν μου αρέσει καθόλου. :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 μακάρι να μας δώσει τη δυνατότητα [αν και χλωμό το βλέπω] να παραμείνουμε στο παλιό προφίλ. το νέο είναι τελείως μάπα και δεν μου αρέσει καθόλου. :down: δεν νομιζω...καποιον φιλων μου αναβαθμηστικε απο μονο του Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 μακάρι να μας δώσει τη δυνατότητα [αν και χλωμό το βλέπω] να παραμείνουμε στο παλιό προφίλ. το νέο είναι τελείως μάπα και δεν μου αρέσει καθόλου. :down: Κοίτα, σιγά σιγά θα βλέπεις στα προφίλ των φίλων σου τη νέα διάταξη με αποτέλεσμα να συνηθίσει το μάτι. Έτσι, κάποια στιγμή αργότερα, θα είναι πανεύκολη η μετάβαση σου από το παλιό στο νέο προφίλ. Έτσι δεν γίνεται συνέχεια; Δεν το άλλαξαν μόνο μια φορά...;) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 ειδα κατι αλλο πολυ καλο στο προφιλ αλλα και κατι σπαστικο...το καλο ειναι οτι προστεθηκαν παππους γιαγια εγγονος εγγονη θειος θεια ξαδελφος και ξαδελφη στην οικογενεια...και το σπαστικο ειναι οτι στην δραστηριοτητα γραφει το σχολιο σου δεν γραφει ο ταδε σχολιασε ........... Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 ειδα κατι αλλο πολυ καλο στο προφιλ αλλα και κατι σπαστικο...το καλο ειναι οτι προστεθηκαν παππους γιαγια εγγονος εγγονη θειος θεια ξαδελφος και ξαδελφη στην οικογενεια...και το σπαστικο ειναι οτι στην δραστηριοτητα γραφει το σχολιο σου δεν γραφει ο ταδε σχολιασε ........... Οντως ειναι σπαστικο αυτο που φαινεται στο προφιλ σου τι εχεις γραψει,αν και ακουσα οτι αυτο καπως αφαιρειται... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 ενω εχω ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ φωτογραφια στο λογαριασμο(προφιλ) μου, το fb εχει αντιθετη αποψη. επιμενει οτι εχω 2. πηγαινοντας profile-->επειτα αριστερα κατω απο την φωτο προφιλ-->view photos of me(2) τι γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 ενω εχω ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ φωτογραφια στο λογαριασμο(προφιλ) μου, το fb εχει αντιθετη αποψη. επιμενει οτι εχω 2. πηγαινοντας profile-->επειτα αριστερα κατω απο την φωτο προφιλ-->view photos of me(2) τι γινεται? μηπως εχει μπει η ιδια φωτογραφια 2 φορες...εμενα μου το κανει στα αλμπουμ εχω 4 μου βγαζει 7:p Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 ενα αλμπουμ εχω και μια εικονα (μια φορα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Εγώ σου προτείνω να την σβήσεις ,μετά να κάνεις μια διαγραφή cookies και ύστερα να την ξαναβάλεις. Το έχω κάνει και έχει πιάσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Μήπως σε έχει κάνει tag κάποιος φίλος σου; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 επειδη αλλαξα hotmail και θελω να το αλλαξω και στο fecebook παω εκει που κανεις αλλαγη μειλ βαζω το καινουργιο στελνει αιτηση αλλα δεν μου ερχεται. στο μειλ που βαζεις δεν ερχεται η αιτηση? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Έρχεται e-mail επιβεβαίωσης αλλαγής. Τουλάχιστον εγώ που άλλαξα από yahoo σε gmail, μου ήρθε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Οντως ειναι σπαστικο αυτο που φαινεται στο προφιλ σου τι εχεις γραψει,αν και ακουσα οτι αυτο καπως αφαιρειται... Πώς; :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 (edited) Έρχεται e-mail επιβεβαίωσης αλλαγής. Τουλάχιστον εγώ που άλλαξα από yahoo σε gmail, μου ήρθε. δεν μου ηρθε. το εκανα πολλες φορες. ερχεται η επιβεβαιωση στο καινουργιο μειλ η στο παλιο Edited December 14, 2010 by geo_1983petra Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Στο καινούριο μου ήρθε εμένα (gmail). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts