Jump to content

Περί Facebook

rodriguez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φιλε εννοω οταν σχολιαζω σε εναν τοιχο καποιου φιλου μου ειτε ειναι συνδεσμος ειτε γραφω στον τοιχο του... εμενα μου εμφανιζεται στις προσφατες δραστηριοτητες οπως τα group (like) και οποιον κανω φιλο κτλ κτλ.. ομως οι φιλοι μου δεν μπορουν να δουν οτι εχω γραψει καπου.. παρα μονο εκει που εχω κανει like σε group ειτε αν εχω κανει καποιον add. Τι παιζει?

Πολύ πιθανόν αυτό να είναι θέμα privacy των χρηστών στους οποίους γράφεις. Ή μπορεί γενικά το facebook να μην επιτρέπει να δεις π.χ. τα σχόλια κάποιου φίλοου σου στον τοίχο κάποιου τρίτου, από τη στιγμή που δεν είστε εσύ και ο τρίτο φίλου. Δε μου φαίνεται παράλογο.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Nα ρωτησω κατι,γινεται να κανω φραγη εναν/μια φιλο???Δηλαδη να βλεπει μονο οτι με εχει φιλο χωρις να με βλεπει αν ειμαι online(ενω ειμαι βεβαια).
[sIGPIC][/sIGPIC]

δημιουργεις μια ομαδα φιλων. τον βαζεις εκει, και οσους αλλους θελεις να μη σε βλεπουν online.

μπαινεις online. θα δεις τις ομαδες. πατας offline σε αυτη που δημιουργησες και εισαι οκ

Παιδια ενας φιλος μου θελει α μαθει αν μπορει να κανει hack στο yoville δηλαδη να εχει πολλα κερματα και χαρτονομισματα δωρεαν και α υπρχει με ποιο προγραμμα????

μετα απο ποση ωρα ανενεργειας* εμφανιζεται το φεγγαρακι?

*και τι σημαινει ανενεργεια? αν μιλαω πχ στο τσατ, χωρις να κανω κατι αλλο, εμφανιζεται το αστερακι στους φιλους μου?

μετα απο ποση ωρα ανενεργειας* εμφανιζεται το φεγγαρακι?

*και τι σημαινει ανενεργεια? αν μιλαω πχ στο τσατ, χωρις να κανω κατι αλλο, εμφανιζεται το αστερακι στους φιλους μου?

φιλε νομιζω στο 10λεπτο..και νομιζω οταν βγαινει screensaver στο pc νομιζω οτι βγαινει σιγουρα..ειμαι πολυ ωρα facebook και chat και δεν ξερω ακριβως

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Εχεις κανει πολλα ADD και εχουν μεινει αναπαντητα.

Μπες στους φιλους σου και οσοι ειναι σε status : Friend Request Pending

σβησε τους!!!

Μόνο ένα Friend Request Pending είχε το οποίο έσβησα αλλά το πρόβλημα συνεχίζεται .. :confused:

Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ.

http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif

Καλό Πάσχα!

• 2 weeks later...

Καλημέρα!

Είναι γενικό ή μόνο εγώ δεν μπορώ να κάνω ADD άτομα που δεν έχουμε καθόλου κοινούς φίλους;

Edited by Meraklis87

Ξερετε αν υπαρχει η επιλογη να απενεργοποιησουμε τα σχολια που μπαινουν αυτοματα στον τοιχο μας οταν κανουμε μια ενεργεια? π.χ. Ο/Η ΤΑΔΕ σχολίασε τον σύνδεσμός του/της ΤΑΔΕ Επισης να αναφερω ακομα μια φορα οτι το μενου του facebook ειναι εντελως Γ.Τ.Π. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Αυτό που παρατήρησα είναι ότι πλέον δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το

για να κάνεις όλους τους φίλους σου add με ένα κλικ.

Ξέρει κανείς τι παίζει επ' αυτού;

Δεν έχω πάρει μια απάντηση επ' αυτού και αδυνατώ να πιστέψω ότι δε λειτουργεί μόνο σε μένα.....:worry:

Καλημέρα!

Είναι γενικό ή μόνο εγώ δεν μπορώ να κάνω ADD άτομα που δεν έχουμε καθόλου κοινούς φίλους;

Απαντήθηκε πιο πάνω ότι μάλλον έχεις αρκετά αιτήματα φιλίας αναπάντητα-σε εκκρεμότητα αλλά φαίνεται ότι δεν ισχύει αυτό τελικά, τουλάχιστον στην περίπτωση μου.....

Εχεις κανει πολλα ADD και εχουν μεινει αναπαντητα.

Μπες στους φιλους σου και οσοι ειναι σε status : Friend Request Pending

σβησε τους!!!

Μπορείς να μου εξηγήσεις, με τα νέα δεδομένα του facebook, πώς ακυρώνεις ένα αίτημα φιλίας; Γιατί αυτό που αναφέρεις γινόταν με την παλιά διάταξη του.....

Όσο για τα αναπάντητα αιτήματα που ανέφερες παλαιότερα, δεν νομίζω να ισχύει γιατί εγώ είχα μόνο 1 αναπάντητο και δεν μπορούσα να κάνω add.....

Μάλλον κάτι άλλο παίζει.....

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

φιλε μπορεις να ψαξεις στο κεντρο βοηθειας και να βρεις κατι

Φιλικά Γιώργος

Μπορείς να μου εξηγήσεις, με τα νέα δεδομένα του facebook, πώς ακυρώνεις ένα αίτημα φιλίας; Γιατί αυτό που αναφέρεις γινόταν με την παλιά διάταξη του.....

Όσο για τα αναπάντητα αιτήματα που ανέφερες παλαιότερα, δεν νομίζω να ισχύει γιατί εγώ είχα μόνο 1 αναπάντητο και δεν μπορούσα να κάνω add.....

Μάλλον κάτι άλλο παίζει.....

:confused:

Δεν υπαρχουν νεα και παλια δεδομενα.

Υπαρχει αυτη η σελιδα http://www.facebook.com/friends/?filter=ac που μπορεις να δεις ολους τους φιλους/και τις σελιδες και να διαγραψεις αυτους που προσπαθησες να κανεις add αλλα δε σε εκαναν αυτοι.

Στο link που μου έδωσες Bayern4, δεν μπορούμε με κάποιον τρόπο(σε στυλ ομάδας δηλαδή) να μας εμφανίσεις ΜΟΝΟ τα Friends Request Pending για να διαγράψουμε όποια θέλουμε; Φαντάσου κάποιος να έχει 1.000+ φίλους και να ψάχνει σελίδα-σελίδα να σβήσει κάποια add που έστειλε.....:worry:

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Καλά αυτές τις μέρες ξαναέκανα λογαριασμό...και έπιασα να βάλω να τούς φίλους μου,και όσους ξέρω..και τώρα που ήμουν online..μου πέταξε αυτό..

*

After this 2 day block has been lifted, please only send friend requests to people you already know.

ήμαρτον όμως..Γενικά δεν με άφηνε να βάλω κόσμο που όντως ήξερα,και μπορούσα να βάλω κόσμο που δεν γνώριζα,το έκανα σα τέστ.

Μου αρέσει πως αποφασίζει το fb.

- - - -

αυτο το μυνημα στο εβγαλε στον καινουριο λογαριασμο????

Φιλικά Γιώργος

Προφανώς έκανες τους πάντες add με τη μία. Το facebook θεώρησε ότι κάνεις spam και στέλνεις όπου βρεις.

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

Δεν ξερω αν συμβαινει και σε αλλους αλλα εδω και πολυ καιρο ενω αποδεχομαι καινουριους φιλους κανω αιτησεις νεων φιλων κλπ ο αριθμος των φιλων δεν αυξανεται....ξερει κανεις τι μπορει να φταιει ?
:w00t:

Δεν ξερω αν συμβαινει και σε αλλους αλλα εδω και πολυ καιρο ενω αποδεχομαι καινουριους φιλους κανω αιτησεις νεων φιλων κλπ ο αριθμος των φιλων δεν αυξανεται....ξερει κανεις τι μπορει να φταιει ?

μάλλον σε διαγράφουν κάποιοι άλλοι..... :p :lol:

μάλλον σε διαγράφουν κάποιοι άλλοι..... :p :lol:

η το πιο πιθανων να απενεργοποιουνται οι λογαριασμοι τους επειδη δεν ειναι ενεργοι η να τους κλεινουν αυτοι:)

Φιλικά Γιώργος

Αυτό το Αίτημα Δε Μπορεί να Αποσταλεί

Do you know this user personally? To prevent misuse of Facebook, this request can't be sent. To learn more, please visit the Help Center. If you believe you're seeing this message in error, you can report the problem.

Το εν λόγω μήνυμα το λαμβάνω όταν επιχειρώ να στείλω αίτημα σε ένα συγκεκριμένο άτομο.

Πώς θα γίνει να αποσταλλεί το αίτημα φιλίας τώρα;

Μα...σου λένε οι ίδιοι πως.

Κάνε report το πρόβλημά σου αυτό.

Αλλιώς μπορείς να στείλεις μήνυμα στο συγκεκριμένο άτομο και να του/της εξηγήσεις πως δε μπορείς να κάνεις αιτημα φιλίας οπότε το κάνει εκείνος/η και μπορεί έτσι να λυθεί το θέμα.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Μα...σου λένε οι ίδιοι πως.

Κάνε report το πρόβλημά σου αυτό.

Αλλιώς μπορείς να στείλεις μήνυμα στο συγκεκριμένο άτομο και να του/της εξηγήσεις πως δε μπορείς να κάνεις αιτημα φιλίας οπότε το κάνει εκείνος/η και μπορεί έτσι να λυθεί το θέμα.

Report το έχω κάνει αλλά το Facebook δε φαίνεται να πολυ-ασχολείται.....

@vakon_ εννοείς ότι με έβαλε στο Ignore List αλλιώς αν μου είχε κάνει αναφορά, θα με ειδοποιούσαν από το Facebook.....

Ξερετε αν υπαρχει η επιλογη να απενεργοποιησουμε τα σχολια που μπαινουν αυτοματα στον τοιχο μας οταν κανουμε μια ενεργεια?

π.χ. Ο/Η ΤΑΔΕ σχολίασε τον σύνδεσμός του/της ΤΑΔΕ

Επισης να αναφερω ακομα μια φορα οτι το μενου του facebook ειναι εντελως Γ.Τ.Π. :)

Γνωριζει καποιος κατι επ΄αυτου??:worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Report το έχω κάνει αλλά το Facebook δε φαίνεται να πολυ-ασχολείται.....

@vakon_ εννοείς ότι με έβαλε στο Ignore List αλλιώς αν μου είχε κάνει αναφορά, θα με ειδοποιούσαν από το Facebook.....

ναι σωστά !