stranger72 Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Κοίτα γινεται το εξης παραδοξο. Το βλεπει μονο σαν συσκευη αποθήκευσης. δηλαδη βλεπω ολα τα βιντεο και τις φωτογραφιες και δεν μπορω να δω τις επαφες μου, οι οποιες ειναι στη ξεχωριστη (πολυ μικρη) μνημη του τηλεφωνου. Oταν μπαινω στο windows mobile center μου λεει οτι ειναι Not connected. Aυτο θυμαμαι να το παθαινα και παλιοτερα...Εχεις καμια ιδεα επ'αυτου? Βγάλε τη sim και συγχρόνισε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikmich Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Βγάλε τη sim και συγχρόνισε. Αυτο προσπαθω να κανω αλλα μου λεει οτι δεν ειναι συνδεδεμενη η συσκευη.Μηπως κανω κατι λαθος?Πως ακριβως να συγχρονισω???Ευχαριστω για το χρονο σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stranger72 Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Όταν δε δουλεύει η οθόνη, είναι δύσκολο. Δοκίμασε να αφαιρέσεις και την κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikmich Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Όταν δε δουλεύει η οθόνη, είναι δύσκολο. Δοκίμασε να αφαιρέσεις και την κάρτα. Aυτο που φοβομουν...Στο Diamond δυστυχως η καρτα δεν αφαιρειται...Οπως και να χει ευχαριστω που ασχοληθηκες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stranger72 Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Ναι, ξεχάστηκα οτι πρόκειται για το Diamond. Κάνε reset στη συσκευή και στο pc και απενεργοποίησε τυχόν antivirus και firewall. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikmich Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Ναι, ξεχάστηκα οτι πρόκειται για το Diamond. Κάνε reset στη συσκευή και στο pc και απενεργοποίησε τυχόν antivirus και firewall. Παλι δεν το βλεπει στο Mobile Center. Επισης κατεβασα και το Active Sync 4.5 για τα XP και παλι τπτ. Αυτο που θυμαμαι ειναι οτι στην ερωτηση που σου κανει το κινητο καθε φορα που το συνδεεις αν θες να το χρησιμοποιησεις σαν USB Drive ή να συγχρονισεις, εγω ειχα βαλει default το πρωτο. Εχουμε καμια ιδεα πως μπορει να αλλαξει αυτο και οχι απο το κινητο καθως δεν εχω οθονη??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 23, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Παλι δεν το βλεπει στο Mobile Center. Επισης κατεβασα και το Active Sync 4.5 για τα XP και παλι τπτ. Αυτο που θυμαμαι ειναι οτι στην ερωτηση που σου κανει το κινητο καθε φορα που το συνδεεις αν θες να το χρησιμοποιησεις σαν USB Drive ή να συγχρονισεις, εγω ειχα βαλει default το πρωτο. Εχουμε καμια ιδεα πως μπορει να αλλαξει αυτο και οχι απο το κινητο καθως δεν εχω οθονη??? Θα σου έλεγα να εγκαταστήσεις το MyMobiler για να χειριστείς την οθόνη της συσκευής από τον υπολογιστή σου αλλά δυστυχώς είσαι άτυχος μιας και χρειάζεται σύνδεση με activesync και όχι mass storage όπως το έχεις by default. Hard reset με χρήση των πλήκτρων έχεις δοκιμάσει; Μετά όταν το συνδέσεις θα συνδεθεί μέσω activesync και ίσως καταφέρεις να το δουλέψεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stranger72 Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 ...και θα χάσει τις επαφές, που είναι ο αρχικός στόχος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 23, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Χμ, σωστό και αυτό. Φύγαμε από τον αρχικό στόχο κάτι που πλέον όμως φαντάζει αρκετά μακρύς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpatmobile Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Καλημέρα, πώς μπορώ να κάνω unbrand το htc-diamond της vodafone? ποια ελληνική rom μου προτείνετε να περάσω και με ποιο radio? Ευχαριστώ Παράθεση I am technophobic. Technology scares me.I try to avoid technology whenever possible, and I publish this very blog from a typewriter and telegraph. STOP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 25, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Ελληνική rom από HTC δεν υπάρχει. Αυτό που υπάρχει είναι η official αγγλική (την οποία με hard-spl μπορείς να περάσεις στη συσκευή σου) και ξεχωριστά το αρχείο της ACE Hellas που εξελληνίζει την rom και το οποίο όμως δεν μπορείς να βάλεις στη συσκευή σου και με κανέναν τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpatmobile Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Να υποθέσω ότι δεν υπάρχει ούτε cooked? Για ποιο λόγο αναφέρεις το αρχείο της Α.ΗΕLLAS, από τη στιγμή που δεν μπορώ να το βάλω στο κινητό με κανέναν τρόπο???? Παράθεση I am technophobic. Technology scares me.I try to avoid technology whenever possible, and I publish this very blog from a typewriter and telegraph. STOP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 25, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Να υποθέσω ότι δεν υπάρχει ούτε cooked? Δες εδώ. Για ποιο λόγο αναφέρεις το αρχείο της Α.ΗΕLLAS, από τη στιγμή που δεν μπορώ να το βάλω στο κινητό με κανέναν τρόπο???? Γιατί ελέγχει το ΙΜΕΙ της συσκευής και αυτός ο έλεγχος δεν μπορεί να παρακαμφθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpatmobile Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 οκ πέρασα νέα ROM νέο Radio , το λογότυπο της vodafone πως το διώχνω??? Παράθεση I am technophobic. Technology scares me.I try to avoid technology whenever possible, and I publish this very blog from a typewriter and telegraph. STOP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 25, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Ποιο λογότυπο; Όταν bootάρει η συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpatmobile Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Ποιο λογότυπο; Όταν bootάρει η συσκευή; Ναι. Θεωρούσα ότι περνώντας νέα ROM θα έκανα και debrand την συσκευή. Παράθεση I am technophobic. Technology scares me.I try to avoid technology whenever possible, and I publish this very blog from a typewriter and telegraph. STOP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 26, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Αν έβαζες την επίσημη θα έφευγε το λογότυπο της boot-up screen. Να φανταστώ ότι έβαλες κάποια unofficial; Με άλλη rom, η συσκευή είναι debranded ούτως ή άλλως. Και πάλι βέβαια υπάρχει τρόπος για να αλλάξεις τη splash screen... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=398359 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 (edited) αλλαξα καρτα sim και δεν μπορω να στειλω μηνυμα.μου λεει οτι πρεπει να ελεγξω τον αριθμο κεντρου μηνυματων.αυτο απο που ρυθμιζεται; οταν παω να στειλω ενα μηνυμα μου εμφανιζει την εξης προειδοποιηση "δεν ειναι δυνατη η αναγνωριση ενος ή περισσοτερων παραληπτων, ή η διευθυνση δεν ειναι εγκυρη" Edited October 26, 2010 by mafiagalou Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 26, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 αλλαξα καρτα sim και δεν μπορω να στειλω μηνυμα.μου λεει οτι πρεπει να ελεγξω τον αριθμο κεντρου μηνυματων.αυτο απο που ρυθμιζεται; Settings>Personal>Phone>Services>Voice Mail and Text Messages...Get Settings... Κάνε και επανεκκίνησή φυσικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpatmobile Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Αν έβαζες την επίσημη θα έφευγε το λογότυπο της boot-up screen. Να φανταστώ ότι έβαλες κάποια unofficial; Με άλλη rom, η συσκευή είναι debranded ούτως ή άλλως. Και πάλι βέβαια υπάρχει τρόπος για να αλλάξεις τη splash screen... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=398359 Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια σου. Πάντα άμεσος και εύστοχος! ;) Ναι unofficial Rom πέρασα και τελικά άλλαξα την splash screen ! Παράθεση I am technophobic. Technology scares me.I try to avoid technology whenever possible, and I publish this very blog from a typewriter and telegraph. STOP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikos87 Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΙΑ COOKED ROM ΑΠΟ ΤΟ XDA DEV ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟ RADIO TO ΚΙΝΙΤΟ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΟΥ HTC DIAMOND ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΕΚΕΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ HARD RESET ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 27, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Κατέβασε την official και πέρασε την από πάνω αφού βάλεις τη συσκευή σε bootloader. Για να βάλεις τη συσκευή σε bootloader κάνε επανεκκίνηση με τη γραφίδα και κράτησε πατημένο το Volume down μέχρι να εμφανιστεί η οθόνη με τα τρία χρώματα. Σύνδεσε τη συσκευή σου στο PC και περίμενε μέχρι να εμφανιστεί η ένδειξη USB στο λευκό πλαίσιο. Μετά τρέξε το exe της official rom και φλάσαρε τη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikos87 Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 ΟΛΑ ΟΚ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ..!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 27, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Όλα καλά λοιπόν. Να έχεις και στα υπόψιν ότι δεν γράφουμε κεφαλαία στο forum, το απαγορεύουν οι κανονισμοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokin_19 Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 χερετο τιν παρεα εχω ενα προβλιμα δεν μπορο να καταλαβο το gps ποσ δουλευει το εχο βαλει προγραματα αλλα με λεει οτι το σημα του gps ειναι ασδενεσ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts