Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond (P3700)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν γνώριζα πως υπάρχει κάτι τέτοιο και μιας και ξέρω ως όλοι οι ειδικοί του είδους δεν βρίσκονται στην αντιπροσωπεία της HTC αλλά εδώ, είπα να ρωτήσω για να μάθω.

Θα το κατεβάσω, θα το τσεκάρω και θα πω νέα.

Thanks

Osoi thelete na mou milisete mesw tou MSN Messenger!!!!

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Λοιπόν, ο υπολογιστής μου που έκανα παλιότερα το Sync δεν μπορεί να συνδεθεί με το κινητό.Έκανα format στο laptop μου και έβαλα Windows 7, και τώρα όταν συνδέσω το κινητό μου το βλέπει αλλά θέλει να βάλω το password για να ξεκλειδώσω την συσκευή μου λέει.Αλλά δεν έχω επιλογή να πληκτρολογήσω το password από τον υπολογιστή μου.Μόνο αυτό θέλω να κάνω και μετά είμαι OK.

Δηλάδή πριν γίνει sync θέλω να πληκτρολογήσω ton κωδικό μου από το pc. Το mymobiler δεν γίνεται να συνδεθεί λεει με το κινητό μου, γιατίο δεν κάνει active sync.

Τελικά όλο το πρόβλημα με τον σταθερό μου υπολογιστή, ου έχει ρυθμίσεις για το κινητό μου,είναι ότι έχει κάποιο πρόβλημα με τους Generic RNDIS drivers. Kano uninstall την συσκευή από το Device Manager αλλά και πάλι όταν βρίσκει την συσκευη που την συνδέω πάει να κάνει install τους drivers (τους βρίσκει ήδη στο PC) και μετά λέει installation failed.

Τί γίνεται ρε παιδιά?Αν τους κάνω installl μετα θα μπορέσω να κάνω το backup.

Έχω Windows 7 x64bit

• Administrators

Πρέπει να έχεις ενεργή σύνδεση στο internet στο PC σου για να κατεβάσει τους σχετικούς drivers (μαζί με το Windows Mobile Device Center).

Επίσης... μη γράφεις συνεχόμενα μηνύματα, το απαγορεύουν οι κανονισμοί του forum.

Modpic.gif

• Administrators
καλησπερα πως μπωρο να κανω ηχογραφηση κλησεων γνωριζει καπιος???? :wacko:

Υπάρχουν κάποιες εφαρμογές για αυτό όπως το Vito Audio Notes Touch.

Modpic.gif

καλησπερα πως μπωρο να κανω ηχογραφηση κλησεων γνωριζει καπιος???? :wacko:

Και τον resko recorder, αλλα για να ακουγεται καλα και η φωνη του συνομιλητη, θελει αντικατασταση το wavedev dll .( μονο για το diamond!).

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=5197306&postcount=200

Δουλεύει καλύτερα από το Vito;

Το ιδιο μαλλον, αλλα και τα 2 χωρις αυτο το dll, δεν δουλευαν καλα στο diamond με την ρομ που εχω.( Gen Y-ultralight).

μπορει να βοηθησει καποιος με το mymobiler?

το εγκατεστησα στο λαπτοπ αλλα δεν κανει τιποτα!!πρεπει να κανω και στο διαμαντι κατι?

• Administrators
Αν θυμάμαι καλά δεν θέλει καν εγκατάσταση. Το τρέχεις το .exe; Στην κάτω μπάρα δεξιά στα notifications εμφανίζεται το εικονίδιο του mymobiler; To τρέχεις;

Modpic.gif

android μπαινει στο diamond;

αν οχι υπαρχει καποια καλη rom που να μοιαζει με android;

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

• Administrators
Έχουν γίνει κάποιες προσπάθειες αλλά με όχι αξιόλογα αποτελέσματα. Αν θέλεις android, θα χρειαστεί να ανατρέξεις και σε μία ανάλογη συσκευή.

Modpic.gif

καλησπερα παιδια ενας φιλος μου εχει ενα HTC DIAMOND και εντελως ξαφνικα του εκλεισε το κηνιτο, απο τοτε οταν παταω το power απλα βγαζει την δονηση και μια μαυρη οθονη δεν κανει τιποτα αλλο το συνδεσα με τον υπολογιστη μεσω θηρας usb και αναγνωρισε την memory card , του εκανα reset και παλι τιποτα παρακαλω μια βοηθεια

• 2 weeks later...
Καλησπερα, μολις σημερα μου επεσε το ΗΤC Diamond κατω και μαυρισε η οθονη του.Προφανως και χαθηκε καθε ελπιδα να επανελθει και δεν ειμαι διατεθειμενος να πληρωσω τα 141 ευρω που ζηταει η αντιπροσωπεια για να την αλλαξει. Η ερωτηση μου ειναι αν εχει καποιος καμια ιδεα για το πως να παρω τις επαφες μου, οι οποιες ειναι αποθηκευμενες στο τηλεφωνο μονο. Ενω εχω κανει προηγουμενο backup στο pc μου δεν το βρισκω πουθενα. Το τηλεφωνο μου ειναι ανοιχτο, συνδεδεμενο με τον υπολογιστη χωρις ομως να μπορω να εισαγαγω το Pin. Καθε απάντηση δεκτη. Ευχαριστω πολυ

Ο υπολογιστής σου βλέπει τη συσκευή;

Κοίτα γινεται το εξης παραδοξο. Το βλεπει μονο σαν συσκευη αποθήκευσης. δηλαδη βλεπω ολα τα βιντεο και τις φωτογραφιες και δεν μπορω να δω τις επαφες μου, οι οποιες ειναι στη ξεχωριστη (πολυ μικρη) μνημη του τηλεφωνου. Oταν μπαινω στο windows mobile center μου λεει οτι ειναι Not connected. Aυτο θυμαμαι να το παθαινα και παλιοτερα...Εχεις καμια ιδεα επ'αυτου?