Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond (P3700)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Αυτό που αναφέρεις δεν είναι default λειτουργία. Κανονικά αν πατάς το button του bluetooth θα έπρεπε να ανοίγει το Cyberon Voice Speed Dial. Έχεις πειράξει κάτι εκεί;

Modpic.gif

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αυτό που αναφέρεις δεν είναι default λειτουργία. Κανονικά αν πατάς το button του bluetooth θα έπρεπε να ανοίγει το Cyberon Voice Speed Dial. Έχεις πειράξει κάτι εκεί;

μαλλον κατι δεν καταλαβες καλα. οταν λεω bluetooth εννοω ακουστικο bluetooth.οταν λοιπον πατιεται το κουμπι του τοτε το τηλεφωνο καλει τον τελευταιο αριθμο που ειχε κληθει. αυτο επειδη ειναι ενοχλητικο οταν εχεις το bluetooth στην τσεπη δεν θελω να συμβαινει. ποια λυση υπαρχει;

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

• Administrators

Μάλλον κάτι εσύ δεν κατάλαβες καλά...

Αυτό που αναφέρεις δεν είναι γενικό φαινόμενο. Σε όλους μας όταν πατάς το button του bluetooth handsfree ανοίγει το cyberon voice speed dial. Σε διάφορα μοντέλα μόνο με double click καλεί κατευθείαν την τελευταία κλήση.

Αυτό που αναφέρεις εσύ προφανώς είναι χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου μοντέλου bluetooth που χρησιμοποιείς, ή φοράς στη συσκευή σου κάποια "πειραγμένη" rom.

Modpic.gif

Μάλλον κάτι εσύ δεν κατάλαβες καλά...

Αυτό που αναφέρεις δεν είναι γενικό φαινόμενο. Σε όλους μας όταν πατάς το button του bluetooth handsfree ανοίγει το cyberon voice speed dial. Σε διάφορα μοντέλα μόνο με double click καλεί κατευθείανβ την τελευταία κλήση.

Αυτό που αναφέρεις εσύ προφανώς είναι χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου μοντέλου bluetooth που χρησιμοποιείς, ή φοράς στη συσκευή σου κάποια "πειραγμένη" rom.[/quote

δεν εχω πειραγμενη rom, εχω την επισημη.μπορει να γινει κατι για να λυθει το προβλημα;εχω το itech iair 301.

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

• Administrators
δεν εχω πειραγμενη rom, εχω την επισημη.μπορει να γινει κατι για να λυθει το προβλημα;εχω το itech iair 301.

Σου δούλευε πάντα έτσι ή έχει εμφανιστεί τελευταία αυτή η συμπεριφορά;

Modpic.gif

Σου δούλευε πάντα έτσι ή έχει εμφανιστεί τελευταία αυτή η συμπεριφορά;

παντα ετσι ηταν

My History:

• Administrators
Τότε αυτό θα μπορούσε να το διευκρινίσει κάποιος κάτοχος του ίδιου bluetooth hands-free μιας και με άλλα που έχω δοκιμάσει δεν έχω παρατηρήσει παρόμοια συμπεριφορά.

Modpic.gif

• 2 weeks later...
Καλησπερα να κανω μια ερωτηση ? Android παιρνει το κινητο?

Υπάρχει ένα project και προς το παρών δουλεύει ικανοποιητικά. Μπορείς να πάρεις μια ιδέα πώς είναι το android αλλά μην φανταστείς οτι μπορείς να το χρησιμοποιείς σε καθημερινή βάση, διότι είναι αργό κι έχει ακόμα προβλήματα. Ρίξε μια ματιά εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=601751, διάβασε ότι χρειάζεσαι και κατέβασέ το. Δεν θέλει ούτε hard reset ούτε τίποτα. Απλά το αντιγράφεις στην sdcard και δουλεύει παράλληλα με τα winmo. Δοκίμασέ το, πλάκα έχει....

• Administrators

Σίγουρα το να περάσεις κάποια ή κάποιες μαγειρεμένες rom αποτελεί μια αξιοσημείωτη ανανέωση για τη συσκευή σου, αλλά μπαίνεις σε μια διαδικασία που δεν τελειώνει ποτέ! :rolleyes:

Δυστυχώς όμως σε mac δεν έχω άποψη πως θα μπορούσε να γίνει μιας και οι διαδικασίες απευθύνονται σε windows pc. Κάποιος άλλος κάτοχος mac θα μπορούσε να βοηθήσει ίσως.

Modpic.gif

• Administrators
Το τζαμακι μπροστα αλλαζει ? γιατι ειναι λιγο χαλι!!

Αλλάζει αλλά με ασύμφορο κόστος, εκτός και αν κοιτάξεις προς ebay μεριά.

Modpic.gif

• Administrators
Δεν θα κατέληγα σε αυτό. Η αγορά από ebay... είναι τόσο οικονομική που αξίζει να ασχοληθείς. Εξάλλου στην κατάσταση που θεωρώ ότι θα είναι η συσκευή, δεν πρόκειται να πάρεις τα χρήματα σου πουλώντας τη.

Modpic.gif

Η συσκευη σε καλη κατασταση ειναι η οθονη εχει τις γρατζουνιες της τσεπης δεν προσεχε ο φιλος μου αλλα δεν εμπιστευομαι παντα το ebay γιατι μπορει να πουλαει ο καθενας μαιμου:mad: για original το κινιτακι το γουσταρω ειναι μια χαρα:happy:

• Administrators
Η συσκευη σε καλη κατασταση ειναι η οθονη εχει τις γρατζουνιες της τσεπης δεν προσεχε ο φιλος μου αλλα δεν εμπιστευομαι παντα το ebay γιατι μπορει να πουλαει ο καθενας μαιμου:mad: για original το κινιτακι το γουσταρω ειναι μια χαρα:happy:

Το ebay δεν έχει φτάσει τυχαία εκεί που έχει φτάσει. Εάν το ψάξεις σωστά θα βρεις πωλητές που όταν αναφέρουν original, είναι σίγουρα original. Οι άνθρωποι εκεί είναι επαγγελματίες, αυτή η καχυποψία της "μαϊμούς" δεν ισχύει πάντα. :rolleyes:

Modpic.gif

• Administrators
σαν τι θα το ψαξω screen , display, ???? το εξωτερικο γυαλακι εχει γρατζουνιες!!!

Αν βρεις μόνο το digitizer (αναφέρεται και ως touch screen), μια χαρά θα είσαι...

http://shop.ebay.co.uk/i.html?rt=nc&LH_PrefLoc=2&_nkw=htc%20diamond%20display&_fln=1&_trksid=p3286.c0.m283

Δες εδώ για οδηγίες... http://www.pdacenter.ru/razborka/razbor-htc-touch-diamond/

Modpic.gif

Αν βρεις μόνο το digitizer (αναφέρεται και ως touch screen), μια χαρά θα είσαι...

http://shop.ebay.co.uk/i.html?rt=nc&LH_PrefLoc=2&_nkw=htc%20diamond%20display&_fln=1&_trksid=p3286.c0.m283

Δες εδώ για οδηγίες... http://www.pdacenter.ru/razborka/razbor-htc-touch-diamond/

Καλησπέρα σας,

Μόλις ξαναπήρα το Diamond και σκεφτομαι να του βάλω μια cooked ROM.

Θα ήθελα να έχει WM 6.5 με το SENSE του HD2 και οπωσδήποτε να μπορεί να κάνει βιντεοκλήσεις.

Υπάρχει καμιά πρόταση;

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.

παιδες στον οπερα9 ξαφνικα αρχισε να μη φορτωενι τις μισες φωτογραφιες...

καθαρισα cache απο οπερα αλλα παλι το ιδιο και θυμαμαι οτι καπου μπορουσες να κανεις γενικη εκκαθαριση...πιστευω δηλαδη οτι ειναι καποιο θεμα μνημης...

τι μπορω να κανω?

• Administrators
παιδες στον οπερα9 ξαφνικα αρχισε να μη φορτωενι τις μισες φωτογραφιες...

καθαρισα cache απο οπερα αλλα παλι το ιδιο και θυμαμαι οτι καπου μπορουσες να κανεις γενικη εκκαθαριση...πιστευω δηλαδη οτι ειναι καποιο θεμα μνημης...

τι μπορω να κανω?

Την cache την καθάρισες από τον φάκελο /Windows/Opera9/Profile/Cache; Αυτό είναι αρκετό.

Modpic.gif