Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond (P3700)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

να ρωτησω κατι...η εxpansys σε ποσες μερες το στελνει αν το παραγγειλω πρωι εργασιμης ημερας..ξερει κανεις?

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

για αθηνα που ξερω την αλλη μερα το μεσημερι το εχεις...

για ναουσα ισως χρειαστει αλλη μια μερα

για αθηνα που ξερω την αλλη μερα το μεσημερι το εχεις...

για ναουσα ισως χρειαστει αλλη μια μερα

Το diamond ερχετε μεσα με χαρτες ετοιμο??:confused:

οποιος το πηρε απο expanys μπορει να μας πει αν εχει 128 η 192 ραμ?τελικα προκειται για grey release η οχι?παρακαλω οποιον φιλο το αγορασε απο κει να μας πει.δεν μπορω να περιμενω μεχρι να το φερει η ace στην ελλαδα.και καποια στιγμη του περναω κ την ελληνικη ρομ,με το γνωστο τροπο ;)
Με λένε Νίκο, και είμαι καλά...

οποιος το πηρε απο expanys μπορει να μας πει αν εχει 128 η 192 ραμ?τελικα προκειται για grey release η οχι?παρακαλω οποιον φιλο το αγορασε απο κει να μας πει.δεν μπορω να περιμενω μεχρι να το φερει η ace στην ελλαδα.και καποια στιγμη του περναω κ την ελληνικη ρομ,με το γνωστο τροπο ;)

δεν μας λες και μας τον ""γνωστο τροπο"" να περασουμε και εμεις την ελληνικη ρομ :cool:

αν δεν κανω λαθος,το ιδιο ποστ εκανες και στο qtek forum αλλα δεν εδωσες απαντηση οταν ερωτηθηκες πως :shifty:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Το diamond ερχετε μεσα με χαρτες ετοιμο??:confused:

Όχι.

192 έχει αλλά το αν θα μπορέσεις να του περάσεις ελληνική ρομ μην το θεωρείς δεδομένο. Εκτός αν έχεις μυστικό που δεν ξέρει κανείς!!!!

Edit: Με πρόλαβες! :lol:

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

καλα ρε παιδια ασχετο αλλα θα τρελαθουμε ?????

εδω στο expansys το δινουν 568Ε με τον ΦΠΑ μεσα

και στις αγγελιες του foroum μας ειδα τιμες 700 Ε :cry: και 620 Ε:cry:

τι να πω ......... ΗΜΑΡΤΟΝ ΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ:D:lol:

προσφορα και ζητηση ;)

αλλιως οποιος θελει το παραγγελνει απο expancys :p

ο καθενας πουλαει και ζηταει οτι θελει αυτο δεν σημαινει ομως οτι θα τα παρει κιολας :lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

δεν μας λες και μας τον ""γνωστο τροπο"" να περασουμε και εμεις την ελληνικη ρομ :cool:

αν δεν κανω λαθος,το ιδιο ποστ εκανες και στο qtek forum αλλα δεν εδωσες απαντηση οταν ερωτηθηκες πως :shifty:

file mou pigeneis sto http://www.xda-developers.com...

kai arxizeis to diavasma ...apo ekei tha vreis ta panta.

file mou pigeneis sto www.xda-developers.com...

kai arxizeis to diavasma ...apo ekei tha vreis ta panta.

να και μια πολυτιμη πληροφορια που δεν ηξερα!!!:blink::blink:

σε ευχαριστω πολυ φιλε μου :!:

να σαι καλα :)

edit

μηπως σου ειναι ευκολο να μου δωσεις κανενα συγκεκριμενο λινκ για να με βοηθησεις να μην ψαχνομαι?? ευχαριστω και παλι :)

:lol::lol::lol:

Ποιό xda Ζαχαράκη?? Ξεκίνα πρώτα φίλε μου από το manual της συσκευής σου, κι αφού το αποστηθίσεις μετά τα ξανασυζητάμε!!!

Μου θες και xda-developers τρομάρα σου!!!!!!!!Με τι προσόντα???:rotfl:

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

:lol::lol::lol:

Ποιό xda Ζαχαράκη?? Ξεκίνα πρώτα φίλε μου από το manual της συσκευής σου, κι αφού το αποστηθίσεις μετά τα ξανασυζητάμε!!!

Μου θες και xda-developers τρομάρα σου!!!!!!!!Με τι προσόντα???:rotfl:

λες ε??:confused::ninja::worry::O

να και μια πολυτιμη πληροφορια που δεν ηξερα!!!:blink::blink:

σε ευχαριστω πολυ φιλε μου :!:

να σαι καλα :)

edit

μηπως σου ειναι ευκολο να μου δωσεις κανενα συγκεκριμενο λινκ για να με βοηθησεις να μην ψαχνομαι?? ευχαριστω και παλι :)

gia des edw:

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=430

den kanei tipota....euxaristieme na bohthaw anthropous....:D

gia des edw:

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=430

den kanei tipota....euxaristieme na bohthaw anthropous....:D

μηπως αυτο :rolleyes:

ειναι καπως πιο κατατοπιστικο ?

επειδη δεν ξερω και πολλα απο αυτα τα πραγματα...:ninja:

λεω :O

edit βρηκα αλλο ενα λινκ

http://forum.xda-developers.com/member.php?u=380305

Leei kapou to link pou esteiles gia elliniki ROM? :blink:

μα....:worry:

ειπε το παιδι οτι πρεπει να διαβασω πρωτα ;)

μηπως αυτο :rolleyes:

ειναι καπως πιο κατατοπιστικο ?

επειδη δεν ξερω και πολλα απο αυτα τα πραγματα...:ninja:

λεω :O

edit βρηκα αλλο ενα λινκ

http://forum.xda-developers.com/member.php?u=380305

Eides pou ta xereis ....tote ti me rwtas...:D

Eides pou ta xereis ....tote ti me rwtas...:D

αν δεν μου το λεγες εσυ ομως??θα τα ηξερα??

το word που εχω επισυναψει το ειδες?

καποιος αλλος ασχετος σαν και μενα το εχει γραψει :O

κατσε να δεις πως τον λεγανε...TNT ....TNB...TNA :rolleyes:

αν δεν μου το λεγες εσυ ομως??θα τα ηξερα??

το word που εχω επισυναψει το ειδες?

καποιος αλλος ασχετος σαν και μενα το εχει γραψει :O

κατσε να δεις πως τον λεγανε...TNT ....TNB...TNA :rolleyes:

den katalava pros ti h ironeia...?

• Administrators
Ypothetw file as32 gia ton logo oti otan leme kati, kalo einai na akribologoume. Apo ti stigmi pou den yparxei elliniki ROM (kai oute kan logos den ginetai gia afti) mi dinoume link genikws kai aoristws.

Modpic.gif

Ypothetw file as32 gia ton logo oti otan leme kati, kalo einai na akribologoume. Apo ti stigmi pou den yparxei elliniki ROM (kai oute kan logos den ginetai gia afti) mi dinoume link genikws kai aoristws.

Akrivos kai egw auto lew....na akrivologoume.......den apanthsa se kanena post gia ellhnikh ROM,apla apanthsa sto post pou ellege oti pws ginete auto,otan tha uparxei ellhnikh rom...mporeis na to deis .einai ligo pio panw.:)

Καλησπέρα. είμαι νέος στην παρέα σας, και διαβάζοντας αυτό το post έχω μπερδευτεί. από μέρα σε μέρα θα παραγγείλω το DIAMOND γιατί από ότι έχω ψάξει είναι το μοναδικό που έχει τόσα πολλά χαρακτηριστικά σε ότι αφορά το internet γιατί υποστηρίζει τέταρτη γενιάς στα 7.2Mb.

H κύρια χρήση που το θέλω είναι για Skype. i-call. msn. e-mail και ότι εφαρμογές επικοινωνίας μέσω internet. υπάρχει αντίστοιχη συσκευή? η να περιμένω να πάρω το Touch Pro? η τελικά αξίζει να προβώ στην αγορά του?

συγγνώμη αν σας κούρασα με τις μαζικές μου ερώτησης.

Φιλικούς χαιρετισμούς

Αλέξανδρος

Akrivos kai egw auto lew....na akrivologoume.......den apanthsa se kanena post gia ellhnikh ROM,apla apanthsa sto post pou ellege oti pws ginete auto,otan tha uparxei ellhnikh rom...mporeis na to deis .einai ligo pio panw.:)

φιλε μου πηγες να βοηθησεις..αλλα δυστυχως δεν ηξερες οτι ο τυπος που εκανε το ποστ περι ""ελληνικης ρομ"" και με το emoticon της ειρωνιας (:shifty:)

το συνηθιζει (απο οτι φαινεται) να πεταει ασυναρτησιες και μετα να εξαφανιζεται...

εσυ εγινες αποδεκτης της πλακας που καναμε απο σποντα(εγω νομισα οτι ειχες σχεση με τον τυπο) και για αυτο ειπωθηκε οτι ειπωθηκε;)

αλλα και εσυ δεν διαβασες καλα το ποστ μου προς εκεινον ...δεν υπαρχει καμια ελληνικη ρομ..

ο φιλαρακος ενοει οτι υπαρχει τροπος να βαλει τα ελληνικα της ace hellas,

οπως ετσι ισχυριστηκε και στο επισημο φορουμ εκει ...

στο thread του καιζερ.

κατι που φυσικα δεν γινεται ;)

αλλος επρεπε να τα ακουσει,ηρθες εσυ να τον στηριξεις και να τον επιβεβαιωσεις,χωρις καν να καταλαβεις για τι μιλαγαμε,και τα ακουσες :)

φιλικα Δημητρης

• Administrators
H κύρια χρήση που το θέλω είναι για Skype. i-call. msn. e-mail και ότι εφαρμογές επικοινωνίας μέσω internet. υπάρχει αντίστοιχη συσκευή? η να περιμένω να πάρω το Touch Pro? η τελικά αξίζει να προβώ στην αγορά του?

Gia ti xrisi pou to theleis file mou, nomizw oti to xreiazesai to hardware qwerty pliktrologio. Mipws na perimeneis to Touch Pro? Afto bebaia... esy tha to krineis.

Modpic.gif

Καλησπέρα. είμαι νέος στην παρέα σας, και διαβάζοντας αυτό το post έχω μπερδευτεί. από μέρα σε μέρα θα παραγγείλω το DIAMOND γιατί από ότι έχω ψάξει είναι το μοναδικό που έχει τόσα πολλά χαρακτηριστικά σε ότι αφορά το internet γιατί υποστηρίζει τέταρτη γενιάς στα 7.2Mb.

συγγνώμη αν σας κούρασα με τις μαζικές μου ερώτησης.

Φιλικούς χαιρετισμούς

Αλέξανδρος

Αλεξανδρε το diamond ειναι πολυ καλη συσκευη,απο εσενα εξαρταται τι απαιτησεις εχεις απο ενα αναλογο τηλ.:)

τα μεγαλα του αρνητικα ειναι 1

η μικρη μπαταρια...

αλλα αυτο σε λιγο καιρο θα ειναι ευκολο να λυθει με μια after market μεγαλυτερη.

αν παλι δεν τρελαινεσαι (οπως εγω πχ) για εξωτερικο πληκτρολογιο τοτε μπορεις ανετα να το επιλεξεις.

αν παλι η βασικες λειτουργιες που αναφερεις ειναι αυτες το κριτηριο για αγορα τετοιας συσκευης...τοτε κοιτα και λιγο τπρος iphone 2...

σε λιγο καιρο ερχεται το iphone 2 και πολλοι λενε οτι θα κανει μεγαλο μπαμ..

αποψε μαλιστα ειναι και η επισημη 1η παρουσιαση του ..

περισσοτερα (απο το iphone forum)

Δείτε live το WWDC 2008 και την παρούσιαση του νέου iPhone 2:

http://www.iphoneforum.gr/viewtopic.php?f=10&t=1057