Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond (P3700)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τώρα αυτό περιμένεις να απαντηθεί χωρίς να πεις ποιές είναι αυτές;

η καλύτερη πηγή για να μάθεις φυσικά, είναι οι κατασκευάστριες εταιρίες/προγραμματιστές τους

γενικώς το 6.1 είναι πολύ κοντά στο 6 και αρκετά κοντά στο 5, ΣΥΝΗΘΩΣ δεν υπάρχει πρόβλημα

(εδώ χιλιάδες εφαρμογές παίζουν από PPC2000 μέχρι WM6.1)

---

NLS

ilogic.gr

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

jonakic μην παρεξηγείς το υφάκι του nls, ξυπνάει πάντα απο την λάθος μεριά και για αυτό προσπαθεί να την λέει σε όλους.

η απάντηση 99,9% είναι ότι θα παίζουν. η μόνη εφαρμογή που έχω δει να μην παίζει σωστά απο 6.0 σε 6.1 είναι το cootek touchpal, Που έχει φτιαχτεί και αυτό.

οπότε μην ανησυχείς. το ανάποδο είναι πάντα δύσκολο να γίνει δηλαδή να πάρεις κάτι που είναι για νέα τεχνολογία και να το τρέξεις σε παλιά.

Φίλε μου NLS, αυτό το θέμα δημιούργήθηκε για πληροφόρηση κάποιων ενδιαφερόμενων για ό,τι νεότερο κυκλοφορεί γύρω από το Diamond και δεν είναι χώρος προσωπικής αντιπαράθεσης. Με πολύ καλοπροαίρετη διάθεση λοιπόν, θα ήτανε καλό για το community να άλλαζες το ύφος έκφρασης των απόψεών σου κάθως απο κάποιους θεώρείται προσβλητικό. Εάν είσαι γνώστης λοιπόν του αντικειμένου, οι απόψεις σου είναι πέρα για πέρα ευπρόσδεκτες όταν δεν υποτιμάνε την νοημοσύνη των αναγνωστών αυτού του forum. Και εν πάσει περιπτώση, εν δύναται κάποιος moderator να κλειδώσει αυτό το topic και να δημιουργηθεί ένα νέο που θα αφορά ΚΑΘΑΡΑ και μόνο το Diamond και όχι προσωπικές αντιπαλότητες που απλά και μόνο γεμίζουνε με περισσές σελίδες το thread.

Άσχετα με τον τρόπο έκφρασης που είναι ένα άλλο θέμα, δεν είναι off-topic ο άνθρωπος για να κλειδωθεί το Thread! Το αντίθετο.

Προσωπικά δεν θεωρώ αντιπαλότητα το να διαφωνείς με κάτι που έχει γραφτεί όταν δικαιολογείς / εξηγείς / επιχειρηματολογείς και δε διαφωνείς απλά για να πας κόντρα. Μάλλον οι περισσότεροι από τους υπόλοιπους κάνουμε κουβέντα επειδή ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει το Diamond για να έχουμε χειροπιαστά πράγματα να ασχοληθούμε!

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Guest fitspirosgr
Παιδια καλησπερα αν το κινητο γιατι εχω ακρες ,το αγορασω απο Σιγκαπουρη θα μπορεσω να το χρησιμοποιησω στην ελλαδα και αν ναι θα μπορεσω να γραψω ελληνικα εφοσων δεν εχει την ελληνικη εκδοση γιατι γραφιδα δεν ειδα ,οποτε υπαρχει καποιο πληκρολογιο αναλογο στα ελληνικα

έχει γραφίδα. και ναι θα μπορείς να γράψεις ελληνικά με το πρόγραμμα Resco Keyboard

• Administrators
Παιδια καλησπερα αν το κινητο γιατι εχω ακρες ,το αγορασω απο Σιγκαπουρη θα μπορεσω να το χρησιμοποιησω στην ελλαδα και αν ναι θα μπορεσω να γραψω ελληνικα εφοσων δεν εχει την ελληνικη εκδοση γιατι γραφιδα δεν ειδα ,οποτε υπαρχει καποιο πληκρολογιο αναλογο στα ελληνικα

Πάρτο εσύ και για όλα υπάρχουν λύσεις. ;)

Προσοχή στην αγορά όμως γιατί εκεί κυκλοφορούν και συσκευές χωρίς υποστήριξη 3G.

Modpic.gif

Τώρα ρωτάω... αυτό:

τώρα αυτό περιμένεις να απαντηθεί χωρίς να πεις ποιές είναι αυτές;

η καλύτερη πηγή για να μάθεις φυσικά, είναι οι κατασκευάστριες εταιρίες/προγραμματιστές τους

γενικώς το 6.1 είναι πολύ κοντά στο 6 και αρκετά κοντά στο 5, ΣΥΝΗΘΩΣ δεν υπάρχει πρόβλημα

(εδώ χιλιάδες εφαρμογές παίζουν από PPC2000 μέχρι WM6.1)

...ταιριάζει με αυτό;

Φίλε μου NLS, αυτό το θέμα δημιούργήθηκε για πληροφόρηση κάποιων ενδιαφερόμενων για ό,τι νεότερο κυκλοφορεί γύρω από το Diamond και δεν είναι χώρος προσωπικής αντιπαράθεσης.

Γιατί ξαναδιαβάζοντας την απάντηση μου, βλέπω ότι μιλάω ΜΟΝΟ για το θέμα (παραπάνω στο quote είναι ΟΛΟ το post μου)...

Αυτό αντίθετα:

jonakic μην παρεξηγείς το υφάκι του nls, ξυπνάει πάντα απο την λάθος μεριά και για αυτό προσπαθεί να την λέει σε όλους.

(μετά έχει και απάντηση στην ερώτηση του jonakic πάντως, δεν μπορώ να πω)

ΑΥΤΟ όμως το post μπορούσε να έχει την απάντηση του Παρασκευά (και να ξεκίναγε "Φίλε μου WebVirus").

Τώρα αν κάνω λάθος, εδώ στο thread είναι όλα τα post, δείτε τα και συμπεράνετε μόνοι σας.

---

Τέσπα, back to topic, για το post του Σπύρου, Σπύρο πρόσεξε κάτι. Όπως είπε ο WebVirus έχει γραφίδα φυσικά (και θα έχουν πάντα όσα είναι WM Professional) και ναι παίρνει ότι keyboard θες (προτείνω και γω το resco) ή και Ελληνική αναγνώριση γραφής κλπ. ΑΛΛΑ πρόσεξε μήπως από Συγκαπούρη πάρεις κάποιο που δεν είναι ΚΑΝ αγγλικό και μετά ψάχνεσαι πως θα το flashάρεις σε Αγγλικό (ή μετά Ελληνικό) firmware. Αν δεν καταλαβαίνεις καν τι γράφει η οθόνη, *έσε μέσα. :)

---

NLS

ilogic.gr

t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2

περιμένω ένα φίλο να μου πει αν ενας φίλος του θα πάρει το kaiser μου. και ακόμα να πάρω απάντηση. αν όλα πάνε καλά μέσα στην εβδομάδα θα το έχω παραγγείλει και εγώ.

Ήθελα να ρωτήσω τα Screen Protectors είναι χρήσιμα σε τέτοια τηλεφώνα?

Προφανώς και είναι, ειδικά στα τηλέφωνα με οθόνη αφής. Αν δεν θες να το γεμίζεις δαχτυλιές και αν θες να αποφεύγεις μικρο γρατζουνιές που μπορεί να γίνουν τότε καλά είναι να το έχεις απάνω.

Τελικά νομίζω ότι συμφωνώ με τον Dr Mobile αλλά ας γυρίσω στο θέμα μας!!!

Τιμή από ACE HELLAS δεν πρέπει να έχει ανακοινωθεί για Ελλάδα απο όσο έχω διαβάσει εδώ. Γι αυτό εδώ το μαγαζάκι τί έχετε να πείτε; http://zapzap.gr/modules/kshop/product_details.php?id=144

Τιμή προιόντος εμπορίου: 790.00 EURO Τιμή zapzap: 590.00 EURO

Πόσο λέτε να κάνει Στην αγορά;

To sugkekrimeno magazaki malon ta pernei apo expansys sthn timh ton 464,18e xodrikh kai meta ta dinei 35e parapanw apo to na to paragkilh kapios apo to expansys.

gi'auto leei oti einai english version.

Προφανώς και είναι, ειδικά στα τηλέφωνα με οθόνη αφής. Αν δεν θες να το γεμίζεις δαχτυλιές και αν θες να αποφεύγεις μικρο γρατζουνιές που μπορεί να γίνουν τότε καλά είναι να το έχεις απάνω.

Ok θα πάρω και από αυτά!

Ελπίζω στο πακέτο να έχουν καμία θήκη ?

Ok θα πάρω και από αυτά!

Ελπίζω στο πακέτο να έχουν καμία θήκη ?

Περίμενε πρώτα να δεις τι έχει πρώτα το κουτί. Νομίζω ότι θα έχει ένα screen protector αλλά δεν θα έχει θήκη (με κάθε επιφύλαξη). Αναμένουμε να δουμε κάνα Unbox για να μάθουμε.

h suskeuasia periexei auta:

1 HTC Touch Diamond Phone

1 Rechargeable Battery

1 Data Cable

1 Battery Charger

1 Handsfree

1 User's Manual

1 Software CD-ROM

den nomizw oti tha exei screen protector.

h suskeuasia periexei auta:

1 HTC Touch Diamond Phone

1 Rechargeable Battery

1 Data Cable

1 Battery Charger

1 Handsfree

1 User's Manual

1 Software CD-ROM

den nomizw oti tha exei screen protector.

Μάλλον έχεις δίκιο. Απ' όσο κοίταξα στα γρήγορα δε βρήκα κάτι σχετικό. Πάντως και γω κάπου το χα διαβάσει ότι θα έχει αλλά τεσπα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα έχει τη θήκη μέσα (αυτή που βάζεις το τηλέφωνο μέσα και καθαρίζει από τις δαχτυλιές).

To Diamond δεν εχει κυκλοφορησει πουθενα επισημα. Σε λιγες ημερες θα υπαρχουν καποια δοκιμαστικα κομματια.

Η τιμη του για την Ελλαδα εχει καθοριστει και ειναι πολυ καλη, δεδομενου του κοστους που εχουμε συνηθισει για HTC συσκευες και δη ελληνικες, αλλα ειναι μη ανακοινωσιμη. Η συσκευη αξιζει παντως την υπομονη μας... :)

To Diamond δεν εχει κυκλοφορησει πουθενα επισημα. Σε λιγες ημερες θα υπαρχουν καποια δοκιμαστικα κομματια.

Η τιμη του για την Ελλαδα εχει καθοριστει και ειναι πολυ καλη, δεδομενου του κοστους που εχουμε συνηθισει για HTC συσκευες και δη ελληνικες, αλλα ειναι μη ανακοινωσιμη. Η συσκευη αξιζει παντως την υπομονη μας... :)

Kai omws xekinhse na pouliete sthn amerikh kai sthn agglia.

http://www.expansys.com/p.aspx?i=163250

me to antithmo ton 649E sto fernoun kai ellada se 2 ergasimes hmeres.