Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond (P3700)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά. Βρήκα ένα μεταχειρισμένο HTC DIAMOND (MDA COMPACT) της Τ- MOBILE το οποίο λέει ο πωλητής ότι είναι κλειδωμένο το WIFI & BLUETOOTH αν βάλεις ελληνική κάρτα. Ξέρετε αν ισχύει; Αν περάσω νέα ROM θα λειτουργήσει; Το κλείδωμα μπορεί να είμαι από τη ROM που χρησιμοποιεί η Τ- MOBILE.

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
Να φανταστω δεν ειναι δωρεαν ετσι ?

Δυστυχώς δεν είναι δωρεάν.

Καλησπέρα παιδιά. Βρήκα ένα μεταχειρισμένο HTC DIAMOND (MDA COMPACT) της Τ- MOBILE το οποίο λέει ο πωλητής ότι είναι κλειδωμένο το WIFI & BLUETOOTH αν βάλεις ελληνική κάρτα. Ξέρετε αν ισχύει; Αν περάσω νέα ROM θα λειτουργήσει; Το κλείδωμα μπορεί να είμαι από τη ROM που χρησιμοποιεί η Τ- MOBILE.

Μπορείς να το ξεκλειδώσεις με τη διαδικασία του hard-spl και να περάσεις όποια rom θέλεις. Όμως για αυτό περί wifi & bluetooth... δεν έχω άποψη.

Modpic.gif

για θυμηστε μου λιγο, πως ρυθμιζουμε το τηλεφωνο να στελνει μηνυματα 160 χαρακτηρων και οχι 70

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

για θυμηστε μου λιγο, πως ρυθμιζουμε το τηλεφωνο να στελνει μηνυματα 160 χαρακτηρων και οχι 70

δεν χρειαζεται να κανεις κατι... 160 στελνει κανονικα!

δεν χρειαζεται να κανεις κατι... 160 στελνει κανονικα!

εκανα format και τωρα ενα μηνυμα π.χ 150 χαρακτηρων το κοβει σε δυο μηνυματα και στελνει δυο μηνυματα

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

Έναρξη - Ρυθμίσεις - Σύστημα - Γλώσσα και στην καρτέλα SMS τσεκάρεις την αποστολή 160 χαρακτήρων.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Καλησπερα παιδια έφερε ενας φιλος μου το κινητο με γαλλικο μενου.

Πως μπορω να περασω τα ελληνικα;

• Administrators
Ελληνικά δεν θα μπορέσεις σε επίσημη rom. Μόνο αγγλικά στην καλύτερη περίπτωση. Θα χρειαστεί να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου με τις οδηγίες που θα βρεις εδώ. Εκτός και αν αναζητήσεις τη λύση για ελληνική cooked rom, υπάρχουν μερικές παλαιότερες εκδόσεις. Edited by athanaso77

Modpic.gif

υπαρχει καποιος τροπος να αλλαξουμε το πρασινο χρωμα στο touch flo;

στα symbian υπαρχει μια εφαρμογη που μπορει να κανει τα παντα να αλλαξει προφιλ στο τηλεφωνο, να ανοιγοκλεισει bluetooth, wifi, να τρεξει καποια εφαρμογη κ.α. και ολα αυτα οταν το τηλεφωνο συνδεθει ή αποσυνδεθει απο καποια κεραια. για παραδειγμα μπορεις να το ρυθμισεις οταν θα λαμβανει σημα απο την κεραια που εξυπηρετει την περιοχη που βρησκεται η δουλεια σου ,να μπαινει στο αθορυβο, οταν φευγεις παλι απο το γραφειο να μπαινει στο δυνατο.

υπαρχει καποια τετοια εφαρμογη στα windows;

Edited by mafiagalou

My History:

• Administrators

Το TF3D δεν είναι τόσο παραμετροποιήσιμο από μόνο του για να κάνεις αυτές τις αλλαγές. Θα χρειαστεί να αλλάξεις θέμα.

Θέλει λίγο ψάξιμο. Ρίξε μια ματιά εδώ μήπως βρεις κάτι που σε ικανοποιεί.

Modpic.gif

καλησπερα σε ολους

ειναι κανας μηνας τωρα που το τηλεφωνο δε συγχρονιζει με το Pc ενω μεχρι τωρα ολα δουλευαν ρολοι. Στο pc εχω τα win7 και στο τηλεφωνο μια rom 6.5 (BsB Ultimate WWE kai ραδιο 1,09,25,23).

Δε βρηκα χρονο να ασχοληθω μεχρι στιγμής αλλα σημερα ξαφνικα στο τηλεφωνο οι επαφες εκαναν φτερα!! Για την ακριβεια αν τρεξω κατευθείαν τις επαφες μου εμφανιζει καμμια 15αρια μονο δεν ξερω γιατι κρατησε μονο αυτες ενω απο το μενου του titanium (people) βγαζει μυνημα οτι η εφαρμογη ΑΤcontacts.exe παρουσιασε σφαλμα. Επισης το μυνημα λεει οτι ειναι διαθεσιμο ενα μυνημασφαλματος αλλα δεν το εμφανιζει επειδη ειναι προεραιτικο και δεν εχει εγκατασταθεί και μετα κατι για το NETCFv35.messages.En.wm.cab κλπ.

Το μυνημα αυτο δεν το χω ξανασυνατησει.

Εχει κανεις καμμια ιδεα αν μπορω να κανω κατι ή εχω χασει τις επαφες για παντα??? Και λογω αδυναμιας συγχρονισμου το outlook εχει να ενημερωθει κανα μηνα τωρα....

α ρε basilaki gates :rocket:

HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308

• Administrators
Δεν έχεις κρατήσει κάποιο backup; Για τέτοιες περιπτώσεις (και όχι μόνο) προτείνουμε συνέχεια τη χρήση του pim backup.

Modpic.gif

backup εχω κρατησει . βεβαια παλι κατι θα εχω χασει, ωστοσο ρωτησα για να μαθω αν απλα ετυχε σε μενα ή προκειται για κατι που το χουν αντιμετωπίσει και αλλοι και μη τυχον εχει βρεθει το προβλημα
HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308

• Administrators
Όσο περισσότερο "πειράζεις" τη συσκευή, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις να βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Έτσι μαθαίνεις βέβαια και για αυτό το λόγο υπάρχει το hard reset και τα backup tools.

Modpic.gif

καλημερα παιδια εχω ενα προβλημα με την οθονη απλα δεν αντιδραει καθολου και απο οτι ειδα ειχε ξεκολλησει λιγο η ζελατινα που εχει τους αισθητηρες πανω τη ξεκολλησα λιγο και προσωρινα δουλευε μια χαρα μεχρι που τα επαιξε τελειως υπαρχει περιπτωση να τη γλιτωσω φτηνα η οθονη ειναι μια χαρα το θεμα ειναι η ζελατινα με το μαυρο περιβλημα

ναι το φανταζομαι ξερει κανεις ποσο μπορει να κοστισει η οθονη παντως δε θελει αλλαγμα παρα μονο η ζελατινα η οθονη μια χαρα ειναι

• Administrators
Μια οικονομική και ανεπίσημη όμως λύση είναι να ρίξεις μια ματιά στο ebay. Θα βρεις το digitizer που ζητάς σε πολύ καλύτερες τιμές. Τώρα αν σε ενδιαφέρει η επίσημη αντιπροσωπεία, καλύτερα να τους πάρεις ένα τηλέφωνο να ενημερωθείς από εκεί για τις τιμές.

Modpic.gif

Μια οικονομική και ανεπίσημη όμως λύση είναι να ρίξεις μια ματιά στο ebay. Θα βρεις το digitizer που ζητάς σε πολύ καλύτερες τιμές. Τώρα αν σε ενδιαφέρει η επίσημη αντιπροσωπεία, καλύτερα να τους πάρεις ένα τηλέφωνο να ενημερωθείς από εκεί για τις τιμές.

αμα το βρω και το φερω μονος μου πως θα μπορεσω να το βαλω εγω ειναι δυσκολο η θα πρεπει να παω σε καποιο καταστημα

• Administrators

Αν δεν "πιάνουν" τα χέρια σου, θα χρειαστείς κάποιον περισσότερο ειδικό να το αναλάβει.

Αν πάλι "πιάνουν"...

http://www.pdacenter.ru/razborka/razbor-htc-touch-diamond/

http://pockethacks.com/htc-diamond-disassemble-video/

Modpic.gif

ξερετε καποιο μαγαζακι που μπορω να το επισκευασω δεν εχω τα καταλληλα εργαλεια και το ψιλοφοβαμαι εξαλλου εχει βγει απο την εγγυηση και φοβαμαι στην htc μη με γδυσουν

• Administrators
ξερετε καποιο μαγαζακι που μπορω να το επισκευασω δεν εχω τα καταλληλα εργαλεια και το ψιλοφοβαμαι εξαλλου εχει βγει απο την εγγυηση και φοβαμαι στην htc μη με γδυσουν

http://www.9volto.gr/

Παλιά τα έφτιαχνε. Τώρα δεν γνωρίζω αλλά δεν έχεις να χάσεις τίποτα να επικοινωνήσεις μαζί τους.

Modpic.gif

Καλησπέρα,

Έχω vodafone συμβόλαιο και τους 2 τελευταίους μήνες έχει έρθει ο λογαριασμός φουσκωμένος γιατί λέει μπαίνω στο ίντερνετ της vodafone...οι μόνες φορές που έχω μπεί απο το διαμάντι μου στο ίντερνετ είναι μέσω ασύρματης και αυτές οι φορές είναι σπάνιες...αυτό το μήνα συγκεκριμένα μπήκα λέει κιόλας 80 ώρες στο ίντερνετ της voda...που 80 ώρες δεν κάθομαι ούτε στο pc μου....έχω βάλει επίσης στο διαμάντι ένα πρόγραμμα το ΝοData το οποίο απενεργοποιεί το ίντερνετ του παρόχου...εγώ πως γίνεται να έχω χρεωθεί???και γιατί αυτό συμβαίνει ξαφνικά εδώ και 2 μήνες??το διαμάντι το έχω εδώ και ένα χρόνο....θα ήθελα όποιος γνωρίζει κάτι να με ενημερώσει γιατί αύριο θα πάω σε κατάστημα και θέλω να γνωρίζω αν παίζει κάτι πριν πάω...ευχαριστώ εκ των προτέρων

http://www.lottery24.com/img/horoscope/capricorn.gif Αιγόκερως Είσαι???

• Administrators
Εάν μέσω του NoData τα έχεις όλα disable, είσαι ασφαλής και κάτι δεν πάει καλά με την vodafone. Μην το δεχτείς και τσέκαρε τις αναλυτικές χρεώσεις μήπως και δώσεις κάποια εξήγηση για το τι γίνεται.

Modpic.gif

υπαρχει καποιο προγραμμα, τεχνασμα ή οτιδοιποτε, ετσι ωστε οταν πατιεται το κουμπι του bluetooth να μην καλειται ο τελευταιος αριθμος;

My History: