jiannisk Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Σκεφτηκα να δωσω 2 πληροφοριες μια που εμενα μου φανηκαν χρησιμες, στο Ελληνικο διαμαντι: 1. το RSS HUB ειναι ενεργοποιημενο κατα την αγορα του κινητου με αποτελεσμα μια φορα την μερα οταν συνδεεται σε ασυρματο δικτυο π.χ. GPRS να τραβαει περιπου 500ΚΒ, αυτο σημαινει περιπου 5€ την ημερα, μπορει να απενεργοποιηθει με επιλογη του ''μη αυτοματη ενημερωση''. 2. Κρατωντας πατημενο (αρκετη ωρα) το πληκτο κατω δεξια (που κλεινει την κληση) εμφανιζεται ενα μενου που κανει καποιες εργασιες οπως π.χ. κλεινει την ασυρματη συνδεση ή το βαζει στην δονηση, αρκετα χρησιμο. Η χρηση του πληκτρου ειναι παραμετροποιημενη απο τις ρυθμισεις. Αυτα απο μενα ... καλημερα! Και μια παρατηρηση, χρησιμοποιω WM απο την εποχη το S100 δηλ περιπου 4-5 χρονια, το διαμαντι ειναι οτι καλυτερο εχω πιασει και κυριως ευκολοχρηστο, επισης καταλαβα γιατι βαλαν το RESET μεσα στο καλλυμα, απλα γιατι δεν χρειαζεται. 2 εβδομαδες και ουτε ενα RESET απο κολλημα! Oτι αφορα το 2 μπορεις να επιλεξεις τη λειτουργια του παρατεταμενου πατηματως. Εγω ασ πουμε το εχω βαλει να κλειδωνει. Παράθεση SV9PFY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atkol Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Τι ακριβώς "κάνει" το πρόγραμμα shaker? Επίσης, πως παραμετροποιούμε τη χρήση του δεξιού-κάτω πλήκτρου (αυτού που κλείνει την κλήση)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Σκεφτηκα να δωσω 2 πληροφοριες μια που εμενα μου φανηκαν χρησιμες, στο Ελληνικο διαμαντι: 1. το RSS HUB ειναι ενεργοποιημενο κατα την αγορα του κινητου με αποτελεσμα μια φορα την μερα οταν συνδεεται σε ασυρματο δικτυο π.χ. GPRS να τραβαει περιπου 500ΚΒ, αυτο σημαινει περιπου 5€ την ημερα, μπορει να απενεργοποιηθει με επιλογη του ''μη αυτοματη ενημερωση''. Νομίζω οτι στο Menu - Option - Update υπάρχει η επιλογή No auto update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
as32 Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Τι ακριβώς "κάνει" το πρόγραμμα shaker? Επίσης, πως παραμετροποιούμε τη χρήση του δεξιού-κάτω πλήκτρου (αυτού που κλείνει την κλήση)? Phgene sto start\setting\long press end key Παράθεση www.Auto-View.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maousos18 Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 http://img225.imageshack.us/img225/715/htctouch2jb2.jpg Μια και μόνο ερώτηση έχω σχετικά με το κινητό... ....ξέρουμε ποια είναι η κοπέλα; :X καλα στραβός είσαι? και όνομα έχει και τηλέφωνο, κοιτα καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranaee Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Παιδιά σορυ που δε διαβάζω όλο το thread αλλά πέρασε ένα φιλαράκι να μου το δείξει και δεν μπορώ να βρώ από που ενεργοποιώ τη ροδέλα κύλισης.. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει άμεσα? Ευχαριστώ..:) Παράθεση "How can I know so many, without even ever knowing anyone?.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
as32 Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Παιδιά σορυ που δε διαβάζω όλο το thread αλλά πέρασε ένα φιλαράκι να μου το δείξει και δεν μπορώ να βρώ από που ενεργοποιώ τη ροδέλα κύλισης.. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει άμεσα? Ευχαριστώ..:) File mou pas edw kai katevazeis ta arxeia.... prwta to config: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=317070 (Schaps_AdvancedConfig_v2.1.0.0.CAB ) kai meta auto gia to diamond. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=406681 (Boinger66 diamond advanced config v .51.cab ) Παράθεση www.Auto-View.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xdesign Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 καλα στραβός είσαι? και όνομα έχει και τηλέφωνο, κοιτα καλύτερα LOL LOL Σωστός!!! GRACEEEEE! Παράθεση Γιάννης Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 ξέρετε φυσικά ότι 555 δεν υπάρχει στις ΗΠΑ και το χρησιμοποιούν πάντα όταν θέλουν να δώσουν έναν "δήθεν" αριθμό Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis_21 Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 σορρυ να ρωτησω κατι περιμενα εδω και καιρο να ερθει στη wind λογω επιδοτησης.τελικα το βρηκα αλλα μου ειπαν οτι δεν ειναι στα ελληνικα αλλα μπορουν να περαστουν μεσω αναβαθμισης. τι εννοει ο ποιητης καθοτι ασχετος αυτος οσο κι εγω(προφανως ετσι του ειπαν ετσι λεει) εννοει την νεα ρομ,μεσω ιντερνετ τι? υπαρχει καποιος που το εχει παρει με wind κι ελληνικα η να περιμενω κι αλλο? ευχαριστω επειδη διαβασω λιγο παραπανω και να δω αν καταλαβα καλα αν εχει ελληνικα η οχι ειναι σαν να επιλεγω αν θα εχει windows ελληνικα η αγγλικα η εχει και κανενα αλλο νοημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xdesign Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Πείτε μου παρακαλώ το COM Rate και Protocol του Destinator 6 για το κινητάκι μας. Έψαξα αλλα δε βρήκα. Ευχαριστώ. Παράθεση Γιάννης Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannisk Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Πείτε μου παρακαλώ το COM Rate και Protocol του Destinator 6 για το κινητάκι μας. Έψαξα αλλα δε βρήκα. Ευχαριστώ. Com 4 αν δεν εχεις αλλαξει εσυ κατι ΝΜΕΑ Παράθεση SV9PFY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xdesign Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Σωστος! Ευχαριστώ Παράθεση Γιάννης Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Nai auto einai ena kataskevastiko ellatoma ...to exoune ola ta diamond hte ligo hte polu... Afou sta prwta videakia tou diamond prin apo 3,5 mhnes exei anaferthi.. Δυστηχως ολο εκεινο το σημειο ειναι για τον πουτ.......:X, σε μ ενα το κουμπι ok close πολλες φορες δεν πιανει ή πατιεται το δεξι πληκτρο , πολυ προχειροτητα επεσε στα πληκτρα, το κακο ειναι οτι δεν συνηθιζεται, δεν ξερω αν το κανει μονο σε μενα. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
as32 Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Δυστηχως ολο εκεινο το σημειο ειναι για τον πουτ.......:X, σε μ ενα το κουμπι ok close πολλες φορες δεν πιανει ή πατιεται το δεξι πληκτρο , πολυ προχειροτητα επεσε στα πληκτρα, το κακο ειναι οτι δεν συνηθιζεται, δεν ξερω αν το κανει μονο σε μενα. Nai kai se mena ...ta plhktra einai ligo asafh...kai polles fores den xereis th patas.. Egw pia xrhshmopoio mono thn apanthseis klhseis tipota allo... Παράθεση www.Auto-View.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETRAKAS Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Αποφασιστε ρε παιδια.... σαφως και ειναι πιο γρηγορο απο το αρτεμις εφοσον εχει διπλασια και παραπανω ταχυτητα επεξεργαστη απο το 3300. Ο από πάνω δεν έχει μπεί στον ισοσταθμηστή ήχου για να φτιάξει τον ήχο Παράθεση Καλύτερη η πορεία απο τον προορισμό Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETRAKAS Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Το εχω κανει αυτο αλλα μου βγαζει μονο Αποκοπη Αντιγραφη Μετανομασια Διαγραφη Αποστολη μεσω E mail και Ασυρματη αποστολη.τι κανω λαθος ?:( Δες αν το κομάτι που θεσ να κάνεις ήχο κλήσης είναι mb3 δεν μου φαίνεται να είναι Παράθεση Καλύτερη η πορεία απο τον προορισμό Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETRAKAS Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 settings-sound & .... - Notifications - ring tone κάνε copy το κομάτι και βάλτο στο windows\ringtowns και θα στο πάρει Παράθεση Καλύτερη η πορεία απο τον προορισμό Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ultralord Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Παιδια τι Plugin πρεπει να Install ΄ςστε να μπορεί να παίξει τα Video apo youtube.com και απο άλλα site με videos? Γιατι μου λέει κατέβασε flash player αλλα δεν γίνετε Install.. Eπίσης θέλω βοήθεια πως να βάλω το destinator.. δεν βρήκα ουτε guide για το πως.. το έχω βαλει στο internal store αλλά οταν το ανοίγω λεει "Χωρις χαρτες" :S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
as32 Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Παιδια τι Plugin πρεπει να Install ΄ςστε να μπορεί να παίξει τα Video apo youtube.com και απο άλλα site με videos? Γιατι μου λέει κατέβασε flash player αλλα δεν γίνετε Install.. Eπίσης θέλω βοήθεια πως να βάλω το destinator.. δεν βρήκα ουτε guide για το πως.. το έχω βαλει στο internal store αλλά οταν το ανοίγω λεει "Χωρις χαρτες" :S Mpories na mpeis sto ipmart-forum.com kai tha breis oti thes... Παράθεση www.Auto-View.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Mpories na mpeis sto ipmart-forum.com kai tha breis oti thes... iPmart forum in Polish? Yes it's true. Official opening on 1st of August! 2 Days to go! Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ultralord Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 thnx για το reply.. Κατι ακόμα.. οταν μου στελνουν κατι μεσω bluetooth παει αυτόματα στην συσκευη και μετα πρεπει να το κανω Move στο internal store.. γινετε να πηγαινει εκει απευθειας? ωστε να μην χρειάζετε να κανω move συνέχεια??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Δεν άντεξα και άφησα για μία μέρα τις παραλίες της Χαλκιδικής και ήρθα Θεσσαλονίκη και το χτύπησα!!!:up::up::up: Το φορτίζω το συγχρονίζω και επανέρχομαι με μια-δυο απορίες αν έχω...:O Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Παρεπιπτόντως δείτε τι ''χάλια'' περνάμε στη Χαλκιδική όπως τα κατέγραψε το Star Channel (στο τέλος κάνω την αποφώνηση!!!). Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Δεν άντεξα και άφησα για μία μέρα τις παραλίες της Χαλκιδικής και ήρθα Θεσσαλονίκη και το χτύπησα!!!:up::up::up: Το φορτίζω το συγχρονίζω και επανέρχομαι με μια-δυο απορίες αν έχω...:O Καλοριζικο Ody! Αντε γιατι εχω κατι αποριουλες με το Igo!:lol: Υγ.Τωρα θα εισαι ο μοναδικος στην παραλια,που δεν θα κοιτας στις διπλανες ξαπλωστρες!!! Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts