Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond (P3700)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή βλέπω αρχίζει και δημιουγείται ένα είδος 'συζήτησης-σύγκρισης΄ περί HTC Diamond και HTC Raphael TYTN III, ποιές είναι οι απόψεις σας? αξίζει η αναμονή, να κρατηθεί κάποιος και να μην πάρει Diamond έναντι του Raphael? καθώς με μιά γρήγορη ματιά οι διαφορές τους φαίνονται να είναι:

HTC Raphael TYTN III

1. QWERTY keyboard

2. microSD CARD SLOT

3. Battery Capacity: 1340 mAh

4. 512 ROM - 256 RAM

5. 52 x 103 x 18.1 millimetres

6. Built-in Flash: Mobile light (LED)

HTC Diamond

1. X

2. 4 GB Internal

3. Battery Capacity: 900 mAh

4. 256 ROM - 192 RAM

5. 51 x 102 x 11.5 millimetres

6. X

Θα ήθελα κάποιος να καταθέσει την πείρα του σχετικά με την διαφορά No1 (QWERTY keyboard) και αν πιστεύει ότι είναι τόσο σημαντική.

Thanks.;)

Δεν πάμε να γκρεμίσουμε αυτούς που μας γκρέμισαν, πάμε να τους δείξουμε πως δεν πέσαμε.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα, θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο πείρας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

φιλε μου για μενα η τεραστιες διαφορες ειναι στην υπαρξη η οχι hardware keyboard,η μπαταρια τους και η μεγαλη διαφορα στην ram:)

απο εκει και μετα οποιος θελει περιμενει μεχρι σεπτεμβρη,οπου λογικα θα κυκλοφορησει το raphaell,η παιρνει τωρα το diamond.:)

εγω το πηρα αποψε απο expancys uk

http://www.expansys.com/p.aspx?i=163250

για να περασει το καλοκαιρακι :rolleyes:

και απλα να παρω το raphaell μολις κυκλοφορησει ;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

zaharakis εάν επιτρέπεται πόσο σου έφτασε με έξοδα αποστολής και επίσης υπάρχει ιδιαίτερος λόγος για παραγγελία απο expansys UK?

Δεν πάμε να γκρεμίσουμε αυτούς που μας γκρέμισαν, πάμε να τους δείξουμε πως δεν πέσαμε.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα, θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο πείρας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

zaharakis εάν επιτρέπεται πόσο σου έφτασε με έξοδα αποστολής και επίσης υπάρχει ιδιαίτερος λόγος για παραγγελία απο expansys UK?

508 λιρες αγγλιας (1 EUR = 0.767074GBP)

οι λογοι παραγγελιας απο εκει για μενα

1.δεν δινεται σε αυτην την τιμη πουθενα αλλου

2.ειναι εγκυρο μαγαζι(εχω ψωνισει πολλες φορες και ειμαι πολυ ευχαριστημενς)

3. επειδη δεν με ενδιαφερουν τα ελληνικα της ace hellas(το τηλ ειναι με αγγλικο μενου )

πληροφοριακα κανενα τηλ που δεν αγοραστηκε μεσω ace hellas,δεν μπορει να δεχτει το ελληνικο interface,της ace hellas;)

τωρα κατα ποσο εκαναν καλα οσοι βιαστηκαν να το παρουν ??

καντε λιγη υπομονη και θα μαθουμε ολοι μαζι :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

καλά δεν ντρέπεσαι καθόλου? το αγόρασες ρε απατεώνα? :D

πληροφοριακα κανενα τηλ που δεν αγοραστηκε μεσω ace hellas,δεν μπορει να δεχτει το ελληνικο interface,της ace hellas;)

Ζαχαράκη δεν μπόρεσα να καταλάβω τι εννοείς σε αυτή την φράση σε παρακαλώ εξήγησέ μου :O

Τελικά παιδιά Ελληνική τιμούλα δεν εχουμε μάθει ακόμα; Το βλέπω πάνω από 600 ευρώ ή οριακά κάτω από αυτά. Περιμένω να δώ ποιά εταιρεία κινητής θα το φέρει για να κινηθώ ανάλογα. Ά και όσοι παραλάβουν ξέρετε περιμένουμε ελληνική κριτική για το κινητάκι :D

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ligo akrivo den einai se sxesei me to expansys.com.gr?

http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=167599

απο ελλαδα 549.5ε ΧΩΡΙΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ!!

http://www.expansys.com/p.aspx?i=163250

απο αγγλια 508 λιρες αγγλιας ΜΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟ τελικη τιμη 663ε

καλά δεν ντρέπεσαι καθόλου? το αγόρασες ρε απατεώνα? :D

τι να κανω??:ninja:

δεν κρατηθηκα :O

Ζαχαράκη δεν μπόρεσα να καταλάβω τι εννοείς σε αυτή την φράση σε παρακαλώ εξήγησέ μου :O

Τελικά παιδιά Ελληνική τιμούλα δεν εχουμε μάθει ακόμα; Το βλέπω πάνω από 600 ευρώ ή οριακά κάτω από αυτά. Περιμένω να δώ ποιά εταιρεία κινητής θα το φέρει για να κινηθώ ανάλογα. Ά και όσοι παραλάβουν ξέρετε περιμένουμε ελληνική κριτική για το κινητάκι :D

σε μπερδεψα ε?:lol:

τα τηλ που αγοραζονται απο εξωτερικο δεν εχουν την δυνατοτητα ελληνικου interface ..

κατι που το δινει αποκλειστικα η ace hellas στα τηλ που πωλουνται στην ελλαδα μεσω αυτης και μονο!

ενω σε αυτα που αγοραζονται εκτος ελλαδος και εκτος ace hellas,εχεις ελληνικο πληκτρολογιο μεσω αλλων εφαρμογων και ελληνικα sms 160 χαρακτηρων αλλα μεχρι εκει οτι εχει σχεση με ελληνικα...

Τώρα κατάλαβα! τώρα όμως θα έρχονται με ελληνική υποστήριξη από την htc έτσι δεν είναι; Ή θα περιμένουμε την ace hellas να κάνει τα μαγικά της;
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Τώρα κατάλαβα! τώρα όμως θα έρχονται με ελληνική υποστήριξη από την htc έτσι δεν είναι; Ή θα περιμένουμε την ace hellas να κάνει τα μαγικά της;

αν θελεις ελληνικο μενου,μονο αγορα απο ελλαδα και μονο μεσω καταστηματων που συνεργαζονται με την ace hellas!!

που θα εχει στην σφραγιδα ασφαλειας το λογοτυπο Αce hellas :!:

ειναι ακριβως οπως λεμε ""με την βουλα"" :lol:

Τι διαβάζω?? Το πήρες Ζαχαράκη παιδί μου?? Εύγε τέκνον μου!!!!

Και πότε είπαμε ότι σου έρχεται??:p

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Τι διαβάζω?? Το πήρες Ζαχαράκη παιδί μου?? Εύγε τέκνον μου!!!!

Και πότε είπαμε ότι σου έρχεται??:p

σε κανα 2 μερες ...

δεν πιστευω να το παραγγειλες ??να το βαλω αγγελια αν ειναι :lol::lol:

εγω το έχω ηδη απο χτες στα χερια μου....530€ απο hong kong και με δωρο φορτιστη αυτοκινητου, θηκη, screen protector κλπ....

εγω το έχω ηδη απο χτες στα χερια μου....530€ απο hong kong και με δωρο φορτιστη αυτοκινητου, θηκη, screen protector κλπ....

Καλοριζικο!!!

Για πες τωρα και για τους πεινασμενους (εμας) κατι !!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Οτι και να πω ειναι λιγο...το τηλεφωνο ειναι ερωτας μεγαλος...μια σταλια πραγμα μα μπροστα απο ολα τα ppc....οσο για το iphone...μοιαζει σαν αντικα μπροστα του!!!

• Administrators
Οτι και να πω ειναι λιγο...το τηλεφωνο ειναι ερωτας μεγαλος...μια σταλια πραγμα μα μπροστα απο ολα τα ppc....οσο για το iphone...μοιαζει σαν αντικα μπροστα του!!!

Kapoio comment oson afora apodosi, xaraktiristika, apokrisi sytskevis, efarmoges?

Modpic.gif

Akoma den to pires kai kaneis ypomoni gia to Raphael? :confused:

προσωπικα τον καταλαβαινω Γιαννη:)

δεν ειναι ο μονος :rolleyes:

αυτό ήταν το σχόλιό σου για ολόκληρο το pda? όταν είχα πάρει το Kaiser είχα γράψει μια σελίδα. και λες ότι περιμένεις απο τώρα το raphael? κάτι δεν πάει καλά

Δημήτρη όταν το πάρεις θα σε κεράσω καφέ, μόλις ανέβω Χαλκίδα να μου το δείξεις :)

αυτό ήταν το σχόλιό σου για ολόκληρο το pda? όταν είχα πάρει το Kaiser είχα γράψει μια σελίδα. και λες ότι περιμένεις απο τώρα το raphael? κάτι δεν πάει καλά

μην βιαζεσαι θοδωρη :)

κατσε να παραλαβω και θα μαθουμε ολοι μας τι αξιζει και τι οχι αυτο το μαραφετι :lol:

παντως εγω κραταω πολυ μικρο καλαθι ;)

μιας και δεν ειμαι υπερ των φρου φρου και των αρωματων αλλα υπερ της ουσιας ;)

εμένα μ'αρέσουν τα αρώματα :D

εμένα μ'αρέσουν τα αρώματα :D

οποτε αν δεν με βολευει θα το παρεις να το δοκιμασεις και εσυ :lol::D:D