Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

αυτό το νέο σύστημα με τον ενιαίο λογαριασμό πόντων στην alpha δεν εξυπηρετεί πολυ....

εμένα τουλάχιστον μου δένει τα χέρια...

ειχα αυτόματη ρύθμιση να μετατρεπονται οι πόντοι σε χρονο ομιλίας καρτοκινητο στην Vodafone κάρτα μου....

άφηνα όσους πόντους εγώ ήθελα εκει και τους υπόλοιπους τους έστελνα σε αλλη καρτα...

τωρα τι γίνεται;;; μαλλον δεν μετατρέπεται κάνεις η μετατρεπονται ολοι....

Sent from my L200 using Tapatalk

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

αυτό το νέο σύστημα με τον ενιαίο λογαριασμό πόντων στην alpha δεν εξυπηρετεί πολυ....

εμένα τουλάχιστον μου δένει τα χέρια...

ειχα αυτόματη ρύθμιση να μετατρεπονται οι πόντοι σε χρονο ομιλίας καρτοκινητο στην Vodafone κάρτα μου....

άφηνα όσους πόντους εγώ ήθελα εκει και τους υπόλοιπους τους έστελνα σε αλλη καρτα...

τωρα τι γίνεται;;; μαλλον δεν μετατρέπεται κάνεις η μετατρεπονται ολοι....

Σήμερα μπήκε σε εφαρμογή το νέο σύστημα και πλέον όλες οι κάρτες δείχνουν το σύνολο των πόντων. Επίσης θετικό ότι απευθείας από το web banking συνεχίζεις όπως είδα να μπορείς να κάνεις αποστολή πόντων σε κάρτα άλλου πελάτη (βάζεις συγκεκριμένη κάρτα όπως παλιά απλά προφανώς μπαίνουν στον ενιαίο λογαριασμό του άλλου) οπότε μάλλον θα ανανεώνονται με την αποστολή η διετία.

Σε όλες τις branded κάρτες πλέον η αυτόματη μετατροπή θα γίνεται μόνο από τους πόντους που συλλέγονται από τη συγκεκριμένη κάρτα και μόνο οπότε αναγκαστικά θα πρέπει να βγάλεις την αυτόματη μετατροπή και να κάνεις τη μετατροπή όποτε εσύ θέλεις τότε θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις όλους τους πόντους του ενιαίου.

ΥΓ: αλήθεια τι αναλογία έχει στην ανανεώση; με πόσους πόντους κάνεις 5€ ή 10€ ανανέωση;

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

αφηνα χίλιους+ πόντους ατην καρτα κάθε τρεις μήνες.... ανανέωνε κάπου 5 πέντε ευρώ και καθάριζα....

τωρα θα πρέπει να ανανεώνω....

και να προσθέσω και κάτι αλλο, εικόνα για το πόσοι είναι οι πόντοι απο την branded καρτα δεν θα εχω, ούτε δυνατότητα να κάνω εγώ την μετατροπή... απο ότι ισχύει μέχρι στιγμής....

Edited by HEO

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Μια ερωτηση παρακαλω για οποιον γνωριζει. Στην energy mastercard της alpha bank υπαρχει ανωτατο οριο συλλογης energy euros?

Και αν υπαρχει ειναι σε μηνιαια βαση οπως πχ με τα yellows της πειραιως;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μια ερωτηση παρακαλω για οποιον γνωριζει. Στην energy mastercard της alpha bank υπαρχει ανωτατο οριο συλλογης energy euros?

Και αν υπαρχει ειναι σε μηνιαια βαση οπως πχ με τα yellows της πειραιως;

360€/χρόνο σύμφωνα με τους όρους του προγράμματος.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

360€/χρόνο σύμφωνα με τους όρους του προγράμματος.

Εξαιρετικα. Ευχαριστω πολυ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα παιδιά.

Προσπαθώ να αγοράσω ένα λάπτοπ μέσω αμαζον της τάξης των 1800 ευρώ.

Χθες το βράδυ με πήρε η τράπεζα τηλέφωνο καθώς το σύστημα έκοψε αυτόματα της πληρωμή μιας και ήταν μεγάλο το ποσό και ζήτησαν την επιβεβαίωση ότι όντως κάνω εγώ την συναλλαγή.

Επίσης μου είπαν να ανεβάζω το όριο καθημερινής συναλλαγής καθώς ήταν στα 1500.

Το θέμα είναι ότι ακόμα και τώρα που τα άλλαξα πάλι όταν βάζω στο σύστημα την κάρτα μετά από 2-3 ώρες μου πετάει μήνυμα να ανανεώσω τα στοιχεία πληρωμής μου.

Γνωρίζει κανείς τίποτα πάνω στο θέμα?

Καλημέρα παιδιά.

Προσπαθώ να αγοράσω ένα λάπτοπ μέσω αμαζον της τάξης των 1800 ευρώ.

Χθες το βράδυ με πήρε η τράπεζα τηλέφωνο καθώς το σύστημα έκοψε αυτόματα της πληρωμή μιας και ήταν μεγάλο το ποσό και ζήτησαν την επιβεβαίωση ότι όντως κάνω εγώ την συναλλαγή.

Επίσης μου είπαν να ανεβάζω το όριο καθημερινής συναλλαγής καθώς ήταν στα 1500.

Το θέμα είναι ότι ακόμα και τώρα που τα άλλαξα πάλι όταν βάζω στο σύστημα την κάρτα μετά από 2-3 ώρες μου πετάει μήνυμα να ανανεώσω τα στοιχεία πληρωμής μου.

Γνωρίζει κανείς τίποτα πάνω στο θέμα?

Eχεις ξαναγορασει απο εξωτερικο με την ιδια καρτα?

Έκανα χθες μία πληρωμή με τη go4more αλλά σήμερα είδα ότι δεν περάστηκαν οι πόντοι, ούτε στην απόδειξη φαίνονται. Η πληρωμή έγινε από το ίδιο pos που γινόταν και τις προηγούμενες φορές. Γίνεται να στείλω κάποιο mail με την απόδειξη και να περαστούν οι πόντοι;

Έκανα χθες μία πληρωμή με τη go4more αλλά σήμερα είδα ότι δεν περάστηκαν οι πόντοι, ούτε στην απόδειξη φαίνονται. Η πληρωμή έγινε από το ίδιο pos που γινόταν και τις προηγούμενες φορές. Γίνεται να στείλω κάποιο mail με την απόδειξη και να περαστούν οι πόντοι;

Αν δεν φαίνονται στην απόδειξη μάλλον πέρασαν την συναλλαγή από άλλη τράπεζα. Δες ποια τράπεζα αναφέρει η απόδειξη του POS.

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Αν δεν φαίνονται στην απόδειξη μάλλον πέρασαν την συναλλαγή από άλλη τράπεζα. Δες ποια τράπεζα αναφέρει η απόδειξη του POS.

ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΕΣΩ: 011 NATIONAL BANK OF GR

Άρα νομίζω είναι λάθος στο σύστημα

Edit: Μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών και τελικά ήταν όντως λάθος και πρέπει να το δουν.

Edited by TypeRS

ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΕΣΩ: 011 NATIONAL BANK OF GR

Άρα νομίζω είναι λάθος στο σύστημα

Edit: Μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών και τελικά ήταν όντως λάθος και πρέπει να το δουν.

Θα σε πιστώσουν τότε λογικά, έστω και με καθυστέρηση. Λόγω γιορτών και αυξημένου όγκου συναλλαγών θα δούμε διάφορα "τσίρκα". :rolleyes:

Χρησιμοποιεί κανείς τη YES visa? Όταν την έβγαλα πριν 3-4 χρόνια θυμάμαι μου είπαν δεν εχει συνδρομή και τώρα μου ήρθε για 1η φορά να πληρώσω 30€. Μήπως έχει όριο αγορών τελικά?

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Χρησιμοποιεί κανείς τη YES visa? Όταν την έβγαλα πριν 3-4 χρόνια θυμάμαι μου είπαν δεν εχει συνδρομή και τώρα μου ήρθε για 1η φορά να πληρώσω 30€. Μήπως έχει όριο αγορών τελικά?

Την εχω εγω αλλα εχω και την μισθοδοσια εκει, μεχρι και σημερα μου την παρεχουν δωρεαν

Θα σε πιστώσουν τότε λογικά, έστω και με καθυστέρηση. Λόγω γιορτών και αυξημένου όγκου συναλλαγών θα δούμε διάφορα "τσίρκα". :rolleyes:

Επιβεβαιωθηκες πολύ γρήγορα τελικά. Σήμερα το πρωί σε κατάστημα είπαν σε πελάτη πριν από εμένα ότι έχει πρόβλημα η εθνική και δεν τους περνάει τις κάρτες. Πλήρωσα με της Πειραιώς που έτσι κι αλλιώς με αυτή θα πλήρωνα. Αργότερα σε αγορα από τον Κωτσόβολο δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα και εμφανίστηκαν και οι πόντοι κανονικά αμέσως.

Δωρεάν συνδρομή για 2 χρόνια

Η συνδρομή σας για την πιστωτική κάρτα YES VISA τα 2 πρώτα χρόνια είναι δωρεάν.

Από τον τρίτο χρόνο, η συνδρομή είναι:

Δωρεάν, εφόσον οι συναλλαγές που κάνατε με αυτή τον προηγούμενο χρόνο ήταν πάνω από 1.500€ συνολικά.

30€ τον χρόνο, εφόσον οι συναλλαγές που κάνατε με αυτή τον προηγούμενο χρόνο ήταν έως και 1.500€ συνολικά.

από εδώ

Επιβεβαιωθηκες πολύ γρήγορα τελικά. Σήμερα το πρωί σε κατάστημα είπαν σε πελάτη πριν από εμένα ότι έχει πρόβλημα η εθνική και δεν τους περνάει τις κάρτες. Πλήρωσα με της Πειραιώς που έτσι κι αλλιώς με αυτή θα πλήρωνα. Αργότερα σε αγορα από τον Κωτσόβολο δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα και εμφανίστηκαν και οι πόντοι κανονικά αμέσως.

Τα είχα δει και το Πάσχα το ίδια. Και που να δείτε από βδομάδα τι έχει να γίνει. Πλήρης αναξιοπιστία.

Ναι. Για μια πληρωμή που έκανα τον Αύγουστο είχε μπει το 0,5%. Για την πληρωμή που έκανα τον Οκτώβριο δεν έχει βγει ακόμα ο λογαριασμός της κάρτας για να δω αν το έκοψαν

Για τον Οκτώβριο είχες 0.5%;

Πρέπει να κάνεις πάγια εντολή; Γιατί στο έντυπο που μου έδωσαν αναφέρει "επιστροφή μετρητών" για πάγιες εντολές εξοφλήσεων λογαριασμών; Είναι το ίδιο πράγμα; Ρωτάω γιατί δεν αναφέρουν ποσοστό επιστροφής

Επίσης αν ξέρει κάποιος...

Αναφέρει στους όρους το εξής:

Σε περίπτωση που το Μέλος του Προγράμματος έχει συγκεντρώσει σε ετήσια βάση πάνω από τριακοσίους (300) Πόντους, το ποσοστό Επιστροφής θα περιορίζεται σε 1% επί του ποσού της αξίας της Υπαγόμενης Συναλλαγής, ανεξαρτήτως του είδους της

Οι 300 πόντοι μεταφράζονται σε 300 ευρώ ("κερδισμένα"). Δηλαδή αν κάνεις αγορές μόνο από super market, πρέπει να κάνεις 10000 ετησίως. Σωστά το εκλαμβάνω;

Edited by thodoris85

Πρέπει να κάνεις πάγια εντολή; Γιατί στο έντυπο που μου έδωσαν αναφέρει "επιστροφή μετρητών" για πάγιες εντολές εξοφλήσεων λογαριασμών; Είναι το ίδιο πράγμα; Ρωτάω γιατί δεν αναφέρουν ποσοστό επιστροφής

Επίσης αν ξέρει κάποιος...

Αναφέρει στους όρους το εξής:

Οι 300 πόντοι μεταφράζονται σε 300 ευρώ ("κερδισμένα"). Δηλαδή αν κάνεις αγορές μόνο από super market, πρέπει να κάνεις 10000 ετησίως. Σωστά το εκλαμβάνω;

Σωστά. Αν κάνεις βέβαια τόση κίνηση, ε βγάλε και μια άλλη κάρτα να παίρνεις επιπλέον επιστροφές. :p

Έχω κι άλλη, για βενζίνη όμως.

Τόση κίνηση δε θα έχω. Απλά ήθελα να δώ αν έχω καταλάβει σωστά αυτά που αναφέρονται στους όρους της κάρτας.

Σχετικά με τους λογαριασμούς, γνωρίζεις κάτι; Πρέπει να είναι με πάγια εντολή; Μόλις βγήκε ο ένας (σταθερό τηλέφωνο) και δεν τον πλήρωσα ακόμα μήπως και τους βάλω όλους σε πάγια εντολή.

Σε πληρωμή που έκανα τέλος Νοεμβρίου, πήρα 0,5%. Την πληρωμή την έκανα μέσω του https://epos.dias.com.gr/emerchant/dei-paybill/input.html

Σε πληρωμή που έκανα τέλος Νοεμβρίου, πήρα 0,5%. Την πληρωμή την έκανα μέσω του https://epos.dias.com.gr/emerchant/dei-paybill/input.html

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Εκεί τις κάνω κι εγώ...όταν έρθει η επόμενη θα το δω κι εγώ ελπίζω το 0.5%.

Διάβασα πάλι τους όρους λίγο καλύτερα. Και δεν αναφέρει μόνο τις πάγιες εντολές. Οπότε προχωράω σε πληρωμή ως συνήθως για το σταθερό τηλέφωνο.

Ξέρουμε αν παίρνουμε ποσοστό/πόντους. Αν γίνουν αγορές/πληρωμές μέσω paypal;

Edited by thodoris85

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Εκεί τις κάνω κι εγώ...όταν έρθει η επόμενη θα το δω κι εγώ ελπίζω το 0.5%.

Διάβασα πάλι τους όρους λίγο καλύτερα. Και δεν αναφέρει μόνο τις πάγιες εντολές. Οπότε προχωράω σε πληρωμή ως συνήθως για το σταθερό τηλέφωνο.

Ξέρουμε αν παίρνουμε ποσοστό/πόντους. Αν γίνουν αγορές/πληρωμές μέσω paypal;

Δεν σε πρόλαβα το βρήκες μόνος σου. Και εγώ αυτήν την εντύπωση είχα αλλά θα σου πρότεινα καλού κακού να έστελνες και ένα mail για να το έχεις γραπτά αν δεν το είχε δοκιμάσει ο pektis7.

Καλημέρα παιδιά. Προσπαθώ να συνδέσω την χρεωστική μου visa debit της Πειραιώς μέσω της winbank εφαρμογής αλλά δεν με αφήνει. Γιατί?

Έχει κάποιος άλλος το ίδιο θέμα?

Θέλω να την χρησιμοποιήσω στο winbank wallet.

Don't mess with mi note 3

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm