Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Απαντηση που μπορεί να ειναι και αρνητικη; Τσαμπα εβαλα 34 υπογραφες;
Άργησε όντως πολύ η επεξεργασία. Κι εμένα από αρχές Νοέμβρη που ήρθε το courier και παρέλαβε χαρτιά τη προηγούμενη Πέμπτη γύρισε το status από εγκεκριμένη σε αναμονή στο επεξεργασια και Παρασκευή πρωί με πήραν ότι εγκρίθηκε και θα μου στείλουν και είδα το απόγευμα της Παρασκευής ότι γύρισε στο εγκεκριμένη.

Εγώ πάλι έβαλα μια υπογραφή λιγότερη εκ παραδρομής και μου έστειλαν την αίτηση με δεύτερο courier να βάλω και αυτή τη μια...

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Άργησε όντως πολύ η επεξεργασία. Κι εμένα από αρχές Νοέμβρη που ήρθε το courier και παρέλαβε χαρτιά τη προηγούμενη Πέμπτη γύρισε το status από εγκεκριμένη σε αναμονή στο επεξεργασια και Παρασκευή πρωί με πήραν ότι εγκρίθηκε και θα μου στείλουν και είδα το απόγευμα της Παρασκευής ότι γύρισε στο εγκεκριμένη.

Εγώ πάλι έβαλα μια υπογραφή λιγότερη εκ παραδρομής και μου έστειλαν την αίτηση με δεύτερο courier να βάλω και αυτή τη μια...τ

Ηρθε η απαντηση. Ειχες δικιο. Τσαμπα οι 34 υπογραφες και τα δικαιολογητικά.

Αγαπητέ πελάτη,

Η αίτηση που υποβάλατε για την κάρτα Blue American Express® δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή, καθότι δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις για την έκδοσή της.

Mε εκτίμηση,

Alpha Bank

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Ηρθε η απαντηση. Ειχες δικιο. Τσαμπα οι 34 υπογραφες και τα δικαιολογητικά.

Αγαπητέ πελάτη,

Η αίτηση που υποβάλατε για την κάρτα Blue American Express® δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή, καθότι δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις για την έκδοσή της.

Mε εκτίμηση,

Alpha Bank

Κρίμα φίλε μου κι εγώ γι αυτή έχω κάνει αίτηση. Έχεις άλλη πιστωτική κάρτα στην alpha ή πρώτη σου; γιατί αν δεν έχεις σπάνια όπως έχω καταλάβει εγκρίνουν κάρτα, ενώ αλλιώς είναι αρκετά εύκολο

George Bernard Shaw

Κρίμα φίλε μου κι εγώ γι αυτή έχω κάνει αίτηση. Έχεις άλλη πιστωτική κάρτα στην alpha ή πρώτη σου; γιατί αν δεν έχεις σπάνια όπως έχω καταλάβει εγκρίνουν κάρτα, ενώ αλλιώς είναι αρκετά εύκολο

Ισως επειδη εχω Mastercard και Diners απορριφθηκε

Ηθελα αυτη μονο επειδη δινει διπλασιους ποντους bonus

Ισως επειδη εχω Mastercard και Diners απορριφθηκε

Ηθελα αυτη μονο επειδη δινει διπλασιους ποντους bonus

περίεργο εγώ έχω και mastercard και agean visa και notos amex και εγκρίθηκε. Κι εγώ για διπλασιασμό για να τα κάνω μίλια την έβγαλα αλλιώς τι να την έκανα. Βέβαια θα δω αν θα γίνεται από τον άλλο μήνα που αλλάζουν οι όροι και αν όχι θα τη κόψω σε κανα χρόνο

George Bernard Shaw

περίεργο εγώ έχω και mastercard και agean visa και notos amex και εγκρίθηκε. Κι εγώ για διπλασιασμό για να τα κάνω μίλια την έβγαλα αλλιώς τι να την έκανα. Βέβαια θα δω αν θα γίνεται από τον άλλο μήνα που αλλάζουν οι όροι και αν όχι θα τη κόψω σε κανα χρόνο

Ισως να απορριφθηκε για αλλο λογο που εγω δεν γνωριζω

Η πιστωτικη της eurobank που δινει 10% επιστροφή, έχει καποια χρέωση/συνδρομη?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

για εκδοση πιστωτικης απο Εθνικη τι εισοδημα χρειαζεται να εχεις δηλωσει?

10.000€ υπάλληλος, 12.000€ για ελεύθερος επαγγελματίας. 15.000€ για gold και 45.000€ για platinum. Για επιβεβαίωση μπορείς να τα δεις και το από το e-banking στο αίτηση πιστωτικής κάρτας.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Η πιστωτικη της eurobank που δινει 10% επιστροφή, έχει καποια χρέωση/συνδρομη?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

δεν υπάρχει τέτοια πιστωτική!η κάθε επιχείρηση έχει διαφορετικό ποσοστό επιστροφής. Πάντως να ξέρεις ότι αν είσαι μισθοδοτούμενος ή συνταξιούχος και πληρώνεσαι στη γιουρομπανκ τότε έχει την απλή δωρεάν. Αλλιώς δεν πληρώνεις συνδρομή με πάνω από 2000 ευρώ αγορών.

10.000€ υπάλληλος, 12.000€ για ελεύθερος επαγγελματίας. 15.000€ για gold και 45.000€ για platinum. Για επιβεβαίωση μπορείς να τα δεις και το από το e-banking στο αίτηση πιστωτικής κάρτας.

απο τη στιγμη που θα γινει η αιτηση ποσες μερες χρειαζονται γαι την εγκριση?

Βασικα θελω να ψωνισω κατι με δοσεις και δεν εχω πιστωτικη...υπαρχει αλλος τροπος?

απο τη στιγμη που θα γινει η αιτηση ποσες μερες χρειαζονται γαι την εγκριση?

Βασικα θελω να ψωνισω κατι με δοσεις και δεν εχω πιστωτικη...υπαρχει αλλος τροπος?

Από τα μεγάλα καταστήματα μόνο ο Κωτσόβολος. Επίσης η απάντηση βγαίνει σε 2 μέρες, άντε 3 το πολύ, ανάλογα με το φόρτο εργασίας της τράπεζας. Αλλά και πάλι μέχρι να έρθει στο σπίτι στο σύνολο θέλει σίγουρα 2 εβδομάδες.

Χτύπησα δωρεάν το σακίδιο πλάτης με την χρεωστική amex της Alpha bank με 10.000 πόντους :cool:

Πολύ ποιοτική και πρακτική με θήκες για ταμπλετ, pc κτλ. 26 λίτρα χωρητικότητα.

https://www.alphabonus.gr/default.asp?pid=30#valitses

Ι need a six month vacation, twice a year.

Χτύπησα δωρεάν το σακίδιο πλάτης με την χρεωστική amex της Alpha bank με 10.000 πόντους :cool:

Πολύ ποιοτική και πρακτική με θήκες για ταμπλετ, pc κτλ. 26 λίτρα χωρητικότητα.

https://www.alphabonus.gr/default.asp?pid=30#valitses

Σκεφτόμουν να πάρω κι εγώ για ταξίδι.. Είναι καλής ποιότητας οι συγκεκριμένες;;

Επίσης, με τη νέα αλλαγή που γίνετια στο πρόγραμμα bonus http://www.alphabonus.gr/default.asp?pid=94

Αξίζει αυτές τις μέρες να κάνουμε μια μεταφορά πόντων από όλες τις κάρτες ώστε να ανανεωθεί η ημερομηνία λήξης των πόντων;;

Το λέω. Είναι ποιοτική. Σκανδιναβική λέει η ουγια. Έχει πολλές θήκες και είναι αρκετά ευρύχωρη.
Ι need a six month vacation, twice a year.

Σκεφτόμουν να πάρω κι εγώ για ταξίδι.. Είναι καλής ποιότητας οι συγκεκριμένες;;

Επίσης, με τη νέα αλλαγή που γίνετια στο πρόγραμμα bonus http://www.alphabonus.gr/default.asp?pid=94

Αξίζει αυτές τις μέρες να κάνουμε μια μεταφορά πόντων από όλες τις κάρτες ώστε να ανανεωθεί η ημερομηνία λήξης των πόντων;;

Εννοείται αυτό να το κάνεις πριν την αλλαγή για να πάρεις τη διετία και για μένα καλό είναι επειδή ακόμα κανείς δε ξέρει με σιγουριά τι θα γίνεται με τον ενιαίο λογαριασμό και με την Aegean visa μετέφερε όλους τους πόντους στην Aegean σου μη τυχόν δε γίνεται από τις 3/12 να κάνεις μίλια όσους πόντους προέρχονται από άλλες κάρτες. Οπότε να έχεις εκεί τη πλειοψηφία των πόντων αν χρειαστείς μίλια

George Bernard Shaw

Αν και ίσως υπάρχει το παραθυράκι με την αποστολή πόντων σε άλλο πελάτη και ξανά πίσω σε σένα.. ΑΠό ότι είδα στις συχνές ερωτήσεις αυτό θα συνεχίζει να επιτρέπεται μέσω της εξυπηρέτησης πελατών.

Αν και ίσως υπάρχει το παραθυράκι με την αποστολή πόντων σε άλλο πελάτη και ξανά πίσω σε σένα.. ΑΠό ότι είδα στις συχνές ερωτήσεις αυτό θα συνεχίζει να επιτρέπεται μέσω της εξυπηρέτησης πελατών.

Τωρα γίνεται κσι μεσω ebanking. Θα σταματήσει αυτο ;

Τωρα γίνεται κσι μεσω ebanking. Θα σταματήσει αυτο ;
Βασικά όλες οι απορίες θα λυθούν όταν ξεκινήσει ο ενιαίος λογαριασμός. Τώρα όλα είναι υποθέσεις. Οι συχνές ερωτήσεις εξηγούν κάποια πράγματα αλλά δημιουργούν πολλές ασάφειες. Υποτίθεται ότι μέσω εξυπηρέτησης θα στέλνεις πόντους λέει. Αλλά αν θα κάνεις μιλια από τον ενιαίο λογαριασμό απευθείας ή μόνο τους προερχόμενους από aegean δε διευκρινίζει. Στο λογαριασμό όμως αναγράφει ότι σε περίπτωση πάγιας εντολής μετατροπής στο τέλος του μήνα μιλια θα γίνονται μόνο οι πόντοι που προέρχονται από την aegean σε περίπτωση μη πάγιας όμως τι θα γίνεται κανένας δε μπορεί να πει με σιγουριά

George Bernard Shaw

Η Πειραιώς από Παρασκευή δεν εγκρίνει συναλλαγές από εξωτερικό , υπάρχουν αναφορές για άρνηση συναλλαγής από τράπεζα σε iCloud χώρο αποθήκευσης , taxibeat, αλλά κι αγορες από φυσικό κατάστημα σε Αγγλία. Η Πειραιώς σε ερωτήσεις απαντάει ότι ξεπεράστηκε το εβδομαδιαίο όριο των capital controls γιαυτο και τα κόβει. Κάτι τέτοιο όμως κανονικά δεν ισχύει διότι οι ηλεκτρονικές συναλλαγές δεν υπόκεινται από περσι σε cc παρα μόνο η μεταφορά εμβασμάτων στο εξωτερικό καθώς και κάποιες ορισμένες κατηγορίες συναλλαγών (δημοπρασίες , στοίχημα, πορνό). Έχει κάποιος κάποια εμπειρία στο θέμα; Μας δουλεύει η Πειραιώς;

Η Πειραιώς από Παρασκευή δεν εγκρίνει συναλλαγές από εξωτερικό , υπάρχουν αναφορές για άρνηση συναλλαγής από τράπεζα σε iCloud χώρο αποθήκευσης , taxibeat, αλλά κι αγορες από φυσικό κατάστημα σε Αγγλία. Η Πειραιώς σε ερωτήσεις απαντάει ότι ξεπεράστηκε το εβδομαδιαίο όριο των capital controls γιαυτο και τα κόβει. Κάτι τέτοιο όμως κανονικά δεν ισχύει διότι οι ηλεκτρονικές συναλλαγές δεν υπόκεινται από περσι σε cc παρα μόνο η μεταφορά εμβασμάτων στο εξωτερικό καθώς και κάποιες ορισμένες κατηγορίες συναλλαγών (δημοπρασίες , στοίχημα, πορνό). Έχει κάποιος κάποια εμπειρία στο θέμα; Μας δουλεύει η Πειραιώς;

Oι αγορές μπορει να μην υπόκεινται αλλα η τράπεζα μπορεί να διαθέσει συγκεκριμένα κεφάλαια καθε εβδομάδα και καθε μηνα, αυτά εχουν ξεπεραστεί.

Oι αγορές μπορει να μην υπόκεινται αλλα η τράπεζα μπορεί να διαθέσει συγκεκριμένα κεφάλαια καθε εβδομάδα και καθε μηνα, αυτά εχουν ξεπεραστεί.

Ουτε εμβασμα μπορει να σταλει απο την Πειραιως σημερα ή ειναι μονο οι αγορες με καρτα;

Πρώτη φορα πάντως το διαβάζω αυτό και προκαλείται αυτή η αναστάτωση. Δηλαδή είναι ο άλλος στο εξωτερικό και τον κόβεις επειδή ξαφνικά ξεπέρασες το όριο που έχεις βάλει;;;; Δε μιλάμε για μετρητά αλλά για ηλεκτρονική συναλλαγή.

Κι αλλη μια ερωτηση αν ξερει καποιος. Εχει βγει ιδια ανακοινωση απο αλλη τραπεζα τον τελευταίο καιρο;

Κι αλλη μια ερωτηση αν ξερει καποιος. Εχει βγει ιδια ανακοινωση απο αλλη τραπεζα τον τελευταίο καιρο;

H εθνικη που ξερω δεν εχει βγαλει ποτε τέτοια ανακοίνωση, αντίθετα η πειραιως και τέλος καθε μηνα ή και της εβδομάδας τελειώνουν συνεχώς τα όρια της

Για τις άλλες δεν εχω αποψη, αλλα μπαίνοντας στο ebanking νομίζω ολες εχουν τις ανακοινώσεις αυτές