pan82 Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Απαντηση που μπορεί να ειναι και αρνητικη; Τσαμπα εβαλα 34 υπογραφες;Άργησε όντως πολύ η επεξεργασία. Κι εμένα από αρχές Νοέμβρη που ήρθε το courier και παρέλαβε χαρτιά τη προηγούμενη Πέμπτη γύρισε το status από εγκεκριμένη σε αναμονή στο επεξεργασια και Παρασκευή πρωί με πήραν ότι εγκρίθηκε και θα μου στείλουν και είδα το απόγευμα της Παρασκευής ότι γύρισε στο εγκεκριμένη. Εγώ πάλι έβαλα μια υπογραφή λιγότερη εκ παραδρομής και μου έστειλαν την αίτηση με δεύτερο courier να βάλω και αυτή τη μια... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Άργησε όντως πολύ η επεξεργασία. Κι εμένα από αρχές Νοέμβρη που ήρθε το courier και παρέλαβε χαρτιά τη προηγούμενη Πέμπτη γύρισε το status από εγκεκριμένη σε αναμονή στο επεξεργασια και Παρασκευή πρωί με πήραν ότι εγκρίθηκε και θα μου στείλουν και είδα το απόγευμα της Παρασκευής ότι γύρισε στο εγκεκριμένη. Εγώ πάλι έβαλα μια υπογραφή λιγότερη εκ παραδρομής και μου έστειλαν την αίτηση με δεύτερο courier να βάλω και αυτή τη μια...τ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ηρθε η απαντηση. Ειχες δικιο. Τσαμπα οι 34 υπογραφες και τα δικαιολογητικά. Αγαπητέ πελάτη, Η αίτηση που υποβάλατε για την κάρτα Blue American Express® δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή, καθότι δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις για την έκδοσή της. Mε εκτίμηση, Alpha Bank Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Ηρθε η απαντηση. Ειχες δικιο. Τσαμπα οι 34 υπογραφες και τα δικαιολογητικά. Αγαπητέ πελάτη, Η αίτηση που υποβάλατε για την κάρτα Blue American Express® δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή, καθότι δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις για την έκδοσή της. Mε εκτίμηση, Alpha Bank Κρίμα φίλε μου κι εγώ γι αυτή έχω κάνει αίτηση. Έχεις άλλη πιστωτική κάρτα στην alpha ή πρώτη σου; γιατί αν δεν έχεις σπάνια όπως έχω καταλάβει εγκρίνουν κάρτα, ενώ αλλιώς είναι αρκετά εύκολο Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Κρίμα φίλε μου κι εγώ γι αυτή έχω κάνει αίτηση. Έχεις άλλη πιστωτική κάρτα στην alpha ή πρώτη σου; γιατί αν δεν έχεις σπάνια όπως έχω καταλάβει εγκρίνουν κάρτα, ενώ αλλιώς είναι αρκετά εύκολο Ισως επειδη εχω Mastercard και Diners απορριφθηκε Ηθελα αυτη μονο επειδη δινει διπλασιους ποντους bonus Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Ισως επειδη εχω Mastercard και Diners απορριφθηκε Ηθελα αυτη μονο επειδη δινει διπλασιους ποντους bonus περίεργο εγώ έχω και mastercard και agean visa και notos amex και εγκρίθηκε. Κι εγώ για διπλασιασμό για να τα κάνω μίλια την έβγαλα αλλιώς τι να την έκανα. Βέβαια θα δω αν θα γίνεται από τον άλλο μήνα που αλλάζουν οι όροι και αν όχι θα τη κόψω σε κανα χρόνο Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 περίεργο εγώ έχω και mastercard και agean visa και notos amex και εγκρίθηκε. Κι εγώ για διπλασιασμό για να τα κάνω μίλια την έβγαλα αλλιώς τι να την έκανα. Βέβαια θα δω αν θα γίνεται από τον άλλο μήνα που αλλάζουν οι όροι και αν όχι θα τη κόψω σε κανα χρόνο Ισως να απορριφθηκε για αλλο λογο που εγω δεν γνωριζω Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 για εκδοση πιστωτικης απο Εθνικη τι εισοδημα χρειαζεται να εχεις δηλωσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Η πιστωτικη της eurobank που δινει 10% επιστροφή, έχει καποια χρέωση/συνδρομη? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 για εκδοση πιστωτικης απο Εθνικη τι εισοδημα χρειαζεται να εχεις δηλωσει? 10.000€ υπάλληλος, 12.000€ για ελεύθερος επαγγελματίας. 15.000€ για gold και 45.000€ για platinum. Για επιβεβαίωση μπορείς να τα δεις και το από το e-banking στο αίτηση πιστωτικής κάρτας. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessio Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Η πιστωτικη της eurobank που δινει 10% επιστροφή, έχει καποια χρέωση/συνδρομη? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk δεν υπάρχει τέτοια πιστωτική!η κάθε επιχείρηση έχει διαφορετικό ποσοστό επιστροφής. Πάντως να ξέρεις ότι αν είσαι μισθοδοτούμενος ή συνταξιούχος και πληρώνεσαι στη γιουρομπανκ τότε έχει την απλή δωρεάν. Αλλιώς δεν πληρώνεις συνδρομή με πάνω από 2000 ευρώ αγορών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 10.000€ υπάλληλος, 12.000€ για ελεύθερος επαγγελματίας. 15.000€ για gold και 45.000€ για platinum. Για επιβεβαίωση μπορείς να τα δεις και το από το e-banking στο αίτηση πιστωτικής κάρτας. απο τη στιγμη που θα γινει η αιτηση ποσες μερες χρειαζονται γαι την εγκριση? Βασικα θελω να ψωνισω κατι με δοσεις και δεν εχω πιστωτικη...υπαρχει αλλος τροπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessio Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 απο τη στιγμη που θα γινει η αιτηση ποσες μερες χρειαζονται γαι την εγκριση? Βασικα θελω να ψωνισω κατι με δοσεις και δεν εχω πιστωτικη...υπαρχει αλλος τροπος? Από τα μεγάλα καταστήματα μόνο ο Κωτσόβολος. Επίσης η απάντηση βγαίνει σε 2 μέρες, άντε 3 το πολύ, ανάλογα με το φόρτο εργασίας της τράπεζας. Αλλά και πάλι μέχρι να έρθει στο σπίτι στο σύνολο θέλει σίγουρα 2 εβδομάδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 Χτύπησα δωρεάν το σακίδιο πλάτης με την χρεωστική amex της Alpha bank με 10.000 πόντους :cool: Πολύ ποιοτική και πρακτική με θήκες για ταμπλετ, pc κτλ. 26 λίτρα χωρητικότητα. https://www.alphabonus.gr/default.asp?pid=30#valitses Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Χτύπησα δωρεάν το σακίδιο πλάτης με την χρεωστική amex της Alpha bank με 10.000 πόντους :cool: Πολύ ποιοτική και πρακτική με θήκες για ταμπλετ, pc κτλ. 26 λίτρα χωρητικότητα. https://www.alphabonus.gr/default.asp?pid=30#valitses Σκεφτόμουν να πάρω κι εγώ για ταξίδι.. Είναι καλής ποιότητας οι συγκεκριμένες;; Επίσης, με τη νέα αλλαγή που γίνετια στο πρόγραμμα bonus http://www.alphabonus.gr/default.asp?pid=94 Αξίζει αυτές τις μέρες να κάνουμε μια μεταφορά πόντων από όλες τις κάρτες ώστε να ανανεωθεί η ημερομηνία λήξης των πόντων;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Το λέω. Είναι ποιοτική. Σκανδιναβική λέει η ουγια. Έχει πολλές θήκες και είναι αρκετά ευρύχωρη. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Σκεφτόμουν να πάρω κι εγώ για ταξίδι.. Είναι καλής ποιότητας οι συγκεκριμένες;; Επίσης, με τη νέα αλλαγή που γίνετια στο πρόγραμμα bonus http://www.alphabonus.gr/default.asp?pid=94 Αξίζει αυτές τις μέρες να κάνουμε μια μεταφορά πόντων από όλες τις κάρτες ώστε να ανανεωθεί η ημερομηνία λήξης των πόντων;;Εννοείται αυτό να το κάνεις πριν την αλλαγή για να πάρεις τη διετία και για μένα καλό είναι επειδή ακόμα κανείς δε ξέρει με σιγουριά τι θα γίνεται με τον ενιαίο λογαριασμό και με την Aegean visa μετέφερε όλους τους πόντους στην Aegean σου μη τυχόν δε γίνεται από τις 3/12 να κάνεις μίλια όσους πόντους προέρχονται από άλλες κάρτες. Οπότε να έχεις εκεί τη πλειοψηφία των πόντων αν χρειαστείς μίλια Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Αν και ίσως υπάρχει το παραθυράκι με την αποστολή πόντων σε άλλο πελάτη και ξανά πίσω σε σένα.. ΑΠό ότι είδα στις συχνές ερωτήσεις αυτό θα συνεχίζει να επιτρέπεται μέσω της εξυπηρέτησης πελατών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Αν και ίσως υπάρχει το παραθυράκι με την αποστολή πόντων σε άλλο πελάτη και ξανά πίσω σε σένα.. ΑΠό ότι είδα στις συχνές ερωτήσεις αυτό θα συνεχίζει να επιτρέπεται μέσω της εξυπηρέτησης πελατών. Τωρα γίνεται κσι μεσω ebanking. Θα σταματήσει αυτο ; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Τωρα γίνεται κσι μεσω ebanking. Θα σταματήσει αυτο ;Βασικά όλες οι απορίες θα λυθούν όταν ξεκινήσει ο ενιαίος λογαριασμός. Τώρα όλα είναι υποθέσεις. Οι συχνές ερωτήσεις εξηγούν κάποια πράγματα αλλά δημιουργούν πολλές ασάφειες. Υποτίθεται ότι μέσω εξυπηρέτησης θα στέλνεις πόντους λέει. Αλλά αν θα κάνεις μιλια από τον ενιαίο λογαριασμό απευθείας ή μόνο τους προερχόμενους από aegean δε διευκρινίζει. Στο λογαριασμό όμως αναγράφει ότι σε περίπτωση πάγιας εντολής μετατροπής στο τέλος του μήνα μιλια θα γίνονται μόνο οι πόντοι που προέρχονται από την aegean σε περίπτωση μη πάγιας όμως τι θα γίνεται κανένας δε μπορεί να πει με σιγουριά Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Η Πειραιώς από Παρασκευή δεν εγκρίνει συναλλαγές από εξωτερικό , υπάρχουν αναφορές για άρνηση συναλλαγής από τράπεζα σε iCloud χώρο αποθήκευσης , taxibeat, αλλά κι αγορες από φυσικό κατάστημα σε Αγγλία. Η Πειραιώς σε ερωτήσεις απαντάει ότι ξεπεράστηκε το εβδομαδιαίο όριο των capital controls γιαυτο και τα κόβει. Κάτι τέτοιο όμως κανονικά δεν ισχύει διότι οι ηλεκτρονικές συναλλαγές δεν υπόκεινται από περσι σε cc παρα μόνο η μεταφορά εμβασμάτων στο εξωτερικό καθώς και κάποιες ορισμένες κατηγορίες συναλλαγών (δημοπρασίες , στοίχημα, πορνό). Έχει κάποιος κάποια εμπειρία στο θέμα; Μας δουλεύει η Πειραιώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Η Πειραιώς από Παρασκευή δεν εγκρίνει συναλλαγές από εξωτερικό , υπάρχουν αναφορές για άρνηση συναλλαγής από τράπεζα σε iCloud χώρο αποθήκευσης , taxibeat, αλλά κι αγορες από φυσικό κατάστημα σε Αγγλία. Η Πειραιώς σε ερωτήσεις απαντάει ότι ξεπεράστηκε το εβδομαδιαίο όριο των capital controls γιαυτο και τα κόβει. Κάτι τέτοιο όμως κανονικά δεν ισχύει διότι οι ηλεκτρονικές συναλλαγές δεν υπόκεινται από περσι σε cc παρα μόνο η μεταφορά εμβασμάτων στο εξωτερικό καθώς και κάποιες ορισμένες κατηγορίες συναλλαγών (δημοπρασίες , στοίχημα, πορνό). Έχει κάποιος κάποια εμπειρία στο θέμα; Μας δουλεύει η Πειραιώς; Oι αγορές μπορει να μην υπόκεινται αλλα η τράπεζα μπορεί να διαθέσει συγκεκριμένα κεφάλαια καθε εβδομάδα και καθε μηνα, αυτά εχουν ξεπεραστεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Oι αγορές μπορει να μην υπόκεινται αλλα η τράπεζα μπορεί να διαθέσει συγκεκριμένα κεφάλαια καθε εβδομάδα και καθε μηνα, αυτά εχουν ξεπεραστεί. Ουτε εμβασμα μπορει να σταλει απο την Πειραιως σημερα ή ειναι μονο οι αγορες με καρτα; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Πρώτη φορα πάντως το διαβάζω αυτό και προκαλείται αυτή η αναστάτωση. Δηλαδή είναι ο άλλος στο εξωτερικό και τον κόβεις επειδή ξαφνικά ξεπέρασες το όριο που έχεις βάλει;;;; Δε μιλάμε για μετρητά αλλά για ηλεκτρονική συναλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Κι αλλη μια ερωτηση αν ξερει καποιος. Εχει βγει ιδια ανακοινωση απο αλλη τραπεζα τον τελευταίο καιρο; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Κι αλλη μια ερωτηση αν ξερει καποιος. Εχει βγει ιδια ανακοινωση απο αλλη τραπεζα τον τελευταίο καιρο; H εθνικη που ξερω δεν εχει βγαλει ποτε τέτοια ανακοίνωση, αντίθετα η πειραιως και τέλος καθε μηνα ή και της εβδομάδας τελειώνουν συνεχώς τα όρια της Για τις άλλες δεν εχω αποψη, αλλα μπαίνοντας στο ebanking νομίζω ολες εχουν τις ανακοινώσεις αυτές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts