pexths Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 παιδια εκανα μια αγορα απο ενα ηλεκτρονικο καταστημα και μου χρεωσε 2 ευρω σαςν εξοδα ταυτοποιησης τι ακριβως ειναι αυτο? επισης κατι αλλο που προσωπικα θεωρω απαραδεκτο ειναι οτι ορισμενοι αμα πληρωσεις με πιστωτικη σε χρεωνουν προμηθεια δηλαδη οτι τους χρεωνει η τραπεζα το μετακυλουν στον πελατη Αν και τραγικο ειναι δικαιωμα τους. Να τους τιμωρησεις αγοραζοντας απο αλλου αλλη φορα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 παιδια εκανα μια αγορα απο ενα ηλεκτρονικο καταστημα και μου χρεωσε 2 ευρω σαςν εξοδα ταυτοποιησης τι ακριβως ειναι αυτο? επισης κατι αλλο που προσωπικα θεωρω απαραδεκτο ειναι οτι ορισμενοι αμα πληρωσεις με πιστωτικη σε χρεωνουν προμηθεια δηλαδη οτι τους χρεωνει η τραπεζα το μετακυλουν στον πελατη Το έχω παρατηρήσει ειδικά στην Aegean.. Και μου τη σπάει κάθε φορά.. Με εξαίρεση βέβαια την Aegean Bonus Visa που δεν ισχύει η πρμήθεια. Βέβαια οι περισσότεροι έμποροι ενσωματώνουν κατευθείαν στην τελική τιμή και την προμήθεια της τράπεζας.. ΜΕτά από πολλά... βρήκα ότι μόνο μέσω του viva δεν σε χρεώνει προμήθεια παραπάνω αν κλείσεις με Aegean. Σε οποιοδήποτε άλλο site (airtickets, aegean, travelplan etc) σε χρέωναν κανονικά προμήθεια αποκλειστικά αν έκλεινες με Aegean. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Εγω στο χάρτη τα βλεπω σχετικα μοιρασμένο πάντως .. Τα 257 ΑΤΜ στην Αττική ειναι παρά πολλα. Και νομίζω υπολογίζει και της ΑΤΕ. Δεν ειναι απαραίτητο να ειχαν ολα online.. Σε πολλές περιοχές τα ΑΤΜ ειναι σε απόσταση 50 μέτρων μεταξύ τους. Δεν υπολογίζει της ΑΤΕ, έχει άλλη επιλογή για εκείνα. Αν όχι όλα, θα έπρεπε πολύ περισσότερα να είχαν online. Έτσι όπως τα 'χει, δεν είναι καθόλου μοιρασμένα. Εσύ το βλέπεις αλλιώς το θέμα γιατί όπως μας είπες, στην περιοχή σου έχει online καταθετήριο οπότε δεν έχεις κανένα λόγο να θεωρείς ότι θα έπρεπε να είναι περισσότερα. Αν δεις όμως και το χάρτη, θα καταλάβεις ότι όλη η Δυτική Αττική πρέπει να μεταβεί στο κέντρο της Αθήνας ή στην Κόρινθο για να εξυπηρετηθεί. Όπως και η νότια πλευρά της Αττικής έχει θέμα. Πολύ το αναλύσαμε, η Πειραιώς είναι γενικά αρκετά εξυπηρετική αλλά ακριβώς για αυτό το λόγο και για το ότι θέλει συνεχώς να εξελίσσεται, είναι μεγάλο μειονέκτημα. Ελπίζω να αλλάξει τα επόμενα χρόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Αν και τραγικο ειναι δικαιωμα τους. Να τους τιμωρησεις αγοραζοντας απο αλλου αλλη φορα.αυτο κανω οταν ειναι εφικτο Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Guys εκανα τη χρεωστικη μου μια χαρα στην Πειραιως και εκανα και winbank ebanking για να εχω τον ελεγχο.Ολα καλα και σας ευχαριστω για τη βοηθεια. Το μονο προβλημα που εχω ειναι πως στη μετατροπη του επιθετου μου στα αγγλικα το επωνυμο που ειναι KENTΗΣ το εκαναν ΚEDIS και οχι ΚΕNTIS.Θα εχω καποιο προβλημα στο paypal και στο ebay που το εχω κατεχωρημενο ως KENTIS.Σας ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Guys εκανα τη χρεωστικη μου μια χαρα στην Πειραιως και εκανα και winbank ebanking για να εχω τον ελεγχο.Ολα καλα και σας ευχαριστω για τη βοηθεια. Το μονο προβλημα που εχω ειναι πως στη μετατροπη του επιθετου μου στα αγγλικα το επωνυμο που ειναι KENTΗΣ το εκαναν ΚEDIS και οχι ΚΕNTIS.Θα εχω καποιο προβλημα στο paypal και στο ebay που το εχω κατεχωρημενο ως KENTIS.Σας ευχαριστω πολυ! Η αστυνομική σου ταυτότητα γράφει KEDIS ή KENTIS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Η αστυνομική σου ταυτότητα γράφει KEDIS ή KENTIS? KENTIS Οπως και ολα τα εγγραφα που εχω στα αγγλικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 KENTIS Οπως και ολα τα εγγραφα που εχω στα αγγλικα! Άρα πρέπει να ναι λάθος της τράπεζας... Μόνο στην κάρτα στο χουν περάσει έτσι ή και στο λογαριασμό στα στοιχεία σου? Μήπως πρέπει να το αλλάξεις... Αν πχ είσαι στο εξωτερικό και πληρώσεις με την κάρτα και δείξεις την ταυτότητά σου για να δουν όνομα και υπογραφή θα πρέπει να είναι το ίδιο. Πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Άρα πρέπει να ναι λάθος της τράπεζας... Μόνο στην κάρτα στο χουν περάσει έτσι ή και στο λογαριασμό στα στοιχεία σου? Μήπως πρέπει να το αλλάξεις... Αν πχ είσαι στο εξωτερικό και πληρώσεις με την κάρτα και δείξεις την ταυτότητά σου για να δουν όνομα και υπογραφή θα πρέπει να είναι το ίδιο. Πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις. Δεν μπορω να δω τι εχουν περασμενο μεσα στο web banking σαν στοιχεια,αλλα πηρα τηλεφωνο και μου πανε να παω στη τραπεζα αυριο και να ζητησω αλλαγη της καρτας. Πρεπει να σαι πολυ στοκος παντως για να γραφει στη ταυτοτητα KENTIS και εσυ να περνας KEDIS.Οταν ομως με εβαλαν να τρεχω στα ΚΕΠ για να παρω βεβαιωση αποδοσης ΑΦΜ καλα ηταν σημερα...Αχ με αυτη τη γραφειοκρατια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
labrosg Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Δεν μπορω να δω τι εχουν περασμενο μεσα στο web banking σαν στοιχεια,αλλα πηρα τηλεφωνο και μου πανε να παω στη τραπεζα αυριο και να ζητησω αλλαγη της καρτας. Πρεπει να σαι πολυ στοκος παντως για να γραφει στη ταυτοτητα KENTIS και εσυ να περνας KEDIS.Οταν ομως με εβαλαν να τρεχω στα ΚΕΠ για να παρω βεβαιωση αποδοσης ΑΦΜ καλα ηταν σημερα...Αχ με αυτη τη γραφειοκρατια... Θα ζητήσεις οπωσδήποτε αλλαγή. Πρέπει να το γράψουν όπως το λέει στα λατινικά και στην ταυτότητα σου Παράθεση Oukitel K6000 Pro LG G3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Θα ζητήσεις οπωσδήποτε αλλαγή. Πρέπει να το γράψουν όπως το λέει στα λατινικά και στην ταυτότητα σου Πηγα σημερα εκανα την αλλαγη,αν και συναντησα καποια μικρη δυσανασχέτηση από την πλευρά του αρμοδιου υπαλληλου,λεγοντας οτι στο PAYPAL δεν θα χω προβλημα.Εεε και εγω του ειπα οτι το amazon μου ζητησε ταυτοτητα και οτι πρεπει τα στοιχεια να ειναι ακριβως τα ιδια. Ευχαριστω για αλλη μια φορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Δεν ειναι μόνο το αμαζον και το PayPal.. Το κυριότερο.. Αν πας σε μαγαζί ;; Αν είσαι στο εξωτερικό; Απορώ που δυσανασχέτησε κι όλας αντί να σου ζητήσουν συγγνώμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Πρεπει να σαι πολυ στοκος ... πριν μερικα χρονια ειχα κανει αντικατασταση διπλωματος οδηγησης, και ενω ολα τα εγγραφα και το παλιο διπλωμα εγραφαν σωστα το ονομα μου που ειναι "Γερασιμος", ο υπαλληλος του υπουργειου προτιμησε να με βαφτισει με το "Βασιλειος"¨ .....:lol:... σημειωση..."Βασιλειος" δεν ειναι ουτε το ονομα του πατερα μου.... αλα αντ' αλλων...αμα εχεις κακη μερα....:p Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Tωρα που ενεργοποιησα στο ΑΤΜ την χρεωστικη καρτα κανοντας ερωτηση υπολοιπου μου δεσμευσε 2,5 ευρω στο λογαριασμο. Ειναι λογικο;Γινεται για λογους ασφαλειας;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Όσοι εχετε πιστωτικη και στο τερματικο την περνανε με το τσιπάκι και όχι με τη μαγνητικη ταινια (που πλεον στους περισσοτερους εμπορους αυτο γινεται), σας ζηταει pin η κάρτα σας ή όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Καποιες φορες ναι και καποιες οχι , αλλα τις περισσοτερες φορες οχι ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Καποιες φορες ναι και καποιες οχι , αλλα τις περισσοτερες φορες οχι ... Εμενα στις περιπου 250 συναλλαγες σε 2 χρόνια σε διάφορα μαγαζιά ούτε 1 φορά δεν ζηλτησε pin. Παρολο που στα χαρακτηριστικά της η τράπεζα αναφέρει ότι ειναι chip&pin και ότι σχεδον παντα και σε λιγο καιρό πάντα θα ζηταει pin. Ακόμα και σε ίδιο τερματικό με την τράπεζα που ανήκει δεν ζήτησε pin. Υποτιθεται τοσο καιρο εχει βγει συτη η υπηρεσια που ειναι για την ασφαλεια μας .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
labrosg Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Όσοι εχετε πιστωτικη και στο τερματικο την περνανε με το τσιπάκι και όχι με τη μαγνητικη ταινια (που πλεον στους περισσοτερους εμπορους αυτο γινεται), σας ζηταει pin η κάρτα σας ή όχι? Για κάρτες EUROBANK που ξέρω, οι νέες που έρχονται σε αντικατάσταση παλαιότερων, είναι πλέον με pin αντί υπογραφής. Παράθεση Oukitel K6000 Pro LG G3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Για κάρτες EUROBANK που ξέρω, οι νέες που έρχονται σε αντικατάσταση παλαιότερων, είναι πλέον με pin αντί υπογραφής. Κι εμένα οι κάρτες της Eurobank είναι με τσιπάκι, αλλά ποτέ δεν μου έχουν ζητήσει pin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Από τις 4 κάρτες της Alpha, οι δύο που είναι καινούριες ζητάνε PIN , επίσης έχω ενημερωθεί ότι αυτό θα συμβεί και στις άλλες δύο όταν μου τις αντικαταστήσουν . Στις άλλες τράπεζες καμμία ακόμα δεν μου ζητάει PIN , εκτός από τις χρεωστικές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Στις χρεωστικές και μένα μου ζητάνε σχεδόν πάντα. Στην πιστωτική ποτέ παρόλο που εδώ και 2 χρονια που έχω την κάρτα το γράφουν στα πλεονεκτήματα της ασφάλειας. Ακόμα και η χρεωστική της ίδιας τράπεζας ζητάει pin. Εγώ νόμιζα οτι όλες οι κάρτες που έχουν το τσιπάκι και όχι μόνο μαγνητική ταινία θα ζητάνε pin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iparout Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 (edited) Χαίρετε κι από εμένα. Κατατοπιστικότατο και πολύ ενδιαφέρον τόπικ οπότε βρίσκω την ευκαιρία να κάνω κι εγώ τις ερωτήσεις μου : 1) Έχω citibank affinity mastercard εδώ και 2-3 χρόνια η οποία έχει πιστωτικό όριο ~3400 euros. Είμαι συνεπέστατος στην πληρωμή (πάντα ΟΛΟ το ποσό) και είναι χαρακτηριστικό ότι, ενώ χρησιμοποιώ την κάρτα ΣΥΝΕΧΕΙΑ και για μεγάλα ποσά, δεν έχω πληρώσει ούτε μισό ευρώ τόκο. Θέλοντας να βάλω στην κάρτα σε δόσεις τις δόσεις της εφορίας και επειδή το πιστωτικό όριο δεν μου έφτανε, αναγκαζόμουν να πληρώνω όλο το ποσό της δόσης εξ' αρχής με αποτέλεσμα η κάρτα να έχει ΠΑΝΤΑ πιστωτικό υπόλοιπο τουλάχιστον -1000 ευρώ !! Αποφάσισα λοιπόν να ζητήσω αύξηση πιστωτικού ορίου και, προς έκπληξή μου, όταν πήγα στην τράπεζα μου είπαν ότι δεν δέχονται πια αυξήσεις πιστωτικού ορίου και ότι αν ήθελα μεγαλύτερη πίστωση, θα μπορούσα να δοκιμάσω να βγάλω σε αυτούς νέα πιστωτική κάρτα... Μάλιστα δεν κοίταξαν καν τις κινήσεις της κάρτας το εκκαθαριστικο μου κ.τ.λ.. Φαίνεται ότι είναι πάγια τακτική της τράπεζας να μην αυξάνουν το πιστωτικό όριο... Τι μυστήριο είναι αυτό ? Πώς είναι δυνατόν να μπορούν να μου βγάλουν δεύτερη κάρτα αλλά να μην μπορούν να αυξήσουν το πιστωτικό όριο της ήδη υπάρχουσας ? 2) Γνωρίζει κανείς ποιες κάρτες που δίνουν bonus υπό μορφήν επιστροφής, συνυπολογίζουν τις δόσεις προς εφορία/δημόσιο κ.τ.λ. προς όφελος του bonus. Ξέρω ότι η Affinity της citibank το κάνει (με επιστροφή 2.5%, γι΄αυτό και την έχω ακόμη) ενώ οι κάρτες της Eurobank όχι ! 3) Πόσο εύκολο είναι να βγάλω μια Eurobank Visa (με επιστροφή) χωρίς να αναγκαστώ να πληρώνω την συνδρομή των ~25 ευρώ το χρόνο (παλαιότερα ήταν πολύ έυκολο να το διαπραγματευτείς έτσι ωστε να μην πληρώνεις καθόλου συνδρομή.. Δεν ξέρω κατά πόσον ισχύει ακόμη αυτό) Edited May 12, 2013 by iparout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Από όσο ξέρω οι μόνες κάρτες που δίνουν επιστροφή στην εφορία εκτός από την CItibank είναι οι κάρτες BONUS της ALPHA , αλλά υπό την μορφή πόντων και μόνο σε online banking , επίσης έδινε η ΑΒ της Εθνικής και η Dynamic της ALPHABANK . Όσο αφορά την Eurobank δίνει δωρεάν συνδρομή για πάντα στην Cosmote Mastercard την οποία μπορείς να βγάλεις ακόμα και αν δεν έχεις συμβόλαιο cosmote ή τηλέφωνο ΟΤΕ , Έχει κανονικά το πρόγραμμα επιστροφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 να κάνω και εγώ μια ερώτηση υπάρχει τρόπος να βγάλω μια προπληρωμένη χωρίς να δουλεύω? γιατί σε όποια τράπεζα και αν πήγα μου ζήτησαν να μια πρόσφατη απόδειξη από την δουλειά αν δεν υπάρχει τρόπος τότε μπορώ κάπως να βάλω λεφτά στο paypal? το μόνο που έχω είναι ένα λογαριασμό στην εθνική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Μήπως γνωρίζετε αν υπάρχει πιστωτική κάρτα (όχι προπληρωμένη) που να έχει κάποια δικλείδα ασφαλείας για αγορές μέσω Διαδικτύου;;; π.χ. είχα διαβάσει ότι παλιότερα κάποιος που είχε visa της Εθνικής, κάθε φορά που έκανε κάποια συναλλαγή μέσω διαδικτύου τον παίρναν τηλέφωνο για επιβεβαίωση ! Εχω της eurobank προπληρωμενη και μισθοδοσιας.ποτε δε με εχουν παρει τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts