ilka71 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν (edited) 8 minutes ago, HEO said: Όλες οι τράπεζες έχουν ειδοποιήσεις μέσω εμειλ που είναι δωρεάν Χρεώνουν μόνο ειδοποιήσεις με sms η Viber Τράπεζες εξωτερικού έχουν και τα sms τζάμπα αλλά αυτό είναι άλλο θύμα Για να ψάχνετε τέτοια θέματα να μπαίνετε από browser σε υπολογιστή διότι οι εφαρμογές κινητών είναι κουτσουρεμενες Μπήκες από PC και δεν το βρήκες; που είναι η ρύθμιση για τις ειδοποιήσεις στο σαιτ της Πειραιώς; δεν μπορώ να το βρω το βρήκα αλλά το έχει μόνο όταν αλλάξει το λογιστικό υπόλοιπο που νομίζω δεν είναι άμεση η αλλαγή και βλέπω ότι κάνω μια κίνηση και το email έρχεται την άλλη μέρα η κάνω λάθος; Edited 5 ώρες πριν by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν (edited) 14 minutes ago, ilka71 said: που είναι η ρύθμιση για τις ειδοποιήσεις στο σαιτ της Πειραιώς; δεν μπορώ να το βρω το βρήκα αλλά το έχει μόνο όταν αλλάξει το λογιστικό υπόλοιπο που νομίζω δεν είναι άμεση η αλλαγή και βλέπω ότι κάνω μια κίνηση και το email έρχεται την άλλη μέρα η κάνω λάθος; οχι η ενημερωση ειναι αμεση καθε φορα που γινεται μια κινηση στο λογαριασμο σου ερχεται αμεσως ενημερωση με email Edited 5 ώρες πριν by HEO Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 16 ώρες πριν, HEO said: το καλυτερο ειναι το email που ειναι ΤΖΑΜΠΑ Θεωρώ ότι το καλύτερο είναι τα notifications μέσω του app της κάθε τράπεζας, που επίσης είναι δωρεάν, αλλά δεν τα υποστηρίζουν όλες οι τράπεζες. Εγώ θα προτιμούσα για κάθε συναλλαγή που κάνω με την κάρτα ή με το λογαριασμό μου να έρχεται άμεσα μία ειδοποίηση στο κινητό μέσα από την εφαρμογή. Η Πειραιώς νομίζω δεν το υποστηρίζει αυτό, ενώ από την Εθνική ,αν θυμάμαι καλά, μου έρχονται ειδοποιήσεις. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν καλα θυμασαι, στην εθνικη ερχονται ειδοποιησεις στην εφαρμογη καθε τραπεζα εχει τα κολπα της τα εμειλ παντως μενουν και μπορεις να τα κρατας 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 1 hour ago, ilka71 said: που είναι η ρύθμιση για τις ειδοποιήσεις στο σαιτ της Πειραιώς; δεν μπορώ να το βρω το βρήκα αλλά το έχει μόνο όταν αλλάξει το λογιστικό υπόλοιπο που νομίζω δεν είναι άμεση η αλλαγή και βλέπω ότι κάνω μια κίνηση και το email έρχεται την άλλη μέρα η κάνω λάθος; Η Πειραιώς εχεις ειδοποιησεις δωρεάν με εμαιλ αλλα τα εμαιλ έρχονται καμια 10αρια ωρες μετα την συναλλαγή 🤣 Η ετε εχει πολυ καλές και αμεσες δωρεάν ειδοποιησεις pulse για ολες τις συναλλαγες μεσω app, κάρτες λογαριασμους κλπ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Ένα μέιλ μπορεί να καθυστερήσει από πολλούς παράγοντες Εγώ με την Πειραιώς δεν έχω θέμα Τώρα ο φίλος μπορεί να το δοκιμάσει και να μας πει την γνώμη, τζάμπα ειναι Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts