Vasileios Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 (edited) Συνήιως 0,50 ευρώ ή 1 ανάλογα την τράπεζα. ΕΘΝΙΚΗ : Σας ενημερώνουμε ότι από 11/04/2016 η προμήθεια πληρωμής πιστωτικών καρτών άλλων Τραπεζών μεταβάλλεται από 0.50€ σε 0.90€. Μεταχρονολογημένες πληρωμές που θα εκτελεστούν μετά τη προαναφερθείσα ημερομηνία θα χρεωθούν με τη νέα προμήθεια. Edited February 12, 2018 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Συνήιως 0,50 ευρώ ή 1 ανάλογα την τράπεζα. ΕΘΝΙΚΗ : Σας ενημερώνουμε ότι από 11/04/2016 η προμήθεια πληρωμής πιστωτικών καρτών άλλων Τραπεζών μεταβάλλεται από 0.50€ σε 0.90€. Μεταχρονολογημένες πληρωμές που θα εκτελεστούν μετά τη προαναφερθείσα ημερομηνία θα χρεωθούν με τη νέα προμήθεια.Ευχαριστώ πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Όταν πληρώνεις τη πιστωτική σου π.χ. της άλφα μέσα από το Web banking άλλης τράπεζας π.χ. Εθνικής χρεώνεσαι κάτι πέρα από την εξόφληση της κάρτας? Απο eurobank σε πιστωτικη alpha 1 ευρω προμηθεια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Παράθεση των διατάξεων που το καθιστούν παράνομο. Νόμο, άρθρο, παράγραφο. Δεν θα τις βρεις αλλά χάρη της συζήτησης θα μπορούσα να σου πω ότι υπάρχει και ένας πιο "κομψός" τρόπος να παρουσιαστεί στον τιμοκατάλογο και να μην γκρινιάζουν κάποιοι ιδιώτες καταναλωτές που "είδαν", "άκουσαν", "τους είπαν" για το "τι ισχύει" και έγινα ξερόλες τα τελευταία χρόνια: "Παρέχεται έκπτωση για πληρωμή με μετρητά". Και τελειώνει η γκρίνια εκεί.Σταμάτα Επιτέλους . Εδώ και αρκετά χρόνια έχει υιοθετηθεί ευρωπαϊκή οδηγία που απαγορεύει στον merchant μετακίνηση κόστους ανεξάρτητα καναλιού πληρωμής. Για περισσότερες πληροφορίες στην ΕΕ. Sent from my SM-G955F using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το 1ο σχόλιο πάνω-πάνω το οποίο λέει ακριβώς αυτό που έγραψα κι εγώ πρέπει να απαντάει στην απορία σου: " ThKal • 2 years ago Συνήθως τα καταστήματα δεν σε χρεώνουν παραπάνω για πληρωμή με κάρτα, αλλά σου κάνουν έκπτωση όταν πληρώνεις μετρητά, οπότε ο συγκεκριμένος νόμος είναι άχρηστος..." Καλό είναι να επιμένουμε σε τέτοια θέματα όταν ασκούμε ή έχουμε ασκήσει ποτέ εμπορική δραστηριότητα ή δραστηριότητα παροχής υπηρεσιών και όχι θεωρητικά. Το ότι ο συγεκριμένςο χρησιμοποιήσε "αμφισβητούμενη" διατύπωση δεν αλλάζει το γεγονός ότι τέτοιες νομοθετικές ρυθμίσεις είναι γελοίες και πλήρως ανεφάρμοστες. Πήγαινε αν έχεις χρόνο για χάσιμο να καταγγείλεις τον κουρέα στο ΣτΚ γιατί χρησιμοποιήσε "λάθος" διατύπωση για τα 2 Ευρώ έκπτωση στο κούρεμα και ...καλή τύχη. Θα ξεκινήσουν τα γέλια από το πρωτόκολλο... Πρέπει να καταλάβετε αυτό: τα χρήματα που έχουμε στου τραπεζικούς λογαριασμούς μας πλέον -για μια σειρά από λόγους- είναι υποτιμημένα κατά ένα 20-30% σε σχέση με το μετρητό. Αυτό η αγορά έχει βρει τον τρόπο και θα το εκμεταλλεύεται (ως άμυνα) νομότυπα, ο κόσμος να χαλάσει και ό,τι νόμο και να επινοήσουν αυτοί που εγκληματικά παίρνουν τις αποφάσεις.Σου κάνουν έκπτωση για αγορά με απόδειξη η όχι ? Γιατί για το δεύτερο γίνεται η έκπτωση και σόρρυ αλλά η φοροδιαφυγή καιρός είναι να σταματήσει. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Σταμάτα Επιτέλους . Εδώ και αρκετά χρόνια έχει υιοθετηθεί ευρωπαϊκή οδηγία που απαγορεύει στον merchant μετακίνηση κόστους ανεξάρτητα καναλιού πληρωμής. Για περισσότερες πληροφορίες στην ΕΕ. Sent from my SM-G955F using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σου κάνουν έκπτωση για αγορά με απόδειξη η όχι ? Γιατί για το δεύτερο γίνεται η έκπτωση και σόρρυ αλλά η φοροδιαφυγή καιρός είναι να σταματήσει. Sent from my SM-G955F using TapatalkΑν σταματήσει αύριο η φοροδιαφυγή δεν θα μείνει κανείς να πουλάει τίποτα αύριο... Στάλθηκε από το STF-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Δηλαδη τι ισχυει σου κλειδωνουν τα χρηματα που καποιος σου καταθέτει στην δευτερη τραπεζα? Θεωρητικά σου κλειδώνουν προς ανάληψη τα χρήματα από τη 2η τράπεζα... Θεωρητικά πάλι μπορείς να τα χρησιμοποιείς για αγορές με κάρτα... Πρακτικά μάντεψε... Δε σου κλειδώνουν τίποτα και μια χαρά μπορείς να κάνεις ανάληψη και από τις 2 τράπεζες... Είμαι σε μια τέτοια φάση εδώ και κάνα εξάμηνο όταν και αναγκάστηκα να ανοίξω 2ο λογαριασμό στην Alpha και στη διαδικασία του ανοίγματος μας το ανέφεραν αυτό και μας είπαν να υπογράψουμε κιόλας... Πρακτικά επίσης δε νομίζω ποτέ να περπατήσει αυτό, τουλάχιστον για το 90% των καταναλωτών... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Αν σταματήσει αύριο η φοροδιαφυγή δεν θα μείνει κανείς να πουλάει τίποτα αύριο... Στάλθηκε από το STF-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk* facepalm * Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bestriven Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Καλησπερα παιδια...πριν λιγη ωρα πηγα να πληρωσω στο σουπερμαρκετ μεσω ακρτας και μ εβγαλε ενα μυνημα στο ποσ κατι αριθμους και δν μπορεσα να πληρωσω...κατευθειαν πηγα στο ατμ και μ εβγαλε ενα μυνημα 050 νμζω... και δεν μ επαιρνε καν την καρτα..τραπεζα πειραιως..εντωμεταξυ παιρνω τηλ στην εξυπηρετηση και τπτ... καποιος καμια ιδεα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Καλησπερα παιδια...πριν λιγη ωρα πηγα να πληρωσω στο σουπερμαρκετ μεσω ακρτας και μ εβγαλε ενα μυνημα στο ποσ κατι αριθμους και δν μπορεσα να πληρωσω...κατευθειαν πηγα στο ατμ και μ εβγαλε ενα μυνημα 050 νμζω... και δεν μ επαιρνε καν την καρτα..τραπεζα πειραιως..εντωμεταξυ παιρνω τηλ στην εξυπηρετηση και τπτ... καποιος καμια ιδεα?? Το πιο πιθανον να υπαρχει καποιο προσωρινο προβλημα στην Πειραιώς Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Καλησπερα παιδια...πριν λιγη ωρα πηγα να πληρωσω στο σουπερμαρκετ μεσω ακρτας και μ εβγαλε ενα μυνημα στο ποσ κατι αριθμους και δν μπορεσα να πληρωσω...κατευθειαν πηγα στο ατμ και μ εβγαλε ενα μυνημα 050 νμζω... και δεν μ επαιρνε καν την καρτα..τραπεζα πειραιως..εντωμεταξυ παιρνω τηλ στην εξυπηρετηση και τπτ... καποιος καμια ιδεα?? Ίσως σου δέσμευσε το λογαριασμό κάποια κρατική υπηρεσία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bestriven Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 τι εννοεις φιλε μου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 τι εννοεις φιλε μου?? Μονο η τραπεζα μπορει να σε βοηθήσει πανω στο προβλημα σου.Αφου δεν εχουν αναφερθεί ιδιο πρόβλημα απο άλλους τοτε θα ειναι κατι μεμονωμένο σε εσένα.Μιλα μαζι τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Καλησπερα παιδια...πριν λιγη ωρα πηγα να πληρωσω στο σουπερμαρκετ μεσω ακρτας και μ εβγαλε ενα μυνημα στο ποσ κατι αριθμους και δν μπορεσα να πληρωσω...κατευθειαν πηγα στο ατμ και μ εβγαλε ενα μυνημα 050 νμζω... και δεν μ επαιρνε καν την καρτα..τραπεζα πειραιως..εντωμεταξυ παιρνω τηλ στην εξυπηρετηση και τπτ... καποιος καμια ιδεα?? Με Πειραιώς (αν και τη θεωρώ σοβαρή τράπεζα και με καλή εξυπηρέτηση) είχα πολλές φορές στο παρελθόν down times σε POS και ΑΤΜs... Οπότε ίσως απλά να ήταν κάτι παροδικό... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triadaffy Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Θεωρητικά σου κλειδώνουν προς ανάληψη τα χρήματα από τη 2η τράπεζα... Θεωρητικά πάλι μπορείς να τα χρησιμοποιείς για αγορές με κάρτα... Πρακτικά μάντεψε... Δε σου κλειδώνουν τίποτα και μια χαρά μπορείς να κάνεις ανάληψη και από τις 2 τράπεζες... Είμαι σε μια τέτοια φάση εδώ και κάνα εξάμηνο όταν και αναγκάστηκα να ανοίξω 2ο λογαριασμό στην Alpha και στη διαδικασία του ανοίγματος μας το ανέφεραν αυτό και μας είπαν να υπογράψουμε κιόλας... Πρακτικά επίσης δε νομίζω ποτέ να περπατήσει αυτό, τουλάχιστον για το 90% των καταναλωτών... Υπέγραψες μια υπεύθυνη δήλωση στην Alpha που λέει οτι εσυ ο ίδιος επρεπε να πας στην άλλη τράπεζα (με μια φωτοτυπία την ίδια υπεύθυνη δήλωση) που είχες λογαριασμό. Αν ποτε τρέξει κανένας έλεγχος (από ποιον δεν ξέρω) και σε τσιμπήσει θα τρέχεις μετά, όποτε προσωπική μου άποψη να το κανεις σύντομα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bestriven Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 καλησπερα παιδια μολις πριν λιγο πηγα στο ατμ εβαλα την καρτα μ την αναγνωρισαι παω να δω υπολοιπο κτλπ και μ λεει ν παρω τηλ σε εναν αριθμο... παιρνω τηλεφωνο και μ λενε θα μ ενημερωσουν τι σκατα γιενται?? μηπως καποιος προσπαθησε να μ κλεψει? και μ κλειδωσαν την καρτα? τι γινεται? και αυτοι στην εξυπηρετηση δεν μ δωσαν να τκλαβω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7488657#post7488657 Μήπως χρωστάς στην εφορία σε ασφαλιστικά ταμεία ή σε κλήσεις σε δήμους ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bestriven Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 οχι παιδια δν νμζω...ρε παιδια μηπως φταει καποιεσ ιντερνετικεσ συνναλαγες που εκανα??? απο σειτ της αγγλιας?? ----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- γιατι νμζω η τραπεζα εχει το δικαιωμα να κλεισει την καρτα...αν δει υποπτες κινησεις... η κανω λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Αύριο το πρωί καλό θα ήταν να πας στο υποκατάστημα της τράπεζας σου. Εκεί σίγουρα θα σου πουν τον λόγο που σε έχουν μπλοκάρει και θα σου πουν και το υπόλοιπο σου. Απορώ γιατι δεν στα λένε τηλεφωνικά. Παρεπιμπτόντως ένας λογαριασμός μπορεί να μπλοκαριστεί και για χρέη του δεύτερου καταθέτη αν τυχόν υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 οχι παιδια δν νμζω...ρε παιδια μηπως φταει καποιεσ ιντερνετικεσ συνναλαγες που εκανα??? απο σειτ της αγγλιας?? ----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- γιατι νμζω η τραπεζα εχει το δικαιωμα να κλεισει την καρτα...αν δει υποπτες κινησεις... η κανω λαθος? Μακάρι να βγάλεις άκρη γρήγορα φίλε μου αλλά κάνε κάτι με το γράψιμο σου,μας έβγαλες τα μάτια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Η DYNAMIC ΑΜΕΧ δίνει 0.5% και στην ΕΥΔΑΠ (και όχι μόνο στη ΔΕΗ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bestriven Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 ναι παιδια θα παω αυριο το πρωι γτ δεν ξερω πραγματικα τι γινεται... πλεον δεν μπορω να κανω απο καμια καρτα στο ιντερνετ συναλλαγη ουτε να παραγγειλω να φαω... καλα η δικια μ... αλλα και της μανας μου??? μου λεει η συναλλαγη απορριφθηκε απτην τραπεζα και στις 2 καρτες.... τρελα πραγματα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 Πληροφοριακά πάντως, στο winbank της πειραιως, έχει προσωρινή απενεργοποίηση κάρτας. Μήπως έχεις κάνει κάτι τέτοιο για δοκιμή και το ξέχασες; Από το ίδιο μενού, μπορείς να την ξανα-ενεργοποιήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bestriven Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 δεν ξερω παιδια.... λες και μ απεκλεισαν τον browser χαχαχαχα δεν λειτουργει καμια καρτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 Υπέγραψες μια υπεύθυνη δήλωση στην Alpha που λέει οτι εσυ ο ίδιος επρεπε να πας στην άλλη τράπεζα (με μια φωτοτυπία την ίδια υπεύθυνη δήλωση) που είχες λογαριασμό. Αν ποτε τρέξει κανένας έλεγχος (από ποιον δεν ξέρω) και σε τσιμπήσει θα τρέχεις μετά, όποτε προσωπική μου άποψη να το κανεις σύντομα... " Επιπλέον, επιτρέπεται το άνοιγμα λογαριασμού μέσω της δημιουργίας νέου κωδικού πελάτη αποκλειστικά για τις ακόλουθες συναλλαγές, η αναγκαιότητα των οποίων πρέπει να τεκμηριώνεται εγγράφως από τον αρμόδιο φορέα και με την προϋπόθεση υποβολής υπεύθυνης δήλωσης από τον αιτούντα ότι δεν υφίσταται άλλος διαθέσιμος λογαριασμός μέσω του οποίου αυτές μπορούν να διενεργηθούν: η πληρωμή μισθοδοσίας προσωπικού" Αφενός δε θυμάμαι να μου ανέφεραν από την Αlpha ότι πρέπει να κάνω κάτι... Και επειδή κάναμε τη διαδικασία αρκετοί ταυτόχρονα, δεν είμαι ο μόνος που δε θυμάται... Αφετέρου από το παραπάνω που βρήκα με ένα πρόχειρο googling, μπορείς να μου πεις, από που προκύπτει ότι έγω θα πρέπει να κάνω κάτι; Ο λόγος που άνοιξα τον λογαριασμό ήταν γιατί υποχρεώθηκα να πληρώνομαι τη μισθοδοσία μου, από από αυτόν που άνοιξα... Α και εξυπακούεται πως για μικροκαταθέσεις, δεν πρόκειται να τρέξει κανένας έλεγχος και πως φυσικά δεν πρόκειται να ασχοληθώ και να κάνω οποιαδήποτε ενέργεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Ας αναφέρω λοιπόν και εγώ την εμπειρία μου από την Alpha σήμερα. Αλλά και από την Πειραιώς! Αρχικά να πω ότι διατηρω λογαριασμούς σε Πειραιώς και Eurobank προ CC. Στην Πειραιώς έχω ταμιευτηρίου και μισθοδοσία και στην eurobank μόνο ταμιευτηρίου. Επίσης έχω και πιστωτικές εκεί οπότε δεν επιθυμώ να διακόψω την συνεργασία μου ή να την μειώσω σε αυτές τις τράπεζες, ιδίως την Πειραιώς που έχει και πολλά καταστήματα και ATM και άρα πιο εύκολη πρόσβαση σε ανάληψη αν χρειαστώ. Η μισθοδοσία στην δουλειά μου γινόταν από την Πειραιώς αλλά εδώ και ένα χρόνο έχει αλλάξει και γίνεται από την Alpha με αποτέλεσμα να πληρώνει η εταιρεία κάθε 15νθημερο 4€ προμήθεια(IRIS payment για άμεση μεταφορά και έξοδα OUR). Πλέον ζητήθηκε να ανοίξω λογαριασμό στην Alpha το οποίο και έκανα σήμερα. Από την Alpha το μόνο που ζητήθηκε είναι βεβαίωση εργοδότη ότι γίνεται η μισθοδοσία εκεί, και σε μένα το μόνο που μου είπαν είναι ότι υπογράψτε την υπεύθυνη δήλωση που λέει ότι δεν έχετε αλλού λογαριασμό μισθοδοσίας (κακώς δεν κοίταξα τι λέει η δήλωση βέβαια). Τους λέω έχω στην Πειραίώς, ωραία μου λένε, ανοίγουμε εμείς και πάτε στην Πειραιώς όσο πιο άμεσα γίνεται να τον κλείσετε! Όλα ωραία και όλα καλά μέχρι εδώ. ΑΝΑΦΟΡΑ για θέμα ορίου ανάληψης, ΚΑΝΕΝΑ!!! Αφού έχω ταμιευτηρίου στην Πειραιώς, λέω why not, ας τον κλείσω τον μισθοδοσίας να μην υπάρχει θέμα. Μιλώντας λοιπόν στο κατάστημα της Πειραιώς μου είπαν ότι δεν έχουν υποχρέωση από τα CC να κλείσουν τον λογαριασμό, αρκεί να μην μπει εκεί μισθοδοσία από τον εργοδότη μου, ωστόσο αυτό που θα γίνει, είναι ότι θα λάβουν όπως λένε, το χαρτί από την alpha για το άνοιγμα του λογαριασμού και αυτό σημαίνει ότι θα μου μηδενίσουν το όριο ανάληψης της κάρτας μου. Τους λέω μα η κάρτα μου είναι συνδεδεμένη και με το ταμιευτήριο μου (εκεί έχω και τις μεγαλύτερες καταθέσεις) μου λένε δεν έχει σημασία. Στο χαρτί στην Alpha υπογράψατε να έχετε το όριο ανάληψης σε αυτούς. Και με ρώτησαν αν μου έδωσαν αντίγραφο για αυτή την δήλωση. Τους είπα όχι αφού δεν πήρα κάτι. Το μεσημέρι θα ξαναπάω στην alpha για να κλείσω τον λογαριασμό ή εντιαύτη περιπτώση να δω τι θα πουν και αυτοί. Για τυχόν νεότερα θα δώσω update. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts