al3x1k0 Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Χρησιμοποιώ απo πιστωτικές την yes Visa της eurobank και Amex της alpha wind bonus. Απο χρεώστικη έχω eurobank κι εθνική. Ευχαριστώ για την βοήθεια! Από τις 2 εγώ θα προτιμούσα την AMEX της Alpha λόγω ισοτιμιών. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 (Ασχετη)Ερώτηση...Πως έκανες ανάληψη απο πιστωτική;Μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό έκανες;Λογο CC δεν επιτρέπονται η αναλήψεις απο πιστωτικές σε ΑΤΜ. Προφανώς έκανε ανάληψη πρό capital control. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prometheus_ Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 (Ασχετη)Ερώτηση...Πως έκανες ανάληψη απο πιστωτική;Μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό έκανες;Λογο CC δεν επιτρέπονται η αναλήψεις απο πιστωτικές σε ΑΤΜ. οπως αναφερει και ο φιλος πιο κατω εγινε πριν τα cc Ισχύει απόλυτα! Προτίμησε την Amex. Δεν είναι απο ανάληψη.Αυτη η περίπτωση μπορεί να έχει προκύψει απο 3-4 ξεχωριστές υποθέσεις/περιπτώσεις,πολύ συγκεκριμένες,υπάρχει άμεσα η απάντηση,αν η κάρτα είναι στο όνομα σου,κάλεσε στην εξυπηρέτηση πελατών και ζήτησε να σου εξηγήσουν αναλυτικά τι έχει συμβεί,να θέσεις το ερώτημα σου ακριβώς όπως και εδώ (οπως το είπες απο ανάληψη,παρόλο που δεν είναι απο ανάληψη) για να ελέγχουν ταυτόχρονα την εικόνα της κάρτας σου και να σε ενημερώσουν,συζήτησε ακριβώς οτιδήποτε σε ενόχλησε,μπορείς να ζητήσεις και αποστολή επιστολής των τόκων αλλα να ζητήσεις ακριβώς τι θα αναφέρει (είχαν χρεωθεί τόκοι και στους προηγούμενους λογαριασμούς?) ετσι ώστε να επανέλθει η καλή συνεργασία :D μα εχει γινει αναληψη και το αναφερω πιο πανω...τι εννοεις?οπως και να εχει σας ευχαριστω ολους για το χρονο σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 (edited) ευχαριστω για το χρονο σου...μαλλον λαθος εκφραση μου το τελικο επιτοκιο..απλα θελω να μαθω πως υπολογιζονται οι τοκοι και προκυπτει το ποσο που ανεφερα πιο πανω.επισης εχεις καποιο λινκ με τους ορους για να το κατεβασω;...η καρτα μου ειναι η bonus visa. Στο ποσό του προηγούμενου λογαριασμού βάζεις 19,6%/365 Χ ημέρες μέχρι την πληρωμή. Στο νέο ποσό 19,6%/365 Χ ημέρες από την πληρωμή μέχρι έκδοση νέου λογαριασμού. Το Link που ζητάς : https://www.alphabankcards.gr/applications/pdf/BONUS_VISA.pdf Edited September 9, 2017 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Ερώτηση. Ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία και ενημέρωση έγκρισης για πιστωτική κάρτα ...σε πόσες μέρες έρχεται η κάρτα στο σπιτι ; eurobank! ευχαριστώ. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Εξαρτάται την τράπεζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Αυριο 16:00-18:00 δε θα λειτουργεί καμια καρτα της εθνικής. Ετσι με είπαν σε καταστημα Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Ερώτηση. Ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία και ενημέρωση έγκρισης για πιστωτική κάρτα ...σε πόσες μέρες έρχεται η κάρτα στο σπιτι ; eurobank! ευχαριστώ. Sent from my iPhone using Tapatalk Η έγκριση από μόνη της δεν λέει τίποτα. Εφόσον δεν έχεις υπογράψει σύμβαση θα πρέπει να πας στο κατάστημα που είπατε για να υπογράψεις και να την πάρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessio Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Ερώτηση. Ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία και ενημέρωση έγκρισης για πιστωτική κάρτα ...σε πόσες μέρες έρχεται η κάρτα στο σπιτι ; eurobank! ευχαριστώ. Sent from my iPhone using Tapatalk 10 μέρες μέσα στο νερό! Και συνήθως η υπογραφή της σύμβασης γίνεται με την αίτηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prometheus_ Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Στο ποσό του προηγούμενου λογαριασμού βάζεις 19,6%/365 Χ ημέρες μέχρι την πληρωμή. Στο νέο ποσό 19,6%/365 Χ ημέρες από την πληρωμή μέχρι έκδοση νέου λογαριασμού. Το Link που ζητάς : https://www.alphabankcards.gr/applications/pdf/BONUS_VISA.pdf να σε καλα και παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Έχω την μισθοδοσία μου στην alpha Bank. Κάνω όλες μου τις αγορές μέσω κάρτας. Μπόνους όμως δεν βλέπω. Αξίζει να 0αω Πειραιώς για τα yellows; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Bonus θα δεις αν έχεις την χρεωστική της amex. Αλλιώς πως να δεις; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Σχετικά με το alpha quick transfer, ενώ στο σαιτ λέει μέχρι 500 € η αποστολή χρημάτων, εμένα μου βγάζει μέχρι 50 €. Τελικά τι ισχύει;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Yellows απο Πειραιώς ή go4more απο εθνικη? Ποιο θεωρείτε οτι συμφερει περισσότερο? Προσωπικά με το go4more μεχρι να μαζεψω ποντους, ξεχναω την υπαρξη τους. Yellows δεν εχω, ομως αν συμφέρει περισσότερο να το κοιταξω Συναλλαγες κανω σε Μασουτη, εκο, κωτσοβολο, public, media markt κυριως Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessio Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Yellows απο Πειραιώς ή go4more απο εθνικη? Ποιο θεωρείτε οτι συμφερει περισσότερο? Προσωπικά με το go4more μεχρι να μαζεψω ποντους, ξεχναω την υπαρξη τους. Yellows δεν εχω, ομως αν συμφέρει περισσότερο να το κοιταξω Συναλλαγες κανω σε Μασουτη, εκο, κωτσοβολο, public, media markt κυριως Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk κατά πολύ περισσότερο συμφέρουν τα γελοους, διότι στις συγκεκριμένες επιχειρήσεις ναι μεν έχουν και οι δύο τράπεζες επιβράβευση αλλά στην πειραιώς είναι στα περισσότερα 2 τοις εκατό και όχι 1 όπως με την εθνική. Επίσης μαζεύεις πιο εύκολα γέλλοους και απο συναλλαγές σε μη συνεργαζόμενες επιχειρήσεις ενώ go4more παίρνεις μόνον 1 πόντο ανα 10 ευρώ αγορών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Bonus θα δεις αν έχεις την χρεωστική της amex. Αλλιώς πως να δεις; Visa έχω. Μπορώ να βγάλω Amex για τον ίδιο λογαριασμό; Σε σχέση με τα yellows, έχει καλά μπόνους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Visa έχω. Μπορώ να βγάλω Amex για τον ίδιο λογαριασμό; Σε σχέση με τα yellows, έχει καλά μπόνους; Ναι μπορείς. Έχω και Visa και Amex στον ίδιο λογαριασμό μου στην Α. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessio Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Visa έχω. Μπορώ να βγάλω Amex για τον ίδιο λογαριασμό; Σε σχέση με τα yellows, έχει καλά μπόνους; ΚΑΤ εμε είναι πολύ καλό καθώς δεν έχει κάποιας συνδρομή και η κάρτα είναι βίζα ή μάστερ οποτεδήποτε δεν τίθεται θέμα αποδοχής. Τα μαγαζιά που έχει είναι γνωσαα και με πολλά υποκαταστήματα. Βέβαια το καπό είναι ότι εν έχει ακόμα επιχειρήσεις πολλές, αλλά μπορείς να τα εξαργυρωσεις σε όλες τις επιχειρήσεις και όχι κάποιο ποσοστό έκπτωσης όπως το μπονους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 10 μέρες μέσα στο νερό! Και συνήθως η υπογραφή της σύμβασης γίνεται με την αίτηση Έχω υπογράψει στην τράπεζα την αίτηση. Μετά από 2 μέρες μου ανακοίνωσαν ότι έγινε δεκτή η αίτηση. Μου είπαν μόλις έρθει η κάρτα στο σπιτι να ξανά πάω από το κατάστημα να την ενεργοποιήσω Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Έχω υπογράψει στην τράπεζα την αίτηση. Μετά από 2 μέρες μου ανακοίνωσαν ότι έγινε δεκτή η αίτηση. Μου είπαν μόλις έρθει η κάρτα στο σπιτι να ξανά πάω από το κατάστημα να την ενεργοποιήσω Άλλο η αίτηση άλλο η σύμβαση. Για αυτό σε ρώτησα αν έχεις υπογράψει σύμβαση. Πάρε τηλέφωνο στο κατάστημα να ρωτήσεις. Συνήθως δεν στέλνουν την 1η κάρτα στο σπίτι (οι ανανεώσεις έρχονται ταχυδρομικά). Πας και την παραλαμβάνεις από εκεί ακριβώς για να υπογραφεί και η σύμβαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessio Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Άλλο η αίτηση άλλο η σύμβαση. Για αυτό σε ρώτησα αν έχεις υπογράψει σύμβαση. Πάρε τηλέφωνο στο κατάστημα να ρωτήσεις. Συνήθως δεν στέλνουν την 1η κάρτα στο σπίτι (οι ανανεώσεις έρχονται ταχυδρομικά). Πας και την παραλαμβάνεις από εκεί ακριβώς για να υπογραφεί και η σύμβαση. Έρχεται στο σπίτι η Κάρτα αν έχεις δηλώσει ότι θες να την παραλάβεις σπίτι. Επίσης στη Γιούρομπανκ με την αίτηση υπογράφεις και τη σύμβαση μαζί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Visa έχω. Μπορώ να βγάλω Amex για τον ίδιο λογαριασμό; Σε σχέση με τα yellows, έχει καλά μπόνους; Μπορείς και θα έχεις 2 κάρτες. Μην σου πουν σε κάποιο κατάστημα ότι πρέπει να καταργήσεις την μια, κάνουν λάθος και δεν βολεύει να έχεις μόνο amex, γιατί κάποια (αρκετά) καταστήματα δεν την δέχονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Η Amex(η απλή)έχει 10 ευρώ ετήσια συνδρομή, για την Vodafone δεν ξέρω! Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessio Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Η Amex(η απλή)έχει 10 ευρώ ετήσια συνδρομή, για την Vodafone δεν ξέρω! Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οι περισσοτερες πιστωτικές της άλφα με αγορές άνω των 2000 ευρώ το χρόνο δεν ρε νίβει με συνδρομή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Οι περισσοτερες πιστωτικές της άλφα με αγορές άνω των 2000 ευρώ το χρόνο δεν ρε νίβει με συνδρομή. Μόνο που οι Amex που λέμε είναι χρεωστικές και ναι είναι ένας λόγος που το 2019 θα την κόψω. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts