Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Γνωρίζει για ποιο και πόσο διάστημα ισχύει/θα ισχύσει αυτό; Ενδιαφέρονται γνωστοί μου φοιτητές.

νομίζω ότι είναι πλέον γενική οδηγία!πάντως με κάθε νέα πιστωτική Πειραιώς δώρο 10.000 γέλλοους

• Απαντήσεις 27,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• alfeios

1022

• Vasileios

1144

• pexths

1268

• Alex0077

784

Δημοφιλείς μέρες

Καλημέρα ή τράπεζες δίνουν πιστωτικές κάρτες?? Και εάν ναι πόσο φορολογική δήλωση χρειάζεται??

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα ή τράπεζες δίνουν πιστωτικές κάρτες?? Και εάν ναι πόσο φορολογική δήλωση χρειάζεται??

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δινουν

Σε γενικες γραμμες θελουν πανω απο 12000 , αλλα δεν ειναι στανταρ. Συνεκτιμουνται πολλά .....

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

προσθεθηκε η πληρωμη του εφκα στο alpha wallet που δεν υπηρχε τον προηγουμενο μηνα.

προσθεθηκε η πληρωμη του εφκα στο alpha wallet που δεν υπηρχε τον προηγουμενο μηνα.

Δεν προστεθηκε τωρα. Στις 15/03 υπηρχε. το ΕΦΚΑ Ιανουαρίου απο αυτη την εφαρμογη το πληρωσα.

Αγαπητέ πελάτη,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι πραγματοποιήθηκε συναλλαγή με την κάρτα

DINERS CLUB με αριθμό ***********4003 στις 15/03/2017 και ώρα 18:11, αξίας EUR 87.28

στην επιχείρηση EFKA ΕΛΛAΔΑ.

Mε εκτίμηση,

Alpha Bank

&nbsp

Δεν προστεθηκε τωρα. Στις 15/03 υπηρχε. το ΕΦΚΑ Ιανουαρίου απο αυτη την εφαρμογη το πληρωσα.

Επιστροφή παίρνεις με την diners στις συναλλαγές δημοσίου; Στο τηλέφωνο μου είχαν πει όχι.

Πληρωμή παραβόλων να δω πότε θα προσθέσουν που τους το έχω επισημάνει.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Επιστροφή παίρνεις με την diners στις συναλλαγές δημοσίου; Στο τηλέφωνο μου είχαν πει όχι.

για τις συναλλαγες καθαρα δημοσίου (φόρος εισοδηματος, ΕΝΦΙΑ) δεν ξερω

Απο τις πληρωμές ΕΦΚΑ, ΔΕΗ παίρνεις

Αφού τα παράβολα τα πληρώνεις και στο taxis με χρέωση κάρτας

Εχω παλιά χρεωστικη κάρτα μαεστρο της εθνικής. Λήγει μαρτιο 2018.

Μπορω να την αλλαξω με νεα? Να υποστηριζει nfc?

Ειναι δωρεαν?

Πρέπει να παω απο τράπεζα ή μπορω μεσω e banking?

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Ειναι δωρεαν?

Δηλωσε τηλεφωνικα απώλια και κανε αιτηση για νεα απο το web banking. Εχει επιλογη τετοια. Δωρεαν ειναι.

Αν δηλώσει απώλεια της υπάρχουσας, θα του τη μπλοκάρουν και δεν θα μπορεί να κάνει κινήσεις (τα "καλά" τα δικά μου τα πρόσφατα...) μέχρι να λάβει την καινούργια σε καμιά 15αριά μέρες.

Κάνε την αίτηση κατευθείαν από το ibank χωρίς να δηλώσεις τίποτα. Νομίζω γίνεται χωρίς πρόβλημα. Δεν νομίζω άλλωστε να υπάρχει καν περιορισμός μιας χρεωστικής ανά πρόσωπο. Όταν φτάσει η καινούργια και την ενεργοποιήσεις αν θέλεις ακυρώνεις την παλιά maestro.

Αν δηλώσει απώλεια της υπάρχουσας, θα του τη μπλοκάρουν και δεν θα μπορεί να κάνει κινήσεις (τα "καλά" τα δικά μου τα πρόσφατα...) μέχρι να λάβει την καινούργια σε καμιά 15αριά μέρες.

Κάνε την αίτηση κατευθείαν από το ibank χωρίς να δηλώσεις τίποτα. Νομίζω γίνεται χωρίς πρόβλημα. Δεν νομίζω άλλωστε να υπάρχει καν περιορισμός μιας χρεωστικής ανά πρόσωπο. Όταν φτάσει η καινούργια και την ενεργοποιήσεις αν θέλεις ακυρώνεις την παλιά maestro.

Δικιο εχεις. Δεν υπαρχει περιορισμός.

Ειναι δωρεαν?

Μπορείς . Και εγώ μέσω web banking το έκανα .. και ήρθε η καινούργια και την παλιά μου την απενεργοποίησα όταν ενεργοποιήθηκε η νέα

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Παίδες δεν μου εγκρίθηκε η αίτηση φοιτητικής πιστωτικής Eurobank, ενω ολα τα δικαιολογητικά ήταν κομπλέ και δεν υπήρχε κάποιος λόγος να με κόψουν. Να πάρω τηλέφωνο μπας και μου πουν τον λόγο? Αξίζει να κάνω στήν Πειραιώς ή λογικά θα είναι η ίδια ταλαιπωρία τζάμπα?

Δεν ήταν θέμα δικαιολογητικών. Τα βαριά think tank των τραπεζών μετά από ένα κολοσσιαίο risk analysis που κάνουν καταλήξανε στο συμπέρασμα ότι δεν είσαι πιστοληπτικα αξιόπιστος. Βέβαια όλα αυτά θεωρητικά πάντα. Πιστεύω οτι και λόγο ημερών μέχρι να κλείσει η αξιολόγηση τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα για τις τράπεζες

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αφού τα παράβολα τα πληρώνεις και στο taxis με χρέωση κάρτας

Αν σου πω ότι δεν μπορώ να το βρω με τίποτα όσες φορές το έχω ψάξει θα με πιστέψεις; Και τα πλήρωνα μέσω Πειραιώς.

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Αν σου πω ότι δεν μπορώ να το βρω με τίποτα όσες φορές το έχω ψάξει θα με πιστέψεις; Και τα πλήρωνα μέσω Πειραιώς.

Μπαίνεις κανονικά στο σύστημα από εδώ http://www.gsis.gr/gsis/info/gsis_site/Services/Polites/eparavolo.html .. Aπλά η πληρωμή μέσω κάρτας είναι μόνο για όσους έχουν λογαριασμό στο taxis. Πρέπει να συνδεθείς δηλαδή. όχι σαν επισκέπτης

Μπαίνεις κανονικά στο σύστημα από εδώ http://www.gsis.gr/gsis/info/gsis_site/Services/Polites/eparavolo.html .. Aπλά η πληρωμή μέσω κάρτας είναι μόνο για όσους έχουν λογαριασμό στο taxis. Πρέπει να συνδεθείς δηλαδή. όχι σαν επισκέπτης

Έχεις απόλυτο δίκιο. Πράγματι δεν έχω λογαριασμό δικό μου (δεν κάνω ατομική δήλωση) οπότε δεν έχω τέτοια δυνατότητα. Δέχεται όλες τις κάρτες; (AmEx, Diners π.χ.)

Παίδες δεν μου εγκρίθηκε η αίτηση φοιτητικής πιστωτικής Eurobank, ενω ολα τα δικαιολογητικά ήταν κομπλέ και δεν υπήρχε κάποιος λόγος να με κόψουν. Να πάρω τηλέφωνο μπας και μου πουν τον λόγο? Αξίζει να κάνω στήν Πειραιώς ή λογικά θα είναι η ίδια ταλαιπωρία τζάμπα?

Πειραιώς θα εγκριθεί σίγουρα με 300 ευρώ όριο. Το κακό είναι ότι δεν μπορεί να αυξηθεί βέβαια

Έχεις απόλυτο δίκιο. Πράγματι δεν έχω λογαριασμό δικό μου (δεν κάνω ατομική δήλωση) οπότε δεν έχω τέτοια δυνατότητα. Δέχεται όλες τις κάρτες; (AmEx, Diners π.χ.)

Δεν αναφέρει κάτι τέτοιο. Ούτε έχει σήμα visa mastercard πχ.. Έχει μόνο το σήμα ΔΙΑΣ και αναφέρει ότι μπορεί να γίνει με ελληνική κάρτα που έχει εκδοθεί δηλαδή μόνο από ελληνική τράπεζα οπότε φαντάζομαι θα είναι μέσα όλες.

Θυμάμαι βέβαια πριν 2 χρόνια περίπου που χρειάστηκε να βγάλω και να το πληρώσω έτσι (με κάρτα citibank mastercard τότε) .. μου έκανε εντύπωση γιατί μετά τη συναλλαγή είδα ότι μεταβλήθηκε το όριο ανάληψης μετρητών της πιστωτικής κάρτας.. Μειώθηκε δηλαδή με το ποσό αυτή ς της συναλλαγής. Όταν καλεσα την τράπεζα μου είπαν ότι τη συναλλαγή αυτή επειδή είναι μέσω taxis την εμφανίζει το σύστημα σαν αλάληψη μετρητών και όχι σαν κανονική αγορά σε pos. Δεν το έψαξα περαιτέρω αν έχει διορθωθεί αυτό τώρα... αν έχει παραπάνω τόκο σε περίπτωση που δεν εξοφληθεί αμέσως επειδή θεωρείται ανάληψη κτλ..

Πειραιώς θα εγκριθεί σίγουρα με 300 ευρώ όριο. Το κακό είναι ότι δεν μπορεί να αυξηθεί βέβαια

Σίγουρο δεν είναι τίποτα..ανάλογα τον λόγο που σου την απέρριψε η Eurobank..οι τράπεζες έχουν πρόσβαση σε όλα αυτά τα δεδομένα..

Πάντως δεν χάνεις και τίποτα με το να δοκιμάσεις..

Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σίγουρο δεν είναι τίποτα..ανάλογα τον λόγο που σου την απέρριψε η Eurobank..οι τράπεζες έχουν πρόσβαση σε όλα αυτά τα δεδομένα..

Πάντως δεν χάνεις και τίποτα με το να δοκιμάσεις..

Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

όπως έχω ξαναπεί εγώ έχω ενημ'ερωση ότι 300 τα εγκρίνουν σε όλα, λόγω του προωθητικού προγράμματος που τρέχει με το τσεκ ιν κλας

Αυτό -είτε μύθος είτε αλήθεια να ήταν- είχε σημασία όταν οι κάρτες ήταν όλες με mag stripe και χρησιμοποιούντο έτσι. Και να απομαγνητίζονται όσες απέμειναν να έχουν και mag stripe, δεν σε νοιάζει πλέον γιατί όλες περνάνε σαν chip & pin ή contactless.

I not quite.

Εχω αναγκαστεί να προβώ σε αντικατασταση κάρτα λόγω καταστροφής πλαστικού ακριβώς λόγω απομαγμοτισμου πλαστικού επειδή η κάρτα ήταν συνέχεια στη θήκη του πλαστικού

Η κάρτα ήταν contactless και αυτό που έμαθα είναι ότι μπορεί να δημιουργηθεί ζημιά στο chip που έχουν οι συγκεκριμένες κάρτες.

Η κάρτα δεν δούλευε ούτε σε pos ούτε καν στο ATM .

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

Διπλασιοι ποντοι με καρτες enter amex

Που το είδες αυτό; Για το bonus alpha bank δε μιλάς;; Η πιστωτική amex έχει για χρεωστική δε λέει κάτι

Edit: http://www.alphabankcards.gr/?TabId=136&xmid=22020 ισχύει αλλά προσφορά ως 20/5

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw