alessio Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Έχω πιστωτική visa. Αν βγάλω μια πρόσθετη κάρτα για τη μητέρα μου , θα μπορέσει να τη χρησιμοποιήσει για το χτίσιμο του αφορολόγητου μέσα στο 2017 ? Ή πρέπει να της βγάλω νέα πιστωτική ? λογικα επειδη η πρόσθετη θα είναι χρεωμένη πάνω σου όχι!αλλά της αρκεί μια χρεωστική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Έχω πιστωτική visa. Αν βγάλω μια πρόσθετη κάρτα για τη μητέρα μου , θα μπορέσει να τη χρησιμοποιήσει για το χτίσιμο του αφορολόγητου μέσα στο 2017 ? Ή πρέπει να της βγάλω νέα πιστωτική ? Δεν ύπάρχει τίποτα απτό ως τώρα περί "χτισίματος αφορολόγητου". Κατά συνέπεια είναι αδύνατο να απαντηθεί το ερώτημα αν θα επαρκεί μια πρόσθετη κάρτα ή θα χρειάζεται νέα κύρια στο όνομα του ενδιαφερόμενου. Το μόνο που είναι απολύτως και αυταπόδεικτα βέβαιο, είναι ότι όποια σχετική ρύθμιση κι αν έρθει, δεν θα υποχρεώνει τη χρήση αποκλειστικά πιστωτικών καρτών. Γιατί το 80% των Ελλήνων δεν εχει τη δυνατότητα πλέον να εκδώσει πιστωτικες κάρτες παρά μόνο χρεωστικές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Oκ κατάλαβα. Το θέμα είναι ότι η πιστωτική χρειάζεται για δόσεις ( εφορία, ένφια ) και μέχρι τώρα καλυπτόταν από τη δική μου πιστωτική. Η πρόσθετη κάρτα λογικά έχει τον ίδιο αριθμό με την κύρια αλλά αλλάζει μόνο το όνομα πάνω της και το πιν? Η τράπεζα δε θα μπορούσε να ξεχωρίζει την κίνηση της κάθε κάρτας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Oκ κατάλαβα. Το θέμα είναι ότι η πιστωτική χρειάζεται για δόσεις ( εφορία, ένφια ) και μέχρι τώρα καλυπτόταν από τη δική μου πιστωτική. Η πρόσθετη κάρτα λογικά έχει τον ίδιο αριθμό με την κύρια αλλά αλλάζει μόνο το όνομα πάνω της και το πιν? Η τράπεζα δε θα μπορούσε να ξεχωρίζει την κίνηση της κάθε κάρτας? Δεν εχει τον ιδιο αριθμο με την κυρια καρτα. Επισης εχει διαφορετικο κωδικο ασφαλειας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 (edited) Μετα απο τηλεφωνικη μου επικοινωνια με το alpha wallet τμημα εξυπηρετησης πελατων μου ειπανε οτι σημερα προστεθηκε η πληρωμη τελων κυκλοφοριας στο alpha wallet . Aλλα ρωτησα για πληρωμη βεβαιωμενων οφειλων αμα παιρνεις ποντους στην amex χρεωστικη καρτα και μου ειπανε οχι! δεν μαζευεις ποντους σε οτι αφορα την εφορια . Επειδη στην εξυπηρετηση πελατων μου ειπανε οτι γινεται οταν ξανα πηρα τηλεφωνο μου ειπανε οχι , τελικα τι ισχυει; . Εγω εκανα μια συνναλλαγη βεβαιωμενων οφειλων τωρα στο alpha wallet με amex χρεωστικη και περιμενω να το δω μονος μου εαν οντως μπουνε ή οχι ποντοι , επισης αμα κανει καποιος ανανεωση καρτοκινητου vodafone μεσω χρεωστικης amex 1 ευρω =10 ποντοι οποτε μια ανανεωση 10 ευρω ειναι 40 ποντοι . Καλημέρα, Βλακείες της είπαν. Ας βάλουν την κάρτα της μέσα και από το POS να ζητήσουν εκτύπωση loyalty. Θα τους βγάλει από το POS μία μεγάλη εκτύπωση που θα αναφέρει η εν λόγω κάρτα τι μπορεί να πάρει και με πόσους πόντους. Οι προσφορές που έδειξες είναι για οποιαδήποτε κάρτα bonus, αν επιμένουν πως δεν γίνεται δοκίμασε σε άλλο κατάστημα Wind. απο οτι ειδα στο site του alpha bonus για την wind οντως γραφει οτι : << Η WIND σας καλωσορίζει στην νέα εποχή επικοινωνίας έτοιμη να παρέχει πολύ περισσότερα σε όλους εσάς! Στόχος της είναι να διασφαλίζει την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της και να παρέχει εξειδικευμένες λύσεις για κάθε τμήμα της αγοράς. Η WIND ανήκει στις Συνεργαζόμενες Επιχειρήσεις του Bonus αποκλειστικά και μόνο για τους κατόχους καρτών WIND. Οι κάτοχοι καρτών WIND, στον τομέα της επικοινωνίας, θα μπορούν να εξαργυρώνουν και να συλλέγουν επιπλέον πόντους αποκλειστικά στα καταστήματα WIND. Οι κάρτες WIND Bonus Visa κερδίζουν 1€=4 Πόντους σε κάθε συναλλαγή στα καταστήματα WIND και οι κάρτες WIND Bonus American Express 1€=6 Πόντους! http://www.wind.gr >> . Οποτε το ξεκαθαριζει οτι αφορα καρτες που γραφουνε πανω wind ειναι american express , στο τμηα εξυπηρετησης πελατων μου ειπανε οτι οντως αφορα μονο αυτες τις καρτες και μου το επιβεβαιωσαν, επισης δεν βγαινουνε νεες καρτες και αφορα μονο πιστωτικη καρτα και τους πελατες που την εχουνε ηδη στην κατοχη τους . Edited December 5, 2016 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Oκ κατάλαβα. Το θέμα είναι ότι η πιστωτική χρειάζεται για δόσεις ( εφορία, ένφια ) και μέχρι τώρα καλυπτόταν από τη δική μου πιστωτική. Η πρόσθετη κάρτα λογικά έχει τον ίδιο αριθμό με την κύρια αλλά αλλάζει μόνο το όνομα πάνω της και το πιν? Η τράπεζα δε θα μπορούσε να ξεχωρίζει την κίνηση της κάθε κάρτας? Κανένα στοιχείο δεν είναι ίδιο. Αλίμονο! Το όνομα αυτού στον οποίο ζητάς να εκχωρηθεί γράφει (αν είναι άλλο πρόσωπο και δεν τη ζητάς για τον εαυτό σου), ασφαλώς άλλο αριθμό, άλλη ημερομηνία λήξης (εφόσον ζητήθηκε αργότερα) έχει, άλλο CVV έχει. Συνήθως δε είναι και άλλου τύπου (αν έχεις π.χ. σαν κύρια VISA, σου δίνουν mastercard για 2η στην Πειραιώς τουλάχιστον τέτοια περίπτωση έχω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Κανένα στοιχείο δεν είναι ίδιο. Αλίμονο! Το όνομα αυτού στον οποίο ζητάς να εκχωρηθεί γράφει (αν είναι άλλο πρόσωπο και δεν τη ζητάς για τον εαυτό σου), ασφαλώς άλλο αριθμό, άλλη ημερομηνία λήξης (εφόσον ζητήθηκε αργότερα) έχει, άλλο CVV έχει. Συνήθως δε είναι και άλλου τύπου (αν έχεις π.χ. σαν κύρια VISA, σου δίνουν mastercard για 2η στην Πειραιώς τουλάχιστον τέτοια περίπτωση έχω). Δε μιλάω για αναλήψεως αλλά για πιστωτική , οπότε visa έχεις visa θα πάρεις. Αν έχουν διαφορετικό αριθμό και Pin και cvv τότε ίσως γίνεται αυτό που είπα στην αρχή ,αρκεί η τράπεζα να διαχωρίζει τις κινήσεις της κάθε κάρτας. Αλλιώς πάω για νέα πιστωτική ( με όλα τα γραφειοκρατικά προβλήματα ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Δε μιλάω για αναλήψεως αλλά για πιστωτική , οπότε visa έχεις visa θα πάρεις. Αν έχουν διαφορετικό αριθμό και Pin και cvv τότε ίσως γίνεται αυτό που είπα στην αρχή ,αρκεί η τράπεζα να διαχωρίζει τις κινήσεις της κάθε κάρτας. Αλλιώς πάω για νέα πιστωτική ( με όλα τα γραφειοκρατικά προβλήματα ) Κι εγώ για πιστωτική μιλάω και ισχύει αυτό που σου έγραψα για τις κάρτες πρώην ΑΤΕ νυν Πειραιώς τουλάχιστον. Από που προκύπτει ότι πρέπει σώνει και καλά να είναι του ίδιου φορέα με της κύριας κάρτας και η δευτερεύουσα; Επίσης για να το ξεκαθαρίσουμε αυτό, σε καμία περίπτωση δεν βγαίνει ποτέ και σε καμία τράπεζα 2η κάρτα με τα ίδια νούμερα (16ψήφιο και CVV). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 . Από που προκύπτει ότι πρέπει σώνει και καλά να είναι του ίδιου φορέα με της κύριας κάρτας και η δευτερεύουσα; Νομίζω ότι αυτονόητο είναι . Αν έχω visa και ζητήσω πρόσθετη κάρτα σε άλλο όνομα , θα μου δώσουν amex? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 (edited) Νομίζω ότι αυτονόητο είναι . Αν έχω visa και ζητήσω πρόσθετη κάρτα σε άλλο όνομα , θα μου δώσουν amex? Καθόλου αυτονόητο δεν είναι. Σαφέστατα και ναι, μπορεί να σου δώσουν AMEX. Σου είπα έχω στην Πειραιώς κύρια VISA και πρόσθετη Mastercard. Το αν είναι στο ίδιο ή σε άλλο όνομα είναι άσχετο. Απορώ γιατί σου φαίνεται περίεργο. Άλλο λογαριασμό λαμβάνουν, άλλο -αυτοτελές η καθεμιά- πιστωτικό όριο έχουν, είναι αυτόνομες κάρτες με λίγα λόγια. Απλά και μόνο εκδίδονται υπό τις προϋποθέσεις και στο ολικό όριο της πιστοληπτικής ικανότητας ενός -του ίδιου- προσώπου. Και συνήθως η δευτερεύουσα έχει κάποια "προνόμια" που πηγάζουν από το ότι είναι δευτερεύουσα (δεν έχουν ετήσια συνδρομή ας πούμε). Και για να εκπλαγείς ακόμα περισσότερο, να σου πω ότι στην πρόσθετη, έχω 1000€ μεγαλύτερο πιστωτικό όριο από ότι στην κύρια. Μου το είχαν ανεβάσει μάλιστα από μόνοι τους πριν αρκετά χρόνια (τις "χρυσές" εποχές) όταν την είχα "σκάσει" για να μην βρεθώ σε υπέρβαση. Edited December 6, 2016 by theo1973 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntonis Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 τι διαφορα εχει η πιστωτικη καρτα gold πειραιως απο της αλλες πιστωτικες που εχει η τραπεζα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 (edited) εχει κανεις την πιστωτικη Toyota visa της εθνικη; βλεπω πως ειναι χωρις ετησια συνδρομη ,μαλλον δωρεαν για παντα ,ποιοι εχουν δικαιωμα να κανουν αιτηση για την συγκεκριμενη; η toyota τι ρολο παιζει σ αυτην την περιπτωση; Edited December 7, 2016 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessio Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 εχει κανεις την πιστωτικη Toyota visa της εθνικη; βλεπω πως ειναι χωρις ετησια συνδρομη ,μαλλον δωρεαν για παντα ,ποιοι εχουν δικαιωμα να κανουν αιτηση για την συγκεκριμενη; η toyota τι ρολο παιζει σ αυτην την περιπτωση; νομίζω ότι παλαιότερα κέρδιζες πριν την ύπαρξη του go4more δώρα σε επιχειρήσεις και την toyota. Λογικά θα υπάρχει και αυτό τώρα!δεν είμαι σίγουρος αν συμμετέχει στο go4more Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 μπορουμε να εγκαταστησουμε ψηφιακο πιστοποιητικο eurobank χωρις internet explorer? γιατι με firefox δεν μου βγαζει πεδιο για εγκατασταση Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 νομίζω ότι παλαιότερα κέρδιζες πριν την ύπαρξη του go4more δώρα σε επιχειρήσεις και την toyota. Λογικά θα υπάρχει και αυτό τώρα!δεν είμαι σίγουρος αν συμμετέχει στο go4more ειναι δωρεαν για παντα φιλε; γνωριζεις κατι; επειδη εχω λογαριασμο στην εθνικη αν ειναι δωρεαν να κανω μια αιτηση μεσα απο το ebanking , ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Γιατί δεν περνάει χρεωστικη Mastercard στο playstore? Send from my Note 3 with Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Γιατί δεν περνάει χρεωστικη Mastercard στο playstore? Send from my Note 3 with Note 7 Port Rom Debit ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Debit ειναι; Γράφει πάνω debit ναι. Η κανονική που βγάζω από το ΑΤΜ είναι. Από αλλού κάνω κανονικά αγορές και πέρασε και στο paypal κανονικά. Send from my Note 3 with Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 και εγω με Debit eurobank εχω θεμα ,σε πολλες ηλεκρονικες συναλλαγες τρωω πορτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 μπορουμε να εγκαταστησουμε ψηφιακο πιστοποιητικο eurobank χωρις internet explorer? γιατι με firefox δεν μου βγαζει πεδιο για εγκατασταση δεν χρειάζεται πια το ψηφιακό πιστοποιητικό στην eurobank...το σταμάτησαν, οπότε κάνεις κανονικά τις συναλλαγές με κωδικούς μιας χρήσης στο κινητό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Γιατί δεν περνάει χρεωστικη Mastercard στο playstore? Send from my Note 3 with Note 7 Port Rom αυτό πήγα να ρωτήσω και εγώ προσπάθησα με την χρεωστική της εθνικής master card και δεν μπορώ να αγοράσω κάτι που έχει 1.13 ευρώ δοκίμασε και ό αδελφός μου με pay pall και τίποτα ούτε αυτός μπόρεσε. εκείνος έχει συνδέσει την Πειραιώς του ατμ ! στο pay pall! να δοκιμάσω να βάλω χρήματα στην revolut ; και να προσπαθήσω; η όχι; θα πρέπει αναγκαστικά να αγοράσω κάρτα από τα lidl που έχουν τα ταμεία; για αγορές από το play store; αλλά τι να την κάνω; μια αγορά Θέλω να κάνω με πόσο 1.13 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 αυτό πήγα να ρωτήσω και εγώ προσπάθησα με την χρεωστική της εθνικής master card και δεν μπορώ να αγοράσω κάτι που έχει 1.13 ευρώ δοκίμασε και ό αδελφός μου με pay pall και τίποτα ούτε αυτός μπόρεσε. εκείνος έχει συνδέσει την Πειραιώς του ατμ ! στο pay pall! να δοκιμάσω να βάλω χρήματα στην revolut ; και να προσπαθήσω; η όχι; θα πρέπει αναγκαστικά να αγοράσω κάρτα από τα lidl που έχουν τα ταμεία; για αγορές από το play store; αλλά τι να την κάνω; μια αγορά Θέλω να κάνω με πόσο 1.13 ευρώ. Με paypal balance και Visa Πειραιώς αγοράζω κανονικα. Μόνο η Mastercard δεν περνάει. Αλλά εντάξει στέλνω 100 ευρώ σε paypal. Χάνω τα 3.75 που κρατάει το PayPal στα 100 ευρώ αλλά τι να κάνεις. Αλλιώς revolut. Send from my Note 3 with Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Γιατί κρατάει 3,75€ το paypal; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Γιατί κρατάει 3,75€ το paypal; ευχαριστω παρα πολυ για την ενημερωση αρα δεν παιρνει mastercard καρτα και παιρνει visa; οσο για ta 3,75% θελει να πει οτι στελνει μεσω email χρηματα στο paypall balance οπως αναφερεται εδω http://www.doctorandroid.gr/2015/09/greece-capital-control.html και του κραταει προμηθεια για αυτην την συναλλαγη που ειναι 3,5% +0,35 ευρω ανα συναλλαγη . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Είμαστε εκτός θέματος βέβαια αλλά το paypal μπορεί να τροφοδοτηθεί μέσω εμβάσματος με κόστος 1€. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts