Alex0077 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Για μεταφορά υπολοιπου σε πιστωτική κάρτα ποια ειναι η καλυτερη προσφορά? Υπάρχει σε καμία τράπεζα 0% για κάποιο διάστημα ή όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 εχω καρτα alpha bank enter visa που ληγει σε τρια χρονια και σημερα μου ηρθε, χωρις να το ζητησω, μια enter visa contactless. τις αλλαζουν σε ολους;; με ποιο Pin την ενεργοποιω; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evolution10 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Καλησπερα παιδια ξερει κανεισ αν γινεται να μην δεχομαι καν λογαριασμο για την πιστωτικη απλα να πηγαινω να την πληρωνω μονοσ μ στο ατμ.η εστω αν μπορω να το δεχομαιηλεκτρονικα;; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barimagas Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Η eurobank σου δινει αυτη την δυνατοτητα, η εθνικη οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Καλησπερα παιδια ξερει κανεισ αν γινεται να μην δεχομαι καν λογαριασμο για την πιστωτικη απλα να πηγαινω να την πληρωνω μονοσ μ στο ατμ.η εστω αν μπορω να το δεχομαιηλεκτρονικα;; ευχαριστω απο ποια τραπεζα ειναι η πιστωτικη σου? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Καλησπερα παιδια ξερει κανεισ αν γινεται να μην δεχομαι καν λογαριασμο για την πιστωτικη απλα να πηγαινω να την πληρωνω μονοσ μ στο ατμ.η εστω αν μπορω να το δεχομαιηλεκτρονικα;; ευχαριστω Στην Πειραιώς το κάνω αυτό εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 εχω καρτα alpha bank enter visa που ληγει σε τρια χρονια και σημερα μου ηρθε, χωρις να το ζητησω, μια enter visa contactless. τις αλλαζουν σε ολους;; με ποιο Pin την ενεργοποιω; Έχει σταλεί σε ορισμένους με συγκεκριμένα κριτήρια. Όχι σε όλους. Βέβαια οποίος θέλει την αλλάζει σε κατάστημα δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Λογικά πρέπει να γίνεται και μέσω winbank. Εγώ το είχα δηλώσει εξ αρχής όταν έκανα την αίτηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evolution10 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Peiraios visa εχω τι πρεπει να κανω ----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πειραιως visa ρχω παιδια τι πρεπει να κανω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 (edited) Μπαίνεις στο winbank και πας χαρτοφυλάκιο - διαχείριση πιστωτικών καρτών και επιλέγεις αποστολή μηνιαίων λογαριασμών με email Ναι, αν προχωρήσεις τη διαδικασία κάπου έχει την επιλογή να μην σου έρχεται σε χαρτί Edited May 9, 2014 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. May 9, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 εχω καρτα alpha bank enter visa που ληγει σε τρια χρονια και σημερα μου ηρθε, χωρις να το ζητησω, μια enter visa contactless. τις αλλαζουν σε ολους;; με ποιο Pin την ενεργοποιω; ναι σταδιακα αλλαζουν τις χρεωστικες τους σε contactless αφου αρκετοι συναδελφοι μου την εχουν παραλαβει. Εγω προσωπικα δεν εχω παραλαβει ακομα. Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 ναι σταδιακα αλλαζουν τις χρεωστικες τους σε contactless αφου αρκετοι συναδελφοι μου την εχουν παραλαβει. Εγω προσωπικα δεν εχω παραλαβει ακομα. Και ποια η διαφορά τους με τις χρεωστικές; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Αυτο ισχυει μονο για αγορές βεβαια. Μην μπερδευτεις με την ανάληψη μετρητών. Αν κανεις αναληψη απο πιστωτικη χρεωνεσαι τοκους απο την ημερα ανάληψης.. Άσχετα αν πληρώσεις όλο το ποσό όταν έρθει ο λογαριασμός ή όχι. Eπίσης μπορεί να υπάρχει και εφάπαξ τέλος ανά ανάληψη (τύπου 2€ ανά ανάληψη). Αλλά εφόσον χρησιμοποιείται αποκλειστικά για αγορές και πληρώνεται κάθε μήνα ολόκληρο το ποσό, το κόστος από τη χρήση της πιστωτικής είναι 0. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rakoyn Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Καλησπερα σας...Προσφατα εγινα κατοχος μιας Maestro Εθνοcash Plus και θελω να ρωτησω το εξης:Απο τα λιγα που ειδα γιατι το θεμα ειναι ανοιχτο εδω και καμια 10 χρονια και σιγουρα πολλα δεν ισχυουν μπορω να κανω αγορα προιοντων(online) με αυτη τη καρτα?Γιατι καπου ειδα οτι paypal account δεν μπορεις να κανεις και να συνδεσεις αυτη την καρτα..Ισχυει κατι καινουργιο μηπως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisRR Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Καλησπερα σας...Προσφατα εγινα κατοχος μιας Maestro Εθνοcash Plus και θελω να ρωτησω το εξης:Απο τα λιγα που ειδα γιατι το θεμα ειναι ανοιχτο εδω και καμια 10 χρονια και σιγουρα πολλα δεν ισχυουν μπορω να κανω αγορα προιοντων(online) με αυτη τη καρτα?Γιατι καπου ειδα οτι paypal account δεν μπορεις να κανεις και να συνδεσεις αυτη την καρτα..Ισχυει κατι καινουργιο μηπως? Απο οτι ξερω δεν παιρνω μαεστρο μονο visa και mastercard το paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Eπίσης μπορεί να υπάρχει και εφάπαξ τέλος ανά ανάληψη (τύπου 2€ ανά ανάληψη). Αλλά εφόσον χρησιμοποιείται αποκλειστικά για αγορές και πληρώνεται κάθε μήνα ολόκληρο το ποσό, το κόστος από τη χρήση της πιστωτικής είναι 0. Για αναληψη απο την τράπεζα έκδοσης της καρτας δεν υπάρχει χρέωση σε καμία κάρτα πάντως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evolution10 Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Μια ερωτηση παιδια εχω πειραιως visa ; οι τοκοι καθε ποτε μπαινουν σε περιπτωση αναληψησ και πως υπολογιζονται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Μια ερωτηση παιδια εχω πειραιως visa ; οι τοκοι καθε ποτε μπαινουν σε περιπτωση αναληψησ και πως υπολογιζονται; Μην κανεις ποτε μα ποτε υπερανάληψη απο πιστωτική θα το μετανιώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Μια ερωτηση παιδια εχω πειραιως visa ; οι τοκοι καθε ποτε μπαινουν σε περιπτωση αναληψησ και πως υπολογιζονται; καθε μηνα με την εκδοση του λογαριασμου. χονδρικα 20 με 25% του ποσου αναληψης απο την πρωτη μερα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evolution10 Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Μονο καθε μηνα οχι και καθε εξαμηνο οπωσ στισ καταθεσεισ;;και το 20 τα εκατο ειναι το χρονο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Μονο καθε μηνα οχι και καθε εξαμηνο οπωσ στισ καταθεσεισ;;και το 20 τα εκατο ειναι το χρονο; καθε μηνα με τον λογαριασμο. 20% τον χρονο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Μονο καθε μηνα οχι και καθε εξαμηνο οπωσ στισ καταθεσεισ;;και το 20 τα εκατο ειναι το χρονο; Σου έγραψα και σε προηγούμενο ποστ, αν κανεις κατι τετοιο θα εισαι η χαρα της τράπεζας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evolution10 Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Γιατι ομως αυτο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Γιατί οι όροι και το επιτόκιο που γίνεται ο "δανεισμός"από την τράπεζα προς εσένα των χρημάτων που θα τραβήξεις ΔΕΝ σε συμφέρει!!! Θα πρέπει να γυρίσεις πολλά περισσότερα και αν δεν προσέξεις και τραβάς συνέχεια, στο τέλος δεν θα μπορείς να τα ξεπληρώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evolution10 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Ευχαριστω πολυ παιδια και μια τελευταια ερωτηση αν γνωριζει καποιοσ απο skrill moneymasters στο ινρρνετ ηλεκτρονικο πορτοφολι μπορω να στειλω λεφτα εκει απο τον τραπεζικο μου λογαριασμο και πως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts