Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Για μεταφορά υπολοιπου σε πιστωτική κάρτα ποια ειναι η καλυτερη προσφορά? Υπάρχει σε καμία τράπεζα 0% για κάποιο διάστημα ή όχι?

εχω καρτα alpha bank enter visa που ληγει σε τρια χρονια και σημερα μου ηρθε, χωρις να το ζητησω, μια enter visa contactless.

τις αλλαζουν σε ολους;; με ποιο Pin την ενεργοποιω;

Καλησπερα παιδια ξερει κανεισ αν γινεται να μην δεχομαι καν λογαριασμο για την πιστωτικη απλα να πηγαινω να την πληρωνω μονοσ μ στο ατμ.η εστω αν μπορω να το δεχομαιηλεκτρονικα;; ευχαριστω

Καλησπερα παιδια ξερει κανεισ αν γινεται να μην δεχομαι καν λογαριασμο για την πιστωτικη απλα να πηγαινω να την πληρωνω μονοσ μ στο ατμ.η εστω αν μπορω να το δεχομαιηλεκτρονικα;; ευχαριστω

απο ποια τραπεζα ειναι η πιστωτικη σου?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στην Πειραιώς το κάνω αυτό εγώ

εχω καρτα alpha bank enter visa που ληγει σε τρια χρονια και σημερα μου ηρθε, χωρις να το ζητησω, μια enter visa contactless.

Έχει σταλεί σε ορισμένους με συγκεκριμένα κριτήρια. Όχι σε όλους. Βέβαια οποίος θέλει την αλλάζει σε κατάστημα δωρεάν.

Peiraios visa εχω τι πρεπει να κανω

----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πειραιως visa ρχω παιδια τι πρεπει να κανω;;

Μπαίνεις στο winbank και πας χαρτοφυλάκιο - διαχείριση πιστωτικών καρτών και επιλέγεις αποστολή μηνιαίων λογαριασμών με email

Ναι, αν προχωρήσεις τη διαδικασία κάπου έχει την επιλογή να μην σου έρχεται σε χαρτί

Edited by impreza_sti

ναι σταδιακα αλλαζουν τις χρεωστικες τους σε contactless αφου αρκετοι συναδελφοι μου την εχουν παραλαβει.

Εγω προσωπικα δεν εχω παραλαβει ακομα.

ναι σταδιακα αλλαζουν τις χρεωστικες τους σε contactless αφου αρκετοι συναδελφοι μου την εχουν παραλαβει.

Εγω προσωπικα δεν εχω παραλαβει ακομα.

Και ποια η διαφορά τους με τις χρεωστικές;

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Αυτο ισχυει μονο για αγορές βεβαια. Μην μπερδευτεις με την ανάληψη μετρητών. Αν κανεις αναληψη απο πιστωτικη χρεωνεσαι τοκους απο την ημερα ανάληψης.. Άσχετα αν πληρώσεις όλο το ποσό όταν έρθει ο λογαριασμός ή όχι.

Eπίσης μπορεί να υπάρχει και εφάπαξ τέλος ανά ανάληψη (τύπου 2€ ανά ανάληψη).

Αλλά εφόσον χρησιμοποιείται αποκλειστικά για αγορές και πληρώνεται κάθε μήνα ολόκληρο το ποσό, το κόστος από τη χρήση της πιστωτικής είναι 0.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα σας...Προσφατα εγινα κατοχος μιας Maestro Εθνοcash Plus και θελω να ρωτησω το εξης:Απο τα λιγα που ειδα γιατι το θεμα ειναι ανοιχτο εδω και καμια 10 χρονια και σιγουρα πολλα δεν ισχυουν μπορω να κανω αγορα προιοντων(online) με αυτη τη καρτα?Γιατι καπου ειδα οτι paypal account δεν μπορεις να κανεις και να συνδεσεις αυτη την καρτα..Ισχυει κατι καινουργιο μηπως?

Καλησπερα σας...Προσφατα εγινα κατοχος μιας Maestro Εθνοcash Plus και θελω να ρωτησω το εξης:Απο τα λιγα που ειδα γιατι το θεμα ειναι ανοιχτο εδω και καμια 10 χρονια και σιγουρα πολλα δεν ισχυουν μπορω να κανω αγορα προιοντων(online) με αυτη τη καρτα?Γιατι καπου ειδα οτι paypal account δεν μπορεις να κανεις και να συνδεσεις αυτη την καρτα..Ισχυει κατι καινουργιο μηπως?

Απο οτι ξερω δεν παιρνω μαεστρο μονο visa και mastercard το paypal.

Eπίσης μπορεί να υπάρχει και εφάπαξ τέλος ανά ανάληψη (τύπου 2€ ανά ανάληψη).

Αλλά εφόσον χρησιμοποιείται αποκλειστικά για αγορές και πληρώνεται κάθε μήνα ολόκληρο το ποσό, το κόστος από τη χρήση της πιστωτικής είναι 0.

Για αναληψη απο την τράπεζα έκδοσης της καρτας δεν υπάρχει χρέωση σε καμία κάρτα πάντως..

Μια ερωτηση παιδια εχω πειραιως visa ; οι τοκοι καθε ποτε μπαινουν σε περιπτωση αναληψησ και πως υπολογιζονται;

Μην κανεις ποτε μα ποτε υπερανάληψη απο πιστωτική θα το μετανιώσεις

Μια ερωτηση παιδια εχω πειραιως visa ; οι τοκοι καθε ποτε μπαινουν σε περιπτωση αναληψησ και πως υπολογιζονται;

καθε μηνα με την εκδοση του λογαριασμου. χονδρικα 20 με 25% του ποσου αναληψης απο την πρωτη μερα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μονο καθε μηνα οχι και καθε εξαμηνο οπωσ στισ καταθεσεισ;;και το 20 τα εκατο ειναι το χρονο;

καθε μηνα με τον λογαριασμο. 20% τον χρονο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μονο καθε μηνα οχι και καθε εξαμηνο οπωσ στισ καταθεσεισ;;και το 20 τα εκατο ειναι το χρονο;

Σου έγραψα και σε προηγούμενο ποστ, αν κανεις κατι τετοιο θα εισαι η χαρα της τράπεζας :)

Γιατί οι όροι και το επιτόκιο που γίνεται ο "δανεισμός"από την τράπεζα προς εσένα των χρημάτων που θα τραβήξεις ΔΕΝ σε συμφέρει!!!

Θα πρέπει να γυρίσεις πολλά περισσότερα και αν δεν προσέξεις και τραβάς συνέχεια, στο τέλος δεν θα μπορείς να τα ξεπληρώσεις

Ευχαριστω πολυ παιδια και μια τελευταια ερωτηση αν γνωριζει καποιοσ απο skrill moneymasters στο ινρρνετ ηλεκτρονικο πορτοφολι μπορω να στειλω λεφτα εκει απο τον τραπεζικο μου λογαριασμο και πως