Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

H American Express Alpha Bonus που έχω έχει ανάγλυφα γράμματα σαν τις πιστωτικές.:)

Μόνο αυτή; Να τη χαίρονται:p

Εκτός αυτού του ασήμαντου "προβλήματος" (:p), με την Κύπρου debit card είχες πολλές δυνατότητες και προνόμια, όσον αφορά τις χρεωστικές κάρτες των ελληνικών τραπεζών. Οι κάρτες των άλλων μού φαίνονται "λίγες".

Προσωπικά την χαίρομαι αγοράζοντας και παίρνοντας πόντους που τους εξαργυρωνω. Τι παραπάνω έχει της Κύπρου που δεν έχουν οι άλλες δηλ;:rolleyes:
Ι need a six month vacation, twice a year.

Προσωπικά την χαίρομαι αγοράζοντας και παίρνοντας πόντους που τους εξαργυρωνω. Τι παραπάνω έχει της Κύπρου που δεν έχουν οι άλλες δηλ;:rolleyes:

Είναι Visa:p

Ναι οκ, ωραίοι οι πόντοι, αλλά όταν θέλεις μία κάρτα κυρίως για καταθέσεις-αναλήψεις, δεν κοιτάς αν σου δίνει πόντους ή όχι.

+Κινείσαι πιο ευέλικτα στο εξωτερικό (αν πας).

Είναι Visa:p

Ναι οκ, ωραίοι οι πόντοι, αλλά όταν θέλεις μία κάρτα κυρίως για καταθέσεις-αναλήψεις, δεν κοιτάς αν σου δίνει πόντους ή όχι.

+Κινείσαι πιο ευέλικτα στο εξωτερικό (αν πας).

Δεν σε καταλαβαίνω. Παντού περνάει η αμεξ. Και εφόσον την θέλεις για αναλήψεις καταθέσεις τότε τι θες τα έξτρα; Την πιο απλή να πάρεις κανείς δουλειά άνετα.

H visa θεωρώ ότι είναι πιο αξιόπιστη, γιατί δεν έχω δει μηχανήματα (είτε ΑΤΜ, είτε μηχανήματα σε διάφορες επιχειρήσεις) που να μην τη δέχονται. Κι όπως είπα και πιο πριν, στο εξωτερικό δε θα έχεις κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, αν χρειαστεί να κάνεις ανάληψη χρημάτων.

Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, όμως, δεν έχω ψάξει ιδιαίτερα τις κάρτες της Alpha Bank, γιατί βρίσκω ασύμφορο να κάνω τις καταθέσεις μου εκεί.

Έκανα κάποιες μικροαγορές από το ebay και βλέπω ότι έχει χρεωθεί 1Ε επιπλέον στην κάρτα μου.Τι χρέωση είναι αυτή??

http://s16.postimg.org/cgd7w2v9x/image.jpg

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

Έκανα κάποιες μικροαγορές από το ebay και βλέπω ότι έχει χρεωθεί 1Ε επιπλέον στην κάρτα μου.Τι χρέωση είναι αυτή??

Ελα μου ντε? Ζήτα από την τράπεζά σου να σου δώσεις το ακριβές description της χρέωσης, και μετά βλέπουμε!

Από την εμπειρία μου ως χρήστης e banking και σε Πειραιώς και σε Eurobank, θεωρώ το e banking της Eurobank μακράν το καλύτερο, καθώς σου δίνει πολύ περισσότερες δυνατότητες.

Στη Eurobank επίσης, η χρεωστική κάρτα ανάληψης, είναι MasterCard.

Oukitel K6000 Pro

LG G3

Καλησπερα,

αποφασισα να μεταφερω τις συναλλαγες μου (αποταμιευσεις, συναλλαγες μεσω ιντερνετ) στην τραπεζα πειραιως.

1) Θελω να ανοιξω ενα λογαριασμο ταμιευτηριου και ενα τρεχουμενο. Θα μου πουν τιποτα; Στον λογαριασμο αποταμιευσης που θα ανοιξω εχω σκοπο να καταθεσω και χρηματα (γυρω στα 100 ευρω)!

2) Πηρα τηλ στην εξ πελατων πριν της πειραιως και ρωτησα τη χαρτια χρειαζονται για να ανοιξω τρεχουμενο λογαριασμο και στην αρχη μου λεει οτι χρειαζομαι εκτος απο αυτα που ηξερα, και χαρτι μισθοδοσιας, της λεω ειμαι ανεργος, και μου λεει μισο λεπτο, εε μετα απο λιγο μου λεει δεν χρειαζεται χαρτι μισθοδοσιας. Ισχυει;

3) Λογο του οτι κανω αρκετες συναλλαγες μεσω ιντερνετ (πληρωμη διαφορων λογαριασμων) χρειαζομαι ενα καλο συστημα ηλεκτρονικου banking ( κυριως με ενδιαφερουν οι ειδοποιησεις με SMS η στο mail). Η εμπειρια σας ποια ειναι σχετικα μ αυτο;

4) Η καρτα ειναι VISA η MasterCard? Αν ζητησω MasterCard θα μου την βγαλουν;

Ευχαριστω.

Για πειραιως

1)Δε νομιζω.90% σιγουρος

2)δεν ξερω

3)ebanking σε πειραιως δυο χρονια.πληρωνω ολους τους λογαριασμους και βαζω λεφτα στα καρτοκινητα.κανενα προβλημα.πιο παλια το συστημα εβγαινε off μια φορα το μηνα(υπερφορτωση? ) .τους τελευταιους 6 μηνες,μια χαρα.

Για ειδοποιησεις μειλ δεν τις χρησιμοποιω

http://www.piraeusbank.gr/el/idiotes/trapezikes-ypiresies/e-banking/dimofileis-ilektronikes-trapezikes-synallages/alerts/alerts-genikes-plirofories

4)χρεωστικη visa βγαινει

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Αν γυρίσεις την κάρτα από την πίσω μεριά , έχει το τηλέφωνο της εξυπηρέτησης πελατών.

Μόνο αυτή μπορεί να σου απαντήσει στην ερώτηση σου.

Σ ευχαριστω.

Οποιος ξερεις ας απαντησει σ αυτο:

Εχω απολυθει απο την εργασια μου εδω και μια βδομαδα, εχω την μισθοδοσια του τελευταιου μηνα (Αυγουστου), εχω και εκκαθαριστικο απο εφορια. Θα μπορω να ανοιξω λογαριασμο;

Αν είσαι άνεργος κάνει και η κάρτα ανεργίας ή μια βεβαίωση από τον οαεδ. Αν δεν έχεις ακόμα μητρώο στον οαεδ πάνε την τελευταία μισθοδοσία.

Στο ebay, όταν πας να κάνεις check out, έχει ένα κουτάκι το οποίο μπορεί να κάνεις tick κατά λάθος.

Αυτό αναφέρεται σε donation προς τρίτους. Συνήθως φιλανθρωπικά ιδρύματα. Το default πόσο που έχει για χρέωση είναι 1€.

Αυτο πιθανολογώ ότι είναι χωρίς να είμαι και απόλυτα σίγουρος :-)

me > you

ταυτοτητα,ενα λογαριασμο οτε κ.λπ. για επιβεβαιαωση διευθυνσης(εαν ειναι στο ονομα σου) και εκαθαριστικο φτανουν.δεν χρειαζεσαι τιποτα αλλο.

Καλησπερα,

αποφασισα να μεταφερω τις συναλλαγες μου (αποταμιευσεις, συναλλαγες μεσω ιντερνετ) στην τραπεζα πειραιως.

1) Θελω να ανοιξω ενα λογαριασμο ταμιευτηριου και ενα τρεχουμενο. Θα μου πουν τιποτα; Στον λογαριασμο αποταμιευσης που θα ανοιξω εχω σκοπο να καταθεσω και χρηματα (γυρω στα 100 ευρω)!

2) Πηρα τηλ στην εξ πελατων πριν της πειραιως και ρωτησα τη χαρτια χρειαζονται για να ανοιξω τρεχουμενο λογαριασμο και στην αρχη μου λεει οτι χρειαζομαι εκτος απο αυτα που ηξερα, και χαρτι μισθοδοσιας, της λεω ειμαι ανεργος, και μου λεει μισο λεπτο, εε μετα απο λιγο μου λεει δεν χρειαζεται χαρτι μισθοδοσιας. Ισχυει;

3) Λογο του οτι κανω αρκετες συναλλαγες μεσω ιντερνετ (πληρωμη διαφορων λογαριασμων) χρειαζομαι ενα καλο συστημα ηλεκτρονικου banking ( κυριως με ενδιαφερουν οι ειδοποιησεις με SMS η στο mail). Η εμπειρια σας ποια ειναι σχετικα μ αυτο;

4) Η καρτα ειναι VISA η MasterCard? Αν ζητησω MasterCard θα μου την βγαλουν;

Ευχαριστω.

1) Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα

2) Νομίζω ότι με ταυτότητα, έναν λογαριασμό ή άλλο χαρτί που να φαίνεται η διεύθυνση μόνιμης κατοικίας σου και εκκαθαριστικό εφορίας θα είσαι εντάξει

3) Σε σχέση με ebanking Εθνικής, Alpha και Eurobank, προσωπικά βρίσκω της Πειραιώς πολύ περισσότερο εύχρηστο και με περισσότερες δυνατότητες. Ο κωδικός για συναλλαγή σου έρχεται στο κινητό σου, συνεπώς δεν χρειάζεται να έχεις πάντα μαζί σου την συσκευή για ηλεκτρονικό κλειδάριθμο. Επίσης έχεις δωρεαν ειδοποιήσεις μέσω mail για όλες τις συναλλαγές, και με μία μικρή χρέωση και μέσω sms αν θέλεις.

4) Η δική μου είναι Visa, νομίζω δεν έχεις τη δυνατότητα να διαλέξεις mastercard.

Αυτο που με ενδιαφερει απο το ebanking ειναι κυριως 2 πραγματα, το ενα ειναι η μεταφορα χρηματων μεταξυ δυο δικων μου λογαριασμο στην ιδια τραπεζα και το δευτερο ειναι να ειδοποιουμαι με email για διαφορες κινησεις των λογαριασμων.

Εχω κακη εμπειρια γενικα απο την eurobank. Καλο συστημα εχει στο ebanking αλλα ειναι ολιγον τι κλεφτες. (προσωπικη αποψη)

Είμαι πολλά χρόνια πελάτης του Alpha Web Banking και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Απλό περιβάλλον χωρίς να φορτώνει άχρηστες πλροφορίες, λιετουργικό.

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

1)

3) Σε σχέση με ebanking Εθνικής, Alpha και Eurobank, προσωπικά βρίσκω της Πειραιώς πολύ περισσότερο εύχρηστο και με περισσότερες δυνατότητες. Ο κωδικός για συναλλαγή σου έρχεται στο κινητό σου, συνεπώς δεν χρειάζεται να έχεις πάντα μαζί σου την συσκευή για ηλεκτρονικό κλειδάριθμο. Επίσης έχεις δωρεαν ειδοποιήσεις μέσω mail για όλες τις συναλλαγές, και με μία μικρή χρέωση και μέσω sms αν θέλεις.

Για το e banking της αλφα μπανκ υπαρχει εφαρμογη για το κινητο που αντικαθιστα το τοκεν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι αλλά μέχρι πρότινος (δεν ξέρω αν το έφτιαξαν τώρα), όταν άλλαζες rom στο κινητό σου, σε έβλεπε σαν νέο χρήστη και γινόταν μπερδέμα μέχρι να βρουν τι έφταιγε.

Πάντως μεταξύ alpha και Πειραιώς, ψηφίζω Πειραιώς e-banking

Αλλο μείον στην alpha είναι ότι μόλις πρόσφατα νομίζω άρχισαν να χρεώνονται οι ειδοποιήσεις.

Για το e banking της αλφα μπανκ υπαρχει εφαρμογη για το κινητο που αντικαθιστα το τοκεν.

Nαι αλλά ΜΑΚΡΥΑ! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alpha.pass&hl=en

Και δεν είναι τσάμπα και προβληματική είναι.

Ναι αλλά μέχρι πρότινος (δεν ξέρω αν το έφτιαξαν τώρα), όταν άλλαζες rom στο κινητό σου, σε έβλεπε σαν νέο χρήστη και γινόταν μπερδέμα μέχρι να βρουν τι έφταιγε.

Εξακολουθεί να ισχύει, αλλά έχω βρει workaround.

Αυτό που θεωρώ epic fail και ακόμα να διορθωθεί, είναι η μη συμβατότητα με τα nexus, που υποτίθεται είναι η πρότυπη συσκευή του λειτουργικού που λέγεται android.

Nαι αλλά ΜΑΚΡΥΑ! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alpha.pass&hl=en

Και δεν είναι τσάμπα και προβληματική είναι.

Τσαμπα δεν ειναι. Για το προβληματικη ειναι σχετικο. Εγω ειμαι απολυτα ιακανοποιημενος και ειναι φοβερα βολικο να μην χρειαζεται να κουβαλας το τοκεν μαζι σου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να έλεγα ότι μου έδωσε συσκευή για κλειδαραριθμό (όπως δίνει η εθνική) θα έλεγα εντάξει. Αλλά αυτό είναι καθαρή κλεψιά.

Εγώ θεωρώ ότι γενικώς όλες οι τράπεζες έπρεπε να δίνουν την συσκευή δωρεάν... Αλλά το οτι δε σου δίνει "κλειδαριθμο" στα 5 ευρώ, αυτό το ξέρεις ότι δεν είναι ακριβές. Ίσα ίσα,σου δίνει κάτι καλύτερο από άλλη μια συσκευή που πρέπει να κουβαλάς, όποτε χρειάζεται ο σχετικός κωδικός λαμβάνεις δωρεάν sms στο κινητό.

Και να φανταστειτε οτι καποτε οι τραπεζες σου καναν δωρο για να γραφτεις στο e banking. Η eurobank πριν αρκετα χρονια μου ειχε στειλει μια επιστολη που εγραφε οτι θα μου πιστωσουν 10 ευρω σε μια πιστωτικη μου αν αποκτησω κωδικους e banking.

Αυτο ηταν το δελεαρ και ετσι απεκτησα e banking στη συγκεκριμενη τραπεζα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τσαμπα δεν ειναι. Για το προβληματικη ειναι σχετικο. Εγω ειμαι απολυτα ιακανοποιημενος και ειναι φοβερα βολικο να μην χρειαζεται να κουβαλας το τοκεν μαζι σου.

Με τόσα προβλήματα, προτιμώ να έχω το τοσοδούλι τοκεν μαζί μου. Σιγά πόσες φορές να το χρησιμοποιήσω; Κυρίως από το σπίτι κάνω τις συναλλαγές μου.

Απλά λέω ότι δεν προσφέρει κάτι παραπάνω η Πειραιώς στο ebanking...

Μαζί σου, δε διαφώνησα σε αυτό, απλά επεσήμανα κάτι συγκεκριμένο που κάποιος ο οποίος προσπαθεί να αντλήσει πληροφόρηση από την παραπάνω δημοσίευση, ενδεχομένως να οδηγείτο σε εσφαλμένο συμπέρασμα.

Για τα περί οργάνωσης του winbank, έχει αλλάξει μόνο το εικαστικό μέρος. Ενδεχομένως να αλλάξει και το λειτουργικό / οργανωτικό μέρος με βάση τα screenshot της έρευνας που είδαμε πριν από μερικές εβδομάδες...

Μπορώ να πληρώνω κάποιες δόσεις που έχω στον Κωτσόβολο μέσω τoυ web banking της Αlpha να γλυτώσω τα πήγαινε-έλα;