Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

To θεωρώ απίθανο. Ό,τι και να γίνει με τη eurobank, θα πέσουν όλοι να τη σώσουν γιατί έτσι και γίνει κούρεμα μετά τα πολύ πρόσφατα και κάθετα "είναι ασφαλείς οι καταθέσεις" των κυβερνώντων, δεν θα αφήσει κανένας Έλληνας ούτε σεντ στις τράπεζες. Και κάπως έτσι, θα καταρρεύσει μέσα σε μια μέρα το τραπεζικό σύστημα. Πάνω που άρχισε να παίρνει τα πάνω του τους τελευταίους μήνες. Δεν θα αφήσουν να συμβεί κάτι τέτοιο. Όχι γιατί νοιάζονται για μας και τα λεφτά που με κόπο κάποιοι έχουμε κρατήσει αλλά γιατί νοιάζονται για το τραπεζικό σύστημα που χωρίς τις καταθέσεις θα αφανιστεί.

Με αυτα που συμβαινουν γενικα με τις τραπεζες και με τα ευρωπαικα συμβουλια , που μονο αυτοι ξερουν πιο ειναι το σχεδιο και τι θελουν να κανουν , τα πιο πιθανα πραγματα που μπορουν να γινουν ειναι αυτα που εμεις θεωρουμε ως "απιθανα" ... Μπορουν να σκεφτουν χιλιους τροπους για να κανουν κουρεμα χωρις να προλαβουμε να αντιδρασουμε , και ειδικα αν κανουν κατι αποτομο σαν κινηση εννοειται οτι θα εχουν υπολογισει και θα εχουν βρει και λυσεις με το θεμα "περνω ολα τα λεφτα μου απο την τραπεζα και το ιδιο κανουν ολοι ".

Δεν εχουμε να κανουμε με χαζους , ειναι εξυπνοι και μην ξεχναει κανεις οτι αυτοι επιβάλουν τους κανονες , εννοείται οτι τους επιβάλουν οπως τους βολευουν ..Ειναι πολυ δυσκολο ως απιθανο να βγει καποιος απο ενα τετοιο παιχνιδι νικητης , ειδικα οταν ο αντιπαλος εχει στο χερι του την μπαλα και καθε φορα αλλαζει τους κανονες οπως του γουσταρει και ειδικοτερα τους αλλαζει οταν παιζεται το παιχνιδι. Νικητής δεν μπορείς να βγεις , θα βγεις χαμενος αλλα θα προσπαθησεις να εχεις τις λιγοτερες απωλειες.

Με την Eurobank μπορουν να γινουν ολα τα ενδεχομενα , ισως να γινει η eurobank το πειραματόζωο , αυτους τους βολευει , εμας σιγουρα οχι , αλλα αυτοι εχουν πιο λιγα να χασουν αν κανουν τις δοκιμες τους με την Eurobank παρά με την Εθνικη ή καποια αλλη ευρωπαικη τραπεζα περιφέρειας της ευρωζωνης ( εξαιρούμε την Κυπρο , γιατι εκει εγιναν ηδη αρκετα ) .Δεν ειμαι απολυτα βεβαιος οτι θα πεσουν ολοι να σωσουν την Eurobank , μακαρι να βγω ψευτης

Πως θα γίνει το κούρεμα στην Ελλάδα σε καταθέσεις και θυρίδες !

Όλα οδεύουν όπως δείχνουν προς το Ελληνικό κούρεμα καταθέσεων, ειδικά και μετά από την νέα διαφωνία της Τρόικα.

Η αναποφασιστικότητα της Ελληνικής κυβέρνησης να απολύσει τους δημοσίους υπαλλήλους, τα εμπόδια που εφηύρε στην συγχώνευση της Εθνικής με την Eurobank, αναδεικνύουν ότι κάτι μαγειρεύεται από την Τρόικα.

Το πιο πιθανό σενάριο που ψιθυρίζεται τελευταία είναι το εξής ...

Για να φέρουν σε σύγκρουση τις κοινωνικές ομάδες θα ζητήσουν η την άμεση απόλυση μερικών χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων η το κούρεμα καταθέσεων από 100.000 ευρώ και άνω σε ένα ποσοστό και από 20.000 ευρώ μέχρι 100.000 σε ένα μικρότερο. Έτσι οι μεν "πλούσιοι" θα λένε απολύσετε υπαλλήλους εμείς τα χρήματα μας τα έχουμε νόμιμα, οι δεν δημόσιοι υπάλληλοι θα λένε οι "πλούσιοι" τόσα χρόνια έκλεβαν αυτοί να πληρώσουν.

Όλο αυτό το σκηνικό τρόμου είναι ιδανικό να παιχτεί την Μεγάλη εβδομάδα που θα είναι κλειστά περισσότερες ημέρες οι τράπεζες και ο κόσμος θα είναι σε εορταστικό, άρα και πιο χαλαρό κλίμα.

Φυσικά κούρεμα θα γίνει και στα χρήματα που υπάρχουν στις θυρίδες και θα ανοίξουν ενωπίων εξουσιοδοτημένων υπαλλήλων !

Σε ρεπορτάζ της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα", υποστηρίζεται ότι όσον αφορά την Ελλάδα η εγγύηση των 100.000 ευρώ δεν ισχύει για τους καταθέτες των τραπεζών που χρεοκοπούν. Κατά μία ερμηνεία μάλιστα ούτε οι τραπεζικές θυρίδες προσφέρουν ασφάλεια έναντι του "κουρέματος"!

Όπως αναφέρει μια άλλη εφημερίδα η Real News, αν χώρες όπως η Μάλτα, η Σλοβενία ή ακόμα και η Ιταλία χρειαστούν διεθνή δανεισμό, η "τρόικα" Γερμανίας-Ολλανδίας- Φινλανδίας επιθυμεί να κλείσει τράπεζες και να "κουρέψει" καταθέσεις, αντί να δανείσει χρήματα τον ESM.

Αυτός είναι και ο λόγος που οι κυβερνήσεις της Ισπανίας και του Λουξεμβούργου , ακόμα και παράγοντες των Ηλυσίων και της ΕΚΤ, παρακολουθούν μουδιασμένοι τον άπειρο Ντάισελμπλουμ να μιλά για "πρότυπο" και "μοντέλο λύσης" για τα όσα έγιναν στην Κύπρο!

Την ίδια στιγμή η Γερμανία με τη στάση της προκαλεί την οργή αρκετών διπλωματών, για το γεγονός ότι αργά αλλά σταθερά προσπαθεί να συγκεντρώσει στο έδαφός της τους βασικότερους και αποδοτικότερους τομείς της κοινοτικής οικονομίας.

axortagos.gr

Σε άλλες εποχές θα το λέγαμε κινδυνολογία & μεγάλη φαντασία. Τώρα...

Edited by kostas_v

Αν μπορεί κάποιος ας μου δώσει ένα λινκ (έστω με προσωπικό μήνυμά) καποιο ρεπορταζ, γιατί γίνονται όλα αυτά στις τράπεζες. Δεν μπορώ να καταλάβω.

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

Τι εννοείς γιατί γίνονται;

Με αφορμή τη χρεοκοπία των γνωστών κυπριακών τραπεζών και τις συνέπειες που είχε στους καταθέτες, έχει ξεκινήσει μια γενικότερη συζήτηση για το τι θα κάνει μια τράπεζα αν αντιμετωπίζει τον κίνδυνο κλεισίματος/χρεοκοπίας. Λένε λοιπόν ότι θα ψηφιστεί νόμος που θα αφορά όλη την Ευρώπη και θα κάνει σαφές ότι όποια τράπεζα έχει οικονομικά "κενά", θα κουρεύει τις καταθέσεις για να κλείνει η "ψαλίδα".

Και προτείνω εγώ. Εφόσον οι τράπεζες έχουν οικονομικές ανάγκες, ας κάνουν περικοπές σε λειτουργικά έξοδα. Εφόσον πλέον οι περισσότερες τράπεζες έχουν συγχωνευτεί με άλλες, άρα σε κάθε πόλη οι πελάτες της μιας τράπεζας (φεριπίν ΑΤΕ) μπορούν να εξυπηρετούνται κι από τα υποκαταστήματα άλλων τραπεζών (Πειραιώς, Γενική), ας κλείσουν τα υποκαταστήματα που "περισσεύουν" κι ας απολύσουν τους υπαλλήλους που δούλευαν σε αυτά. Η τράπεζα θα γλιτώσει ένα μεγάλο ενοίκιο, δεη, νερό, τηλέφωνο, αναλώσιμα υλικά, εξοπλισμό και τους μισθούς των εργαζομένων. Παράλληλα, δεν θα χάσει τις καταθέσεις αφού οι καταθέτες θα εξυπηρετούνται από τις άλλες τράπεζες που συγχωνεύτηκαν με τη δικιά τους. Ξέρω ότι κανένας δεν είναι υπέρ των απολύσεων αλλά αν η εναλλακτική λύση είναι να κουρευτούν οι καταθέσεις, προτιμώ να κλείσουν υποκαταστήματα. Είναι πάρα πολλές οι τράπεζες στην Ελλάδα. Ας αφήσουν τα ΑΤΜ όπως είναι. Όλα τα υπόλοιπα γίνονται κι από το e-banking. Τα υποκαταστήματα πλέον είναι άχρηστα.

Edited by kostas_v

Δεν χρειάζεται να υπάρχει πανικός όμως.. Αυτό ειναι το χειρότερο απο ολα .. Εξάλλου αν καταρρεύσει μια τράπεζα τοσο μεγαλη οπως η eurobank πχ , θα πάει αλυσίδα.. Γιατι τελευταία κυκλοφορούν κάτι τέτοιες φήμες που κατα τη γνώμη μου δεν ειναι αληθείς και σίγουρα παίζονται παιχνίδια. Το οτι η μετοχή της eurobank πήγε στο +190% μεσα σε 3 μέρες ή ότι πάει +60% μέσα σε λίγες ώρες μόνο ..

http://fimotro.blogspot.gr/2013/04/eurobank_8553.html?m=1

Από φήμες άλλο τίποτα... Δε γνωρίζω τίποτα αλλά μην αναπαράγουμε κινδυνολογίες. Ούτως ή άλλως, τα λεφτά (αν έχεις) θα τα αφήσεις στην τράπεζα. Στο σπίτι και θα σε σκοτώσουν τα παλικάρια με τα καλάσνικοφ και θα σου τα πάρουν όλα...

Σας ζηλεύω που ανησυχείτε πάντως, καθώς αυτό σημαίνει ότι έχετε καταθέσεις, μικρές έστω αλλά έχετε :p

Δεν ανησυχούμε μόνο για τις καταθέσεις .. Μακάρι να ταν μόνο αυτό..

Από φήμες άλλο τίποτα... Δε γνωρίζω τίποτα αλλά μην αναπαράγουμε κινδυνολογίες. Ούτως ή άλλως, τα λεφτά (αν έχεις) θα τα αφήσεις στην τράπεζα. Στο σπίτι και θα σε σκοτώσουν τα παλικάρια με τα καλάσνικοφ και θα σου τα πάρουν όλα...

Το αν είναι κινδυνολογίες ή όχι δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Εφόσον έγινε κάτι πολύ σοβαρό (και αντίστοιχο) σε άλλη χώρα, οφείλουμε να έχουμε τουλάχιστον τα αυτιά μας ανοιχτά στις φήμες και να τις επεξεργαζόμαστε.

Σας ζηλεύω που ανησυχείτε πάντως, καθώς αυτό σημαίνει ότι έχετε καταθέσεις, μικρές έστω αλλά έχετε :p

Υποννοείς κάτι ή μου φάνηκε; Θα φτάσει δηλαδή να απολογείται ο καθένας γιατί έχει καταθέσεις; Το να έχεις καταθέσεις σήμερα σημαίνει ότι κάποτε που άλλοι τα...πέταγαν από το παράθυρο, εσύ έκανες αιματηρές οικονομίες και μεγάλες στερήσεις ώστε να μαζέψεις ένα σεβαστό ποσό. Αυτό ισχύει για ένα μέσο καταθέτη που δεν μάζεψε τα λεφτά του από φοροδιαφυγή ή παράνομες δραστηριότητες.

Edited by kostas_v

Υποννοείς κάτι ή μου φάνηκε; Θα φτάσει δηλαδή να απολογείται ο καθένας γιατί έχει καταθέσεις; Το να έχεις καταθέσεις σήμερα σημαίνει ότι κάποτε που άλλοι τα...πέταγαν από το παράθυρο, εσύ έκανες αιματηρές οικονομίες και μεγάλες στερήσεις ώστε να μαζέψεις ένα σεβαστό ποσό. Αυτό ισχύει για ένα μέσο καταθέτη που δεν μάζεψε τα λεφτά του από φοροδιαφυγή ή παράνομες δραστηριότητες.

Για το θέο λίγη αίσθηση του χιούμορ εδώ μέσα..

Να σου απαντήσω και γω με το ίδιο σκεπτικό τώρα? Υπονοείς ότι πετούσα τα λεφτά μου απ το παράθυρο?

Για το θέο λίγη αίσθηση του χιούμορ εδώ μέσα..

Να σου απαντήσω και γω με το ίδιο σκεπτικό τώρα? Υπονοείς ότι πετούσα τα λεφτά μου απ το παράθυρο?

To "μερικές έστω αλλά έχετε" σόρυ αλλά δεν βγάζει χιούμορ, μόνο ειρωνεία.

Δεν υπονοώ κάτι γιατί δεν ξέρω πώς διαχειρίστηκες τα χρήματά σου. Μπορεί να τα πέταγες από το παράθυρο, μπορεί να τα επένδυσες σε αγορές ακινήτων, μπορεί να άλλαζες τα αυτοκίνητα σαν τα πουκάμισα, μπορεί ποτέ να μην έβγαλες τόσα ώστε να σου μείνει κάτι στην άκρη, πολλά μπορεί.

Δεν είναι προσωπικό με λίγα λόγια, είναι γενικό. Εσύ γενικά τοποθετήθηκες για τους καταθέτες κι εγώ σου απάντησα με μια γενική τοποθέτηση για τους μη καταθέτες. :)

To "μερικές έστω αλλά έχετε" σόρυ αλλά δεν βγάζει χιούμορ, μόνο ειρωνεία.

Δεν υπονοώ κάτι γιατί δεν ξέρω πώς διαχειρίστηκες τα χρήματά σου. Μπορεί να τα πέταγες από το παράθυρο, μπορεί να τα επένδυσες σε αγορές ακινήτων, μπορεί να άλλαζες τα αυτοκίνητα σαν τα πουκάμισα, μπορεί ποτέ να μην έβγαλες τόσα ώστε να σου μείνει κάτι στην άκρη, πολλά μπορεί.

Δεν είναι προσωπικό με λίγα λόγια, είναι γενικό. Εσύ γενικά τοποθετήθηκες για τους καταθέτες κι εγώ σου απάντησα με μια γενική τοποθέτηση για τους μη καταθέτες. :)

Το "μερικές έστω αλλά έχετε" βγάζει αυτοσαρκασμό κατ αρχήν, καμία ειρωνεία.

Τι τοποθέτηση έκανα για τους καταθέτες? Δε βλέπω καμία τοποθέτηση μου. "Σας ζηλεύω" βλέπω ότι έχω γράψει.

Αντιθέτως εσύ όπως λες και μόνος σου κάνεις τοποθέτηση για τους μη καταθέτες, και τελείως αρνητική κιόλας. Τσουβάλιασμα βασικά τύπου όσοι δεν είναι καταθέτες τα φάγανε στα λούσα.

@ kostas_v: δουλεψε κι αλλο πανω στο χιουμορ...

@ bomber21: ο κίνδυνος των κοινων κλεφτων εξοπλισμένων με καλασνικοφ, ειναι πολυ ποιο διαχειρισιμος/αντιμετωπισιμος απο το να μου τα φάνε "νομιμα" οι κρατικοι ληστες και οποιαδήποτε προσπαθεια διεκδίκησις τους να με οδηγει στην φυλακη.

Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j

Νέα εφαρμογή simple pay για πληρωμή λογαριασμών από την εθνική τράπεζα

https://itunes.apple.com/gr/app/i-bank-simple-pay/id613096134?mt=8

Και alpha bonus για όσους ασχολούνται με το πρόγραμμα

https://itunes.apple.com/gr/app/alpha-bonus/id586220613?mt=8

Edited by Alex0077

Νέα εφαρμογή simple pay για πληρωμή λογαριασμών από την εθνική τράπεζα

https://itunes.apple.com/gr/app/i-bank-simple-pay/id613096134?mt=8

Και alpha bonus για όσους ασχολούνται με το πρόγραμμα

https://itunes.apple.com/gr/app/alpha-bonus/id586220613?mt=8

Επιτέλους! Το αναζητούσα σχεδόν καθημερινά να δώ αν προέκυψε αυτή η υπηρεσία!

Η εθνική τράπεζα δέχεται δωρεάν εμβάσματα μέχρι 15 ευρώ, Για μεγαλύτερα ποσά χρεώνει .

Για την ακριβή χρέωση σε παραπέμπω στο

http://www.nbg.gr/wps/portal/el/Pricing-Of-Products-And-Services/content/Collection2/TIMOLOGIO_LOIPWN_ERGASIWN

Δηλαδή μπορείς να στείλεις έμβασμα 60 ευρώ ως 4 x 15 ευρώ και να μην πληρώσεις τίποτα σε προμήθεια; Χμμ.. Υπάρχει κάποιος περιορισμός;

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

Δηλαδή μπορείς να στείλεις έμβασμα 60 ευρώ ως 4 x 15 ευρώ και να μην πληρώσεις τίποτα σε προμήθεια; Χμμ.. Υπάρχει κάποιος περιορισμός;

ή τα στέλνεις απο ebanking που εχει χρέωση 0,43λεπτα του ευρω, εως 150.000,00

Μπορείς να λάβεις 4 εμβάσματα των 15 ευρώ. Τα εξερχόμενα χρεώνονται κανονικά

Πήγα σήμερα και αντικατέστησα την προπληρωμενη της αγροτικης με καινούρια. Πολλή χαρτουρα ρε παιδιά. Προς το παρόν τη φορτιζουμε από τα ταμεία μονο.

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

Πήγα να πληρώσω τα ληξηπρόθεσμα τέλη από τον λογαριασμό μου (ebanking alpha) αλλά μου βγάζει ανεπιτυχής συναλλαγή.Τι παίζει?Επειδή έχει λήξει η προθεσμία δεν με αφήνει?

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

Πήγα να πληρώσω τα ληξηπρόθεσμα τέλη από τον λογαριασμό μου (ebanking alpha) αλλά μου βγάζει ανεπιτυχής συναλλαγή.Τι παίζει?Επειδή έχει λήξει η προθεσμία δεν με αφήνει?

Πιστωτική κάρτα ή δάνειο? Πόσο καιρό το έχεις απλήρωτο?

Ληξιπρόθεσμα τελη σαφως και δεν μπορείς να πληρώσεις μεσω ebanking, Μόνο στην εφορεία και το διπλάσιο ποσο απο αυτο που σου αναλογεί.

Στην τράπεζα μπορώ να πάω να το πληρώσω.Είναι τέλη για ένα παλιομηχανάκι που έχω....

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

Στην τράπεζα μπορώ να πάω να το πληρώσω.Είναι τέλη για ένα παλιομηχανάκι που έχω....

......ΟΧΙ

.

παιδια μια ερωτηση. Σε δυο μηνες ληγει η πιστωτικη μου, ανανεωνεται απλα η πρεπει να ξαναπερασει απο ελεγχο για το αν θα μου την ξαναδωσουν;

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13