ioma Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Εμένα πάλι στη citibank visa μου το ανέβασαν από 1000 σε 1500 παρ όλο που είναι φοιτητική. Βέβαια πληρώνω πάντα όλο το ποσό και μάλιστα με το που βγει ο λογαριασμός. Το θεωρώ φυσιολογικό με την κρίση που περνάνε κυρίως οι τράπεζες αυτόν τον καιρό. Εννοείς υπόλοιπο 100 ευρώ συνολικό δηλαδή που εξοφλείς? Ή απλήρωτο υπόλοιπο 100 ευρώ/? Αν οι συνολικές αγορές που κάνεις είναι 100 ευρώ δεν είναι και τόσο απίστευτο που το έκαναν. Από τη στιγμή που βλέπουν ότι δεν την χρησιμοποιείς πολύ και ιδιαίτερα αν έχεις και άλλες πιστωτικές από την ίδια τράπεζα. Από την άλλη η μείωση είναι τεράστια δεν θα πρεπε να την κάνουν τόσο απότομα. Eννοω οτι αν ειχα χρησιμοποιησει πιστωση ας πουμε 1000 ευρω εξοφλουσα τα 900 και αφηνα τα 100 για την αλλη φορα.Στις περισσοτερες περιπτωσεις εξοφλουσα ολο το ποσο. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Θα συμφωνήσω με τα παιδιά για την CITIBANK . Ξέχασα να πληρώσω την dinners μου . Μιλάμε 3/10 έληγε 10/10 μου στέλνουν μήνυμα στο κινητό να πληρώσω και ένα αριθμό τηλεφώνου. Παίρνω τηλέφωνο και ήταν ...συνεργαζόμενη εταιρεία . Στα δέκα χρόνια που έχω τις κάρτες αυτής της τράπεζας μόνο δύο φορές ξέχασα να πληρώσω . Μάλιστα είχα πληρώσει στην visa και 95,72 ευρώ παραπάνω . Αντί να μεταφέρουν το ποσό όπως έκανα εγώ θεώρησαν να το στείλουν σε δικηγόρο . Μετά από αυτό τους έστειλα email και τους πήρα τηλέφωνο και ακυρώνω κάρτες δύο , συνταξιοδοτικό , επενδυτικό . Όλα στην citibank . Μπράβο σιγά σιγά να ξεκουμπίζονται . Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Σίγουρα πάντως τοκίζεται όλο το ποσό και όχι μόνο αυτό που χρωστάς.. Θα στο πει και η φίλη σου. Το ποσό που έβγαλα ήταν σωστό τελικά, έτσι μου είπε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Το ποσό που έβγαλα ήταν σωστό τελικά, έτσι μου είπε. Δεν ρωτάς και κάποιον άλλον για να σιγουρευτείς, διότι είναι μεγάλο το ποσό. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Σήμερα μου ήρθε και μένα η επιστολή από Citibank. Από τα 8000 μου το έριξαν στα 2000 το πιστωτικό όριο. Πάντως εδώ και πάνω από χρόνο δεν έκανα καμία κίνηση με την κάρτα. Προτιμούσα άλλες που μου έδιναν καλύτερη επιστροφή. Δεν πειράζει όμως να ναι καλά. Αρκετά έβγαλα από αυτούς Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Δεν ρωτάς και κάποιον άλλον για να σιγουρευτείς, διότι είναι μεγάλο το ποσό. ;) Σε τράπεζα δουλεύει, έλεγξε το ποσό που της έδωσα, με τον τόκο που της είπα και βγάζει τα ίδια με μένα. Δεν είναι πυρηνική φυσική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Ξέρει κανείς πώς μπορεί να δει κάποιος το τρέχον υπόλοιπο σε prepaid card visa της Κύπρου? Έχω γραφτεί στο i-cardonline αλλά μου δείχνει το υπόλοιπο μόνο την ημερομηνία έκδοσης του λογαριασμού και όχι το τρέχον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Δε στο βγάζει στις "πληροφορίες καρτών"; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Δε στο βγάζει στις "πληροφορίες καρτών"; Έχω μπερδευτεί πάρα πολύ έτσι όπως τα δείχνει.. Υπόλοιπο Τελευταίου Λογαριασμού €2,04 04/10/2011 Ελάχιστη Καταβολή €0,00 04/10/2011 Τελευταία Πληρωμή €15,00 10/08/2011 Τρέχον Υπόλοιπο €2,04 Συναλλαγές σε Εκκρεμότητα €0,00 Διαθέσιμο Ποσό €0,00 Μου βγάζει αυτά, ενώ έβαλα χθες από ATM 5 ευρώ. Έτσι όπως το καταλαβαίνω 4/10 είχα υπόλοιπο 2,04 ευρώ ενώ χθες που έβαλα άλλα 5 ευρώ δεν θα πρεπε το διαθέσιμο υπόλοιπο να πάει 2,04+4= 6,04 ευρώ;; Δεν έχω κάνει καμία απολύτως κίνηση μετά τις 4/10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Μάλλον δεν έχουν επεξεργαστεί τη χθεσινή κατάθεση. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Μάλλον δεν έχουν επεξεργαστεί τη χθεσινή κατάθεση. Μα την κατάθεση την έκανα από ΑΤΜ που παίρνουν αυτόματα χαρτονομίσματα χωρίς φάκελο. Επίσης που λέει τελευταίο υπόλοιπο στις 4/10 2,04 ευρώ και μετά από κάτω λέει διαθέσιμο ποσό 0,00 ευρώ.. Για ποιο λόγο? Δεν έκανα κίνηση από τότε. Εκτός κι αν δεν έχει σχέση αυτό. Χάλι μαύρο είναι. Μπερδεύει μέσα πολλά πράγματα. και δεν ξέρω αν μπορώ να βρω κάπου τις τελευταίες κινήσεις της κάρτας μου πέρα από την έκδοση του λογαριασμού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Επικοινώνησε μαζί τους. Έχουν κάνει λάθος. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Όταν κάνεις κατάθεση από ATM, ο λογαριασμός δεν ενημερώνεται την ίδια ημέρα αλλά κάνει 1-2 εργάσιμες για αυτό δεν φαίνονται οι κινήσεις σου την ίδια ημέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 γιαυτό προτιμάτε τις καταθέσεις στα νέα μηχανήματα συναλλαγών, όπου τα χρήματα φαίνονται διαθέσιμα άμεσα με την κατάθεση..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 γιαυτό προτιμάτε τις καταθέσεις στα νέα μηχανήματα συναλλαγών, όπου τα χρήματα φαίνονται διαθέσιμα άμεσα με την κατάθεση..;) Αυτά δεν είναι μόνο εντός του καταστήματος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 δεν το έχω προσέξει επισταμένα, να πω την αλήθεια, αλλά εκτιμώ ότι κάποια υποκαταστήματα τα έχουν στον προθάλαμο (όπου πάλι ανοίγεις την εξωτερική πόρτα με την κάρτα σου-βραδινές ώρες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 Χαζή ερώτηση: πώς διαλέγουμε τι πιστωτική να βγάλουμε ώστε να είμαστε περισσότερο κερδισμένοι; Με την προϋπόθεση ότι έχουμε καλό εκκαθαριστικό (και άρα μπορούμε να διαλέξουμε) και ότι η κάρτα θα εξοφλείται πλήρως (και άρα δεν μας ενδιαφέρουν επιτόκια), ψάχνουμε να βρούμε ποια μας δίνει καλύτερα bonus ή επιστροφές ή άτοκες δόσεις σύμφωνα με τις καταναλωτικές μας συνήθειες, σωστά; Τι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 Αυτά δεν είναι μόνο εντός του καταστήματος; Σε πολλές περιπτώσεις απλά αντικαθιστούν τα παλιότερα ΑΤΜ, όπως π.χ. σε αρκετά υποκαταστήματα της Probank που τα ΑΤΜ που δέχονται κατάθεση χωρίς φάκελο βρίσκονται εξωτερικά. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 Χαζή ερώτηση: πώς διαλέγουμε τι πιστωτική να βγάλουμε ώστε να είμαστε περισσότερο κερδισμένοι; Με την προϋπόθεση ότι έχουμε καλό εκκαθαριστικό (και άρα μπορούμε να διαλέξουμε) και ότι η κάρτα θα εξοφλείται πλήρως (και άρα δεν μας ενδιαφέρουν επιτόκια), ψάχνουμε να βρούμε ποια μας δίνει καλύτερα bonus ή επιστροφές ή άτοκες δόσεις σύμφωνα με τις καταναλωτικές μας συνήθειες, σωστά; Τι άλλο; Δεν ειναι καθόλου χαζή η ερώτηση, αλλά θέλει μάλλον πολύ μεγάλη απάντηση... Γενικά ειναι αναλογα το τι θες. Υπαρχουν πιστωτικές με δωρεαν ιατρικές παροχές, με επιστροφή ως έκπτωση εναντι του επόμενου λογαριασμού, με εκπτωση σε καποια supermarkets, με εκπτωση σε καταστηματα ρουχισμού/ ηλεκτρονικά κλπ Θελεις πχ ρουχα? Υπαρχει η eurobank reward που σου προσφερει πολυ καλη επιστροφή για το Attica, ή η affinity της citibank για τον ομιλο inditex (zara κλπ) Θες για supermarkets? Υπάρχει η dynamic της alpha ή η ΑΒ Visa της εθνικής με δωροεπιταγές για supermarkets... Θες εκπτωση στο κινητό σου? Στη βενζίνη? Και πάει λέγοντας... Πολλά τα παραδείγματα όπως και πολλές οι κάρτες. Θέλει πολύ ψάξιμο, και να τις πιάσεις κυριολεκτικά μια-μια μεχρι να βρεις κατι το οποίο οντως σου χρησιμεύει ωστε να εχεις πραγματικο όφελος. Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 Σε πολλές περιπτώσεις απλά αντικαθιστούν τα παλιότερα ΑΤΜ, όπως π.χ. σε αρκετά υποκαταστήματα της Probank που τα ΑΤΜ που δέχονται κατάθεση χωρίς φάκελο βρίσκονται εξωτερικά. Ρε παιδιά τι λέτε??? Εννοείται που κάνεις κατάθεση χωρίς φάκελο ?? Εννοείται και εγώ για τέτοιο ATM μιλάω.. Πλέον πάρα πολλές τράπεζες έχουν τέτοια ΑΤΜ.. Έχω δει πάρα πολλά σε Εθνικη, Κύπρου, Citibank, attica .. πιθανό και σε άλλα πολλά.. Ακούστε τώρα κάτι περίεργο που μου έτυχε.. Έχω ένα συγγενή που δουλεύει στο εξωτερικό και δεν έχει και αποδείξεις να μαζεύει οπότε του ήρθε να πληρώσει ένα πολύ μεγάλο ποσό στην εφορία για το φόρο εισοδήματος + έκτακτη εισφορά.. όλο μαζί περίπου 11.000 ευρώ.. Επειδή είναι λίγο άσχετος από εμβάσματα κτλ έστειλε τα λεφτά σε μετρητά μέσω μιας φίλης σε μένα για να πληρώσω.. Πάω Δευτέρα πρωί σε ένα κατάστημα citibank για να πληρώσω αυτά.. Όταν φτάνει η σειρά μου στο ταμείο τους λέω, μπορώ να πληρώσω σε εσάς οφειλές εφορίας? (είχα δει στο internet το προηγούμενο βράδυ ότι στη συγκεκριμένη τράπεζα μπορείς να πληρώνεις φόρους δημοσίου κτλ). Μου λένε ναι, αλλά μόνο με πιστωτική κάρτα. Πάω να φύγω λοιπόν και με ρωτάνε.. Δεν έχετε πιστωτική κάρτα σε μας? Τους είπα ότι έχω αλλά έχει και πολύ χαμηλό όριο =1500 ευρώ. Μου λένε αν έχω τα λεφτά σε μετρητά δεν υπάρχει πρόβλημα. Τεσπα τους έδωσα τα 11.000 ευρώ σε μετρητά και τα έκαναν κατάθεση πρώτα στην πιστωτική μου (σαν πληρωμή κάρτας δηλαδή). Μετά κάνουν πληρωμή από ένα POS το πρώτο ποσό που ήταν 2.500 ευρώ περίπου η έκτακτη εισφορά.. Βγάζει το χαρτάκι , υπογράφω και όλα καλά. .Μετά πάει να κάνει χρέωση το άλλο ποσό (φόρος εισοδήματος) περίπου 8600 ευρώ και του βγάζει σφάλμα.. Παίρνει τηλέφωνο τα κεντρικά και τελικά κάτι έγινε επειδή είχα ήδη υπόλοιπο στην πιστωτική από πριν (και τους το είχα πει αυτό.. από τα 1500 είχα χρησιμοποιήσει τα 900 ).. Μετά από πολλά τελικά το ξεμπλόκαρε και καταφέραμε και κάναμε και αυτή τη χρέωση... Πήρα τις αποδείξεις και τους όρους που μου έδωσαν και έφυγα... Είναι λογικό να μην μπορείς να πληρώσεις με μετρητά από τη στιγμή που η συγκεκριμένη τράπεζα είανι στη λίστα του υπουργείου οικονομικών?? Γιατί μόνο με κάρτα? Για να πάρουν και αυτή μια γενναία προμήθεια?? Έλεος... Επίσης δεν σφράγισαν καν το χαρτάκι από το εκκαθαριστικό μου είπαν ότι δεν το σφραγίζουν (γιατί πιθανότατα έγινε η χρέωση με χρήση πιστωτικής). Εμένα μου φάνηκε απαραδεκτο αυτό.. όταν μιλάμε για τόσα μεγάλα ποσά.. Τους ρώτησα και αυτούς αλλά θέλω να ρωτήσω κι εδώ όποιος ξέρει για να μαι σίγουρος.. Εγώ υπάρχει περίπτωση να χρεωθώ κάτι? Κάποιον τόκο πχ επειδή πέρασα το πιστωτικό μου όριο?? (άσχετα που πρώτα έγινε η κατάθεση και μετά τραβήχτηκαν?? ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Ρε παιδιά τι λέτε??? Εννοείται που κάνεις κατάθεση χωρίς φάκελο ?? Εννοείται και εγώ για τέτοιο ATM μιλάω.. Πλέον πάρα πολλές τράπεζες έχουν τέτοια ΑΤΜ.. Έχω δει πάρα πολλά σε Εθνικη, Κύπρου, Citibank, attica .. πιθανό και σε άλλα πολλά.. Ακούστε τώρα κάτι περίεργο που μου έτυχε.. Έχω ένα συγγενή που δουλεύει στο εξωτερικό και δεν έχει και αποδείξεις να μαζεύει οπότε του ήρθε να πληρώσει ένα πολύ μεγάλο ποσό στην εφορία για το φόρο εισοδήματος + έκτακτη εισφορά.. όλο μαζί περίπου 11.000 ευρώ.. Επειδή είναι λίγο άσχετος από εμβάσματα κτλ έστειλε τα λεφτά σε μετρητά μέσω μιας φίλης σε μένα για να πληρώσω.. Πάω Δευτέρα πρωί σε ένα κατάστημα citibank για να πληρώσω αυτά.. Όταν φτάνει η σειρά μου στο ταμείο τους λέω, μπορώ να πληρώσω σε εσάς οφειλές εφορίας? (είχα δει στο internet το προηγούμενο βράδυ ότι στη συγκεκριμένη τράπεζα μπορείς να πληρώνεις φόρους δημοσίου κτλ). Μου λένε ναι, αλλά μόνο με πιστωτική κάρτα. Πάω να φύγω λοιπόν και με ρωτάνε.. Δεν έχετε πιστωτική κάρτα σε μας? Τους είπα ότι έχω αλλά έχει και πολύ χαμηλό όριο =1500 ευρώ. Μου λένε αν έχω τα λεφτά σε μετρητά δεν υπάρχει πρόβλημα. Τεσπα τους έδωσα τα 11.000 ευρώ σε μετρητά και τα έκαναν κατάθεση πρώτα στην πιστωτική μου (σαν πληρωμή κάρτας δηλαδή). Μετά κάνουν πληρωμή από ένα POS το πρώτο ποσό που ήταν 2.500 ευρώ περίπου η έκτακτη εισφορά.. Βγάζει το χαρτάκι , υπογράφω και όλα καλά. .Μετά πάει να κάνει χρέωση το άλλο ποσό (φόρος εισοδήματος) περίπου 8600 ευρώ και του βγάζει σφάλμα.. Παίρνει τηλέφωνο τα κεντρικά και τελικά κάτι έγινε επειδή είχα ήδη υπόλοιπο στην πιστωτική από πριν (και τους το είχα πει αυτό.. από τα 1500 είχα χρησιμοποιήσει τα 900 ).. Μετά από πολλά τελικά το ξεμπλόκαρε και καταφέραμε και κάναμε και αυτή τη χρέωση... Πήρα τις αποδείξεις και τους όρους που μου έδωσαν και έφυγα... Είναι λογικό να μην μπορείς να πληρώσεις με μετρητά από τη στιγμή που η συγκεκριμένη τράπεζα είανι στη λίστα του υπουργείου οικονομικών?? Γιατί μόνο με κάρτα? Για να πάρουν και αυτή μια γενναία προμήθεια?? Έλεος... Επίσης δεν σφράγισαν καν το χαρτάκι από το εκκαθαριστικό μου είπαν ότι δεν το σφραγίζουν (γιατί πιθανότατα έγινε η χρέωση με χρήση πιστωτικής). Εμένα μου φάνηκε απαραδεκτο αυτό.. όταν μιλάμε για τόσα μεγάλα ποσά.. Τους ρώτησα και αυτούς αλλά θέλω να ρωτήσω κι εδώ όποιος ξέρει για να μαι σίγουρος.. Εγώ υπάρχει περίπτωση να χρεωθώ κάτι? Κάποιον τόκο πχ επειδή πέρασα το πιστωτικό μου όριο?? (άσχετα που πρώτα έγινε η κατάθεση και μετά τραβήχτηκαν?? ) Υποθέτω χωρίς να γνωρίζω: Από τη στιγμή που έβαλες πρώτα το ποσό μέσα στην κάρτα, δεν θα υπάρχει θέμα αφού δεν πέρασες το πιστωτικό σου όριο. Αλλά θα είναι ενδιαφέρον να δεις την κίνηση που έγινε στο λογαριασμό σου ή από το web-banking (αν έχεις). Όσο για την πληρωμή με μετρητά ίσως το κάνουν για μεγάλα ποσά. Για έλεγχο του μαύρου χρήματος. Είχαν πει οποιαδήποτε αγορά/πληρωμή άνω των 1500 θα γίνεται μέσω τραπεζικού λογαριασμού ή κάρτας. Ίσως ισχύει το ίδιο.. Οπότε το μόνο κακό που βλέπω είναι να έρθουν σε εσένα να ρωτήσουν που βρήκες τις 11 χήνες :P Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Υποθέτω χωρίς να γνωρίζω: Από τη στιγμή που έβαλες πρώτα το ποσό μέσα στην κάρτα, δεν θα υπάρχει θέμα αφού δεν πέρασες το πιστωτικό σου όριο. Αλλά θα είναι ενδιαφέρον να δεις την κίνηση που έγινε στο λογαριασμό σου ή από το web-banking (αν έχεις). Όσο για την πληρωμή με μετρητά ίσως το κάνουν για μεγάλα ποσά. Για έλεγχο του μαύρου χρήματος. Είχαν πει οποιαδήποτε αγορά/πληρωμή άνω των 1500 θα γίνεται μέσω τραπεζικού λογαριασμού ή κάρτας. Ίσως ισχύει το ίδιο.. Οπότε το μόνο κακό που βλέπω είναι να έρθουν σε εσένα να ρωτήσουν που βρήκες τις 11 χήνες :P Το ξέρω αυτό που λες , αλλά υποθέτω δεν θα ισχύει αν πας στην τράπεζα να πληρώσεις την εφορία.. Δεν νομίζω να μην μπορείς να δώσεις μετρητά αν πας στην Εθνική Τράπεζα πχ.. Απλά το μόνο άσχημο ήταν ότι δεν μου σφράγισε μετά το εκκαθαριστικό .. Ξέρετε αυτό που έχει το "Ο" που λέει για Ολική Εξόφληση.. Εγώ ήξερα ότι το κόβουν και το σφραγίζουν ότι πληρώθηκε.. Μπορεί να χρειαστεί.. Όσο για τις κινήσεις τις έχω δει στο web banking.. Δεν έχω δει τίποτα περίεργο μέχρι τώρα.. Έχουν φανεί οι κινήσεις (και η κατάθεση και οι πληρωμές προς την εφορία κανονικά). Πέρα από αυτό δεν μου είπαν στην τράπεζα ότι μπορώ να τα πληρώσω και με τον τραπεζικό λογαριασμό... αλλά μου είπαν ΜΟΝΟ με πιστωτική κάρτα... Πολύ πιθανό για να πάρουν μια μεγάλη προμήθεια και αυτή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Γεια σας παιδια Δεδομενης της οικονομικης καταστασης κ των προοπτικων της χωρας μας πιστευετε οτι θα με συνεφερε ενα 50% των χρηματων που εχω μαζεψει απο την δουλεια μου (δεν ειναι κ πολλα) να τα επενδυσω σε αγορα χρυσου ή χρυσης λιρας?? (ποιο απο τα 2 προτεινετε?? ) Ελπιζω να μην θεωρειτε προκλητικη η ερωτηση μου αυτην την περιοδο αλλα καλο θα ηταν να εχουμε μια ασφαλεια κ μια πισινη... Σε περιπτωση που το αποφασισω ξερω οτι η αγορα γινεται απο Τρ Ελλαδος κ Τρ Πειραιως...Αν θελησω μετα να πουλησω παλι σε αυτες τις τραπεζες πρεπει να παω??Επισης οι τραπεζες σε περιπτωση που ανεβουν οι τιμες οταν θα παω εγω να πουλησω θα τις συμφερει να αγορασουν?? Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Γεια σας παιδια Δεδομενης της οικονομικης καταστασης κ των προοπτικων της χωρας μας πιστευετε οτι θα με συνεφερε ενα 50% των χρηματων που εχω μαζεψει απο την δουλεια μου (δεν ειναι κ πολλα) να τα επενδυσω σε αγορα χρυσου ή χρυσης λιρας?? (ποιο απο τα 2 προτεινετε?? ) Ελπιζω να μην θεωρειτε προκλητικη η ερωτηση μου αυτην την περιοδο αλλα καλο θα ηταν να εχουμε μια ασφαλεια κ μια πισινη... Σε περιπτωση που το αποφασισω ξερω οτι η αγορα γινεται απο Τρ Ελλαδος κ Τρ Πειραιως...Αν θελησω μετα να πουλησω παλι σε αυτες τις τραπεζες πρεπει να παω??Επισης οι τραπεζες σε περιπτωση που ανεβουν οι τιμες οταν θα παω εγω να πουλησω θα τις συμφερει να αγορασουν?? O χρυσος τα τελευται 2 χρονια εχει ανεβει 76%.Η τιμη του καθοριζεται απο το χρηματιστηριο οποτε τιποτα δεν ειναι σταθερο.Σε ενα μηνα μπορει να αρχισει να πεφτει ή να ανεβαινει.Αν το ψαξεις θα δεις οτι αλλοι λενε οτι ειναι φουσκα και αλλοι λενε αγοραστε. Οταν αγοραζεις χρυσο η λογικη ειναι να το δεις σε βαθος πολλων ετων.Αν θελεις να αγορασεις χρυσο και σε ενα χρονο να τον πουλησεις δεν ενδεικνυται . Τωρα λιρες ή ραβδοι.Λιρες δε σου δινουν πολλες.Καθε φορα σου δινουν απο λιγες.Δεν μπορεις να πας και να αγορασεις 100 λιρες με τη μια.Ραβδους σου δινουν οσες θελεις,αλλα αν θελεις ενα μερος των χρηματων σου αναγκαζεσαι να πουλησεις ολη τη ραβδο,ενω με τις λιρες μπορεις να πουλησεις οσες θελεις. Χρυσο αγοραζει μονο η Τραπεζα Ελλαδος.Τον πας ,τον εξεταζουν (εσυ χρεωνεσαι τα εξοδα) και σου απαντουν.Απο οτι ξερω μπορεις να πουλησεις και εκτος της τραπεζας,αλλα δε ξερω κατα ποσο ειναι ασφαλες και κατα ποσο συμφερει. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Εχει κανείς την πιστωτική της Lufthansa (Πειραιώς); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts