Jump to content

LG KF750

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά γιααταλάβω η μπατάρια πόσο κρατάει το έχω 2 μερες στη 1,5 μου τελείωσε με αρκέτα τηλέφωνα πόσο κραταει. Μετα τις 3 πρωτες φωρτισεισ θα κραταει περισσότερο?????????:(

• Απαντήσεις 179
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Mε νορμάλ χρήση σου βγάζει 2,5 ημέρες.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Ευχαριστω πολυ! και κατι ακομα οταν με παιρνοθν παταω το πρασινο κουμπι με το τηλεφωνο αλλα αργει λιγο να ανοιξει η γραμμη! Τυχαινει και σ'εσας η μονο σε εμενα?

Εγώ όταν το είχα το κινητό,γενικά μια μικρή καθυστέρηση σε όλα του,την είχε.

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Η μπαταρία θέλει λίγο στρώσιμο τον πρώτο μήνα και μετά θα πετάει...με full χρήση 2-3 μέρες...καμία σχέση βέβαια με μπαταρίες ericsson που αντέχουν και βδομάδα...η lg πάντα *@%$ μπαταρίες είχε...όσο για την κάμερά του βγάζει αισθητά καλύτερες φωτό σε σχέση με το viewty...ασε που είναι και απίστευτα στοιβαρή κατασκευή...πρώτη φορά που δε φοβάμαι να ανοιγοκλείνω το slide:respect:
pin: 2B1A0511

Καλό ο slide μηχανισμός του,παίζει να είναι από τους κορυφαίους στην κατηγορία των κινητών τηλεφώνων!

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Απο οτι ειδα στο Πλαισιο το μενου με τα πολυχρωμα εικονιδια ειναι μονο στο ασπρο θεμα ενω στο μαυρο ειναι κατι απλοιοκα τελειως

Επισης μου φανηκε καπως αργη η πλοηγηση συο μενου

Ναι το μενου με μαυρο τηεμα ειναι ασπρομαυρο. Μηπως ξερει κανεισ αν γινεται να κλειδωσω το τηλεφωνο πατωντα καπιο κουμπι κ οχι αυτοματα?

Ναι το μενου με μαυρο τηεμα ειναι ασπρομαυρο. Μηπως ξερει κανεισ αν γινεται να κλειδωσω το τηλεφωνο πατωντα καπιο κουμπι κ οχι αυτοματα?

πάτα το "C" για μερικά secs..

Kyrillos' Rom v9.5 :lol:

PAIDIA SYGNWMH POU GRAFW ME AYTA TA GRAMMATA ALLA DEN MOU TA ALLAZEI TO PC MOU SE ELLINIKA. EXW MIA ERWTISI. AGORASA TO LG KF750 PROXTHES KAI THELW NA MATHW AN KSEREI KANEIS SAS NA MOU PEI GIA TA THEMATA TOU TILEFWNOY. YPARXOUN KAPOU KAPOIA NA TA BRW KAI AN TO TIL DEXETE THEMATA. EXW KAI ENA LG KU990 KAI EGALA THEMATA. MPAINOUN ME TON IDIO TROPO KAI STO KF750? NA EISTE KALA EYXARISTW. MANWLIS
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/76289a_km-thumb.jpg

παει το κινητο!! 1 εβδομαδας κινητο και αυριο θα παει για service. Δεν ακουγεται τιποτα ουτε οταν με παιρνουν τηλέφωνο ακούγεται ο ήχος κλήσης΄ούτε όταν μου μιλάνε ούτε τα mp3 παίζουν και ολα αυτα με ενταση στο 20. Λέτε να κάνω κάτι λάθος?

μάλλον σου έλαχε μάπα κατασκευή μικρή...έπεσες στην περίπτωση...κρίμα...πάντως γνώμη μου είναι να απαιτήσεις αντικατάσταση με καινούριο...μπορείς αν είναι μόνο μιας βδομάδας

Γεια σας παιδια. Αυτες τις μερες σκεφτομαι να αγορασω το LGKF750. Το κινητο μου αρεσει πολυ εξωτερικα, ενω και τα χαρακτηριστικα του ειναι πολυ ενδιαφεροντα. Το μονο που δεν μου αρεσει ειναι οτι δεν υποστηριζει WiFi. Πριν το αγορασω θα ηθελα να ρωτησω εσας που το εχετε καμποσο καιρο να μου πειτε την αποψη σας για αυτο, αν αξιζει να το παρω τωρα, καθως και αν αντεχει σε εσας που το εχετε αρκετο καιρο. Το θεμα που με απασχολει περισσοτερο ειναι η αντοχη στο χρονο. Ευχαριστω εκ των προτερων :)

Πάντα προσωπικά, και μετά από περίπου 8 μήνες συμβίωσης, δηλώνω ευχαριστημένος. Η ποιότητα κίνησης είναι άψογη (όπως την πρώτη ημέρα) η αντοχή του σε γρατσουνιές (ειδικά η οθόνη) πολύ καλή, (είναι η μόνη συσκευή που είχα ποτέ, και δεν χρησιμοποιώ θήκη !!!, η πίσω πλευρά είναι πιο ευάλωτη!!!).

Και να σκεφτείς πως τις έχει φάει τις πτώσεις του (τουλάχιστον 5, ακόμη και στο δρόμο).

Βέβαια έχει και τα προβλήματά του, βλέπε Bt και σύνδεση με hands free, μπαταρία.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ...ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ (SLIDE RULES), ΑΝΤΟΧΗ...ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ...ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ EVER...Α, ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΒΤ ΚΑΙ HANDS FREE...ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΔΕΛΦΕ?

Εμενα δεν μου αρεσε. Η μπαταρια ειναι σπαστικια. Αλλα δεν παραπονιεμαι γιατι το οηρα μονο 230 ευρω

Όπως έχω ξαναγράψει και σε προηγούμενο post, το πρόβλημά μου με το bt είναι, ότι αρκετά συχνά και πολύ «εύκολα», χάνει την επικοινωνία του με το hf. To hf που χρησιμοποιώ είναι ένα Jabra 250V, και σε αντίθεση με το 750, όταν το συνδέω με Sony ή Motorola η σύνδεση είναι σταθερή και χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Όπως έχω ξαναγράψει και σε προηγούμενο post, το πρόβλημά μου με το bt είναι, ότι αρκετά συχνά και πολύ «εύκολα», χάνει την επικοινωνία του με το hf. To hf που χρησιμοποιώ είναι ένα Jabra 250V, και σε αντίθεση με το 750, όταν το συνδέω με Sony ή Motorola η σύνδεση είναι σταθερή και χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Πράγμα το οποίο υποδηλώνει οτι το Jabra μάλλον κάποια ασυμβατότητα κάποιου είδους έχει με το συγκεκριμένο τουλάχιστον LG. Έχεις δοκιμάσει κάποιο handsfree της LG ή άλλης εταιρίας εκτός από της Jabra?:confused:

Όχι, για να πω την αλήθεια δεν έχω δοκιμάσει άλλο hf. Αυτό όμως που έχω τεστάρει είναι το Jabra, και σε βεβαιώνω πως λειτουργεί άριστα με άλλες συσκευές. Ίσως να έχεις κάποιο δίκιο, και να μην συνεργάζονται σωστά μαζί.

εγώ αγόρασα μια μπαταρία ειδική για το κινητό,με 950mah! όταν θα μου έρθει θα γράψω εντυπώσεις. επίσης παράγγειλα μια κάρτα μνήμης 8gb,που παρόλο που λέει ότι υποστηρίζονται μόνο μέχρι 4gb διάβασα ότι βλέπει και τις 8άρες κάρτες....θα δούμε! θα σας ενημερώσω! πάντως είναι πολύ καλό κινητό για κάποιον που θέλει καλό βίντεο και φωτό,και καλή ποιοτικά συσκευή με στιλ! τώρα wifi gps και τέτοια τι να τα κάνεις σε ένα κινητό....πάρε ενα mini laptop και τελειώνεις...λες και με το wifi στο κινητό μπορείς να κάνεις surfing με το 10 ώρες scrolling που χρειάζετε...(άποψη μου) τώρα αυτό που λείπει από το κινητό είναι μια μεγαλύτερη μπαταρία και ίσως μία καλύτερη οθόνη μεγαλύτερη λιγάκη τουλάχιστον 3 ίντσες με περισσότερα χρώματα και ανάλυση.φαντάζεστε πόσο ανάρπαστο θα ήταν το κινητό με οθόνη 16 εκατομμυρίων χρωμάτων και vga οθόνη? τύφλα να έχει το wifi και το gps...πόσοι νομίζεται που έχουν τέτοια τηλέφωνα χρησιμοποιούν συχνα αυτά? πλεονασμός το λέω εγώ...όποιος θέλει συμφωνεί μαζί μου.και τέλος το κινητό είναι σχετικά φτηνό για μένα για αυτά που προσφέρει.ας είχε ονομαστεί nokia και τα λέμε....
technoholic maniac reviewer