gnomonas Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Γειά σας παιδιά,τώρα είδα το θέμα στο forum,για ενημέρωση και την ανηψιά μου τη διέκοψαν με 48 ώρες το μήνα,είναι ανεπίτρεπτο,παραπλανητική διαφήμιση,τους έκανε καταγγελία στην ΕΕΤΤ και της είπαν ότι ήδη έχουν προχωρήσει το θέμα,μακριά λοιπόν από LANNET γιατί κοροιδεύουν τον κόσμο και είναι και αγενείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosandr Δημ. June 20, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 H ΕΕΤΤ με ενημέρωσε με επιστολή ότι έχει ήδη ζητήσει την άποψη της Lannet και το θέμα προχωράει. Παράθεση androulakakis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 Χαίρομαι, ελπίζω να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους,μη μας νομίζουν για αμερικανάκια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 διαβασα αυτά και φρίκαρα. Πήρα τηλ και έκοψα το mila για αυτό τον λόγο (εμένα με 20 ώρες/μήνα δεν μου το κόψανε). Τελικά μου βγήκε σε καλό γιατί 15 μέρες μετά τους έκοψε ο ΟΤΕ για χρέη. Όπου ακούτε Λαναρά (χρηματιστήριο εταιρείες κλπ ) να φεύγετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts