VeCo Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 Για μένα, Έθνος, Καθημερινή, Βήμα, Θέμα, Ελευθεροτυπία. Αυτά τα ολίγα :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappadimos Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 ΤΑ ΝΕΑ Σαββατου Τhe Hours με Νικολ Κιντμαν (οσκαρ α’γυναικειου), Τζουλιαν Μουρ, Μερυλ Στριπ analitika, http://www.in.gr/Reviews/review.asp?lngReviewID=14691 http://www.in.gr/Reviews/chapter.asp?lngReviewID=14691&lngChapterID=14756 savvato 14 Ιανουαρίου 2006 ΟΙ ΩΡΕΣ - The Hours ΝΙΚΟΛ ΚΙΝΤΜΑΝ, ΤΖΟΥΛΙΑΝ ΜΟΥΡ, ΜΕΡΙΛ ΣΤΡΙΠ Στις αρχές της δεκαετίας του 1920 η διάσημη συγγραφέας Βιρτζίνια Γουλφ ξεκινά να γράψει το πρώτο της σημαντικό μυθιστόρημα, την «Mrs. Dalloway». Σχεδόν τρεις δεκαετίες αργότερα, η Λόρα Μπράουν, στο Λος Άντζελες διαβάζει το βιβλίο της Γουλφ και ταυτίζεται τόσο πολύ που παίρνει μια απόφαση που θα επηρεάσει για πάντα τη ζωή της. Και στη Νέα Υόρκη του σήμερα, η Κλαρίσα Βόχαν, είναι μια σύγχρονη «Mrs. Dalloway», ερωτευμένη με το φίλο της, Ρίτσαρντ, έναν ταλαντούχο ποιητή ο οποίος πεθαίνει από AIDS. Καθεμία από τις ηρωίδες θα συνειδητοποιήσουν μέσα σε μια μέρα της ζωής τους τα αδιέξοδα στα οποία βρίσκονται ενώ παράλληλα οι τρεις ιστορίες θα συγκλίνουν απρόσμενα. + Η ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ Μια ταινία κινουμένων σχεδίων που θα μαγέψει τα παιδιά. + ΔΙΠΛΟ VIDEO CD ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΝ ΜΙΣΕΛ ΚΟΥΣΤΟ – ΩΚΕΑΝΟΓΡΑΦΙΑ + ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - ΚΑΦΕΣ Οι πιο νόστιμες συνταγές στον πλανήτη από τον διακεκριμένο σεφ Ντέιβιντ Φόρεστελ Tη είχε δώσει πριν λίγο καιρό και το βήμα. Συνεχής ανακύκλωση ρε γμτ... nai, kyriaki 25 septembrioy http://www.in.gr/Reviews/placeholder.asp?lngReviewID=14692&lngChapterID=14764&lngItemID=22525 kyriaki 25 Σεπτεμβρίου 2005 ΟΙ ΩΡΕΣ Σε σκηνοθεσία Στίβεν Ντάλτρι. Με τους Μέριλ Στριπ, Τζούλιαν Μουρ,, Νικόλ Κίντμαν, Εντ Χάρις. Τρεις γυναίκες σε τρεις διαφορετικές χρονικές στιγμές: Στη δεκαετία του ΄20 η Βιρτζίνια Γουλφ γράφει την 'Κυρία Νταλογουέι'. Το 1951, επηρεασμένη από το βιβλίο, μια νοικοκυρά αποφασίζει να εγκαταλείψει την οικογένειά της. Στη Νέα Υόρκη του 2001, μια διανοούμενη με το παρατσούκλι 'Κα Νταλογουέι' ετοιμάζει δείπνο προς τιμήν ενός φίλου της. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappadimos Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 ΒΗΜΑ Κυριακης Rush Hour analitika, http://www.in.gr/Reviews/review.asp?lngReviewID=14692 http://www.in.gr/Reviews/chapter.asp?lngReviewID=14692&lngChapterID=14764 kyriaki 15 Ιανουαρίου 2006 Αλεξίσφαιροι Ντετέκτιβ (1998) - Rush Hour Σε σκηνοθεσία Μπρετ Ράτνερ. Με τους Κρις Τάκερ και Τζάκι Τσαν. Η ανήλικη κόρη του Κινέζου προξένου στο Λος Αντζελες πέφτει θύμα απαγωγής. Γνωρίζοντας ότι πρόκειται για πράξη εκδίκησης, ο ντετέκτιβ Λι φτάνει από το Χονγκ Κονγκ στις ΗΠΑ, προκειμένου να βοηθήσει στην έρευνες. Μαζί με έναν Αφροαμερικανό συνάδελφό του, που ακολουθεί ανορθόδοξες μεθόδους, θα συγκρουστούν με το οργανωμένο έγκλημα. + Τολμηρές Ιστορίες (1974) - Contes Immoraux Σε σκηνοθεσία Βαλέριαν Μπόροβζικ. Με τους Λιζ Ντάνβερς, Φαμπρίς Λουτσίνι, Σαρλότ Αλεξάνδρα και Παλόμα Πικάσο. Σπονδυλωτό φιλμ του γνωστού Πολωνού ερωτογράφου. Μια αισθητική πρόταση όχι μακριά από το μέσο σημερινό γούστο. + Και μαζί ένα μουσικό CD με αξέχαστες επιτυχίες του Μανώλη Χιώτη και της Μαίρη Λίντα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 apo to sport24.gr [http://www.sport24.gr/media.asp?] Καθημερινή Από αυτό το Σάββατο και για ακόμα πέντε, η 'Καθημερινή' προσφέρει σε VCD στους αναγνώστες της, την βραβευμένη σειρά του BBC 'Ακολουθώντας τους Δεινόσαυρους'. :) Τελικά η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ του Σαββάτου δεν είχε τα DVD με τους δεινοσαύρους του BBC ("Walking with Dinosaurs") ... Μπορεί να το επαληθεύσει κάποιος ??? :worry: :worry: Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alotan Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 Το Malcolm X της Καθημερινής ήταν σε ένα πλούσιο διπλής στρώσης DVD. To Rules of engagement του Θέματος, αν και μονής στρώσης, ήταν σε τέλειο widescreen 2.35:1. Βελτιώνονται! Αντίθετα, ο Quiet American της Ελευθεροτυπίας, ήταν μονή στρώση και fullscreen. Κρίμα! Το Harakiri του Ποντικιού ήταν διπλής στρώσης, περίπου 7 Gb, αλλά κάπου τους έφυγαν οι αναλογίες και βγήκαν όλοι ψηλόλιγνοι. Τους συγχωρούμε, γιατί τουλάχιστον προσπάθησαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 Ειδα διαφημιση οτι το Εθνος Πεμπτη και Σαββατο θα δινει σε dvd ενα επεισοδιο "Συνορα της αγαπης". Ψιλοβλακεια προσφορα και γιατι υπαρχουν και πολυ καλυτερες ξενες σειρες και γιατι ενα επεισοδιο τη φορα ειναι κοροιδια. Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappadimos Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 Ειδα διαφημιση οτι το Εθνος Πεμπτη και Σαββατο θα δινει σε dvd ενα επεισοδιο "Συνορα της αγαπης". Ψιλοβλακεια προσφορα και γιατι υπαρχουν και πολυ καλυτερες ξενες σειρες και γιατι ενα επεισοδιο τη φορα ειναι κοροιδια. deb, koita min deis kammia diafimish gia tin savvatiatikh ELEYTHEROTYPIA. Ebale kai to tetarto kai teleytaio epeisodio tis Ioannas tis Lorainhs proxthes. Prepei na balei tipota allo ayto to savvato. Makari na balei kane serlok xolms! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 παντως το Εθνος της Κυριακης εχει το underworld! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 ELA RE!!! Se plastiki thiki opws to edine to periodiko KOSMOS TOU DVD ? Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 ELA RE!!! Se plastiki thiki opws to edine to periodiko KOSMOS TOU DVD ? ΌΧΙ ΦΥΣΙΚΑ. σε ένα τρισάθλιο κοκκινόμαυρο φακελάκι το δίνει... _______________________ Προς κάθε ενδιαφερόμενο: Από αυτήν την Πέμπτη και κάθε πέμπτη με το έθνος δώρο ένα επεισόδιο της Σειράς Τα σύνορα της αγάπης. Πρόκειται λογικά για τον πρώτο κύκλο οπότε αξίζει. Όμως αν θυμάμαι καλά ήταν 28 επεισόδια, οπότε... 56 συνολικά ευρώ... Εντιτ: Και κάθε Σάββατο. δλδ δύο δισκάκια την εβδομάδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 ΌΧΙ ΦΥΣΙΚΑ. σε ένα τρισάθλιο κοκκινόμαυρο φακελάκι το δίνει... Τουλάχιστον γλιτώνεις πολύ χώρο έτσι;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 To περιοδικό "Σινεμά" προσφέρει δώρο την καταπληκτική ταινία Oldboy, μαζί με μία έξτρα ταινία DVD Collection. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 Τουλάχιστον γλιτώνεις πολύ χώρο έτσι;) Άν είχα πρόβλημα χώρου δεν θα είχα τις ταινίες μου σε φακελάκια (που δεν τις έχω), θα τις έβαζα σε μπομπίνα (που δεν τις έχω βάλει). Πάντως δεν υπάρχει σύγκριση. Ο κόσμος του DVD μου δίνει με 8 ευρώ δυο εξαιρετικές ταινίες σε κυριλλάτη θήκη και μαζί ένα χρήσιμο περιοδικό με 100άδες ριβιού, ενώ το έθνος μια ταινία με 3 ευρώ σε άθλιο φακελάκι, και μαζί μια αμφιβόλου ποιότητας φυλλάδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 Άν είχα πρόβλημα χώρου δεν θα είχα τις ταινίες μου σε φακελάκια (που δεν τις έχω), θα τις έβαζα σε μπομπίνα (που δεν τις έχω βάλει). Πάντως δεν υπάρχει σύγκριση. Ο κόσμος του DVD μου δίνει με 8 ευρώ δυο εξαιρετικές ταινίες σε κυριλλάτη θήκη και μαζί ένα χρήσιμο περιοδικό με 100άδες ριβιού, ενώ το έθνος μια ταινία με 3 ευρώ σε άθλιο φακελάκι, και μαζί μια αμφιβόλου ποιότητας φυλλάδα... Οφ τόπικ νο2, αλλά η μπομπίνα κατά τη γνώμη μου είναι άθλια λύση. Για να βρεις το δισκάκι που θες πρέπει κυριολεκτικά να το ξεθάψεις από τα άλλα... Όσο για τη δεύτερη παράγραφο πέρι κόσμου, όντως καμία σχέση οι ταινίες αλλά η "κυριλλάτη θήκη" εμένα δε μου λέει τίποτα. Γούστα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 Όσο για τη δεύτερη παράγραφο πέρι κόσμου, όντως καμία σχέση οι ταινίες αλλά η "κυριλλάτη θήκη" εμένα δε μου λέει τίποτα. Γούστα :) Προφανώς είναι γουστα, πλην όμως θα πω ότι και εγώ όταν άρχισα να μαζεύω ταινίες πριν κανένα χρόνο τις θήκες τις είχα στο φτύσιμο. είχα φτάσει στο σημείο όταν έπεφτε κάποια στα χέρια μου να χαρίζω την θήκη σε φίλους που είχαν κάποιο αντίγραφο της ταινίας και κράταγα μόνο το πρωτότυπο. Τώρα μουτζώνομαι γιατί κοιτάζω την συλλογή μου (που δεν είναι πλέον 40-50 ταινίες) και λέω: "Παρακμή..." . Γούστα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Εγώ έχω πλέον πρόβλημα χώρου... τί λετε να κάνουμε ενα θρέντ με φωτογραφίες τών συλλογών μας? Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Εγώ έχω πλέον πρόβλημα χώρου... τί λετε να κάνουμε ενα θρέντ με φωτογραφίες τών συλλογών μας? Δεν είναι άσχημη ιδέα. Η δικιά μου συλλογή όμως είναι σε ρευστή κατάσταση επειδή μετακομίζω :p Ξεκινήστε όμως και θα δούμε στην πορεία τι θα ποστάρουμε... ______________________________________________________ Furious Tuning, Περιοδικό για το αυτοκίνητο. Με 8 ευρώ δικιά σας η συνέχεια της ταινίας "The fast and the furious" που είχε δώσει πριν δυο μήνες το ίδιο περιοδικό, δηλαδή το "2fast, 2furious". Στην ίδια κυριλλάτη πλαστική θήκη χωρίς το λογότυπο του περιοδικού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Ok.. an den me prolavei allos tha arxisw egw apopse kata tis 10:30 pou tha eimai spiti meta tin douleia... Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebeli Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 pira ton kosmo tou dvd kai ta dyo dvd eixan spasei ta koutia tous!! eleos paliotera ebazan gamates thikes tora bazoun kati eleina plastika!!!pali kala pou petixa tis dyo kales tainies("american beauty" kai "the mexican")tis silektikis ekdosis! Oldboy kai ta miala sta kagela!!mazi eixe kai to "the outsiders" (prepei na to exei xanadosei) tou fransis ford copola, mazi me bibliaraki!! Re paidia to ethnos tis kyriakis pou mas erxetai exei to underworld????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 pira ton kosmo tou dvd kai ta dyo dvd eixan spasei ta koutia tous!! eleos paliotera ebazan gamates thikes tora bazoun kati eleina plastika!!!pali kala pou petixa tis dyo kales tainies("american beauty" kai "the mexican")tis silektikis ekdosis! Oldboy kai ta miala sta kagela!!mazi eixe kai to "the outsiders" (prepei na to exei xanadosei) tou fransis ford copola, mazi me bibliaraki!! Re paidia to ethnos tis kyriakis pou mas erxetai exei to underworld????? Πράγματι και στην δική μου περίπτωση οι θήκες ήταν σπασμένες... Οι ταινίες που συνοδεύουν το "Oldboy", εχουν ξαναδωθεί. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Δεν είναι άσχημη ιδέα. Η δικιά μου συλλογή όμως είναι σε ρευστή κατάσταση επειδή μετακομίζω :p Ξεκινήστε όμως και θα δούμε στην πορεία τι θα ποστάρουμε... :ninja: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=95527 Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Εγώ ρε παιδιά που πήρα τον κόσμο του DVD κυρίως για το Underworld(είχε και το TRUE LIES μέσα) και για το αφιέρωμα και μόλις το άνοιξα(ενώ η θήκη απέξω μια χαρά΄εξώφυλλό ήταν) αντί για το Underworld σε δισκάκι είχε το......................NINJA TURF!Μια μπούρδα από ότι φαντάζομαι!Φυσικά ΑΜΕΣΩΣ τους πήρα τηλέφωνο και τους το είπα και μου έστειλαν σε 2 μέρες με courier το Underworld και κράτησα και την μπούρδα! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ange_roux Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 geia se olo to forum!!! eimai enas mikros filos tou cinema k spoudazw skinothesia.thelw na rwtisw opoion gnwrizei na mu pei/enimerwsei gia opoiesdipote esties "cinefil" ylikou..dil pou borw na promitheftw/agorasw diafora dvds proigumenun tainiothikwn i kanena magazi me pio "psagmenes"tainies typou : Chabrol,Tavernier,Techine( rendez-vous),Cimino,Loach,Kar Wai,Malle,Scola,Leo Carax,to Tmpourlo tou Scoendoerffer..ola tou fassbinder...Taviani.ola tou Greenaway,Kaurismaki(h gynaika me ta spirta)..ta 27 klemmena filia (gewrgiani tainia)..Rivette (wraia kabgatzou)..oles tou Yimou!!!!tou Chen Kaige..tis agries nyxtes tou Cyril Collard..tou Kiarostami..Sokourov k paei legontas..sorry an sas kourasa...PLZZZZZZZZZZZZ HELP ME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! opois xerei na me voithisei an thelei.tha eimai eygnwmwn k egw mporw na enimerwsw o,ti gnwrizw..episis tha ithela mia lista me tis tainies diaforwn efimeridwn k ton tropo me ton opoio borw na tis apoktisw,,anyway kali synexeia... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 plz file mu an boreis diavase to request mu sto forum k help me an thes k boreis vevaia..thanx.kali synexeia Πήγαινε στο Μοναστηράκι, κάνε μια βόλτα προς το τέλος της Ηφαίστου και θα βρεις αυτό που ψάχνεις. Και σε ικανή ποσότητα/ποικιλία. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alotan Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Στο ποντίκι που κυκλοφόρησε σήμερα: Το αλάτι της γης Αμερικάνικη ταινία του 1954, ασπρόμαυρη με πολιτικο-κοινωνικό περιεχόμενο και βαθμολογία στο IMDb: 7.8/10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts