Jump to content

Η ταινιοθήκη των εφημερίδων και των περιοδικών

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος x+y=z (24 Δεκ. 2004, 18:55)

...To periodiko "O kosmos toy dvd" sto kouti diafhmizei mia pres type ekdosh toy Lord of the Ring-The REturn of the king".Gia ti akrivws prokeitai??Dokymanter h kati allo??Opoios to phre as mas pei..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Demis_CY (27 Δεκ. 2004, 10:24)

Gia na dinei to ROtK tote prepei na einai to dokimanter pou mas edwan kai emas edw katw Kypro. Einai to dokimanter tis National Geographic sxetika me to pws gyristike i triti tainia me commentary apo ton director kai fysika metaglwtismeni afigisi..

Το μόνο έργο σε ντιβιντί που δίνεται στο πακέτο αυτό είναι το Αστερίξ+Οβελίξ εναντίον Καίσαρα... Τα περί άρχοντα περιεχόμενα του κουτιού είναι μία αφίσα,ένα σιντιρόμ με διάφορες ******** για την Επιστροφή του Βασιλιά κι ένα κουπόνι για ν'αγοράσεις φτηνότερα το ειδικό πακέτο με το κουκλάκι και τα 4 ντιβιντί της Επιστροφής του Βασιλιά. Έχει επίσης μία αφίσα απ'το χάρι πότερ και τoν αιχμάλωτο του Αζκαμπάν. Όλα αυτά με 7,90 γιούρο μόνο :p :D

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ithela na kanw neo thread alla eipa na rwtisw edw..

Pio einai to kalitero periodiko pou dinei DVD me kathe teuxos? Exete kapio na mou proteinete giati thelw na ginw sindromitis na erxetai Kypro..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sallax (27 Δεκ. 2004 , 18:33)

Το μόνο έργο σε ντιβιντί που δίνεται στο πακέτο αυτό είναι το Αστερίξ+Οβελίξ εναντίον Καίσαρα... Τα περί άρχοντα περιεχόμενα του κουτιού είναι μία αφίσα,ένα σιντιρόμ με διάφορες ******** για την Επιστροφή του Βασιλιά κι ένα κουπόνι για ν'αγοράσεις φτηνότερα το ειδικό πακέτο με το κουκλάκι και τα 4 ντιβιντί της Επιστροφής του Βασιλιά. Έχει επίσης μία αφίσα απ'το χάρι πότερ και τoν αιχμάλωτο του Αζκαμπάν. Όλα αυτά με 7,90 γιούρο μόνο :p :D

Αξίζει τον κόπο να το πάρω στον άντρα μου για δωράκι που έχει κόλλημα με το LOTR? Πείτε μου αληθινά!

...And yet I know the worst is still to come...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Demis_CY (28 Δεκ. 2004 , 08:50)Ithela na kanw neo thread alla eipa na rwtisw edw.. Pio einai to kalitero periodiko pou dinei DVD me kathe teuxos? Exete kapio na mou proteinete giati thelw na ginw sindromitis na erxetai Kypro..
Προσωπικά προτείνω το Σινεμά, μόνο αυτό αγοράζω ανελλιπώς και φυσικά είναι το μόνο που προσφέρει κι αξιόλογο περιοδικό μαζί με το ντιβιντί
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ismini20 (28 Δεκ. 2004 , 13:38)Αξίζει τον κόπο να το πάρω στον άντρα μου για δωράκι που έχει κόλλημα με το LOTR? Πείτε μου αληθινά!
Αφού θες αληθινά τότε ασφαλώς... όχι :rolleyes:

Δεν του παίρνεις καλύτερα κάνα επίσημο πακέτο με τα 4 ντιβιντί που έχει για κάθε έργο? Να γουστάρει υλικό για τον άρχοντα ο άνθρωπος, γιατί το συγκεκριμένο που ρώτησες είναι περισσότερο να'χαμε να λέγαμε... :o

Nai ta extended versions einai KATSE KALA!

Eida prosfata yliko/trailer apo ta deleted scenes tou Return of the King.. ASE! Oti kai na pw einai liga...

• 2 weeks later...
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sallax ( 6 Ιαν. 2005 , 20:42)

Την Κυριακή η ελευθεροτυπία θα δίνει το... Ιρεβερσίμπλ ;)

:eek: :eek:

Δεν το πιστεύω!

sallax για αλλη μια φορα απο μενα, ενα μεγαλο ευχαριστω!!!

την ταινια την εχω δει και ηθελα προσφατα να την ξανανοικιασω.

Παντως απορω που δινει τετοιες ταινιες η Ελευθεροτυπια (Dogville, Μη αναστρεψιμος)

Ενα μεγαλο μπραβο!

:happy:

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

To burn out έχει μέσα αυτο το μήνα και @@@@ τα dvd.... Όλο γυρισμένο στην Ελλάδα...
http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ismini20 (28 Δεκ. 2004 , 13:38)

Αξίζει τον κόπο να το πάρω στον άντρα μου για δωράκι που έχει κόλλημα με το LOTR? Πείτε μου αληθινά!

Όχι! Με τίποτα. Θα απογοητευτεί, όπως απογοητεύτηκα κι εγώ. :mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Xourxoulitsos ( 6 Ιαν. 2005 , 20:46)

:eek: :eek:

Δεν το πιστεύω!

sallax για αλλη μια φορα απο μενα, ενα μεγαλο ευχαριστω!!!

την ταινια την εχω δει και ηθελα προσφατα να την ξανανοικιασω.

Παντως απορω που δινει τετοιες ταινιες η Ελευθεροτυπια (Dogville, Μη αναστρεψιμος)

Ενα μεγαλο μπραβο!

Την είχε δώσει πολύ παλιότερα και το Σινεμά (πέρσι τις γιορτές νομίζω)

KCB

Ναι αλλα εχουν και μια διαφορα στην τιμη...

Και στην ποιοτητα ισως :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Xourxoulitsos ( 6 Ιαν. 2005 , 21:46)

Ενα μεγαλο μπραβο!

Έδωσε τελικα το Dogville; Νομιζω πως οχι. Κανω λάθος;

:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

Την είχε δώσει πολύ παλιότερα και το Σινεμά (πέρσι τις γιορτές νομίζω)
έτσι έτσι κεησιμπί ;)
Έδωσε τελικα το Dogville; Νομιζω πως οχι. Κανω λάθος;
κι όμως σακαφλια... κι όμως :o

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sallax ( 6 Ιαν. 2005 , 20:42)

Την Κυριακή η ελευθεροτυπία θα δίνει το... Ιρεβερσίμπλ ;)

Σημερα μου ειπε ο περιπτερας οτι το Βημα δινει τον μη αναστρεψιμος. :wacko:

Τελικα ποιο ισχύει?

γιατι εβαλα να μου κανουν κρατηση :p

μμμ μάλλον ο περιπτεράς είχε απόλυτο δίκιο κι εγώ μπέρδεψα τις κυριακάτικες προσφορές... :o\

η ελευθεροτυπία δίνει ένα άλλο έργο που δεν πρόλαβα να δω στη διαφήμιση και μάλλον αυτό είχα κατά νου όταν έγραφα για το ιρεβερσίμπλ :p

ΕΠΙΣΗΣ: Στο τηλεκοντρόλ και μόνο με 2,5 γιούρο μπορείτε να βρείτε το γαμάτο και με πολύ έξυπνους διαλόγους Ρότζερ Ντότζερ... οι σινεφίλ ας το αποκτήσουν και δε θα μετανιώσουν :cool:

ξανα κανω παρακληση

οσο μπορειτε ενημερωνετε για το τι δινουν περιοδικα - εφημεριδες στην ελλαδα

τωρα που ξαναγυρισα στα ξενα πρεπει να ζηταω τι να μου αγοραζουν στην μαμα πατριδα

αυριο παντως η ημερησια δινει το An Ideal Husband

thanx

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Demis_CY ( 8 Ιαν. 2005 , 05:58)

Kala oi efimerides stin Ellada dinoun kai Savvato KAI Kyriaki DVDs ?

'H mono Kyriaki?

Δινουν και κυριακη και σαββατο και...οποια αλλη μερα θελουν. Πραγματι δεν σου κανω πλακα, υπαρχει περιπτωση να δωσουν και μεσω-βδομαδα καποιες

:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sakaflias ( 8 Ιαν. 2005 , 13:04)

Δινουν και κυριακη και σαββατο και...οποια αλλη μερα θελουν. Πραγματι δεν σου κανω πλακα, υπαρχει περιπτωση να δωσουν και μεσω-βδομαδα καποιες

... όπως π.χ. Τα Νέα ...:)

ΣΗΜΕΡΑ:

Τα νέα δίνουν το Σίλβια (2003), με τη Γκουίνεθ Πάλτροου.

Η ημερησία δίνει το Ένας Ιδανικός Σύζυγος, με τους Ρούπερτ Έβερετ, Τζούλιαν Μουρ, Κέιτ Μπλάνσετ.

Η απογευματινή δίνει το Μπάστερ, με το Φιλ Κόλινς :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manoz ( 8 Ιαν. 2005 , 16:16)... όπως π.χ. Τα Νέα ...:)
τα οποία παρεπιπτόντως τη Δευτέρα θα δίνουν το Κρας (1996), του Ντέιβιντ Κρόνεμπεργκ με τη Χόλι Χάντερ, Ροζάνα Αρκέτ και Τζέιμς Σπέιντερ, υποτίθεται αρκετά καλό (προσωπικά δε με ξετρέλλανε)...

mipos xerei kaneis ti dinei simera kiriaki to e8nos kai i elef8erotypia?

thanx

ante arxisan kai edo sti skotia na kinountai kai to vlepo siga siga na mas mimountai.idi x8es agora me 4 lires=6euro to esquire me doro to cult dvd "night of the living dead"

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Andrew ( 9 Ιαν. 2005 , 14:18)

mipos xerei kaneis ti dinei simera kiriaki to e8nos kai i elef8erotypia?

thanx

ante arxisan kai edo sti skotia na kinountai kai to vlepo siga siga na mas mimountai.idi x8es agora me 4 lires=6euro to esquire me doro to cult dvd "night of the living dead"

To original tis palia trilogias ???

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Demis_CY ( 9 Ιαν. 2005 , 23:43)

To original tis palia trilogias ???

den to eida an kai den to exo dei xana gia na xero an einai ayto pou ennoeis

alla Skino8esia George A. Romero titlos Night of the Living Dead mallon ayto einai Night of the living Dead IMDB