Jump to content

[CAR] Υβριδικό Honda Civic

themis999444
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

U R my man...

ανυπομονώ να έρθει το δικό μου... άλλους 5 μήνες... αν και έχω ένα προαίσθημα ότι η καθυστέρηση τελικά θα είναι πολύ μεγαλύτερη και θα πάρω άλλο χρώμα..

• Απαντήσεις 286
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Paides egw distixws eimai sta 7500xm kai eimai sta 6,9.Mallon den tha to odigaw sosta....

Φυσικα και δεν το οδηγας σωστα αχρηστε......:p :p αφου σε τρακαραν κιολας.μονο αυτο το αυτοκινητο να μην οδηγουσες σωστα καλα θα ηταν.(για να μην παρεξηγηθειτε ειναι φιλαρακι και οταν διαβασει το ποστ θα με παρει τηλεφωνο)...

Αγαπητοι φίλοι έχω περίπου 27.000 χλμ με το Honda.

Η οδήγηση με αυτόματο πιλότο δεν δίνει την καλύτερη κατανάλωση. Αυτό είναι σίγουρο διότι σε ενα τελευταίο μου ταξίδι είδα το εξείς. Σε ευθεία με σταθερή ταχύτητα 140 χλμ ο αυτόματος πιλότος έκανε πολύ καλή δουλεία, θέτοντας ανάλογα με τις συνθήκες του δρόμου, τον ηλεκτροκινητήρα σε μικρά assist ή αντίστοιχα σε φορτίσεις τίς συστοιχίες των μπαταριών. Ολα καλά και με την ελάχιστη κατανάλωση. Μακριά εβλεπα έντονα την κλίση του δρόμου να γίνεται ανηφορική. Παρατηρούσα επίμονα την λειτουργία του CTV κιβωτίου. Πρός μεγάλη εκπληξη είδα ότι ανέβαζε στροφές ο κινητήρας, άρα κατέβαζε το CVT και ο ηλεκτροκινητήρας δεν ελάμβανε μέρος να βοηθήσει τον βενζινοκινητήρα δίδοντας κάποιο assist. Φυσικά με αυτή την λογική η κατανάλωση ήταν αυξημένη. Στην επόμενη ανηφόρα τα ιδια. Εγινε το ίδιο σε 6ανηφόρες σε εθνικό δίκτυο. Η λύση είναι πολύ απλή και πολύ οικονομική. Λίγο πρίν την ανηφόρα κλείνουμε τον αυτόματο πιλότο και οδηγούμε με το γκάζι. Τότε δεν παρατηρίτε καμία αύξηση των στροφών του κινητήρα διότι απλά την επιπλέον βοήθεια την έχουμε από τα assist του ηλεκτροκινητήρα.Η κατανάλωση είναι σαφώς καλύτερη, και χωρίς να αλλάζει η ησυχία στο χώρο της καμπίνας. Συμπέρασμα (πάντα σύμφωνα με εμένα), να οδηγούμε manual στα ανηφορικά τμήματα.

Καλημερα σε ολους.Μηπως καποιος που εχει κανει σερβις στο HONDA HYBRID μπορει να μας διαφωτησει αναλυτικα για το κοστος ανταλακτικων και εργασιων??????

Καλημερα σε ολους.Μηπως καποιος που εχει κανει σερβις στο HONDA HYBRID μπορει να μας διαφωτησει αναλυτικα για το κοστος ανταλακτικων και εργασιων??????

Ρωτάω γιατι πλήρωσα το φίλτρο του A/C 55,00Ευρω!!!!!!

αν ειναι να το παρεις το 09 καλυτερα να περιμενεις λιγο ακομα για την 2010 εκδοση.

του 2010 θα είναι διαθέσιμο το 11... αφού το τωρινό παρουσιάστηκε μέσα 07.

Το 2011 θα παραγγείλω το επόμενό μου, που θα είναι -αν τα πράγματα παραμείνουν όπως τα ξερω- peugeot 308 1,6 turbodiesel με ζόρικο ηλεκτροκινητήρα με 0-100 κοντά στα 10 και κατανάλωση γύρω στα 4/100. Αν το βγάλουν και σε 407 και δη station, θα το χτυπήσω.

σε λιγους μηνες ερχεται στην ελλαδα το 08 και καπου τον δεκεμβρη του 09 βγαινει το HCHIII

τώρα το παρήγγειλα,

please μην με στεναχωρείς, μερικές φορές μερική άγνοια είναι καλύτερα...

τα σπαει το αμαξι και εξωτερικα και σε σχεση με επιδοσεις γιατι τα 185 δεν ειναι και λιγα αλωστε ποσο παραπανω να θες αλλα και σε οικονομια...τωρα sorry για το post αν εχεται απαντησει ξανα....μπορει καπιος να μ πει την τιμη του ? γιατι ετσι οπως τα λετε με 3 ευρο πας θεσσαλονικη..απο την περιοχη π μενω εγω...:p...βεβαια εγω σε 6 μηνες βγαζω διπλωμα απλα θα ηθελα να ξερω πληροφοριακα...thnx....:)

τα σπαει το αμαξι και εξωτερικα και σε σχεση με επιδοσεις γιατι τα 185 δεν ειναι και λιγα αλωστε ποσο παραπανω να θες αλλα και σε οικονομια...τωρα sorry για το post αν εχεται απαντησει ξανα....μπορει καπιος να μ πει την τιμη του ? γιατι ετσι οπως τα λετε με 3 ευρο πας θεσσαλονικη..απο την περιοχη π μενω εγω...:p...βεβαια εγω σε 6 μηνες βγαζω διπλωμα απλα θα ηθελα να ξερω πληροφοριακα...thnx....:)

Οι επιδόσεις του στο δρόμο είναι κάτι παραπάνω απο ικανοποιητικές και η τιμή του 22890 αν δεν κάνω λάθος.

Μετα απο 7 μήνες και 9000 χλμ. που τιο έχω κάνει είμαι κάτι παραπάνω απο ευχαριστημένος.

Τελικά ξέρει κάποιος να μου πει σχετικά με την τιμή του φίλτρου A/C????

• 2 weeks later...
παιδια, με το A/C το ψιλοκαιει...πηγε η καταναλωση στο 8 με a/c, ισως πρεπει να υπαρχει καποιος συνδυασμος για να εχεις γυρω στο 7 τουλαχιστον. και αδειασε και τους συσωρευτες.

παιδια, με το A/C το ψιλοκαιει...πηγε η καταναλωση στο 8 με a/c, ισως πρεπει να υπαρχει καποιος συνδυασμος για να εχεις γυρω στο 7 τουλαχιστον. και αδειασε και τους συσωρευτες.

Και σε μενα το ιδιο γινετε. Με λιγη ψιλοδιαχειριση πεφτει μεχρι και 7 αλλα θελει αρκετη προσπαθεια!!!!!!

Και σε μενα το ιδιο γινετε. Με λιγη ψιλοδιαχειριση πεφτει μεχρι και 7 αλλα θελει αρκετη προσπαθεια!!!!!!

Και σε μένα ακριβώς το ίδιο.. Μόνο στην επαρχία για λίγο καιρό έπεσε στα 5,5 με 6.. Αλλά μέσα στην πόλη με air condition στα 7-8,5.. Εν τω μεταξύ αν έχετε παρατηρήσει, όταν σταματάς η μηχανή σβήνει και το air condition δουλεύει κανονικά! μάλλον παίρνει από μπαταρία.. Α και μία ερώτηση (επειδή βαριέμαι να διαβάζω το manual :X) το vsa off στα αριστερά του τιμονιού τι κάνει? το έχει χρησιμοποιήσει κανένας? :D

Το VSA ειναι το λεγομενο ESP η DCS ο λεγομενος Ελεγχος Προσφυσης του οχηματος αυτο δλδ. που κανει ολη την δουλεια οταν παμε να χασουμε τον ελεγχο του οχηματος τοτε αυτο μας ξελασπωνει!!!!!

μαλλον το A/C το τρωμε στην μαπα...

διαβασα και για μετατροπες (οχι αυτες που κανουν οι γυφτοκαγκουρες) στην Αμερικη που βαζεις πιο μεγαλη μπαταρια καθως και plug in συστημα και μπορεις να πας με ακομα μεγαλυτερη οικονομια μιας και μπαινει σε EV και πανω απο τα 50 χλμ, σκεψου τωρα να πας στην εθνικη, το βαζεις στα 90 και να σου μπει για 5χλμ σε ev, το επαναφορτιζεις με κανα φρεναρισμα και παλι σε EV.

Me to neo sistima me prius kapoios ekane 1050 milia. trela pramata. sthn europi mono sthn ollandia pezei k kanei 5000 euros. vevaia xaneis xwro mias k gemisei to piso meros sisoreytes.

μαλλον το A/C το τρωμε στην μαπα...

διαβασα και για μετατροπες (οχι αυτες που κανουν οι γυφτοκαγκουρες) στην Αμερικη που βαζεις πιο μεγαλη μπαταρια καθως και plug in συστημα και μπορεις να πας με ακομα μεγαλυτερη οικονομια μιας και μπαινει σε EV και πανω απο τα 50 χλμ, σκεψου τωρα να πας στην εθνικη, το βαζεις στα 90 και να σου μπει για 5χλμ σε ev, το επαναφορτιζεις με κανα φρεναρισμα και παλι σε EV.

Me to neo sistima me prius kapoios ekane 1050 milia. trela pramata. sthn europi mono sthn ollandia pezei k kanei 5000 euros. vevaia xaneis xwro mias k gemisei to piso meros sisoreytes.

Κανενα σχετικο site υπαρχει για να δουμε και εμεις??????

Δεν πηρα απαντηση για το φιλτρο του A/C μονο εγω την εφαγα με 55 ευροπουλα κανεις!!!!!!

Κανενα σχετικο site υπαρχει για να δουμε και εμεις??????

Δεν πηρα απαντηση για το φιλτρο του A/C μονο εγω την εφαγα με 55 ευροπουλα κανεις!!!!!!

Στο πρώτο service (6-μηνου) σου αλλάξανε το φίλτρο? Δεν ξέρω για τις τιμές του αλλά μάλλον μου φαίνεται λίγο υπερβολή 55 ευρώ.... :cry:...

Στο πρώτο service (6-μηνου) σου αλλάξανε το φίλτρο? Δεν ξέρω για τις τιμές του αλλά μάλλον μου φαίνεται λίγο υπερβολή 55 ευρώ.... :cry:...

Μονο υπερβολικο εδω 45 ευρω κανανε τα 4 λιτρα λαδι που μου αλαξανε και 55 ευρω ενα φιλτρο καμπινας????

Μιλαμε για το κλεψιμο!!!!!!

DES EDW http://www.calcars.org/vehicles.html

Pezei k hack ston egefalo na pigeneis me EV k panw apo ta 50 km.

Φοβερο το λινκ εδω ελλαδα παιζει κανεις με τον εγκεφαλο?????

fantazomai pws oxi...3ereis kati an to vrei meta h antiprosopeia mporei na se gamisei k na sou akirosei oles tis eggihseis.

Typical performance for a "mixed" driving day (highway and local). Until the battery gives out after 50.8 miles, we get 85MPG equivalent or 3.5 cents per mile -- about half the cost of a standard Prius. (Assumptions: $3 gasoline, $0.09/kWh electricity) Full-size photo

80 χλμ μονο με μπαταρια...τι λεμε τωρα ρε παιδια; ε....

το project einai funded apo thn google.