Jump to content

αγνωστα αρχεια για το laptop μου

Cavaradossi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια βοηθήστε με γιατι μου έχουν σπάσει τα νεύρα. το λαπτοπ μου δεν ανοιγει αρχεια οπως wmv pps κτλ. Τι πρεπει να εχω για να μπορω να τα βλεπω? μου τα στελνουν στο μειλ και δεν μπορω να δω τιποτα ενω οσες φορες εχω ανοιξει το μειλ μου σε αλλο υπολογιστη κανενας δεν εχει προβλημα τα ανοιγουν ολα ολοι μονο το δικο μου εχει το προβλημα?

Για τα pps κατι εκανα κατεβασα ενα που λεγεται presentation to video converter και τα βλεπω, οχι βεβαια οπως σε αλλους υπολογιστες σε ολοκληρη την οθονη αλλα μου βγαζει μια σταλιτσα..

για τα αλλα αρχεια τι πρεπει να κατεβασω να μπορω να τα δω?

οτι εχω βρει ειναι για συγκεκριμενο χρονικο διαστημα, δεν υπαρχει κατι να ειναι μονιμα στο πισι οπως εχουν ολοι εκτος απο μενα?

Don't give up! :!:

Aν εγκαταστήσεις το powerpoint δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με τα pps/ppt files.

Tα αρχεία wmv μπορείς να τα ανοίξεις με το Gom player (οπως και πολλούς άλλους τύπους αρχείων video).

Aν έχεις εγκατεστημένα τα προγράμματα απλός κανε δεξι κλικ στο αρχείο(open with...) και chekare να το ανοίγει συνέχεια με το κατάλληλο program.

To Powerpoint το βρισκω μονο σε περιορισμενη εκδοση.

Δεν υπαρχει κατι μονιμο? :O

Don't give up! :!:

Αν θέλουμε απλώς να ανοίγουμε αρχεία .pps και όχι να δημιουργούμε, αρκεί ο Microsoft PowerPoint Viewer 2003 ή 2007 (http://greek.toggle.com/lv/group/view/kl39469/Microsoft_PowerPoint_Viewer_2007.htm) με μέγεθος ούτε 2ΜΒ.