gazos Δημοσιεύτηκε February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 13, 2008 Γεια χαρα! Ηθελα να ρωτησω, αν υπαρχει κανενα προγραμμα το οποιο να καταγραφει την διαδρομη που κανουμε. Θελω να βλεπω μετα την διαδρομη, την ταχυτητα ,μεση ταχυτητα κτλ. Ζηταω πολλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Breton Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Αυτο εδω πρεπει να σου κανει. http://www.gpstuner.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazos Δημ. February 14, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Ευχαριστω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipinos1976 Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Αυτό που ζητάω είναι απλό. Βάζω μια διαδρομή σε κάποιο navigation, χωρίς να έχω συνδέσει το GPS. Θέλω ουσιαστικά να μου κάνει εξομοίωση. Αυτό είναι πολύ εύκολο, το κάνουν όλα τα προγράμματα. Πώς γίνεται τώρα, τη διαδρομή αυτή να την καταγράψω σε βίντεο, animation ή κάτι παρόμοιο για να την ανεβάσω στο διαδίκτυο; Στο TomTom για παράδειγμα που τρέχει τη διαδρομή σαν να την κάνεις εκείνη την ώρα, πώς μπορώ να την καταγράψω και να την ανεβάσω σαν βίντεο; Υπάρχει τρόπος, εκτός από καταγραφή της οθόνης του κινητού να σώσω τις πληροφορίες τις διαδρομής, αλλά μόνο ως τόξα / οδηγίες; Τα αριστερά, δεξιά, αποστάσεις κτλ ουσιαστικά. Αν η παρούσα απορία έχει απαντηθεί κάπου αλλού, ζητάω συγγνώμη. Μια παραπομπή μου αρκεί. Ευχαριστώ. Παράθεση Το κανάλι μου στο YouTube Το κανάλι μου στο Odysee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts