sxetikos_asxetos Δημ. November 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον noisex Epitelous!!!! molis egatestisa to 1o moy game Pandemonium! ki oti eixa arxisei na pisteyw oti eimoyn vlakas. Peite to nte oti ta anoigei mono me winrar. to pandemonium to anoi3a me winzip ki ola ok. To monadiko arxeio poy evgale itan to blz. Anyway 8a katevasw kai to winrar na vrw tin ygeia mou. Eyxaristw poly oloys osoys me voi8isan!!! Peace & Love sotiris :up: Αντε τον γλιτωσες τον ψυχολογο... Ενταξει ρε παιδια μην τρελενεστε για ολα υπαρχει μια λυση!!! :lol: Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosbeli Δημ. November 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2003 Geia se olous, paizei kaneis to "Tomb Raider" sto n-gage arena (on-line shadow racing). Giati blepw ekei mono 20 users? Mono tosoi exoun kanei register? Pantws, auth th stigmh eimai prwtos me xrono 86,437 (username beli)... Prokalw opoion mporei na ton kataripsei :-)) Bye Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. November 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2003 Paidia, Exei kapoios na moy steilei tin Full Version tou SeleQ??? plzzz?? redvw74@hotmail.com vasika to katevasa apo aivanet ala moy leei kati akatalavistika na kanw k de to riskarw. To xei kapoios etoimo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aivadream Δημ. November 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2003 Sto Aivanet Yparxoun 4 dioforeties ekdoseis ! kai oi 4 douleyoun kanonika ! Kapio zip mporei na periexei to arxeio SystemExplorer.app to kanei Copy/Paste meta tin egkatastash sto \system\apps\system explorer\ kai einai etoimos !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. November 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον aivadream Sto Aivanet Yparxoun 4 dioforeties ekdoseis ! kai oi 4 douleyoun kanonika ! Kapio zip mporei na periexei to arxeio SystemExplorer.app to kanei Copy/Paste meta tin egkatastash sto \system\apps\system explorer\ kai einai etoimos !! xmmm...nai... ayti tin ekdosi prepei na katevasa k lew oti de katalavainw ti akrivws zitaei. "to kanei" copy-paste?? ennoeis na to egatastisw k meta na kanw ayto akrivws to copy-paste mesa apo to idio to Seleq ki eimai ok? H 8a kanw kamia vlakeia k 8a ta katastrepsw ola? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo905 Δημ. November 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2003 Mia erotisi stin syskeuasia tou n-gage yparxei mmc i prepei na tin agoraso? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. November 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον theo905 Mia erotisi stin syskeuasia tou n-gage yparxei mmc i prepei na tin agoraso? Υπαρχει και εχει μεγεθος 32ΜΒ... Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nyo_One Δημ. November 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2003 K exei k to nokia game mesa :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilvou Δημ. November 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2003 paides exw 2 erotiseis ..... 1n . ti rithmiseis prepei na valo wste otan grafo ena e-mail apo to menu minimata na stelnete katefthian ...(pop3 server?) 2n pws mporw na mpo na do web ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laos Δημ. November 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2003 ithela na rotiso mexri posa mb mmc dexetai to ngage, xero pos i nokia leei mexri 128 alla exei dokimasei kaneis megaluteri, kai an nai pia einai kali timi gia 256? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. November 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2003 Ψαχνω την επιλογη για να αποθηκευω τα sms/bluetooth μυνηματα που ερχονται, στην mmc και οχι στο τηλ. Εγω ειμαι στραβος που δεν την βρισκω η οντως δεν υπαρχει ?? Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikem4600 Δημ. November 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον objectref Ψαχνω την επιλογη για να αποθηκευω τα sms/bluetooth μυνηματα που ερχονται, στην mmc και οχι στο τηλ. Εγω ειμαι στραβος που δεν την βρισκω η οντως δεν υπαρχει ?? Στο 3650 είναι στο Μηνύματα -> Επιλογές -> Ρυθμίσεις -> Άλλο -> Μνήμη σε χρήση. Λογικά εκεί είναι και στο N-Gage. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. November 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον mikem4600 Στο 3650 είναι στο Μηνύματα -> Επιλογές -> Ρυθμίσεις -> Άλλο -> Μνήμη σε χρήση. Λογικά εκεί είναι και στο N-Gage. Εμ, ελα που δεν ειναι... Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. November 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον objectref Εμ, ελα που δεν ειναι... Εναμιμιση μηνα που εχω το κινητο εχω φαει τον κοσμο να βρω που εχει αυτη την ρυθμιση και δεν το κατορθωσα. Απο αυτο συμπερανα οτι, ή ειμαι χάλιας ή αυτοι που εστησαν το λογισμικο το κινητου δεν την συμπεριελαβαν μεσα, γιατι τι ποιο πιθανο απο τη θεση που βρισκετε στο 3650. Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. November 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον stoum Εναμιμιση μηνα που εχω το κινητο εχω φαει τον κοσμο να βρω που εχει αυτη την ρυθμιση και δεν το κατορθωσα. Απο αυτο συμπερανα οτι, ή ειμαι χάλιας ή αυτοι που εστησαν το λογισμικο το κινητου δεν την συμπεριελαβαν μεσα, γιατι τι ποιο πιθανο απο τη θεση που βρισκετε στο 3650. Καντους 2 τους...χάλιες ή οντως δεν υπαρχει τετοια ρυθμιση στο n-gage...(μαλλον το δευτερο που ειναι και προτιμοτερο!! :p ). Θα'θελα παντως να πω, οτι διαβαζω που κ που το topic περι 6600. Επειδη ημουνα μεταξυ αυτου και του n-gage (και ευτυχως εδωσα σχεδον τα μισα λεφτα και πηρα το n-gage...), δυστηχως βλεπω οτι το βιολι τις Nokia δεν λεει ν'αλλαξει. Τα παιδια που το πηραν αμεσως (κακως κατα τη γνωμη μου...) αντιμετωπιζουν ενα σωρο προβληματα "παιδικων ασθενειων", απο bugs σε sms και emails, απο ρυθμισεις στα mms που ακομα π.χ. η Cosmote δεν εχει βγαλει, μεχρι και...σκονη κατω απο την οθονη (σε κινητο μολις 2 εβδομαδων τωρα...) Ειδικα αυτο το τελευταιο περι σκονης, (κι επειδη ηταν πραγματικα ενοχλητικο στο 7650 που ειχα), το εχει διαπιστωσει κανενας στο N-Gage του ?? Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik3 Δημ. November 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2003 εγώ πάντως στο μόλις μίας ώρας Ngage μου όχι:p Παράθεση Forza scuderia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. November 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον mik3 εγώ πάντως στο μόλις μίας ώρας Ngage μου όχι:p Μιας ωρας?? :rolleyes: Αντε, καλοριζικο και...welcome to the club!! ;) Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik3 Δημ. November 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2003 thnx:) είναι το πρώτο μου symbian κινητό και τα βρίσκω λίγω σκούρα αλλά σιγά σιγά θα τα ξεπεράσω τα προβλήματα:p (την μπαταρία την φόρτισα 15 λεπτα:p:p) Παράθεση Forza scuderia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nyo_One Δημ. November 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2003 Wirelessly posted (NokiaN-Gage/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την mik3 εγώ πάντως στο μόλις μίας ώρας Ngage μου όχι:p Me geia sou..Ego na deis pws imoun stin arxi..Teleios sta xamena..:) alla oti provlima exeis let us know! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik3 Δημ. November 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2003 πώς μπορούμε να σβήσουμε τα παιχνίδια?? κάπου διάβασα να διαγράψουμε ολόκληρο τον φάκελο.. έτσι είναι? Παράθεση Forza scuderia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nyo_One Δημ. November 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2003 Nai...An ennoeis ta paixnidia tou N-Gage..Ta alla (java) apla ta arxeia jar k jad.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik3 Δημ. November 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2003 όταν έχω περισσότερα από ένα προγράμματα ανοιχτά πώς μπορώ να κάνω βλέπω ποια είναι και να διαλέγω ποιο να μου ανοίξει?? edit: το βρήκα οκ:) Παράθεση Forza scuderia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hudjw Δημ. November 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2003 Molis to pira kai ego :) exw dio erotisis 1- pos mporo na allakso to wallpaper? 2-exw perasei kapia midis alla den exw kataferei na ta valw os ixous klisis ... pos ginete auto ? :confused: euxaristw . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaleBuffy Δημ. November 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2003 Sou dwsane manual me to kinito? Einai ola mesa.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hudjw Δημ. November 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2003 entaksi.tha to psakso kalitera. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts