Jump to content

[Επίσημο] Νokia N-Gage

johner
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια ερώτηση για σας που έχετε το κινητό : Μπορείς να αλλάξεις τα κουμπιά που χρησιμοποιείς στα παιχνιδια ; Εννοώ αντί για τα 5&7 να χρησιμοποιήσεις π.χ τα 8&9 ;
Always smile, it makes people wonder what you are up to....

• Απαντήσεις 3,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από τον sxetikos_asxetos

Εγω εχω ηδη παραγγειλει μια 64αρα σημερα και αυριο-μεθαυριο περιμενω να μου την στειλουν (35€). Θα τα περασω και εγω ολα μεσα και θα ξεγνιασω!!! :happy:

file sxetike_asxete apo pou tin pareiggeiles ?apo ekswteriko?

pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!:

Αρχικό Μήνυμα από τον stean_202

Μια ερώτηση για σας που έχετε το κινητό : Μπορείς να αλλάξεις τα κουμπιά που χρησιμοποιείς στα παιχνιδια ; Εννοώ αντί για τα 5&7 να χρησιμοποιήσεις π.χ τα 8&9 ;

sygkekrimena sto nokia game (snowboard)pou exw dokimasei nai mporeis na ta allakseis.fantazomai kai sta alla paixnidia to idio tha symvainei.

Αρχικό Μήνυμα από τον stean_202

kai sto tomb raider kai sto pandemonium mporis na alaxis ta koumpia ;)

Γεναίος δεν είναι αυτός που δεν φοβάται τίποτα,αλλα αυτός που αντιμετωπίζει τους φόβους του...

Greece Photos

http://img.uptime-project.net/img/5/73420.png

Αρχικό Μήνυμα από τον objectref

Χμμ... το κατεβασες απο Aivanet η απο n-gba.tk ?

Το εβαλες στο root (E:\) η στο e:\system\apps, και χρησιμοποιησες και το Blizzare installer ??

απο n-gba.tk

στο root (E:\) και χρησιμοποιησα και το Blizzare installer :)

:X

gia sas paidia einai i prwti fora pou postarw an kai diabazw kathimerina to sygkekrimeno section edw kai kai 1 mina peripou.exw to n-gage apo tis 18 octobri kai tha ithela na pw kapoia pragmata poy eida sto kinito:

1.dokimasate na akoiksete to moysiki toy kinitoy me gemati mmc?emena mou dimiourgoyse problima...

2.se kapoia fasi meta apo egkatastasi arketwn games kai efarmogwn kai otan epefte entelws i mpataria kai to ebaza na fortisei ebgaine ena mynima "adynamia ekkinisis syskeyhs,epikoinwniste me ton antiproswpo klp..." h "mi apodekti karta sim klp..." episis meta otan to anoiga elege "sfalma ekkinisis..".

ayta lythikan me ena format tis syskeyhs

3.otan bazw ena midi h mp3 san ringtone argei kata tin klisi arketa na akoustei o ixos klisis enw aytos poy kalei akouei kanonika oti xtypaei(dokimasa kai stin mmc kai sto c )...

opoios kserei kati gia ta parapanw as sxoliasei...

gia ta ngage games:

1.exw katebasei ws twra to sonic apo Aivanet kai den doulepse alla de kserw ti rolo barane ta arxeia "game.id" kai "nokia.dat" kai pou prepei na mpoune.

2. apo to group toy narcotic to sonic me blizzard installer leitoyrgei teleia

3.gia na dei to blizzard prepei to paixnidi na einai tis morfis *.blz etsi den einai? alliws an einai fakelos apla ton antigrafoume sto

e:\system\apps\

ayta, sorry gia to megalo post

Gia olla ta games gia Nokia N-gage exoumai valei 2 ekdoseis ...

H mia einai i original i opia prepei na graftei se mmc me sygkekrimeno tropo

kai i alli einai morfis Blizzard i opia ekgatasteite ne ton Blizzard instaler .

6942610386.png

Να ρωτησω κατι,

ξερεις κανενας ποσο χωρο πρεπει να εχεις ελευθερο για να δουλεψει σωστα ο Bliz Installer ?

Π.χ., εβαλα το SonicN και ολα ΟΚ, αλλα προσπαθω να εγκαταστησω με τον ιδιο τροπο το Pandemonioum με 17ΜΒ free αλλα καποια στιγμη ο Installer βγαζει "Η εφαρμογη εκλεισε" και κλεινει...

Εχει τυχει και σε καποιον αλλο αυτο ??

Wirelessly posted (NokiaN-Gage/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό μήνυμα από τον/την objectref

Να ρωτησω κατι,

ξερεις κανενας ποσο χωρο πρεπει να εχεις ελευθερο για να δουλεψει σωστα ο Bliz Installer ?

Π.χ., εβαλα το SonicN και ολα ΟΚ, αλλα προσπαθω να εγκαταστησω με τον ιδιο τροπο το Pandemonioum με 17ΜΒ free αλλα καποια στιγμη ο Installer βγαζει "Η εφαρμογη εκλεισε" και κλεινει...

Εχει τυχει και σε καποιον αλλο αυτο ??

Gia to ngage milas file mou an hriazete horo o blizzard?

Αρχικό Μήνυμα από τον asmodeus

Wirelessly posted (NokiaN-Gage/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Gia to ngage milas file mou an hriazete horo o blizzard?

Ναι, ειναι κατι σαν τους installers των Windows, θελουν καποιο χωρο κατα την εγκατασταση των applications.

Απλα θελω να δω με ποσα MB free εκαναν Install οι υπολοιποι...

(free ΠΡΙΝ την εναρξη της εγκαταστασης)

paidia an mporei na me voitheisei kapoios : to blizard installer exei mesa 5 arxeia ,egw poio metaferw sto tilefwno? to b-bni05.rar?kai an nai meta pws to anoigw?den vrika to winrar pouthena!as me voitheisei kapoios an gnwrizei :-)

Ναι, ειναι κατι σαν τους installers των Windows, θελουν καποιο χωρο κατα την εγκατασταση των applications.

Απλα θελω να δω με ποσα MB free εκαναν Install οι υπολοιποι...

(free ΠΡΙΝ την εναρξη της εγκαταστασης)

theli ton diplasio xoro se mb apo oso einai to paixnidi. :cool:

Γεναίος δεν είναι αυτός που δεν φοβάται τίποτα,αλλα αυτός που αντιμετωπίζει τους φόβους του...

Greece Photos

http://img.uptime-project.net/img/5/73420.png

Το .sis πρεπει να μεταφερεις στο τηλεφωνο.Ειναι μεσα στο ραρ

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Το Pandemonium (no blizard edition), εχει ενα directory structure σαν αυτο:

\System\(οπου εχει μεσα τα αρχεια GAMEID, NOKIA)\Apps,Libs,Programs

και το directory Apps εχει τα directories GsbApps και pandemonium.

Μπορει καποιος που εχει εγκαταστησει (και τρεχει...) αυτη την no-blizard edition, να μας πει πως ακριβως εβαλε τα αρχεια στην mmc,

σε ποιο directory δηλαδη εβαλε τι ??

H Blizard edition δεν φαινεται να δουλευει...

Αρχικό μήνυμα από τον/την objectref

Το Pandemonium (no blizard edition), εχει ενα directory structure σαν αυτο:

\System\(οπου εχει μεσα τα αρχεια GAMEID, NOKIA)\Apps,Libs,Programs

και το directory Apps εχει τα directories GsbApps και pandemonium.

Μπορει καποιος που εχει εγκαταστησει (και τρεχει...) αυτη την no-blizard edition, να μας πει πως ακριβως εβαλε τα αρχεια στην mmc,

σε ποιο directory δηλαδη εβαλε τι ??

H Blizard edition δεν φαινεται να δουλευει...

Emena mou doulevei mia hara pantos.Epanalamvano,stin mmc mou eho mono to tomb raider (no blizard edition) k to pandemonium...

Αρχικό Μήνυμα από τον asmodeus

Emena mou doulevei mia hara pantos.Epanalamvano,stin mmc mou eho mono to tomb raider (no blizard edition) k to pandemonium...

Ωραια, δεν μας λες κι εμας πως τα εβαλες στη mmc και σου δουλευουν ??? :o

Πες μας αν μπορεις, ακριβως που εβαλες ποια αρχεια...

Αρχικό Μήνυμα από τον luke

sygkekrimena sto nokia game (snowboard)pou exw dokimasei nai mporeis na ta allakseis.fantazomai kai sta alla paixnidia to idio tha symvainei.

Αρχικό Μήνυμα από τον delis7

kai sto tomb raider kai sto pandemonium mporis na alaxis ta koumpia ;)

Ευχαριστώ για την απάντηση παίδες ! :up:

Always smile, it makes people wonder what you are up to....

Εγω για να εκγαταστησω ενα παιχνιδι πρεπει η καρτα να ειναι φορμαρισμενη γιατι αν δεν ειναι μου βγαζει το ιδιο λαθος με τον objectref.

@objectref

Δεν εχει καμια σημασια με το χωρο γιατι και το Σονικ ηθελα να το εγκαταστησω σε ΜΗ φορμαρισμενη καρτα Που ειχε 3ΠΛΑΣΙΟ χωρο απο το Σονικ και εβγαζε παλι το ιδιο σφαλμα.

@ALL

Τις περισσοτερες φορες η καρτα πρεπει να ειναι "φρεσκοφορμαρισμενη"!!! Γιαυτο μην νομηζετε πως θα βρειτε ακρη αν δεν χρησιμοποιησετε το Blizzard Installer. Η διαδικασια που πρεπει να γινει ειναι πολυπλοκη για να παιχτουν no blizzard edition. Το καλυτερο ειναι να ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΤΕ* την MMC στο PC να την φορμαρετε στο ΚΙΝΗΤΟ και να περασετε μεσα τον blizzard και τα παιχνιδια που θελετε. Υστερα αφου εγκαταστησετε τα παιχνιδια ξανα κολληστε τα αντιγραμμενα στο PC μεσα στο κινητο και θα εχετε και τις εφαρμογες σας και τα παιχνιδια σας. Ετσι εχω κανει και εγω... :)

*Μην αποκοψετε γιατι αμα δεν γινει καλα η αντιγραφη ή κολλησει η καρτα μπορει να χασετε καποια πραγματα.

@narcotic&luke

Την καρτα την παραγγειλα απο το http://www.telefoncity.gr Δεν ξερω αν κανει αποστολες στην κυπρο.

Εγω για να εκγαταστησω ενα παιχνιδι πρεπει η καρτα να ειναι φορμαρισμενη γιατι αν δεν ειναι μου βγαζει το ιδιο λαθος με τον objectref.

@objectref

Δεν εχει καμια σημασια με το χωρο γιατι και το Σονικ ηθελα να το εγκαταστησω σε ΜΗ φορμαρισμενη καρτα Που ειχε 3ΠΛΑΣΙΟ χωρο απο το Σονικ και εβγαζε παλι το ιδιο σφαλμα.

Χμμμ..μαλιστα...εγω το SonicN το εγκατεστησα κανονικα με τον Blitz Installer στην καρτα που ειχε μαζι του το N-Gage και εχοντας και αλλα πραγματα μεσα(χωρις format δηλαδη...) , το pandemonium εχει προβλημα.

Ξεκιναει ο installer και καποια στιγμη βγαζει "H efarmogh ekleise" και φυσικα, αν και δειχνει το icon του pandemonium, δεν δουλευει...

Τεσπα!

Παίδες έχω βάλει και το Sonic και Tomb σε μια κάρτα και παίζουν κανονικά. :) Δεν χρειάζεται να κάνεις format την mmc. Απλά κάνεις εγκατάσταση τον blizzard installer στην κάρτα, και μετά πετάς το .blz αρχείο στο root (E:\) και τρέχεις το πρόγραμμα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις το διπλάσιο (και λιγο παραπάνω) χώρο απο το μέγεθος του παιχνιδιού για την εγκατάσταση. ;) Δεν έχω καταφέρει να βάλω το Tony Hawk σε 32Mb κάρτα άδεια!Απ' ότι φαίνεται χρειάζεται κι άλλο χώρο... :wacko: Έχει καταφέρει κανείς να το βάλει?

Αρχικό Μήνυμα από τον FuriouS

Δεν έχω καταφέρει να βάλω το Tony Hawk σε 32Mb κάρτα άδεια!Απ' ότι φαίνεται χρειάζεται κι άλλο χώρο... :wacko: Έχει καταφέρει κανείς να το βάλει?

Το ξαναλεω. Δεν παιζει ρολο ο χορος. Φορμαρε την καρτα απο το κινητο και χωρις να την τροποποιησεις περασε μεσα τον blizzard και .blz του ΤΗΡ. Παραδειγμα? Ο camelot21 Περασε το ΤΗΡ μαζι με πολλα αλλα παιχνιδια σε μια 32αρα (ψαξε στην προηγουμενη σελιδα και θα το βρεις).

Το ξαναλεω. Δεν παιζει ρολο ο χορος. Φορμαρε την καρτα απο το κινητο και χωρις να την τροποποιησεις περασε μεσα τον blizzard και .blz του ΤΗΡ. Παραδειγμα? Ο camelot21 Περασε το ΤΗΡ μαζι με πολλα αλλα παιχνιδια σε μια 32αρα (ψαξε στην προηγουμενη σελιδα και θα το βρεις).

Ναι αλλα υπαρχει και αλλο παραδειγμα, εγω, που εβαλα το Sonic στην καρτα του ιδιου του n-gage, με αλλα πραγματα μεσα, χωρις format χωρις τιποτα και δουλευει κανονικα...

Με το pandemonium φαινεται να εχει προβλημα...

Ναι αλλα υπαρχει και αλλο παραδειγμα, εγω, που εβαλα το Sonic στην καρτα του ιδιου του n-gage, με αλλα πραγματα μεσα, χωρις format χωρις τιποτα και δουλευει κανονικα...

Με το pandemonium φαινεται να εχει προβλημα...

Ναι ομως υπαρχει και το δικο μου το παραδειγμα που εκανα οσα εσυ αλλα δεν δουλεψε και οταν την φορμαρα ολα ΟΚ :p Για να μην γα....στε το θεμα ειναι πως το blizzard ειναι ακομα 0.50 οποτε λογικο ειναι να υπαρχουν παρα πολλα bugs. Για να μην αντιμετωπισουμε πολλα* προβληματα μπορουμε να την φορμαρουμε και να ακολουθησουμε την διαδικασια που ειπα πριν ωστε να μην χασουμε το περιεχομενο της καρτας.

*το πολλα ειναι σχετικο γιατι και με φορμαρισμενη καρτα το παντ. ξανα δεν μπορουσα να το βαλω με ενα δευτερο φορμαρισμα ομως μπηκε μια χαρα.

Υ.Γ. Στην κανονικη version του blizard δεν θα υπαρχουν αυτα και θα μπενουν τα παιχνιδια χωρις δυσταγμο :p :D :rolleyes: