argi_7 Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zeremefico (14 Νοέ. 2004 , 21:57) ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΝΕΒΗ ΣΕ ΕΜΕΝΑ:ΕΚΑΝΑ FORMAT ΑΠΟ WINDOWS ΣΤΗΝ ΜΜC (PQI 512) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ XP ΤΟ N-GAGE.ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΚΑΡΤΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΕΡΙΦΗΜΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ(ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΡΧΕΙΩΝ ΑΠΟ ΜΝΗΜΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ,ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΤΛ) ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΧP ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΗΝ 32 ΜΒ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ PC ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΤΗΝ ΦΟΡΜΑΡΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΥΟΤ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ??? :cry: ποτε μην κανεις format απο το pc.καλυτερα απο το κινητο.μην γραφεις με κεφαλαια γιατι ετσι ειναι σαν να φωναζεις ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flareman Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 Εγώ φωνάζω ποτέ φορμάτ από το κουμπιγιούτερ και μου λέτε ότι γίνομαι γρινιοκώλης... είδατε, ε, είδατε; Είδατε τι έπαθε το παιδί; :) :) :) δεν πάω καλά... τα χάπια μου... :O Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeremefico Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fagib2002 (15 Νοέ. 2004 , 17:03) Gia dokimase na tin kaeis format se kana allo kinito. K egw to idio prob eixa tin ekana format se ena GX 30 k twra eimai ok :) Εκανα ρε παιδια format σε 3650 και σε ψηφιακη αλλα τιποτα...Δεν μπορω να καταλαβω τι αλλαξε κανοντας format στα xp...Και ειναι και 512! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 18, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2004 Ηello N-gagers! Nέο παιχνίδι για το N-Gage The_Elder_Scrolls_Travels_Shadowkey_NGAGE-ENGAGE Κατεβάστε το στο #aivanet @ Efnet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. November 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2004 Kάνα νέο για το Pocket Kingdoms έχουμε; Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 19, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr (19 Νοέ. 2004 , 01:57) Kάνα νέο για το Pocket Kingdoms έχουμε; Oχι τίποτα νεότερο. Τα παιχνίδια αυτά σκάνε μύτη στο άσχετο χωρίς προειδοποίηση! :p Πανικός γίνεται πάντως. Εγώ αυτή τη στιγμή στο IRC το στέλνω σε 3 users και πόσοι περιμένουν στην ουρά... Ένας ένας παιδιαααα.... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flareman Δημ. November 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2004 Έχει πάθει κανείς slowdown και συνεχή κολλήματα (καθέ 2-3 λεπτά) σε παιχνίδια στο NG του μετά το πέρασμα του Elder Scrolls στην MMC; Βασικά προσπαθώ να διαπιστώσω τις πταίει, και αφού έβγαλα ό,τι TSR προγράμματα είχα (call recorders, τηλεφωνητές κλπ) το πρόβλημα επιμένει... για πείτε ρε μάγκες... Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNSighT Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Υπάρχει κάποια μεγαλύτερη μπαταρία για το N-gage; :worry: Παράθεση all-time favorites: Alcatel OT-701, Siemens SL45i, Ericsson T39m, Nokia N-Gage, Samsung D500, Nokia N78, Sony Ericsson Xperia Play, Motorola Moto G, One Plus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Flareman (20 Νοέ. 2004 , 23:47) Έχει πάθει κανείς slowdown και συνεχή κολλήματα (καθέ 2-3 λεπτά) σε παιχνίδια στο NG του μετά το πέρασμα του Elder Scrolls στην MMC; Βασικά προσπαθώ να διαπιστώσω τις πταίει, και αφού έβγαλα ό,τι TSR προγράμματα είχα (call recorders, τηλεφωνητές κλπ) το πρόβλημα επιμένει... για πείτε ρε μάγκες... Γιατι δε δοκιμαζεις απλα να βγαλεις το Elder? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iNSighT (25 Νοέ. 2004 , 10:58) Υπάρχει κάποια μεγαλύτερη μπαταρία για το N-gage; :worry: υπαρχει αυτη του qd.αλλα δεν χωραει στα υπολοιπα κινητα,λογο παχους Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNSighT Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος argi_7 (25 Νοέ. 2004 , 19:31) υπαρχει αυτη του qd.αλλα δεν χωραει στα υπολοιπα κινητα,λογο παχους Ναι το γνωρίζω αυτό... Εννοώ αν υπάρχει κάποια που να κάνει στο n-gage και να του δίνει παραπάνω αυτονομία από την κανονική... Παράθεση all-time favorites: Alcatel OT-701, Siemens SL45i, Ericsson T39m, Nokia N-Gage, Samsung D500, Nokia N78, Sony Ericsson Xperia Play, Motorola Moto G, One Plus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 Εκτος απο αυτήν του qd όχι αλλά ίσως πάρω αυτήν του qd εγώ... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flareman Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tax_opari91 (25 Νοέ. 2004 , 16:00) Γιατι δε δοκιμαζεις απλα να βγαλεις το Elder? :p Το έκανα, σαααα να διορθώθηκε αλλά κάποια κολλήματα παρέμειναν... έκανα defrag αλλά... τα έχω χάσει, μήπως δε φταίει το ES και μου κάνει λαδιά κάνα άλλο πρόγραμμα; Θέλω να πω, κουφό δεν είναι να κάνει slowdown στο μενού και στις επαφές/μηνύματα λόγω υποτιθέμενης καθυστέρησης στην MMC; Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNSighT Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Flareman (26 Νοέ. 2004 , 23:21) Το έκανα, σαααα να διορθώθηκε αλλά κάποια κολλήματα παρέμειναν... έκανα defrag αλλά... τα έχω χάσει, μήπως δε φταίει το ES και μου κάνει λαδιά κάνα άλλο πρόγραμμα; Θέλω να πω, κουφό δεν είναι να κάνει slowdown στο μενού και στις επαφές/μηνύματα λόγω υποτιθέμενης καθυστέρησης στην MMC; Πόσο καιρό έχεις το N-gage (ή πόσο καιρό έχεις να κάνεις format); Μήπως είναι καιρός να του ρίξεις ένα formatάκι; ;) Παράθεση all-time favorites: Alcatel OT-701, Siemens SL45i, Ericsson T39m, Nokia N-Gage, Samsung D500, Nokia N78, Sony Ericsson Xperia Play, Motorola Moto G, One Plus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
belmont Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 Παίδες επειδή όλα τα sites που ήξερα με νεα n-gage roms έκλεισαν μπορεί κάποιος να μου δώσει μερικά links για νεα roms; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 Κατα προτημηση IRC Server:EFnet Channel:#aivanet Αλλιως , αν δε θες με τπτ IRC w*w.uxge.c*m Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flareman Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iNSighT (27 Νοέ. 2004 , 17:32) Πόσο καιρό έχεις το N-gage (ή πόσο καιρό έχεις να κάνεις format); Μήπως είναι καιρός να του ρίξεις ένα formatάκι; ;) Εεε... καμιά βδομάδα το πολύ; :D :D :D :cool: :p :wacko: :whistle: Πάει, τα 'χω παίξει... πάω να παίξω Pocket Kingdom :) Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tax_opari91 (27 Νοέ. 2004 , 23:23) Κατα προτημηση IRC Server:EFnet Channel:#aivanet Αλλιως , αν δε θες με τπτ IRC w*w.uxge.c*m einai apisteuto alla apo dsl otenet den mou anoigei to site......den mporo na katalabo to giati an exei kapoios alla link as mou steilei pm parakalo......pou na exei kurios ola ta n-gage Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmk1988 Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 Paidia to kalytero site apo OLA gia N-gage games: http://www.aemobile.com FOBERO !!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. December 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2004 poli kalo site nmk1988 ! ;) Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2004 Hot-swappable MMC for N-Gage Features: Solution for removing the back cover and taking out the battery to switch MMCs Externally mounted MMC connector giving you greater accessibility to the MMC drive Enables your N-gage MMC drive to be "hot-swappable" with a USB cable Saves significant time and annoyance off switching games/MMCs Easy to install kit available No risk of losing data or slow running time http://www.mashmods.com/index.php?f=loadMod&m=ShoppingCart&modFunc=viewProduct&pid=18 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. December 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous ( 4 Δεκ. 2004 , 16:26) Hot-swappable MMC for N-Gage Features: Solution for removing the back cover and taking out the battery to switch MMCs Externally mounted MMC connector giving you greater accessibility to the MMC drive Enables your N-gage MMC drive to be "hot-swappable" with a USB cable Saves significant time and annoyance off switching games/MMCs Easy to install kit available No risk of losing data or slow running time http://www.mashmods.com/index.php?f=loadMod&m=ShoppingCart&modFunc=viewProduct&pid=18 Αψογο! :eek: ειδικα για μενα που εχω 2x 256MB MMCs! Αλλα παραειναι επικινδυνο ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 Ε οχι και αψογο... :p Ειδατε πως το κανει το κινητο? Ηταν που ηταν... το αποτελειωνει... Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sxetikos_asxetos ( 5 Δεκ. 2004 , 14:26) Ε οχι και αψογο... :p Ειδατε πως το κανει το κινητο? Ηταν που ηταν... το αποτελειωνει... :lol: Καποιο δικιο εχεις... ασε που τωρα που το ξαναβλεπω... παραειναι επικινδυνο. Θα το αφησω οπως ειναι , μην παθουμε καμια νιλα γιατι το κινητο ειναι κορυφαιο :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. December 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2004 Πράγματι, παιδιά αυτό το κινητό με έχει ξετρελάνει, είναι φοβερό σε όλα του, μουσική ό,τι γουσταρεις παιχνίδια τα πάντα ό,τι θες του βάζεις δεν κολλάει δεν κάνει restarts δεν παρουσιάζει κανένα απολύτος πρόβλημα! Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι το γεγονός ότι αργεί να ανοίξει τον mp3 player! Το κινητό είναι κορυφή!!!! :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts