Jump to content

[Επίσημο] Νokia N-Gage

johner
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

gbdman1 k sto diko mou to kanei auto...Ap'oti sizitisame sto forum tis Cosmote gia auto to thema, to sfalma to vgazei giati xrisimopoioume wap over gprs k oxi internet over gprs pou theloun ta programmata..Tora an esi exeis internet over gprs allazei to thema...

• Απαντήσεις 3,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σκεφτομαι να παρω νγκαγκε (εχω 3650).Αξιζει ή να στραφω προς κατι αλλο.Ας μου πει καποιος που εχει δει και τα δυο.
█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

Εχω ακουσε οτι ειναι γενικα λιγο πιο αργο απο τα υπολοιπα S60.Ισχυει αυτο?

Οχι... Γιατι να ειναι πιο αργο? Αντιθετα πιο γρηγορο μπορει να γινει λογω της μεγαλης του ΡΑΜ ;)

Wirelessly posted (Nokia 3650: NokiaN-Gage/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό μήνυμα από τον/την jois21

Σκεφτομαι να παρω νγκαγκε (εχω 3650).Αξιζει ή να στραφω προς κατι αλλο.Ας μου πει καποιος που εχει δει και τα δυο.

Egw ta exw k ta duo :) Parto to ngage,aksizei!Am exeis perissoteres apories gia auta ta dyo steile mou pm h postare edw:)

Προς Μιτσος:

Αρχικα θα ηθελα να δω κανα δυο παιχνιδακια του αν μπορουν με καποιο τροπο να παιξουν σε 3650.Εχω μια 128αρα MMC. Πως θα τα εγκαταστησω σ'αυτην και που θα τα βρω?Χρειαζεται καποιο προγραμα?

Ακομη κατι.Εχει το νγκαγκε pop port?Αν εχει πιθανον να δεχεται και καμερα νοκια....Επεισης η συνδεση μεσο USB απαιτει καποιο ειδικο προγραμα ή το πσ το βλεπει σαν σκληρο?Ειναι ακετα γρηγορη αυτη η συνδεση γιατι οι υπερηθρες που εχω ειναι για πεταμα(10-15 λεπτα να στειλω ενα mp3!).

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jois21 (16 Δεκ. 2003 , 00:26)

Ακομη κατι.Εχει το νγκαγκε pop port?Αν εχει πιθανον να δεχεται και καμερα νοκια....Επεισης η συνδεση μεσο USB απαιτει καποιο ειδικο προγραμα ή το πσ το βλεπει σαν σκληρο?Ειναι ακετα γρηγορη αυτη η συνδεση γιατι οι υπερηθρες που εχω ειναι για πεταμα(10-15 λεπτα να στειλω ενα mp3!).

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δεν έχει Pop Port για αυτό και ανέφερα την πιθανή λύση της BlueTooth κάμερας. Επίσης από ότι ξέρω το USB έχει πολύ καλές ταχύτητες :)

EvEn DeAtH MaY DiE

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mitsos (14 Δεκ. 2003 , 15:13)

Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Paidia exei agorasei kaneis tin 128mb tis sandisk?:confused: Giati thelw na tin parageilw afou sigoureutw oti douleuei aproga ;)

I'd found it for 51 euros, all ok.

Δυστηχως δεν εχει pop port οπως θα θελαμε για να περνει καμερουλα... To usb το αναγνωριζει σαν σκληρο το PC. Τα mp3 τα περνας με το Nokia Audio Manager που δινετε δωρεαν με το cd του κουτιου και η μεταφορα ειναι θεμα δευτερολεπτων ;)

Wirelessly posted (Nokia 3650: NokiaN-Gage/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό μήνυμα από τον/την Morpheus

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mitsos (14 Δεκ. 2003 , 15:13)

Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Paidia exei agorasei kaneis tin 128mb tis sandisk?:confused: Giati thelw na tin parageilw afou sigoureutw oti douleuei aproga ;)

I'd found it for 51 euros, all ok.

51euros?Pou?Giati egw tin vrika 70e!!! :worry:

Na rotikso kati,

gia na bgalo ta games apo tin karta (milao gia ta blz) ta kano delete apo tin mmc, sosta????

paratirisa oti menoun kapoia folder kai dimioyrgountai kai diafora arxeia sto c:, auta ta sbino?????

na rotikso kati akoma....

oi efarmoges UIQ i oi series 40 paizoun sto ngage???

i paizoun mono oi efarmoges series 60???

Episis, iparxei kapoio site (mallon kseno) to opoio na exei guides, tutorials klp klp sxetika me tis dinatotites kai tis leitoyrgies ton series 60????

Οχι το N-GAGE οπως και ολα τα series60 λειτουργουν μονο με series60 εφαρμογες. Τι τα θες τα guides? Δεν ειναι και windows... σιγα σιγα θα τα μαθεις ολα...

Και παω που λετε να μπω στο μενου του ngage Δευτερα απογευμα και τζιφος... μου εβγαζε system closed κτλ γνωστα.

Δεν εδωσα ιδιαιτερη σημασια, κλεινω συσκευη, ξαναανοιγω και κανει συνεχως restart.

Βγαζω σιμ-μπαταρια ξανα-ανοιγω μενει στην αρχικη οθονη ΝΟΚΙΑ και δεν παει πουθενα παραπερα.

Ωχ λεω και ειχα καιρο να παω νοκια service...

Το παω τριτη πρωι, το αφηνω συγγρου, και με παιρνουν σημερα τηλ, μου λενε οτι δεν επισκευαζεται, θελει αντικατασταση, δεν εχουν ngage :( σε στοκ και να περιμενω μεχρι το τελος της εβδομαδας...

Μαλλον το ξεσκισα με τα βαλε-βγαλε...

Το σερβις μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις... Βρε βρε πως αλλαζουν οι καιροι... Η νοκια εγινε ερικσον και η σονυερικσον εγινε αλφακλοπυ...

Δεν επισκευαζεται ακουσα και λεω του ζητησαν χρημα!:) Τυχερος εισαι...

Εμένα το N-gage και γενικα όλα τα Nokia έχουν περάσει από τα χέρια μου δεν έχουν παρουσιάσει προβλημα.Το Ν-gage δεν μου έχει κανένα :) προβλημα παρόλο τις σαβούρες που έχει φάει :D :whistle: .

Name: Kostas

Previous phones: Ericsson GA628, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 6150,Nokia 8210, Nokia 3310 ,Motorola M3888, Siemens SL55, Nokia 7210 , Nokia 7650 ,Nokia 3650

Present phone:Nokia N-GAGE

Future phone: Maybe Nokia 6600 or 7700 or 7600 or 6820 or 7200 or SE P900 or I don't know.

paidia ia erwthsh na kano.exo mia mmc 64mb ths etaireias microdia h opoia to ngage thn anagnwrizei 61mb.me to pou bazo to kalvdio usb eno blepo thn endeiksei sthn o8onh tou ngage conected den thn blepo apo to my computer san virtual disk opws mou bgazei thn alles kartes kai etsi den mporo na thn xrhsimopoihso ka8olou.ths exo kane iformat 2-3 fores alla dysthxos tipota.mhpos kapios gnwrizei kanena trik pou na uelei h thn ksexnao einai gia petama?kati pou ksexasa na sas po oti pigainontas me browce meso seleq blepo to gramma E: pou einai h karta kai yparxoyn mesa ta files ola kanonika system-videos-others-images ktlp.
οτι κλειδωνει ξεκλειδωνει BILL GATES FEB 21 1981

Την ιδια εχω και εγω 64. Φυσικα δεν ειναι για πεταμα. Το μονο που εχεις να κανεις ειναι να εγκαταστησεις το Nokai Audio Manager και θα την δει κανονικα σαν δισκο.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sxetikos_asxetos (17 Δεκ. 2003 , 18:06)

Την ιδια εχω και εγω 64. Φυσικα δεν ειναι για πεταμα. Το μονο που εχεις να κανεις ειναι να εγκαταστησεις το Nokai Audio Manager και θα την δει κανονικα σαν δισκο.

dysthxos den thn blepei sto audio manager

οτι κλειδωνει ξεκλειδωνει BILL GATES FEB 21 1981

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dar (17 Δεκ. 2003 , 12:29)

Και παω που λετε να μπω στο μενου του ngage Δευτερα απογευμα και τζιφος... μου εβγαζε system closed κτλ γνωστα.

Δεν εδωσα ιδιαιτερη σημασια, κλεινω συσκευη, ξαναανοιγω και κανει συνεχως restart.

Βγαζω σιμ-μπαταρια ξανα-ανοιγω μενει στην αρχικη οθονη ΝΟΚΙΑ και δεν παει πουθενα παραπερα.

Ωχ λεω και ειχα καιρο να παω νοκια service...

Το παω τριτη πρωι, το αφηνω συγγρου, και με παιρνουν σημερα τηλ, μου λενε οτι δεν επισκευαζεται, θελει αντικατασταση, δεν εχουν ngage :( σε στοκ και να περιμενω μεχρι το τελος της εβδομαδας...

Μαλλον το ξεσκισα με τα βαλε-βγαλε...

Το σερβις μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις... Βρε βρε πως αλλαζουν οι καιροι... Η νοκια εγινε ερικσον και η σονυερικσον εγινε αλφακλοπυ...

ειναι λαθος που κανουμε και βαζουμε οτι φτασουμε στο κινητο.. και εμενα μου εβγαζε συνεχως system error μετα χαλασε ολο το μενου κλπ κλπ και μετα το εκανα ενα φορματ και απο τοτε μονο 4 βασικες εφαρμογες εκανα Instal..

Forza scuderia

Σκεφτομαι να παρω νγκαγκε (εχω 3650), αξιζει ή δεν εχουν καμια διαφορα εκτος του ραδιοφωνου?Στα μνματα πως ειναι?Ευκολα? Γιατι με ενδιαφερει αρκετα αυτος ο τομεας...Απο αυτονομια? Ακομη ποια παιχνιδια του νγκαγκε παιζουν σε 3650 και πια σε 6600?

Ευχαριστω

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jois21 (18 Δεκ. 2003 , 01:03)

Σκεφτομαι να παρω νγκαγκε (εχω 3650), αξιζει ή δεν εχουν καμια διαφορα εκτος του ραδιοφωνου?Στα μνματα πως ειναι?Ευκολα? Γιατι με ενδιαφερει αρκετα αυτος ο τομεας...Απο αυτονομια? Ακομη ποια παιχνιδια του νγκαγκε παιζουν σε 3650 και πια σε 6600?

Ευχαριστω

Εγω ειχα 7650, το πουλησα, και με τα ιδια λεφτα (σχεδον) πηρα to n-gage. Αν σ'ενδιαφερουν τα παιχνιδια, μην κοιτας τιποτα αλλο,

μπορεις να βαλεις καποια παιχνιδια στο 6600 αλλα ετσι οπως ειναι η συσκευη δεν μπορεις να τα παιξεις, οποτε το N-Gage ειναι η μονη λυση.

Αφου σ'ενδιαφερουν τα μυνηματα, το N-Gage εχει πολυ πιο Normal πληκτρολογιο απο το 3650 που εχεις.

Η αυτονομια, εγω που δεν πολυπαιζω games, μου κραταει σιγουρα 3 μερες αλλα αν παιζεις συνεχεια(συνεχεια ομως...),ε, τοτε καθε βραδυ θα το βαζεις για φορτισμα.

Εχει πολυ καλυτερη οθονη(tft) απο τα x650 και το μονο που λειπει ειναι η καμερα (αν και κατι ακουω για Bt camera σε λιγο καιρο...)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος objectref (18 Δεκ. 2003 , 10:45)

Εγω ειχα 7650, το πουλησα, και με τα ιδια λεφτα (σχεδον) πηρα to n-gage. Αν σ'ενδιαφερουν τα παιχνιδια, μην κοιτας τιποτα αλλο,

μπορεις να βαλεις καποια παιχνιδια στο 6600 αλλα ετσι οπως ειναι η συσκευη δεν μπορεις να τα παιξεις, οποτε το N-Gage ειναι η μονη λυση.

Αφου σ'ενδιαφερουν τα μυνηματα, το N-Gage εχει πολυ πιο Normal πληκτρολογιο απο το 3650 που εχεις.

Η αυτονομια, εγω που δεν πολυπαιζω games, μου κραταει σιγουρα 3 μερες αλλα αν παιζεις συνεχεια(συνεχεια ομως...),ε, τοτε καθε βραδυ θα το βαζεις για φορτισμα.

Εχει πολυ καλυτερη οθονη(tft) απο τα x650 και το μονο που λειπει ειναι η καμερα (αν και κατι ακουω για Bt camera σε λιγο καιρο...)

aderfe eisai sigouros oti exeis n-gage?egw mia fora gia peiramatikous skopous den akoumpisa katholou ta paixnidia..kai mou kratise miamisi mera!
iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB