Jump to content

[Επίσημο] Νokia N-Gage

johner
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γειά χαρά σε όλους...

Είναι τραγικό :'( αλλά έχω ένα καμμένο Pixelaki στην οθόνη του καινούργιου μου N-Gage... Φαίνεται μόνο όταν είναι μάυρο όλο το φόντο, αμυδρά ... αλλά φάινεται.. :mad:

Γενικά τι γνώμη έχετε με το service της NOKIA;

Είναι πιθανόν να μου αλλάξουν το κινητό για έναν τέτοιο λόγο;

Γεια χαρά!

• Απαντήσεις 3,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Wirelessly posted (NokiaN-Gage/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό μήνυμα από τον/την rastamat

Γειά χαρά σε όλους...

Είναι τραγικό :'( αλλά έχω ένα καμμένο Pixelaki στην οθόνη του καινούργιου μου N-Gage... Φαίνεται μόνο όταν είναι μάυρο όλο το φόντο, αμυδρά ... αλλά φάινεται.. :mad:

Γενικά τι γνώμη έχετε με το service της NOKIA;

Είναι πιθανόν να μου αλλάξουν το κινητό για έναν τέτοιο λόγο;

Ox..H kardia mou ponese...Kameno pixel?Makria apo dw :) ..Tespa..E koita i nokia exei tin fimi tou best service..Ara theoritika kati tha ginei..Alla an den einai entono to provlima min to pas katholou..

Το πρόβλημα με το καμμένο pixel... είναι ότι υπάρχει.. :o Θα δείξει τι θα κάνω...

Από θήκες υπάρχουν απόψεις;

Οι επιλογές είναι βασικά εξαρτώμενες με το αν θέλεις να είναι "προστατευμένο" αλλά μη εργονομικό ή "απροστάτευτο" αλλά να μπορείς να έχεις έτοιμες όλες τις λειτουργίες...

Έχετε 'σταμπάρει' καμιά καλή; Εγώ προτίμησα προστασία αλλά δεν είναι μάλλον η καλύτερη επιλογή.. :confused: Θα ήθελα τουλάχιστον εξόδους ακουστικών ελεύθερες.

Γεια χαρά!

οι ρυθμίσεις για προσβαση μεσω gprs για την telestet ενεργοποιούνται με ενα sms ( gnet#n αποστολή στο 123 ) και μια γραπτή αιτηση από καποιο telestet center. Ετσι μπορει καποιος να έχει προσβαση στο internet και να κατεβάζει τα email του. Ακόμη για το Internet χρειάζεται και ο opera browser (http://www.opera.gr) που ειναι 14 μέρες trial...

Αρχικό Μήνυμα από τον pantsi

λάθος ........... http://www.opera.com :-)

Trial ?? Που ζεις εσυ ??? ;) Ασε που δεν αξιζει τελικα κι ολας...

Αρχικό Μήνυμα από τον objectref

Καντους 2 τους...χάλιες ή οντως δεν υπαρχει τετοια ρυθμιση στο n-gage...(μαλλον το δευτερο που ειναι και προτιμοτερο!! :p ).

Θα'θελα παντως να πω, οτι διαβαζω που κ που το topic περι 6600.

Επειδη ημουνα μεταξυ αυτου και του n-gage (και ευτυχως εδωσα σχεδον τα μισα λεφτα και πηρα το n-gage...), δυστηχως βλεπω οτι το βιολι τις Nokia δεν λεει ν'αλλαξει.

Τα παιδια που το πηραν αμεσως (κακως κατα τη γνωμη μου...) αντιμετωπιζουν ενα σωρο προβληματα "παιδικων ασθενειων",

απο bugs σε sms και emails, απο ρυθμισεις στα mms που ακομα π.χ. η Cosmote δεν εχει βγαλει, μεχρι και...σκονη κατω απο την οθονη (σε κινητο μολις 2 εβδομαδων τωρα...)

Ειδικα αυτο το τελευταιο περι σκονης, (κι επειδη ηταν πραγματικα ενοχλητικο στο 7650 που ειχα), το εχει διαπιστωσει κανενας στο N-Gage του ??

Απο την 2η μερα πηρε η οθονη σκονη, αλλα ως γνωστης του φαινομενου οντας φανατικος νοκιακιας (χαλιας) το εσφαξα, βγηκε η προσοψη και εγινε καθαρισμος με πανι απο γυαλια ηλιου. Οτιδηποτε αλλο χαραζει και με την παραμικρη κινηση που θα γινει. Απο τοτε αυτο επαναληφθηκε αλλες 4-5 φορες, αρα κανενα προβλημα απο αποψη ευκολιας. Βεβαια να επισημανω οτι το κινητο λογω ανυπαρξιας θηκων (στην Ελλαδα), εμπαινε απο τσεπη τζακετ σε κωλοτσεπη και απο θηκη πορτας οδηγου πηγαινε στο χαλακι του αυτοκινητου. Ομως το προβλημα τεινει να λυθει. Παραγγειλα απο Αγγλια Νοκια θηκη (μεταφορας και οχι μονιμη) απο νεοπρεν, δυο θεσεων (για το κινητο, μπαταρια, φορτιστη, εξτρα mmc η οτιδηποτε αλλο μας την σφυριξει), που μπαινει στην ζωνη του παντελονιου, την CNT-440 χρωματος γκρι-μαυρη, αλλωστε μονο αυτο υπαρχει προς το παρον. Υπαρχουν και αλλα μοντελα αλλα δυσκολα βρισκεις κοματια.
"Ταν ή επί τας"

Επειδη αρχισαν να ακουγονται πολλα για καμερα για το N-Gage μας,(Bluetooth μαλλον και μαλλον πριν τις γιορτες των Χριστουγεννων), για ριξτε μια ματια στο

http://boards.arena.n-gage.com/viewforum.php?f=8&sid=7352f97fbebcace18de9541a7ece6568

και ειδικα στο post περι "any cameras planned?"

Αρχικό Μήνυμα από τον pantsi

οι ρυθμίσεις για προσβαση μεσω gprs για την telestet ενεργοποιούνται με ενα sms ( gnet#n αποστολή στο 123 ) και μια γραπτή αιτηση από καποιο telestet center. Ετσι μπορει καποιος να έχει προσβαση στο internet και να κατεβάζει τα email του. Ακόμη για το Internet χρειάζεται και ο opera browser (http://www.opera.gr) που ειναι 14 μέρες trial...

Den xreiazetai to Opera...:) Ego mpaino sto myphone apo to wap browser pou idi exei to kinito...:o

Τολοιπόν μετά από μία μέρα και κάτι που έχω το κινητό μπορώ να κάνω μερικά σχόλια:) Μετά από αρκετά προβλήματα που αντιμετόπισα ως νέος στη χρήση κινητού symbian.. μπορώ να πω ότι το κινητό είναι τέλειο! γραφικά μνήμη οθόνη ποιότητα κατασκευής μπ3 ράδιο.. όλα:p δυστυχός όμως τίποτα δεν είναι τέλειο..:) το μεγαλύτερο μειωνέκτημα του κινητού είναι ο τρόπος που το κρατάς όταν μιλάς.. είναι πολύ αστείο ..:p ένα άλλο μειονέκτημα είναι ότι πρέπει να γράφεις το sms με το ένα χέρι και αυτό αυξάνει αρκετά το χρόνο που χρειάζεσαι για να να γράψεις ένα μύνημα.

Αν δείτε όμως την Τέλεια του τιμή σε σύγκριση με άλλα κινητά της αγορας που να έχουν τις ίδιες δυνατότητες είναι το Καλύτερο! Αν κάποιος θέλει ένα τελειο κινητό και δεν τον ενδιαφέρει η καμερα, πιστεύω ότι είναι η καλύτερη επιλογή.

Forza scuderia

Ρε παιδιά η μπαταρία δεν κρατάει πολύ λίγο? :( Μιά μέρα με το ζόρι την βγάζω... Έτυχε τώρα να κάνω ένα ταξίδι 10 ώρες με τρένο και η μπαταρία τα έφτυσε στις 6 περίπου ώρες και με όχι τρελη χρήση(βασικά δεν είχε σχεδόν ποτέ σήμα οπότε "έτρωγε" παραπάνω μπαταρία..) Εσείς αντιμετωπίζετε αυτο το πρόβλημα ή μονο το δικό μου φταίει? :o Μου φαίνεται θα κυκλοφορώ με 2 μπαταρίες έξω!! :p

Αρχικό Μήνυμα από τον mik3

και εμένα το ίδιο:( σήμερα 7 ώρες έσβησε

Τα εχουμε πει πολλάκις αυτά

Ειναι το αρχικό σοκ που παθαίνει όποιος αγοράζει το κινητό

Η μπαταρία θα στρώσει μετά απο 3-4 φορτίσεις

Και για να μην ανησυχείτε με ΤΡΕΛΛΗ χρήση κρατάει μια μέρα

Χωρίς πολλα πολλά 2

Και συνηθίζεται αυτό πολύ εύκολα :)

:X

Αρχικό Μήνυμα από τον mplip^

Τα εχουμε πει πολλάκις αυτά

Ειναι το αρχικό σοκ που παθαίνει όποιος αγοράζει το κινητό

Η μπαταρία θα στρώσει μετά απο 3-4 φορτίσεις

Και για να μην ανησυχείτε με ΤΡΕΛΛΗ χρήση κρατάει μια μέρα

Χωρίς πολλα πολλά 2

Και συνηθίζεται αυτό πολύ εύκολα :)

Σόρρυ που μπαίνω στασ δικά σας... αλλά και εγώ όταν είχα το 7650 τα ίδια τράβαγα, και μάλλον τώρα με το 6600 πάλι τα ίδια θα τραβάω!!!! :p

Όντως το συνηθίζεις, το μόνο κακό είναι ότι ταλαιπορείται πολύ η μπαταρία και μάλλον μετά από κάνα 6 μηνο πάμε για αντικατάσταση... :whistle:

Το 7650 τώρα, όταν μιλούσα έδειχνε 3-4 μπαταρία και έσβηνε...

Ηδη τα έπαιζε μόλις μετά από 4-5 μήνες...

Αυτά, για να μην νοιώθετε μοναξιά στο πρόβλημά σας!!!! :o

Nokia 5110, 3210, 8210, Samsung M-100, Nokia 7210, 7650, 6600, Siemens Sx1, Nokia 6230, 6680, N70, Qtek S200, Nokia N80, Qtek 9000, Nokia N93, N95 8GB, samsung Omnia, iphone 3g, 3gs , 4, 4s, 5, 6+, 7

Υπομονη παιδια. με την κυκλοφορια του 7700 θα λυθει το τοσο εντονο προβλημα μας με την μπαταρια. Η μπαταρια του 7700 ειναι συμβατη με το n-gage και σαφως πιο ενισχυμενη.
"Ταν ή επί τας"

Αρχικό Μήνυμα από τον stoum

Υπομονη παιδια. με την κυκλοφορια του 7700 θα λυθει το τοσο εντονο προβλημα μας με την μπαταρια. Η μπαταρια του 7700 ειναι συμβατη με το n-gage και σαφως πιο ενισχυμενη.

Δεν νομίζω! :o

Η μπαταρία του 7700 είναι πολύ μεγαλύτερη σε μέγεθος!

ΕΑκουστε φλασια που επαθα:

Παω να ανοιξω το κιν. σημερα το πρωι κ μου βγαζει:"Το κιν. απετυχε να εκκινησει. Επικοινωνήστε με τον προμηθευτή.."!!Μιλαμε τα ειδα ολα!!!Ευτυχως το εκλεισα, εβγαλα την μπαταρια κ μετα δουλεψε κανονικα...Τι εγινε??Ποσο σοβαρο ειναι??Πρεπει να φοβαμαι??

Ρε συς αν χρησημοποιησω το N-GAGE για modem τι ταχυτητα θα εχω και ποσο θα χρεωνομαι? :blink: Δεν το εχω δοκιμασει ποτε...

Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό μήνυμα από τον/την Nyo_One

ΕΑκουστε φλασια που επαθα:

Παω να ανοιξω το κιν. σημερα το πρωι κ μου βγαζει:"Το κιν. απετυχε να εκκινησει. Επικοινωνήστε με τον προμηθευτή.."!!Μιλαμε τα ειδα ολα!!!Ευτυχως το εκλεισα, εβγαλα την μπαταρια κ μετα δουλεψε κανονικα...Τι εγινε??Ποσο σοβαρο ειναι??Πρεπει να φοβαμαι??

Nothing my friend..Ola ta series 60 kanoun tetoia kolpakia. ;)

Αρχικό Μήνυμα από τον mitsos

Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Nothing my friend..Ola ta series 60 kanoun tetoia kolpakia. ;)

Pali kala!!An ginontan tpt pio sovaro tha ta evaza me tin Nokia..Anyway afou den einai kati simantiko exei kalos.. :rolleyes: :p

:o έχουν εξαφανιστεί τα προγράμματα-παιχνίδια από τα διάφορα sites;

Τα κυνηγάει ίσως η ΝΟΚΙΑ; :confused:

Μάλλον όποιος πρόλαβε πήρε...

Γεια χαρά!

Αρχικό Μήνυμα από τον rastamat

:o έχουν εξαφανιστεί τα προγράμματα-παιχνίδια από τα διάφορα sites;

Τα κυνηγάει ίσως η ΝΟΚΙΑ; :confused:

Μάλλον όποιος πρόλαβε πήρε...

Στο aivanet τα αποσύραμε τα παιχνίδια του N-gage, αλλά θα τα ανεβάσουμε αλλού σύντομα!

Stay tuned... :music:

Απο τι χρεωνετε αμα το χροισημοποιησω σαν μοντεμ το N-GAGE? Περνει δηλαδη το κινητο τον αριθμο του server??? και τι χρεωση εχει? ΕΠΑΚ?