sxetikos_asxetos Δημ. October 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2003 Ρε συς το bt ειναι το bluetooth??? :) Δεν ειχα καταλαβει τα αρχικα... Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον sxetikos_asxetos Ρε συς το bt ειναι το bluetooth??? :) Δεν ειχα καταλαβει τα αρχικα... οκ :) είπα και εγώ :p Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcotic Δημ. October 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2003 mporei na mou eksigisei kapoios pws tha crackarw ton opera? Παράθεση t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. October 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον narcotic mporei na mou eksigisei kapoios pws tha crackarw ton opera? Εγω τον εχω ηδη κρακαρισμενο απο τον προηγουμενο που ειχε το κινητο οποτε... αλλος δινει απαντηση εδω Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον narcotic mporei na mou eksigisei kapoios pws tha crackarw ton opera? Πήγαινε στο φάκελο c:\system\data σβήσε το αρχείο ousr600.dat και κάνε ένα φάκελο με όνομα ousr600.dat :) Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest powerulez Δημ. October 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2003 molis to pira sta xeria mou apo germano stin kypro!! kala e epatha tin plaka mou!! den to perimena toso glikouli!!!! :) e ora apofasisa to 2o mou kinito pio tha ine me tetia timi kiolas!!! :D 300evro to exoume emis stin kypro kai mia photo me to N-GAGE sto xeri mou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frederik Δημ. October 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2003 Ποσο κανει η καθε ΜΜC ??? :blink: Παράθεση I love this Myphone Stuff....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest powerulez Δημ. October 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2003 re pedia ti leei os mp3? mporis na valeis ta mp3 na pezoun os ixos klisis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FuriouS Δημ. October 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον powerulez molis to pira sta xeria mou apo germano stin kypro!! kala e epatha tin plaka mou!! den to perimena toso glikouli!!!! :) e ora apofasisa to 2o mou kinito pio tha ine me tetia timi kiolas!!! :D 300evro to exoume emis stin kypro kai mia photo me to N-GAGE sto xeria mou Τώρα που το πήρες και σου άρεσε και τόσο μπορείς να αλλάξεις την υπογραφή σου.. :p :) Με γειά σου ;) Αντε παίδες περιμένω και εγω τον άλλο μήνα να πληρωθώ και να το τσιμπήσω.. :happy: Το έχω ερωτευτεί το άτιμο :o :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregx Δημ. October 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2003 nai file powerulez ebala kati mp3 to satisfaction se ixo klisis telio mp3 enoo teleio mporo na sou po Παράθεση greg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. October 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2003 Δε μου λέτε οι αναφορές πως σβήνουν??? Οταν πάω στο μενού οι μοναδικές επιλογές που έχω είναι ΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΞΟΔΟΣ Αλλα πουθενα για διαγραφή ?? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. October 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2003 Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την mplip^ Δε μου λέτε οι αναφορές πως σβήνουν??? Οταν πάω στο μενού οι μοναδικές επιλογές που έχω είναι ΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΞΟΔΟΣ Αλλα πουθενα για διαγραφή ?? Prepei na sviseis olo to mitrwo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. October 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον powerulez molis to pira sta xeria mou apo germano stin kypro!! kala e epatha tin plaka mou!! den to perimena toso glikouli!!!! :) e ora apofasisa to 2o mou kinito pio tha ine me tetia timi kiolas!!! :D 300evro to exoume emis stin kypro kai mia photo me to N-GAGE sto xeri mou 1. Με γεια σου!!!! Και δεν ειδες τιποτα ακομη για να παθεις την πλακα σου... 2. Εχουμε την ιδια προσοψη!!! :D Αν και ειναι πιο ωραιο πιστευω το ανθρακι... :o Αρχικό Μήνυμα από τον FuriouS Τώρα που το πήρες και σου άρεσε και τόσο μπορείς να αλλάξεις την υπογραφή σου.. :p Ακριβως!!!! :p Τι υπογραφη ειναι αυτη???? :D Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον mplip^ Δε μου λέτε οι αναφορές πως σβήνουν??? Οταν πάω στο μενού οι μοναδικές επιλογές που έχω είναι ΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΞΟΔΟΣ Αλλα πουθενα για διαγραφή ?? απλά σβήνεις όλο το μητρώο :) παιδιά, σας έχει τύχει ποτέ να αργεί λίγο το μητρώο? εμένα αρκετές φορές... όχι και σαν 7650 βέβαια... κάπως σαν 3650 :( Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. October 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2003 Ποιο Μητρώο?????????? Απαπαπαπαπααπ Κάθε μέρα και κάτι ανακαλύπτω πια με αυτό το κινητό ! Αναλυτικά πείτε μου :iamwithstupid: :p Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον mplip^ Ποιο Μητρώο?????????? Απαπαπαπαπααπ Κάθε μέρα και κάτι ανακαλύπτω πια με αυτό το κινητό ! Αναλυτικά πείτε μου :iamwithstupid: :p μενού> μητρώο> "δεξιά"> επιλογές> σβήσιμο μητρώου. αν έχεις ήδη ανοιχτό το μητρώο πάτα το πλήκτρο "πίσω" για να το κλείσεις και μετά κάμε ότι γράφω από πάνω :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. October 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2003 thanx (kai pali alex) :) Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanagiotaroS Δημ. October 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2003 oi katoxoi n-gage apo athina as dwsoun ligo prosoxh se ayto http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=6133&perpage=20&pagenumber=1 organwnoume tournament me flo boarding elate kai eseis na goustaroume! :D ;) :p :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. October 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2003 Εντυπωσεις μετα την πρωτη μερα... Ο συνδυασμος τιμης/προιοντως ειναι απιστευτα καλος, ειλικρινα, εχω πολυ καιρο να αγορασω κατι και να πω οτι τους εκλεψα εγω και οχι εκεινοι. ;) Κι αν σκεφτεις οτι θα "σπρωξω" το μολις 6 μηνων 7650 μου κανα 250αρι ευρω, το n-gage μου ηρθε περιπου 80...(ουτε το συζηταω καν). Τα applications στηνονται χωρις κανενα προβλημα (thanks to usb cable η ζωη ειναι πολυ ευκολη ετσι...) , εκανα μεταφορα τα access points μου και τα email settings και ολα δουλευουν αψογα. Το πληκτρολογιο ειναι αρκετα καλο και γενικα δουλευοντας το τηλ. με τα δυο χερια, σου δινει απιστευτες ταχυτητες σε αυτο που κανεις με αυτο. Απο παιχνιδια δεν εχω να πω (και δυσκολα προκειται...) μιας και δεν ειμαι gamer, οποτε...(ακομα και το flow-something μαλλον θα το σουταρω). Ο Αλεξης ειχε πει οτι η διαφορα της οθονης με το 3650/7650 ειναι μεγαλη και μαλλον εκανε λαθος. Ειναι ΠΟΛΥ μεγαλη. Μετα απο 2 περιπου ωρες ενασχολησης με το n-gage, απλα δεν μπορεις να δουλεψεις με τα αλλα, το επαθα χθες οταν πηγα στο 7650 για μια μεταφορα και ηταν η μερα με τη νυχτα... Αυτα απο εμενα, αν δεν σας ενδιαφερει και τοσο η καμερα, ειναι εντελως κοροιδια να παει καποιος ν'αγορασει ενα 7650 με mmc (=6600...) με 550 ευρω και να μην παρει ενα n-gage με 330. Και ενα ακομα προβλημα που πολλοι δεν εχουν καταλαβει: το n-gage ερχεται με ενα πολυ δοκιμασμενο και σταθερο πλεον OS (Symbian 6.1), με ενα firmwire που, ευτυχως για εμας, δεν ειναι καινουριο, αρα ειναι πολυ πιθανο να μη χρειαστει καν να παμε για αναβαθμιση στη Nokia για πολυ καιρο ακομα η και καθολου. Αντιθετα, το 6600 ερχεται με ενα καινουριο OS (Symbian 7), με καινουριο firmwire αρα μιλαμε για πιθανες ασυμβατοτητες, προβληματα και ολες τις "παιδικες ασθενειες" που αλλωστε ειχε και το 7650 στις αρχες... Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. October 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2003 Η ΝΟΚΙΑ προκειτε ποτε να βγαλει μπαταρια μεγαλητερης ισχυς απο αυτη που εχει τωρα το N-GAGE? Υπαρχει καμερα που να μπαινει στο N-GAGE??? :confused: Γιατι κατι ακουσα... Εχει pop-port το N-GAGE??? :worry: Κανα λινκι με την καμερα?... Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. October 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2003 Σαν να μου δινει μια ανακουφιση σχετικα με το αν θα σπανε και αν θα εχουμε περισσοτερα απο ενα παιχνιδια σε μια καρτα κυριως... Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον sxetikos_asxetos Η ΝΟΚΙΑ προκειτε ποτε να βγαλει μπαταρια μεγαλητερης ισχυς απο αυτη που εχει τωρα το N-GAGE? Υπαρχει καμερα που να μπαινει στο N-GAGE??? :confused: Γιατι κατι ακουσα... Εχει pop-port το N-GAGE??? :worry: Κανα λινκι με την καμερα?... όχι, pop port δεν υποστηρίζει. λένε ότι θα βγάλει bt κάμερα η νόκια. τότε λογικά θα κάενισ το κινητό μας. για μπαταρία τίποτε. μιας και είναι η ίδια με του 3650/6600/6100 :o @objectref χαίορμαι που σου αρέσει. όντως η οθόνη είναι αρκετά καλή :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. October 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2003 Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την Alexkass Αρχικό Μήνυμα από τον sxetikos_asxetos Η ΝΟΚΙΑ προκειτε ποτε να βγαλει μπαταρια μεγαλητερης ισχυς απο αυτη που εχει τωρα το N-GAGE? Υπαρχει καμερα που να μπαινει στο N-GAGE??? :confused: Γιατι κατι ακουσα... Εχει pop-port το N-GAGE??? :worry: Κανα λινκι με την καμερα?... όχι, pop port δεν υποστηρίζει. λένε ότι θα βγάλει bt κάμερα η νόκια. τότε λογικά θα κάενισ το κινητό μας. για μπαταρία τίποτε. μιας και είναι η ίδια με του 3650/6600/6100 :o @objectref χαίορμαι που σου αρέσει. όντως η οθόνη είναι αρκετά καλή :) Re seis kai i battery tou 5100 einai BL-4C se antithesh me authn tou 3650/ngage pou einai BL-5C.Pantws exoun to idio sxima mono pou tou 5100 einai leptoterh.Omws tairiazei.Mhpws auth einai kalyterh? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον mitsos Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) όχι, pop port δεν υποστηρίζει. λένε ότι θα βγάλει bt κάμερα η νόκια. τότε λογικά θα κάενισ το κινητό μας. για μπαταρία τίποτε. μιας και είναι η ίδια με του 3650/6600/6100 :o @objectref χαίορμαι που σου αρέσει. όντως η οθόνη είναι αρκετά καλή :)[/b] Re seis kai i battery tou 5100 einai BL-4C se antithesh me authn tou 3650/ngage pou einai BL-5C.Pantws exoun to idio sxima mono pou tou 5100 einai leptoterh.Omws tairiazei.Mhpws auth einai kalyterh? βρε συ... λεπτότερη = μικρότερη αυτονομία... :) παιδιά το ngage με καλή χρήση μου κρατά 1.5-2 μέρες περίπου τώρα πια... ΜΗΝ το τρελαίνετε :o Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. October 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Alexkass παιδιά το ngage με καλή χρήση μου κρατά 1.5-2 μέρες περίπου τώρα πια... ΜΗΝ το τρελαίνετε :o Χμμμ...ωραια, κι εσυ παιζεις και παιχνιδια. Σ'εμενα που δεν παιζω σχεδον καθολου, βλεπω να χτυπαει και 3. Δεν ειναι κακο, καθολου κακο θα ελεγα... Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts