SpecFor21 Δημ. March 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2004 Έχω το ίδιο πρόβλημα με τον fagib2002.Συγκεκριμένα, πήγα στο μενού και έκανα αλλαγή γλώσσας από ελληνικά σε αγγλικά και μου έγραψε ότι θα γίνει επανεκινηση.Έκανε επανεκίνηση, αλλά με το που άνοιξε, έβγαλε ένα μήνυμα ότι η εφαρμογή έκλεισε(δεν θυμάμαι ποιά αλλά το έβγαζε από την αρχή με το που έδειχνε το βιντεάκι εισαγωγής) μετά όταν άνοιγε, μου έγραφε κάτω από την ώρα ,περίπου ,PM και δεν είχε εικόνα στο φόντο.Πήγαινα να αλλάξω την γλώσσα αλλά μόλις πάταγα ρυθμίσεις μου έβγαζε ένα παρόμοιο μήνυμα λάθους.Μετά από κανα 2 επανεκινησεις που του έκανα εγώ, ανάβει η οθόνη βγαινει το σήμα της νόκια και μετά από μερικα δευτερόλεπτα σβήνει τελείως. Το κακό είναι ότι είμαι εξωτερικό και δεν έχω την απόδειξη αγοράς μαζί μου. Καμία ιδέα ; Να πω ότι έχω δοκιμάσει επανεκινήσεις με σιμ ή χωρίς και με ΜΜΣ ή χωρίς αλλά μου κάνει το ίδιο... Παράθεση Τα πάντα ήταν διαφορετικά, πριν αλλάξουν όλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frederik Δημ. March 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2004 Ρε παιδια εκανα φορματ σημερα και οταν πηγα να ανοιξω το κινητο βγαζει νοκια και μετα απο λιγο δεν ανοιγει...Ουτε καν φορτιζει..αλλα μπαταρια εχει..Καρφι στην νοκια ε? Παράθεση I love this Myphone Stuff....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. March 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος frederik ( 7 Μάρ. 2004 , 21:42) Ρε παιδια εκανα φορματ σημερα και οταν πηγα να ανοιξω το κινητο βγαζει νοκια και μετα απο λιγο δεν ανοιγει...Ουτε καν φορτιζει..αλλα μπαταρια εχει..Καρφι στην νοκια ε? kanonika. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. March 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2004 Ισια ευθεια :p @φρεδερικος Σε ενα thread εδω στο Myphone εξηγει καποιος πως να κανεις ολικο φορματ με καποια κουμπια χωρις να χρειαστει να ανοιξεις την συσκευη ;) Κανε ενα search με τον ορο: ολικο φορματ Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagib2002 Δημ. March 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2004 den ginetai sto n-gage oliko format... To prospathisa arketes fores :( Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frederik Δημ. March 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2004 Ναι οντως... Μονο στο N-gage δεν γινεται.. Το πηγα σημερα.. Θα το παρω αυριο... Ευυχως που μου εδωσαν mmc πισω γιατι ειχα βαλει 2 παιχνιδια (puyo,buzzle)..Βεβαια σιγα μην μου ελεγαν τπτ αλλα τεσπα μωρε...Λετε να μου περασουν την νεα version? Παράθεση I love this Myphone Stuff....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. March 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2004 Πιθανοτατα Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecFor21 Δημ. March 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2004 Tελικά εγώ τα κατάφερα! Αφου δοκίμασα καμια 20ρια φορές να κάνω φορμάτ με τον τροπο που αναφέρεται με τους συνδυασμούς πλήκτρων χωρίς επιτυχία, σε μία επανεκκίνηση ξεκίνησε(!) και έκανα φορμάτ με το 7370 και τώρα όλα καλά ;) Παράθεση Τα πάντα ήταν διαφορετικά, πριν αλλάξουν όλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. March 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2004 Wirelessly posted (Nokia 7650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Paidia to oliko format ginetai mono se series 60 v.2.0(symbian 7.0s) dld mono sto 6600!Oxi sta 7650/3650/3660/sx1/ngage;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagib2002 Δημ. March 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2004 re cs poia einai i teleutaia ekdosi gia to n-gage? egw exw tin 3.30 i pio palia einai? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. March 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fagib2002 ( 8 Μάρ. 2004 , 23:39) re cs poia einai i teleutaia ekdosi gia to n-gage? egw exw tin 3.30 i pio palia einai? Η πρώτη, έχει βγει και η δεύτερη v4.03. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. March 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2004 Σημαντικό πρόβλημα με το N-Gage :( Παρακαλώ όποιος μπορεί να βοηθήσει :( Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nyo_One Δημ. March 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2004 Πριν απο 1 μηνα περιπου ειχα ρωτήσει αν υπαρχει τροπος για back up των SMS στην MMC...Δυστυχως απο οτι καταλαβα δεν γινονταν...Μηπως καποιος βρηκε τροπο??Εαν μεταφέρω ολο τον φακελο "Mail" στο e θα κανω tpt η μπa...thnx anyway... Υ.Γ Με bluetooth γινεται?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. March 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nyo_One ( 9 Μάρ. 2004 , 15:11) Πριν απο 1 μηνα περιπου ειχα ρωτήσει αν υπαρχει τροπος για back up των SMS στην MMC...Δυστυχως απο οτι καταλαβα δεν γινονταν...Μηπως καποιος βρηκε τροπο??Εαν μεταφέρω ολο τον φακελο "Mail" στο e θα κανω tpt η μπa...thnx anyway... Υ.Γ Με bluetooth γινεται?? Δεν εχει βρεθει τροπος αλλα μεσω bt μπορεις! Υ.Γ. Να πω πως γινετε backup στην MMC αλλα γινετε ολο το C: και οχι μονο τα μυνηματα Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nyo_One Δημ. March 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2004 @sxetikos: Δεν υπαρχει προβλημα...Γιατι θελω κ τις επαφες...Το prob ειναι που θα βρω BT...Θα δουμε....Thnx.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. March 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2004 Δες το edit που έκανα στο υστερόγραφο μου πάνω Θα πας στην Κάρτα Μνήμης μετά πατάς επιλογές και ύστερα επιλεγείς από τις επιλογές το "Αντιγρ. μνημης συσκ.". Με αυτό τον τρόπο όλο σου το C: περνάει συμπιεσμένο μέσα στην MMC και ύστερα από το φόρμα το ξαναπερνάς στην θέση του! ;) Είναι καλό να έχουμε όλοι backup έτσι ώστε όταν χρειαστεί να πάμε σε ένα club NOKIA να ξαναφέρουμε το κινητό στην κατάσταση που ήταν όταν το δώσαμε :) Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nyo_One Δημ. March 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2004 Wirelessly posted (Nyo_One Siemens SX1: NokiaN-Gage/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από sxetikos_asxetos Δες το edit που έκανα στο υστερόγραφο μου πάνω Θα πας στην Κάρτα Μνήμης μετά πατάς επιλογές και ύστερα επιλεγείς από τις επιλογές το "Αντιγρ. μνημης συσκ.". Με αυτό τον τρόπο όλο σου το C: περνάει συμπιεσμένο μέσα στην MMC και ύστερα από το φόρμα το ξαναπερνάς στην θέση του! ;) Είναι καλό να έχουμε όλοι backup έτσι ώστε όταν χρειαστεί να πάμε σε ένα club NOKIA να ξαναφέρουμε το κινητό στην κατάσταση που ήταν όταν το δώσαμε :) To prob sxetike einai oti otan kano auto pou les sta misa tis diadikasias mou kanei restart...Any help?Sigoura krataei epafes k sms e?Dokimasmeno.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagib2002 Δημ. March 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2004 oute me to msgsaver den mporeis na kaneis backup ta minimata? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. March 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2004 Msgsaver-Msgstorer απλα τα κρατουν σαν κειμενο! Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amgamer Δημ. March 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2004 ANTE NA ΒΓΕΙ ΚΑΝΑ GAME!!!!!!!!! TO RAYMAN 3 ΠΟΥ ΤΟ ΧΕΤΕ ΦΤΑΣΕΙ!????ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΙΣ ΛΑΒΕΣ ΧΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΕ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑΚΙ Κ ΠΕΤΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!! ΚΑΝΑ GAME ΑΠΟ PC ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ!>>>??? ΟΧΙ MAME ΚΑΙ M...... KANENA ΚΑΛΟ!!!!!!!!>>>>>>>>>>!ΓΙΝΕΤΕ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagib2002 Δημ. March 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2004 re paidia kanas kodikos gia kanena apo ta games tou ngage den uparxei???? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. March 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fagib2002 (10 Μάρ. 2004 , 22:39) re paidia kanas kodikos gia kanena apo ta games tou ngage den uparxei???? ti ennoeis "kodikos" ?An ennoeis "cheat" de nomizw na yparxei. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagib2002 Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 cheat enow.. kapou eixa diavasei oti kapoios ekane ena alla meta oute foni oute akroasi o tupos.. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fagib2002 (10 Μάρ. 2004 , 22:39) re paidia kanas kodikos gia kanena apo ta games tou ngage den uparxei???? ta mono pou exw vrei einai gia to red faction: enviro suit: #86642# health:#24559# Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagib2002 Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 thanks file :) Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts