Jump to content

LG KF700

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To πήρα για την γυναίκα μου και το βρίσκω μια χαρά! Πολύ όμορφη και καθαρή οθόνη. Μου έκανε εντύπωση ο document viewer που έχει για αρχεία του office και pdf. Περιττό να πω ότι το έχω "απαλλοτριώσει" τα βράδια για να διαβάζω ebooks. Δυστυχώς όμως με τέτοια χρήση (συνεχώς ανοιχτό το φως της οθόνης για ανάγνωση) η μπαταρία του δεν κρατάει πάρα πολύ και θέλει κάθε μέρα φόρτιση.

Το μόνο άσχημο μέχρι στιγμής που έχω δει είναι ότι δεν έχει WI FI. Κρίμα γιατί η οθόνη του είναι πολύ καλή για σερφάρισμα (παρόλο που δεν υποστηρίζει flash για youtube).

Άραγε παίρνει κοινές εφαρμογές με το KU990? Ξέρει κανείς?

?

Δυστυχώς όμως με τέτοια χρήση (συνεχώς ανοιχτό το φως της οθόνης για ανάγνωση) η μπαταρία του δεν κρατάει πάρα πολύ και θέλει κάθε μέρα φόρτιση.

Στις ρυθμίσεις υπάρχει η επιλογή ''Εξοικονόμηση ενέργειας''.Θα σου μειώσει τη φωτεινότητα της οθόνης και η μπαταρία θα κρατάει παραπάνω μέρες*.:)

*:Ανάλογα τη χρήση που το κάνεις.

• 1 month later...

καλησπερα....χθες πηρα το kp500 το cookie...

το θεμα ομως ειναι οτι ενας φιλος εχει το kf700.ειδε το cookie και με ζαλησε σημερα να το αλλαξουμε.

τι λετε ??αξιζει??απλα ρωταω γιατι δεν ασχολουμε πολυ με αυτες τις συσκευες??

ενταξει το kf700 ειναι 3g κατι που το cooikie δεν ειναι αλλα εχει μικροτερη οθονη απο το cookie.

θα ηθελα την αποψη σας...

εγω παντος ειμαι ετοιμος να το αλλαξω....καλα θα κανω???

αααααααα και χωρις χρηματικο ανταλαγμα.μονο αλλαγη συσκευων.

ευχαριστω