roberto_30 Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 To πήρα για την γυναίκα μου και το βρίσκω μια χαρά! Πολύ όμορφη και καθαρή οθόνη. Μου έκανε εντύπωση ο document viewer που έχει για αρχεία του office και pdf. Περιττό να πω ότι το έχω "απαλλοτριώσει" τα βράδια για να διαβάζω ebooks. Δυστυχώς όμως με τέτοια χρήση (συνεχώς ανοιχτό το φως της οθόνης για ανάγνωση) η μπαταρία του δεν κρατάει πάρα πολύ και θέλει κάθε μέρα φόρτιση. Το μόνο άσχημο μέχρι στιγμής που έχω δει είναι ότι δεν έχει WI FI. Κρίμα γιατί η οθόνη του είναι πολύ καλή για σερφάρισμα (παρόλο που δεν υποστηρίζει flash για youtube). Άραγε παίρνει κοινές εφαρμογές με το KU990? Ξέρει κανείς? ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Δυστυχώς όμως με τέτοια χρήση (συνεχώς ανοιχτό το φως της οθόνης για ανάγνωση) η μπαταρία του δεν κρατάει πάρα πολύ και θέλει κάθε μέρα φόρτιση. Στις ρυθμίσεις υπάρχει η επιλογή ''Εξοικονόμηση ενέργειας''.Θα σου μειώσει τη φωτεινότητα της οθόνης και η μπαταρία θα κρατάει παραπάνω μέρες*.:) *:Ανάλογα τη χρήση που το κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roberto_30 Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Thanks θα το δοκιμάσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 καλησπερα....χθες πηρα το kp500 το cookie... το θεμα ομως ειναι οτι ενας φιλος εχει το kf700.ειδε το cookie και με ζαλησε σημερα να το αλλαξουμε. τι λετε ??αξιζει??απλα ρωταω γιατι δεν ασχολουμε πολυ με αυτες τις συσκευες?? ενταξει το kf700 ειναι 3g κατι που το cooikie δεν ειναι αλλα εχει μικροτερη οθονη απο το cookie. θα ηθελα την αποψη σας... εγω παντος ειμαι ετοιμος να το αλλαξω....καλα θα κανω??? αααααααα και χωρις χρηματικο ανταλαγμα.μονο αλλαγη συσκευων. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts